JOYDIVISION

Leder du efter glidecreme, anal sexlegetøj eller andre intimprodukter? Så finder du det blandt vores brede udvalg af produkter fra mærket Joydivision. Siden sin begyndelse i 1990’erne har det tyske mærke taget markedet med storm og er i dag en af de helt store spillere inden for sexlegetøj og erotisk tilbehør til både mænd og kvinder. Deres produkter er altid af høj kvalitet, både hvad gælder materiale, design og funktionalitet. Du kan derfor trygt vælge produkter fra Joydivision, når du shopper hos Tys Tys.

Viser alle 6 resultater


Joydivision – sexlegetøj og erotiske produkter

Hos mærket Joydivision finder du et varieret udvalg af produkter til erotisk leg og intim velvære. Deres sortiment byder på sexlegetøj til kvinder såvel som mænd – særligt deres anal sexlegetøj er populært hos begge køn. Derudover står de også bag en af tidens mest populære glidecremer. Deres AQUAglide er en fantastisk glidecreme, der kun indeholder de bedste ingredienser og som giver et lækkert glid, der ikke klistrer.

Du kan trygt vælge erotiske produkter fra Joydivision. Deres produkter er altid af høj kvalitet, så du får den bedste oplevelse. Deres sexlegetøj er lavet af silikone af høj kvalitet og designet så de fungerer optimalt. Design og funktionalitet gør op i en højere enhed, hvilket sikrer dig den bedste nydelse. De har også et bredt sortiment af glidecremer såvel som intimprodukter som f.eks. soft tamponer. Uanset hvad du står og mangler, kan du med fordel tjekke vores produkter fra Joydivision ud.

Europas førende producent af erotisk legetøj og tilbehør

Joydivision blev grundlagt tilbage i 1994 af den tyskfødte Oliver Redschlag. Visionen bag mærket var at skabe sexlegetøj, der gjorde både mænd og kvinder mere nysgerrige på nydelse og erotiske produkter. Med deres produkter ønsker de at skabe mere sjov og kreativitet i soveværelset samt nedbryde det tabu, der stadig eksisterer omkring seksualitet og sexlegetøj. Med denne klare vision for øje er det i dag lykkedes at skabe et brand, der er blandt Europas største inden for sexlegetøj.

Visionen har skabt et sortiment af forskellige nydelsesprodukter til mænd og kvinder. Mange af deres produkter er unisex, hvilket betyder, at de kan bruges af både mænd og kvinder. Der er altså rig mulighed for at eksperimentere sammen som par eller udforske nye stimulerende produkter, hvad end du er mand eller kvinde. Deres produkter inviterer dig til at udforske og eksperimentere uden tanke på køn eller seksualitet.

Høj kvalitet med fokus på design og funktionalitet

En af grundingredienserne bag Joydivisions store succes er deres kompromisløse fokus på kvalitet. Deres produkter er altid lavet af de bedste materialer og med de bedste ingredienser. Derfor har de også udviklet deres eget medicinske silikone; silikomed. Medicinsk silikone er det bedste materiale, du kan vælge, når det kommer til sexlegetøj. Det har en silkeblød overflade og en god fleksibilitet. Det er derudover også meget holdbart, og så er det allergivenligt.

Det er altså et materiale, der giver dit sexlegetøj en masse gode egenskaber og er samtidig 100% sikkert at bruge helt intimt. Udover en høj kvalitetsstandard i forhold til materialer, har mærket også et stort fokus på funktionelt og enkelt design. Deres unisex sexlegetøj er simple i udtrykket og er designet, så du nemt finder ud af at bruge det. Det brugervenlige design sikrer dig den bedste oplevelse, når du skal udforske nye former for nydelse med dit sexlegetøj fra Joydivision.


Glidecreme og andet tilbehør fra Joydivision

Du finder meget andet end blot sexlegetøj blandt vores sortiment af produkter fra Joydivision. De har nemlig også udviklet glidecremer og andre stimulerende cremer. Du finder derfor også alt fra almindelig vandbaseret glidecreme til særlig udviklet anal glidecreme. Uanset hvilken smørelse du har brug for, kan du finde det blandt mærkets produkter. Deres sortiment byder blandt andet på afslappende analspray, massageolie og orgasme gel til mænd og kvinder.

Udover forskellige cremer, der giver ekstra glid og stimulering, finder du også et bredt udvalg af erotisk tilbehør. Deres sortiment byder blandt andet på latexlagner og soft tamponer. Du kan kort sagt finde alt, hvad du har brug for, når du shopper dine produkter fra Joydivision. Du kan med garanti også blive inspireret til, hvad dit næste køb skal være, når du kigger vores udvalg af brandets produkter igennem – uanset om det er sexlegetøj, glidecreme eller andre erotiske produkter, du er på udkig efter.

Den populære AQUAglide glidecreme

Leder du efter en god glidecreme? Så kan du roligt vælge den populære AQUAglide fra Joydivision. Den vandbaseret glidecreme er blevet en fast favorit hos mange takket være den gode glideevne og den cremede konsistens. Konsistensen gør den ekstra god til brug sammen med sexlegetøj. Glidecremen fås i forskellige varianter og størrelser, så du kan få præcis det produkt, der matcher dine behov bedst. Du kommer dog langt med lidt, da glidecremen er utrolig drøj i brug.

Deres glidecremer er naturligvis alle dermatologisk testet og fås også uden parfume. Mærket var også de første til at lave en komplet naturlig glidecreme. Deres BIOglide glidecreme er 100% kropsvenlig, og så er den endda også miljøvenlig. Udover at være dermatologisk testet, er glidecremen også klinisk testet og er også godkendt til medicinsk brug. Det er den perfekte glidecreme til dig med sensitiv hud eller som blot ønsker den bedste kvalitet, når det kommer til dine intimprodukter.

Erotiske produkter af høj kvalitet

Erotiske produkter er en bred kategori og kan indebære sexlegetøj såvel som andet erotisk tilbehør som glidecreme, orgasmegel, delay spray samt intimprodukter. Derfor er Joydivisions sortiment også meget bredt, da det ikke kun indeholder produkter til nydelse men også praktiske produkter, der på den ene eller anden måde kan facilitere eller understøtte en større nydelse. Deres plastiklagener i wetlook, er et godt eksempel. De praktiske lagener gør, at du og din partner kan slå jer løs med diverse cremer eller olier.

Derudover finder du også intimprodukter til kvinder. De har blandt andet et bredt udvalg af de revolutionerende soft tamponer. En soft tampon er en svamp, der opsuger menstruationsblodet. De er nemme at bruge, og så er de helt diskrete. De tillader også penetrerende sex under menstruation uden bekymringer om blod. Som altid er de naturligvis lavet med fokus på kvalitet og er derfor også krops- og miljøvenlige samt dermatologisk testet.


Sexlegetøj til mænd og kvinder

Deres mange produkter til at hjælpe den seksuelle nydelse på vej, byder naturligvis også på et udvalg af sexlegetøj til mænd og kvinder. Deres sortiment har mange eksempler på unisex sexlegetøj. Det vil sige, at sexlegetøjet ikke er lavet særligt til mænd eller kvinder men kan bruges af begge. Dette er særligt tilfældet ved deres anal sexlegetøj. Det åbne design lægger op til udforskning og leg for begge køn. Der er naturligvis også sexlegetøj udtænkt særligt til kvinder og mænd.

Som kvinde kan du for eksempel nyde de lækre bækkenbundskugler. Kuglerne kan hjælpe dig med at gøre dine knibeøvelser mere effektive og sikre dig en sund og stærk bækkenbund. Deres sortiment byder også på penisringe af forskellige typer. En justerbar penisring er et godt valg for nybegynderen eller dig, der ønsker mere kontrol. Som par skal I naturligvis heller ikke snydes. Joydivision har nemlig også sexgynger til jer, der ønsker at sætte sving i sexlivet.

Anal sexlegetøj fra Joydivision

Sexlegetøj til anal stimulering er populært blandt både mænd og kvinder – der er nemlig stor nydelse at hente. Som mand kan du få en ekstra intens orgasme ved stimulering af prostata. Her har Joydivision et udvalg af forskellige prostata stimulatorer, der er designet til at stimulere lige netop dette område. Der er naturligvis også mulighed for kvinder, når det kommer til anal stimulering.

Anal kæder er en populær type af anal sexlegetøj hos kvinder. En anal kæde er en lang og fleksibel kæde med kugler i varierende størrelser. Du bestemmer selv, hvor langt ind kæden skal føres. Ofte vil kuglerne blive større, jo længere ind kæden kommer. Det er altså et begyndervenligt anal sexlegetøj, da du stille og roligt kan vænne dig til en mere fyldig oplevelse. Der er noget for både øvet brugere og novicer, når du shopper sexlegetøj fra Joydivision.

Find et bredt udvalg af Joydivision produkter hos Tys Tys

Uanset om det er anal sexlegetøj, glidecreme, orgasmegel eller noget helt andet, kan du finde det blandt vores udvalg af produkter fra Joydivision. Hos Tys Tys finder du altid et varieret udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør blandt nogle af tiden mest populære brands inden for sexlegetøj. Du finder vores komplette sortiment lige her på vores webshop. Vi sender altid dine varer helt diskret, så du trygt kan handle dit sexlegetøj online.

Du er også altid velkommen i vores sexshop i Aarhus. Vi er placeret i det centrale Aarhus. Her kan du se nærmere på det fulde sortiment og få hjælp og vejledning af vores dygtige personale. Hvad end du shopper online eller i butik, kan du regne med personlig kundeservice såvel som diskretion. Har du spørgsmål til produkter, brands, levering eller noget helt andet, kan du naturligvis altid kontakte os på telefon eller mail.