Fordele ved at handle hos Tys Tys

Hos Tys Tys går vi op i, at hver enkel kunde får en god oplevelse – uanset om du handler på vores webshop eller i vores butik i Århus. Vi tilbyder derfor altid en personlig kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig med stort såvel som småt. Har du spørgsmål til et bestemt produkt, levering eller returnering er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder derudover nogle af markedets mest eksklusive og eftertragtede mærker. Du kan derfor ikke bare finde et bredt udvalg af sexlegetøj til kvinder, mænd og par men også gøre en god handel. Dertil sørger vi selvfølgelig altid for, at dine varer sendes i anonym emballage, og at betalingen ligeledes er helt diskret.

Du kan trygt købe varer til at gøre dit sexliv endnu bedre hos Tys Tys.

Høj kvalitet til lave priser

Hos Tys Tys har vi nogle af de bedste og mest populære mærker inden for sexlegetøj. Du finder derfor eksklusivt sexlegetøj fra LELO, tysk kvalitet fra Fun Factory og innovative produkter fra TENGA. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan finde det nyeste inden for sexlegetøj hos os.

Udover at tilbyde et varieret sortiment af kvalitetsmærker, tilbyder vi også nogle af markedets bedste priser. Du kan derfor spare mange penge på sexlegetøj af høj kvalitet. Vi er af den overbevisning, at alle har ret til et godt sexliv med fornyelse, hvorfor vi har et bredt udvalg af sexlegetøj til alle i forskellige prisklasser.

Danmarks bedste kundeservice

Når du handler hos Tys Tys får du altid en personlig kundeservice. Vores hjælpsomme personale sidder klar ved tasterne og telefonen, så de kan besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Du kan også altid henvende dig med spørgsmål i vores butik beliggende i det centrale Århus – hos os er der intet, der hedder dumme spørgsmål.

Vores personale har et bredt og dybt kendskab til vores produkter, og kan give dig den rette vejledning og afklaring. Med den rigtige vejledning kan du nemlig finde frem til det helt rigtige produkt. Kontakt os på mail eller telefon eller kom forbi vores butik.

Tryg betaling og sikker handel

Vi kan naturligvis garantere for en sikker og tryg handel, når du køber på vores webshop. Vi benytter en sikker betalingsserver, hvilket vil sige, at alle oplysninger krypteres med SSL protokol. Det betyder, at din data er sikker, og at andre udefrakommende ikke kan se den.

Vores webshop er derudover e-mærket. Det betyder, at vi lever op til de forbrugerbeskyttende retningslinjer som certificeringen kræver. Ved at handle på en e-mærket webshop kan du som kunde regne med en sikker handel

Diskret levering og betaling

Alle varer sendes i en diskret og anonym indpakning, og din betaling vil ligeledes være diskret. Vi pakker din ordre i sorte æsker der er anonyme. Vores navn ”Tys Tys” fremgår heller ikke på pakken. Det samme er gældende på dit kontoudtog.

Både på pakke og kontoudtog vil der stå ”Al Webtech”. Du er derfor sikret komplet diskretion, når du bestiller dine varer via vores webshop eller betaler med kort i vores butik.

Hurtig dag-til-dag levering

Vi tilbyder dag-til-dag levering. Det betyder, at du vil modtage din pakke den førstkommende hverdag, når du bestiller mandag-fredag. Du kan få leveret din pakke til den nærmeste PostNord pakkeboks eller til døren. Vi tilbyder billig levering samt gratis fragt ved køb over 399 kr.

Du kan også vælge vores Click & Collect ordning. Her kan du uden leveringsomkostninger afhente dine varer i vores butik. Vores butik er beliggende på Paradisgade 17 i Århus. Du kan hente din ordre i hele butikkens åbningstid.