OhMiBod

OhMiBod skaber sexlegetøj, der i den grad udnytter nutidens smarte teknologier. Da den første OhMiBod blev lanceret revolutionerede de markedet for vibratorer. Deres vibrator var nemlig den første app-styret vibrator, du kunne få. Sidenhen er flere app-styret vibratorer kommet til, men OhMiBod er stadig den førende på marked for app-styret sexlegetøj.Hos Altertystys.dk finder du et varieret udvalg af OhMiBod produkter, der kan dække ethvert behov. Brug sexlegetøjet som en manuelt styret vibrator eller udnyt den lange distance, der kan være mellem vibratoren og appen. Læs mere

Viser alle 3 resultater


OhMiBod – verdens første app-styret vibrator

Ideen til OhMiBod kom til verden i julen 2004. Det amerikanske par Suki og Brian Dunham fejrede jul som sædvanligt. Suki var så heldig at få både en iPod og en vibrator i julegave. De to gaver fik dog en lampe til at lyse for Suki.

Hvad nu hvis man kombinerede den stimulerende vibrator med den højteknologiske medieplatform. Da først denne ide var blevet skabt, gik der ikke lang tid, før den første OhMiBod prototype så dagens lys.

Med en OhMiBod får du alle de funktioner, du kender fra en almindelig vibrator. Men den kan fjernstyres. Enten via en app som du henter til din smartphone eller ved hjælp af en medfølgende fjernbetjening. En fjernstyret vibrator giver en masse nye muligheder, når det kommer til fræk leg i soveværelset.

OhMiBod i dag

Parret står den dag i dag stadig bag firmaet, og bliver ved med at udvikle og udvide sortimentet og teknologien. Derfor kan de også i dag præsentere et bredt udvalg af vibratorer og sexlegetøj til både mænd, kvinder og par.

Alle produkter er lavet med samme opmærksomhed på detaljer og samme høje kvalitetskrav. Du får altså en brugervenlig og ikke mindst stimulerende oplevelse, hvad end du skal bruge legetøjet alene eller sammen med en partner.

Produkternes design samt teknologien bag er gennemtænkte. Det betyder, at funktionerne er lette at finde rundt i, og at designet understøtter disse funktioner.

OhMiBod – Oh My God!

Det er ikke tilfældigt, at navnet OhMiBod lyder umiskendeligt meget som det engelske udtryk ”Oh my god!”. For det er netop dette, du vil udbasunere, når først du får fingre i et sexlegetøj fra det populære mærke. Ikke nok med at vibrationerne vil sende dig i ekstase, så imponerer den app-styret funktion også igen og igen.

Der er forskellige muligheder for fjernstyring alt efter, hvilket produkt fra mærket du vælger. Nogle kommer med en lille smart fjernbetjening, mens andre kan kobles sammen med en app, du har på din smartphone.

Derudover er der selvfølgelig også helt klassiske stykker sexlegetøj, der ikke kræver fjernstyring. Det kan for eksempel være en penisring med vibrator eller stimulerende bækkenbundskugler. Der er altså noget for enhver smag.

Brug OhMiBod alene eller med en partner

OhMiBod er kendt som det perfekte mærke til par. Men deres udvalg har udvidet sig siden deres start, og indeholder nu også mange produkter, du kan bruge alene. Der er altså ingen undskyldning for ikke at vælge et sexlegetøj fra det højteknologiske og populære mærke.

En klitorisvibrator er altid sjovt selskab, hvad end du er alene eller sammen med en partner. Den kan gøre alt det hårde arbejde, når det kommer til en fræk solostund. Og den kan yde den ekstra stimulering, du kan have brug for under samleje.

Deres sortiment indeholder også forskellige bækkenbundskugler. Godt nok bruger du dem alene, men deres funktion kommer virkelig til sin ret, næste gang du skal være sammen med din partner.

Lækkert og stilrent design

Det er ikke kun den fjernstyret funktion, der gør, at folk igen og igen vender tilbage til OhMiBod, når de skal finde sjovt legetøj til soveværelset. Deres prisvindende design imponerer nemlig hver gang. Det betyder, at du får et design, der både føles lækkert og ser stilrent ud.

Deres produkter kan ofte kendes på deres bløde og feminine former, der smyger sig perfekt om de intime områder. Du vil også føle blødheden, når du bruger dem på grund af det silikonemateriale, som de alle er lavet af.

Silikone er kropssikkert, fleksibelt og varmes hurtigt op. På den måde får du et produkt, der har den fasthed, du skal bruge for at opnå den rette stimulering. Men som samtidig også føles silkeblød mod den følsomme intim hud.


Fjernstyret sexlegetøj – med app eller fjernbetjening

OhMiBod har sat sig stærkt på markedet for fjernstyret sexlegetøj. Fjernstyret sexlegetøj er, når du enten gennem app eller fjernbetjening kan styre sexlegetøjets funktioner. Det er en smart og innovativ måde at lege med sexlegetøj, og giver dig mange flere muligheder.

Mærkets sortiment indeholder både produkter, der skal styres via app og fjernbetjening. Samt almindeligt sexlegetøj der blot skal tændes og slukkes igen via en knap på produktet. Du kan altså helt selv vælge, hvad du er til.

Med fjernstyring via app skal du hente en gratis op ned på din smartphone eller tablet. Herefter har du et helt program, hvorfra du kan styre og skabe dine egne vibrationer. Med en fjernbetjening har du altid de mange funktioner lige ved hånden.

Fræk leg i soveværelset

Et fjernstyret sexlegetøj fra OhMiBod vil med garanti få varmen til at stige i soveværelset. Den fjernstyret funktion giver mange sjove muligheder, uanset om det er via app eller fjernbetjening. Du kan med fordel læse mere om de enkelte produkter for at finde det helt rigtige.

Du kan lade din partner tage kontrol over den fjernstyret vibrator. Hvis din partner har fjernbetjeningen i hånden, er det ham elle hende, som har den fulde magt over din nydelse. De kan bestemme, hvornår tempoet skal sættes op, og hvornår du skal komme.

Det samme gælder, når sexlegetøjet styres med en app. Her er mulighederne dog ofte flere, og du får flere forskellige modes, du kan bruge til stimulering. Her er det ofte også muligt at lave jeres egne vibrationsmønstre.

Pirrende vibrationer i det offentlige

Når du vælger et sexlegetøj, der er styret med app, bliver legemulighederne flere. Ved at styre sexlegetøjet via en app, kan du nemlig øge afstanden mellem jer. Den ene partner kan have sexlegetøjet på, hvorefter den anden kan bevæge sig væk og stadig have kontrollen.

Denne funktion åbner op for frække lege i det offentlig. Det kan være en utrolig pirrende hemmelighed, som kun i to kender til. Brug den under en middag og start jeres aften sammen på en utrolig erotisk måde.

Det vil med garanti blive svært at holde fingrene fra hinanden, jo længere aftenen skrider frem. Flere OhMiBod produkter er utrolig lydsvage, og har en rimelig lang rækkevidde. Og da alle i dag alligevel sidder og kigger på deres smartphone, vil jeres frække leg ikke vække nogen mistanke.

Forbedringer og opgraderinger

Parret bag OhMiBod har ikke lagt på den lade side. De har siden den første lancering udviklet, opgraderet og forbedret deres produkter. Det vil sige, at deres appstyring fungerer bedre og bedre, og har fået endnu flere sjove og kreative funktioner.

Derudover har de også udvidet deres sortiment. Du kan derfor både finde penisringe, klitorisvibratorer, bækkenbundskugler og butt plugs. Deres produkter kan derfor nydes af endnu flere par og singler. Samtidig er design og brugervenlighed også forbedret.

Mærket har gennem årene vundet flere priser for deres innovative teknologi og stilrene design. Derudover er deres app til deres sexlegetøj også kendt for at være den bedste på markedet. Hvis du skal prøve en app styret vibrator, skal det altså være en fra dette mærke.

Innovative funktioner til din nydelse

Med en OhMiBod vibrator får du mere end sædvanligt. Deres sexlegetøj er nemlig kendt for deres innovative funktioner og nyskabende teknologi. Det betyder, at du får flere spændende funktioner og dermed flere spændende legemuligheder.

Er din vibrator styret via app, kan du personliggøre dine vibrationer og skabe dine egne. Eller du kan forudindstille dem. Du har også mulighed for at lade vibrationerne følge musikken. Og meget meget mere.

Grundlæggerne af brandet har en mærkbar kærlighed til det de laver, og brænder for hver eneste del. Det kan mærkes, når man ser på de sjove og kreative nye løsninger, de hele tiden kommer frem med. Du kan altså trygt gøre OhMiBod til dit nye yndlingssexlegetøj. 


Føl musikken med OhMiBod

En af de funktioner der har gjort OhMiBod særlig populær, og som virkelig har gjort, at de har skilt sig ud fra mængden, er deres music mode. Når du vælger music mode, kan du få en helt unik vibrationsoplevelse, der er både sjov og pirrende.

Når music mode er slået til, vil appen styre vibrationerne efter den musik, der bliver spillet. Du kan altså selv bestemme, om det skal være et langsomt nummer til at varme dig op og et mere up-beat nummer, når det kommer til at ramme klimaks.

Flere af mærkets vibratorer kan bæres i det offentlige. Brug vibratoren på klubben og lad de hede rytmer danse dig direkte til en orgasme. Det vil helt sikkert være en unik og vanedannende oplevelse, der må gentages igen og igen.

Personliggør din stimulering

Med en app-styret vibrator får du også mulighed for at personliggøre din stimulering. Det vil sige, at du kan lave dine egne vibrationer og få dem til at skifte tempo og intensitet, præcis som du ønsker det. Er du træt af de samme vibrationsindstillinger, er dette virkelig din mulighed.

Når du bruger appen, kan du også vælge at forudindstille vibrationerne. Det vil sige, at du bestemmer, hvilken rækkefølge og tempo de forskellige vibrationer skal komme i, sætte vibratoren på plads og læne dig tilbage.

En OhMiBod vibrator er der derfor også et uendeligt antal af vibrationer og muligheder. Det betyder, at du kan blive ved med at variere din oplevelse. Du bliver derfor aldrig træt af din vibrator, og kan blive ved med at nyde den i flere år fremover.

Hvilken OhMiBod skal jeg vælge?

Det er altid svært at vælge. Og med de mange sjove og gode valgmuligheder som OhMiBod giver dig, bliver det bestemt ikke nemmere. Derfor kan det være en god ide at overveje, hvad du præcis ønsker at dit kommende sexlegetøj.

Skal det kunne bruges alene? Eller er det omvendt vigtigt, at du kan bruge det sammen med din partner? Det kan også være, at det er et bestemt slags sexlegetøj, du leder efter. Er det bækkenbundskugler eller en penisring.

Når du har indsnævret, hvad det er, du søger mere bestemt, er det nemmere at vælge det rigtige produkt. Herefter kan du se, om det du søger, har en fjernbetjening eller en app. Hvis dit sexlegetøj skal være app-styret, kan du starte med at sortere de produkter fra, der ikke har denne funktion.

Glidecreme – den perfekte partner

Uanset hvilket produkt du ender med, er det vigtigt altid at huske glidecremen. Glidecreme er og bliver den perfekte partner til dit sexlegetøj, og giver dig endnu mere glæde og nydelse ved dit køb. Når du bruger sexlegetøj af silikone, er der dog noget, du skal være opmærksom på.

Det er nemlig vigtigt, at du husker kun at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med silikone sexlegetøj. Det giver den nødvendige effekt, men påvirker ikke materialet yderligere. Husk derfor lige at tjekke glidecremen inden du bruger den.

Du bruger glidecreme ved at påføre det på sexlegetøjet og smøre det godt ud. Har du brug for mere, kan du altid tilføje ekstra. Det vigtigste er, at alt glider godt og føles behageligt. Glidecreme kan bruges både analt og vaginalt.

Køb din OhMiBod på Altertystys.dk

På Altertystys.dk finder du et bredt udvalg af produkter fra det højteknologisk OhMiBod mærke. Derfor kan du finde præcis det produkt, der matcher dine behov bedst. Er du i tvivl, hvilket der præcis gør dette, er vi altid klar til at hjælpe.

Du kan enten kontakte os via mail eller telefonen. Eller du kan komme ned og besøge os i vores fysiske butik. Her giver vi dig en kyndig rådgivning, og kan vise dig mere præcist, hvad hvert produkt kan. Vi kan også guide dig til andre produkter, du kan have brug for.

Vi er Danmarks ældste sexshop, og har derfor mange års erfaring, når det kommer til salg af sexlegetøj og andet tilbehør. Vi kan derfor vejlede dig på bedste vis, så du kan opnå bedre sex og større glæde og nydelse alene og sammen med en partner.