ANAL BEGYNDER SEXLEGETØJ

Leder du efter et begyndervenligt anal sexlegetøj? I denne kategori finder du sexlegetøj, der er godt at starte med, hvis du skal eksperimentere med anal stimulering for første gang. Du kan også finde inspiration i vores guide til anal stimulering. Få en god start med anal sexlegetøj for begyndere.

Viser alle 25 resultater

Billigst på PriceRunner
-43%
Billigst på PriceRunner
-17%
Billigst på PriceRunner
kr. 115,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
kr. 115,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
kr. 135,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
-23%
kr. 229,00


Anal begynder sex er helt normalt

Som anal begynder, skal du vide at anal sex er helt normalt. Det vigtigt at slå fast. De fleste har ikke et aktivt sexliv uden på et eller andet tidspunkt, at skulle tage stilling til emnet. Mange tror, at analsex kun er for mænd, men mange kvinder tænder også på tanken om anal sex og kvinder kan få rigtig meget ud af anal sex. Derfor er anal begynder sexlegetøj et godt sted at starte.

Når en kvinde modtager anal sex, stimulerer penis skedens bagvæg. På denne måde, kan en kvinde opnå anderledes og kraftigere orgasme ned ved vaginal sex. Som nybegynder vil du have en fantastisk oplevelse i møde. Husk at gøre det nødvendige forarbejde og vid, at det kræver tålmodighed.

Hvordan griber man anal sex an som anal begynder?

Det kan være grænseoverskridende at begive sig hen i anal sexens verden, særligt som anal begynder. Det er en rigtig god idé at starte med at være alene. Når du er alene, er det nemmere at undersøge sig selv og sine grænser uden at skulle forholde sig til en anden.

Det vigtigst at vide som anal begynder er, at ringmusklen er til for at holde på ting, så den skal masseres før den tillader, at noget kommer ind. En finger kan være en ru fætter at få i nærheden af sin anus, så det er ikke nogen tosset idé at prøve at stimulere sig selv analt første gang med et sexlegetøj, der har en rundet og glat spids. Bare roligt, anal begynder sexlegetøj kan ikke forsvinde op i tarmen pga. en stor bund.

Anal begynder sex er også andet end penetrering

Anal begynder sexlegetøj kan være så meget andet end penetrering. Hvis man ikke er klar på at blive penetreret analt, er kroppen heldigvis udstyret med mange andre og gode redskaber. Med tunge og hænder kan du undersøge med berøring, slik og kys. Også her kan anal begynder sexlegetøj hjælpe.

Til at starte med, er du måske ikke klar med direkte berøring på og omkring anus. Prøv at bruge en handske eller en slikkelap. Selvom du er ren, kan det være den afgørende forskel på, om du har lyst til at kaste dig ud i det.  på Er du alligevel der, hvor du er klar på en lille anal penetration, så prøv at have vaginal sex mens du bruger et butt plug.

Anal begynder sexlegetøj som sæt

Som anal begynder, er det vigtigt at du ikke ligger for hårdt og for stort ud. I vores webshop finder du forskellige anal plug begynder- og startersæt. Et anal begynder starter sæt er et sæt af anal plugs, der kommer i tre forskellige størrelser.

Idéen med det hele er, at du kan starte med det mindste anal begynder sexlegetøj og så øger med et større, når anus er klar til det. De kommer i forskellige udformninger, der varierer nydelsen og i forskellige design og farver, der taler til æstetikken. Husk at bruge glidecreme, da anus ikke selv laver smøremiddel.  


Tal om det når du er anal begynder!

Skal du have anal sex med din partner og er du anal begynder, så det ret betydningsfuldt at tale med sin partner om det, inden I går i gang med anal lagengymnastik. Det kan være en idé ikke at have konkret sex analt de første par gange. Væn jer til, at giveren prøver med et anal plug, noget anal begynder sexlegetøj eller finger på modtageren først.

Undervejs kan det være nødvendigt at fortælle, hvad der er rart og hvad der ikke er. Selvom nogle kan føle at det er et turn off, så er det bare bydende vigtigt. Guide din partner længere op eller mere ned. Prøv de første gange at lade modtageren styre bevægelserne første gang, mens giveren ligger eller står helt stille.

Tålmodighed – anal begynderens vigtigste ord

For en anal begynder er tålmodighed et nøgleord der skal tages alvorligt. Det tager tid at gøre ringmusklen afslappet og klar. Er du bange for at ringmusklen springer, så frygt ej. Har du gjort dit forarbejde grundigt, er der ingen fare for, at den springer.

Forspil er en god, tålmodig og naturlig måde at opdage sine anale præferencer på. I et godt forspil, tager man sin tid til at kræse om hinanden. På denne måde, kan et godt forspil, være en god måde at rykke sine seksuelle grænser, hvad angår det anale område. Også her anbefaler vi, at du kigger nærmere på anal begynder sexlegetøj.

Relax spray til anal begynderen

Relax spray, eller afslapnings spray som det hedder i daglig tale, er et godt værktøj for analsex begynderen. Den får ringmusklen i anus til at slappe af før du/I påbegynder anal sex. Der er mange der frygter anal sex, fordi de er bange for at det kommer til at gøre ondt.

Afslapnings sprayen er en god hjælper som anal begynder sexlegetøj, når du skal udvide anus med selv anal begynder sexlegetøj. Sprøjt spray en-to gange og vent lidt inden du går i gang med stimulering. Uanset om det er med et sexlegetøj, en finger eller en penis. Hvis I skal have anal sex med penis, er det vigtigt at afslapnings sprayen får lov at tørre først, da den kan nedsætte følelsen på penis, hvis den kommer på.  

Anal begynderens første gang

Er det første gang at du og din partner skal lege med anal begynder sexlegetøj? Så er det en god mulighed for at lave noget research. For anal begynderen er det vigtigt at I første gang prøver afslappede stillinger. Brug af ben og lår under sex spænder op i ringmusklen, så for en anal begynder kan det være en fordel at ligge ned, fx. i ske.

Det er godt, hvis der ikke er nogen høj fart på stødene til at starte det. Det er for de øvede! Hvis du slet ikke er klar på bevægelse, så ligge stille med penis eller dildo oppe i dig. Det er en god måde, at ligge og mærke, føle og nyde hinanden.


Hygiejne er vigtig især for anal begynderen

Selv med anal begynder sexlegetøj er hygiejne en af de helt store stopklodser for at prøve anal. Det kan både være frygten for lugt og for om man er ren nok. Det kan der tages hånd om forinden ved at bruge en anal douche, som kan finde på vores webshop. Det er en lille pumpe, som pumper vand om i anus. Husk ikke at gør det for ofte, for at beskytte og opretholde en naturlig og sund bakterieflora.

Hvis I fortsætter med vaginal sex efter anal sex, skal I vaske ind i mellem hullerne. Vi ved, at det kan være super frækt at skifte mellem de to, men det kan rykker ved de naturlige miljø i bege huller. Vask også efter anal sex. På den måde undgår du infektioner i anus, skulle der være kommet en lille rift under sex eller en rest af sæd er blevet tilbage.

Kondom, slikkelap eller handsker – redskaber til anal begynderen

Kondomer er essentielle under sex, medmindre I er faste partnere, der gerne vil lave børn. Foruden at være et præventiv mod uønsket graviditet eller sygdomme, kan det være en god hjælper for dem, der er nervøse ved hud-til-hud stimulation.

Derudover er handsker en god ven at have ved hånden, hvis du eller din partner ikke har lyst til at røre direkte. Endnu. Ydermere, findes der slikkelapper som anal begynder sexlegetøj på markedet til dem der ønsker at blive slikket i anus, men ikke klar. Slikkelapperne er en god måde at rykke grænsen mellem oral sex og anus stimulation.

Hvilket materiale skal du som anal begynder vælge?

Som anal begynder kan det være rart at vælge anal plugs med et fleksibelt og blødt materiale. Anal plugs lavet af PVC og TPE tilpasser sig hurtigt kroppens temperatur. Varm dem op mellem hænderne inden du indsætter dem, så du ikke får et iskoldt chok. Med mindre det er din kink.

Visse butt plugs laves i medicinsk silikone. Butt plugs lavet med medicinsk silikone er med dens glatte og bløde overflade et lækkert materiale at have med at gøre. De er også egnede til anal begynderen, da det er gode plugs at massere anus med. Og vi vejleder selvfølgelig i dit køb af anal begynder sexlegetøj.

Forsendelse

Hos Alt er tys tys har vi hurtigt og diskret forsendelse, også når det gælder anal begynder sexlegetøj. Vi skriver ikke navnet på hverken fakturaen eller pakken. Vi ved, at det ikke er så hyggeligt at skulle hente pakken hos en fnisende pakkekvinde eller en blinkende kioskejer. 

Så vær endelig ikke nervøs for at bestille noget i vores webshop. Hos os får du et Track & Trace nummer, så du kan følge med i, hvor lang tid der skal gå inden du kan komme i gang med den spændende verden inden for anal leg.