BLOWJOB STIMULATOR

Med en blowjob stimulator kan du nyde et lækkert blowjob, hvad end du har en partner eller ej. En blowjob maskine eller en blowjob simulator kan give dig følelsen af et vådt og sugende blowjob. Du vælger selv, om du ønsker en fuldautomatisk maskine eller et sexlegetøj med manuel styring. Se vores komplette udvalg lige her. Læs mere

Viser alle 7 resultater


Et blowjob der sender dig i himlen

Et blowjob kan bare noget helt særligt. Det er en kombination af den varme mund, den legende tunge og presset omkring penis, der gør at de fleste mænd er helt vilde med at modtage et blowjob. Men hvad gør man lige, hvis man ikke har en partner eller er alene hjemme?

Man bruger naturligvis en blowjob stimulator. Der findes mange forskellige former og varianter. Nogle er elektriske og gør stort set hele ”arbejdet” for én og andre er mere manuelle. De har dog det tilfælles, at det kan gengive et vaskeægte blowjob, der endda kan overgå den ægte vare.

Hvordan fungerer en elektrisk blowjob stimulator?

Der findes mange forskellige elektriske stykker sexlegetøj. Det smarte ved dem er, at de giver en meget ægte følelse og stimuleringen føles helt fantastisk på penis eller der hvor den nu stimulerer. Oftest er det sådan at der er en form for sleeve, lavet af et lækkert materiale i højeste kvalitet, hvor man kommer penis ned i.

Herefter kan man regulere hastighed og mønstrene som vibrationerne skal komme i på selve blowjob maskinen. Der er altså tale om en gadget, som tale rind i de fleste mænds hjerter, da den kombinerer sex og elektronik.

Sådan bruger du en elektrisk blowjob stimulator

Alt efter hvilken type du har, så kan det naturligvis variere lidt, hvordan du skal bruge den. Generelt gør du det, at du starter ud med at bruge godt med vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt at du bruger denne type, da overfladen på det inde silikone sleeve ellers vil blive ødelagt.

Herefter stikker du penis ind i enten røret eller maskinen, alt efter hvilken type du har. Herefter kan du starte maskinen op og frit vælge mellem de forskellige hastigheder den har. En af de nye og virkelig smarte blowjob simulatorer, som vi har, har en AI funktion.

Få endnu vildere orgasmer med AI

Det er en kunstig intelligens, der selv styrer de forskellige hastigheder og mønstre. Den er opbygget og programmeret ud fra et grundlag på over 100 af forskellige porno film, hvor der indgår blowjobs. Det giver over 250 forskellige måder, hvor du kan stimuleringer på.

Det er både sleevet og silikone mundstykket, der kan bevæge sig og vibrere på forskellig vis. Denne form for stimulering, hvor man bruger kunstig intelligens bliver mere og mere udbredt og det kan noget helt særligt. Hvis man først har prøvet det, så kan man næsten ikke leve uden.

Slut med ondt i armen – bruge en elektronisk blowjob stimulator

En blowjob stimulator adskiller sig fra andre former for sexlegetøj, som f.eks. en almindelig fleshlight, idet den er udformet som en mund. Har du ikke tidligere prøvet et stykke sexlegetøj som en blowjob stimulator, så vil du blive glædeligt overrasket over hvor stor forskel designet gør.

Sleevet som penis befinder sig inde i, kan være udformet på mange forskellige måder. Ofte er der enten riller, knopper eller lignende, der alt sammen er med til at gøre stimuleringen endnu mere udtalt. Det er altså slut med at få ondt i hånd eller arme, hvis man bruger en elektronisk blowjob stimulator.


Fleshlight – blowjob edition

Hvis du af den ene eller den anden grund ikke føler for de ellers smarte og effektive elektriske blowjob stimulatorer, så findes der naturligvis også andre varianter, der er manuelle. De mest kendte er nok vores fleshlights. De findes nemlig også i en version, hvor de simulerer et blowjob.

En fleshlight er for mange lidt af en klassiker og det er ikke uden grund at de er så populære. De giver nemlig nogle helt fantastiske stimuleringer og nogle helt vilde og intense orgasmer.  Den måde som de omslutter penis på, kan bare noget helt særligt.

Hvordan bruger man en blowjob stimulator?

Alt efter hvilken form for manuel blowjob stimulator man har, så kan det naturligvis variere lidt. Oftest er de dog opbygget på samme måde. Der er en form for sleeve, lavet i et lækkert silikone materiale, som omslutter penis. Dette sleeve er nede i et rør, der sikrer at den stramme fornemmelse holder.

Når man er klar til at bruge sin stimulator, så er det vigtigt at bruge en god vandbaseret glidecreme. Igen er det for at man ikke risikerer at ødelægge silikone materialet, hvis man bruger en silikonebaseret glidecreme. Herefter er du faktisk klar til at gå i gang.

Brug din blowjob stimulator i dobbeltsengen

Onani produkter, som en blowjob stimulator som udgangspunkt er, kan også bruges sammen med en partner. Man kan få rigtig meget sjov og frække oplevelser, hvis man tager sit sexlegetøj med ind i dobbeltsengen.

Du kan f.eks. enten bruge den på din mandlige partner eller du kan få din partner til at bruge den på dig. Det kan give et fantastisk og meget frækt forspil, hvor I begge er helt sikre på, at din penis vil være både hård og klar til næste del af akten.

Brug pause og stop funktionen

Hvem vil ikke gerne holde længere i sengen? De fleste mænd kan hvert fald svare ja til, at de gerne vil holde hele natten. En blowjob stimulator kan faktisk hjælpe dig med at holde længere. Du kan se din onani som en form for træning, for det er reelt set en træning i at holde længere.

Om du bruger en elektrisk stimulator eller en manuel er ikke så afgørende. Teknikken er nemlig den samme. Det gælder om at du aktivt skal bruge pause og stop funktionen. Når du er tæt på at få udløsning, så holder du enten pause eller stopper med at bruge stimulatoren.

Få en længere og hårdere erektion

Denne øvelse gentager du nogle gange indtil du vitterligt ikke kan holde dig længere. For hver gang du gentager denne øvelse, jo bedre bliver du også til at holde længere. Hvis du gerne vil holde ultra lang tid, så kan du også med fordel prøve at benytte dig af en penis ring.

Den sikrer nemlig at blodet ikke løber så hurtigt tilbage igen, når det første er ude i penis. Dermed får du også en mere hård og længerevarende erektion, hvilket også er attraktivt for de fleste mænd.


Sådan rengør du din blowjob stimulator

Rengøring af altafgørende når det drejer sig om sex. Det gælder både ens egen hygiejne, men også det sexlegetøj som man bruger. For det første så holder det i længere tid, hvis man passer på det og rengør det grundigt efter hver gang.

For det andet så kan beskidt legetøj være fyldt med bakterier, som man naturligvis helt vil være fri for. Derfor bør du gå højt op i rengøringen af dit sexlegetøj, ikke kun din blowjob stimulator, men også alt det andet, som du måske har liggende.

Tag sleevet ud og rens det

I langt de fleste tilfælde, så er både de elektriske og de manuelle stimulatorer bygget op på samme måde. De består af et sleeve, som kan tages ud efter brug. det gør nemlig rengøringen meget nem. Når sleevet er taget ud, så kan det nemt renses og rengøres under den varme hane.

Brug eventuelt noget rengørings spray til sexlegetøj, da det gør processen lettere og på den måde er du også sikret, at det er fuldstændig rent. Sørg for at komme ind i alle riller og revner, da der kan sidde lidt. Herefter lægger du det til tørre før du lægger det ned i skuffen og det er klar til næste gang.

Onani er sundt

Sex er både sundt for krop og sjæl. Derfor bør du også dyrke sex og få orgasme regelmæssigt. Det gælder både onani og sex med en partner. Orgasmer frigiver nemlig en række hormoner, der virker afstressende for kroppen. Derudover så kan man også ofte mærke efterfølgende hvor afslappet man er.

Onani bør være en helt naturlig del af ens liv. Om det er med sexlegetøj eller uden, så kan det gøre mange gode ting for én. Men når der nu findes så meget legetøj, som er skabt udelukkende til at tilfredsstille og stimulere de rigtige steder, så kan man lige så godt benytte sig af dem.

Onani skal være sjovt

Det er rigtig sundt at dyrke sex. Det gælder både med og uden en partner. Det er nemlig rigtig sundt at få regelmæssige orgasmer og du kan få et styrket fysisk og psykisk helbred. Du føler dig oftest også mere afslappet, når du lige har fået en orgasme og du kan klare dagen på en helt anden måde.

Og hvorfor så ikke kaste sig ud i den store og dejlige verden af sexlegetøj? Der findes så mange forskellige produkter, der kan give dig endnu større nydelse og tilfredsstillelse, der er bare at prøve det hele af.

Partner eller ej – bliv ved med at onanere

Med især onani produkter kan man blive tilfredsstillet på en helt særlig måde. Selvom man har en fast partner, kæreste eller ægtefælle så betyder det slet ikke at man skal stoppe med at onanere. Man kan eventuelt gøre det sammen, men man kan også sagtens gøre det selv i en stille stund.