G-PUNKTS VIBRATOR

Det berømte og sagnomspundne G-punkt kan stimuleres perfekt med en G-punkts vibrator. Vibratoren er designet med den helt rigtige vinkel til at ramme det følsomme punkt. Med en G-punkts vibrator kan du opnå en mere dyb og intens orgasme. Se vores store udvalg med forskellige designs og funktioner lige her. Læs mere

Viser 1–40 af 42 resultater

Billigst på PriceRunner
-35%
Billigst på PriceRunner
-37%
Billigst på PriceRunner
-11%
JANUARUDSALG
DKK 399,00
Billigst på PriceRunner
-35%
Billigst på PriceRunner
-33%
JANUARUDSALG
DKK 399,00
Billigst på PriceRunner
-33%
JANUARUDSALG
DKK 499,00
Billigst på PriceRunner
-20%
JANUARUDSALG
DKK 1.599,00
Billigst på PriceRunner
-33%
JANUARUDSALG
DKK 499,00
Billigst på PriceRunner
-33%
JANUARUDSALG
DKK 400,00
Billigst på PriceRunner
-14%
JANUARUDSALG
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-15%
DKK 1.099,00


G-punkts vibrator – Få de bedste orgasmer

For at forstå hvorfor du skal bruge en G-punkts vibrator, skal du først vide hvad en G-punkts vibrator egentlig er for en vibrator, for helt almindelig er den altså ikke. En G-punkts vibrator er lavet specielt til at ramme dit G-punkt. Men kvinder har faktisk to. Der sidder nemlig også et G-punkt i anus, men det er nu ikke det, denne G-punkts vibrator er designet til.

Det sidder oppe i vagina og er forskelligt fra kvinde til kvinde præcist hvor, men det kan denne vibrator hjælpe dig med at finde. En G-punkts vibrator er en vibrator med en lille krumning i enden eller et ekstra stykke eller kugle på selve krumningen. Det er det som adskiller en G-punkts vibrator fra hvilken som helst anden vibrator.

Derfor skal du eje en g-punkts vibrator

Hvorfor skal du så eje en? Vi kan også spørge på en anden måde. Kan du godt lide at få orgasmer? jeg forestiller mig, at alle nyder en god orgasme, og til forskel fra en klitoris orgasme får du den dejligste følelse ved en G-punkts orgasme. En G-punkts vibrator kan hjælpe dig med at finde dit G-punkt som giver dig orgasmer, om og om igen. Det lyder da ret så lækkert, gør det ikke?

Nogle kvinder har rigtig nemt ved at finde sit G-punkt, mens andre prøver forgæves et utal af gange. Måske du har prøvet at have sex og har svært ved at komme? Vi taler om den såkaldte skede orgasme ikke klitoris. En skede orgasme er nemlig ved stimulering af kvindens G-punkt i skeden.

Hvordan finder jeg mit G-punkt?

Ved du egentlig, hvor dit G-punkt sidder i skeden? Ved nærmere eftertanke er der faktisk rigtig mange kvinder, der ikke aner, hvor deres G-punkt sidder henne, eller hvordan man finder det. Det nemmeste er klart lige at stikke en finger op og mærke.

Har du prøvet det? Og hvad skal du egentlig mærke efter? Det kan være rigtig svært, måske du har prøvet at din kæreste leger lidt med en finger oppe i din skede under forspil og pludselig rammer han noget der bare føles såååå godt! Det er nok dit G-punkt han har fundet.

Her sidder g-punktet vaginalt

Faktisk sidder kvindens G-punkt omkring 5 cm fra skedeåbningen, ved nogle kun 3 cm – det er igen forskelligt fra kvinde til kvinde. Mere specifikt sidder punktet på skedevæggen ud mod din navle. Hvis du selv skal forsøge at finde det med en finger, vil du måske kunne finde det nemmere, når du allerede er ophidset.

Der hæver dit G-punkt i skeden nemlig lidt op, og så er du ikke i tvivl. Når du først ved, hvor det sidder henne, bliver det også meget nemmere at ramme G-punktet med en vibrator. En G-punkts vibrator er ikke kun til solo leg, men kan også sagtens bruges til et frækt forspil. Jo mere du lærer dig selv og din krop at kende, jo større gavn vil din partner også få af dig og nydelsen sammen.


Oplev bedre orgasmer under sex

Er du en af de mange kvinder, som har svært ved at opnå skedeorgasmer, eller G-punkts orgasmer, under sex? Så er du altså ikke alene. Mange kvinder har svært ved at nå til det punkt, hvor de kommer. Mange kan nikke genkende til, at man hele tiden føler, at man er LIGE ved at være der, men forløsningen kommer bare aldrig.

Men fortvivl ikke! Her kan en G-punkts vibrator altså være en rigtig god træning i at opnå skede orgasmer. For når du først har opnået en G-punkts orgasme, så kan det være lettere at opnå den under sex. Og her er G-punkts vibratorens stimulering altså vores bedste bud på at træne dig selv til bedre og mere intense G-punkts orgasmer.

Ram plet med en G-punkt vibrator

En G-punkts vibrator er specifikt designet til at ramme dit G-punkt. Mange kvinder kan have svært ved at opnå en G-punkts orgasme, især under sex. Hvis du er en ad disse kvinder, så anbefaler vi kraftigt, at du anskaffer dig en G-punkts vibrator.

Der er nemlig ikke noget som kan sammenlignes med en G-punkts orgasme! Samtidig vil du muligvis få nemmere ved at opnå G-punkts orgasmer under sex, når du først har fået en orgasme gennem brug af en g-punkts vibrator.

Kan en finger ikke være ligeså godt?

Det korte var er: NEJ, bestemt ikke. Det er selvfølgelig et godt sted at starte, hvis man vil udforske det famøse g-punkt. Men så snart man har det, er det altså det værd at tage skridtet videre og anskaffe sig et professionelt værktøj, som gør g-punkts orgasmer langt nemmere at opnå og mere intense. Der findes ikke noget bedre end at blive stimuleret og komme som kvinde. For det er nemlig ikke altid det sker, ligesom ved en mand, i hvert fald når vi snakker under sex.

Onani er en helt anden snak. Der har vi kvinder et formål og det er at komme, om det så er en klitoris orgasme, en G-punkt orgasme eller en helt tredje. Faktisk kan en kvinde få 12 forskellige orgasmer – ret vildt ikke?

Har du dit 'finger' arbejde i orden eller skal bruge en vibrator?

Hvis du skal have en G-punkts orgasme og du bruger en finger, kommer den nemmest ved at lave ’kom her’ bevægelsen med fingeren et stykke oppe i skeden. Hvis du er vant til at mærke den dejlige orgasme ved stimulering med fingeren, vil du elske vibratoren.

De mange vibrationer pirrer dig lynhurtigt og den dejligste følelse kommer frem, der ikke kan måle sig med noget andet. De fleste G-punkts vibratorer har desuden en størrelse, hvor du sagtens kan stimulere din klitoris også.


G-punkts dildo eller vibrator?

Har du både hørt om en g-punkt dildo og en g-punkt vibrator, men er i tvivl om hvad forskellen er? Det kan vi godt forstå, hvis du er. Det er nemlig dybest set det samme, og de ligner til forveksling hinanden. Formen og formålet er de samme.

Den eneste forskel er egentlig, at en g-punkt vibrator har en vibrererings funktion, hvilket en g-punkt dildo ikke har. Fordelen ved en g-punkts vibrator er, at du kan føre den op og bare holde den mod g-punktet, hvor vibrationerne gør resten af arbejdet. Herimod er en g-punkts dildo mere egnet til penetrering, hvor du fører den ind og ud – ligesom en normal dildo.

Det er formen der afgøre det om den rammer dit g-punkt

Her støder g-punkts dildoen nemlig mod g-punktet ligesom en penis ville gøre. Så det er altså en smags sag, hvad man foretrækker. Endnu en fordel ved g-punkts vibratoren er, at du også kan bruge den som dildo, hvor du bare undlader at tænde for vibratoren. Derfor anbefaler vi klart en g-punkts vibrator frem for en g-punkts dildo, da du kan bruge den til flere formål.

Det kan være, at du nu undrer dig over, hvad forskellen på en g-punkts dildo og normal dildo så er. Det er der også en ganske simpel forklaring på. En g-punkts dildo vil nemlig altid have den typiske krumning designet til at ramme g-punktet, hvor andre slags dildoer kan have alle mulige andre former, f.eks. realistisk som en rigtig penis.

Er alle G-punkts vibratorer ens?

Nej, langt fra og så alligevel ikke. De er alle designet med samme formål, nemlig at give dig de mest intense orgasmer der findes. En G-punkts vibrator laves i mange forskellige størrelser, både med store og lidt mindre krumninger til at ramme dit G-punkt. Vibratorerne findes både batteridrevne og genopladelige, såvel som vandtætte.

Prøv med Rabbit, hvor du både rammer dit G-punkt og din klitoris. Hvem vil ikke nyde to slags orgasmer på samme tid? Det siger vi da ikke nej til, vel tøser? Prøv også en G-punkt vibrator i medicinsk silikone, der er silkeblød i overfladen og ikke mindst fleksibel. Den vil du med garanti elske, eller måske den genopladelige med et håndtag.

Find den bedste G-punkts vibrator

Det kan være svært at vælge den helt rigtige G-punkt vibrator og det forstår vi godt, derfor sidder vi klar alle ugens dage til at guide dig bedst muligt. Se hele vores udvalg af vibratorer. Er det til onani alene og er du helt grøn på området, kan vi anbefale en G-punkts vibrator i silikone med et slankt design der ikke virker for voldsomt.

Er du derimod lidt mere rutineret kan vi klart anbefale en G-punkts vibrator med et ekstra stimuleringspunkt – nyd en dobbelt stimulering der får dig til at komme igen og igen. Ønsker du en G-punkt vibrator der også kan bruges sammen med en partner, vil det klart være en fordel at vælge en med et håndtag, det er den vi sælger flest af til par.