Viser alle 10 resultater

G-punkts vibrator

Det berømte og sagnomspundne ’G-spot’ har du højst sandsynligt hørt om på et eller andet tidspunkt. Men hvor er det lige det sidder og findes det virkelig? Med en G-punkts vibrator kan du ramme dit G-punkt og tro mig, du er ikke i tvivl, når du først har fundet det.

Rigtig mange kvinder oplever at have svært ved at finde deres G-punkt og derved få en G-punkts orgasme. Her hos os ved altertystys.dk har vi heldigvis svaret på dine g-punktsbønner. Vi har nemlig et udvalg i forskellige G-punkts vibratorer, så du kan få din g-punktsorgasme. Læs mere


Hvorfor bruge en G-punkts vibrator?

For at forstå hvorfor du skal bruge en G-punkts vibrator, skal du først vide hvad en G-punkts vibrator egentlig er for en vibrator, for helt almindelig er den altså ikke.

En G-punkts vibrator er lavet specielt til at ramme dit G-punkt.
G-punktet sidder oppe i vagina og er forskelligt fra kvinde til kvinde præcist hvor, men det kan denne vibrator hjælpe dig med at finde.

Nogle kvinder har rigtig nemt ved at finde sit G-punkt, mens andre prøver forgæves et utal af gange. Måske du har prøvet at have sex og har svært ved at komme? Vi taler om den såkaldte skede orgasme ikke klitoris. En skede orgasme er nemlig ved stimulering af kvindens G-punkt i skeden.

Men kvinder har faktisk to. Der sidder nemlig også et G-punkt i anus, men det er nu ikke det, denne G-punkts vibrator er designet til.

Hvordan virker en G-punkts vibrator?

En G-punkts vibrator er en vibrator med en lille krumning i enden eller et ekstra stykke eller kugle på selve krumningen. Det er det som adskiller en G-punkts vibrator fra hvilken som helst anden vibrator.

Hvorfor skal du så eje en? Vi kan også spørge på en anden måde. Kan du godt lide at få orgasmer? jeg forestiller mig, at alle nyder en god orgasme, og til forskel fra en klitoris orgasme får du den dejligste følelse ved en G-punkts orgasme. En G-punkts vibrator kan hjælpe dig med at finde dit G-punkt som giver dig orgasmer, om og om igen. Det lyder da ret så lækkert, gør det ikke?

Sådan finder du dit G-punkt

Ved du egentlig hvor dit G-punkt sidder i skeden? Ved nærmere eftertanke er der faktisk rigtig mange kvinder, der ikke aner hvor deres G-punkt sidder henne eller hvordan man finder det. Det nemmeste er klart lige at stikke en finger op og mærke.

Har du prøvet det? Og hvad skal du egentlig mærke efter? Det kan være rigtig svært, måske du har prøvet at din kæreste leger lidt med en finger oppe i din skede under forspil og pludselig rammer han noget der bare føles såååå godt! Det er nok dit G-punkt han har fundet.

Faktisk sidder kvindens G-punkt omkring 5 cm fra skedeåbningen, ved nogle kun 3 cm – det er igen forskelligt fra kvinde til kvinde.
Hvis du selv skal forsøge at finde det med en finger vil du måske kunne finde det nemmere når du allerede er ophidset, der hæver dit G-punkt i skeden nemlig lidt op og så er du ikke i tvivl. Når du først ved hvor det sidder henne, bliver det også meget nemmere at ramme G-punktet med en vibrator.

Kan en finger ikke være ligeså godt?

Det korte var er NEJ, bestemt ikke. Der findes ikke noget bedre end at blive stimuleret og komme, som kvinde. For det er nemlig ikke altid det sker, ligesom ved en mand, i hvert fald når vi snakker under sex.
Onani er en helt anden snak – der har vi kvinder et formål og det er at komme, om det så er en klitoris orgasme, en G-punkt orgasme eller en helt tredje, faktisk kan en kvinde få 12 forskellige orgasmer – ret vildt ikke?

Hvis du skal have en G-punkts orgasme og du bruger en finger, kommer den nemmest ved at lave ’kom her’ bevægelsen med fingeren et stykke oppe i skeden. Hvis du er vant til at mærke den dejlige orgasme ved stimulering med fingeren, vil du elske vibratoren.

De mange vibrationer pirrer dig lynhurtigt og den dejligste følelse kommer frem, der ikke kan måle sig med noget andet.
De fleste G-punkts vibratorer har deuden en størrelse hvor du sagtens kan stimulere din klitoris også.

Er alle G-punkts vibratorer ens?

Nej, langt fra og så alligevel ikke. De er alle designet med samme formål, nemlig at give dig de mest intense orgasmer der findes.

En G-punkts vibrator laves i mange forskellige størrelser, både med store og lidt mindre krumninger til at ramme dit G-punkt. Vibratorerne findes både batteridrevne og genopladelige, såvel som vandtætte.

Du kan også få en G-punkts vibrator med et ekstra lille stimuleringspunkt, præcis ligesom du kender fra den vibrerende vibrator som Rabbit vibratoren. Hvem vil ikke nyde to slags orgasmer på samme tid? Det siger vi da ikke nej til, vel tøser?

Prøv en G-punkt vibrator i medicinsk silikone der er silkeblød i overfladen og ikke mindst fleksibel. Den vil du med garanti elske, eller måske den genopladelige med et håndtag.

En G-punkts vibrator er ikke kun til solo leg, men kan også sagtens bruges til et frækt forspil. Jo mere du lærer dig selv og din krop at kende, jo større gavn vil din partner også få af dig og nydelsen sammen.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtig G-punkts vibrator?

Det kan være svært at vælge den helt rigtige G-punkt vibrator og det forstår vi godt, derfor sidder vi klar alle ugens dage til at guide dig bedst muligt.
Er det til onani alene og er du helt grøn på området, kan vi anbefale en G-punkts vibrator i silikone med et slankt design der ikke virker for voldsomt. Er du derimod lidt mere rutineret kan vi klart anbefale en G-punkts vibrator med et ekstra stimulerings punkt – nyd en dobbelt stimulering der får dig til at komme igen og igen.

Ønsker du en G-punkt vibrator der også kan bruges sammen med en partner, vil det klart være en fordel at vælge en med et håndtag, det er den vi sælger flest af til par.
Uanset hvilken G-punkts vibrator du vælger, er vi sikrer på du bliver glad for den.

Tilføjet til indkøbskurven