GLIDECREME MED SMAG

En glidecreme med smag giver dig alle de egenskaber, du kender fra en almindelig glidecreme - tilføjet en uimodståelig duft og smag. En glidecreme med smag er naturligvis helt fantastisk, når det kommer til oralsex. Den vil med garanti gøre den frække oplevelse ekstra sød og gøre dig sulten efter mere. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Hvad er glidecreme med smag?

Der er ikke noget særlig avanceret ved en glidecreme med smag. Det er blot en almindelig glidecreme, hvor man har tilsat en smagsgiver. Ofte er det en vandbaseret glidecreme, der har fået tilsat smag. Det giver dig mange anvendelsesmuligheder, da denne glidecreme er vandopløselig, og kan bruges sammen med alle slags sexlegetøj.

Hvilken smag du får med en glidecreme, kan være forskellig. En populær udgave er en glidecreme med smag af jordbær. Den søde smag som vi alle kender fra mange lune sommeraftener, gør kun noget ekstra godt for turen mellem lagnerne. Glidecremen er naturligvis særlig anvendelig til oralsex, da du vil få mulighed for at få det bedste ud af den lækre smag.

Gør oplevelsen ekstra sød

Leder du efter noget, der kan gøre din og din partners intime stunder ekstra søde? Så er en glidecreme med smag et godt bud. Denne slags glidecreme giver den lækre og glatte effekt som en almindelig glidecreme, man har noget ekstra i form af en smag. Det kan tilføje en ekstra sødme til den sensuelle leg, der hurtigt vil få blodet til at pumpe.

Du kan vælge din yndlingssmag og opleve den lækre smag, når du tilfredsstiller din partner oralt. Glidecremen vil også sprede en skøn duft, af den smag den har. Det giver noget ekstra til stemningen i soveværelset, og alt efter humør kan I vælge den smag, I har allermest lyst til.

Gør oralsex mere frækt

Oralsex er naturligvis frækt nok i sig selv. Men det kan helt sikkert blive endnu mere frækt med en glidecreme med smag. Et blowjob har aldrig smagt bedre, når du bruger denne type af glidecreme, og du vil helt sikkert være sulten efter mere. Selvom du ikke plejer at bruge glidecreme ved oralsex, er der flere fordele ved at gøre det.

Den glidende effekt er ikke kun en god hjælpe ved penetrerende samleje. Den kan også give dig den rette smørelse, der skal til for at få oralsex til at blive ekstra lækkert – både for giver og modtager. Den sikrer, at giver ikke bliver tør i munden, og at modtager er så våd, som det kræver. Den ekstra glidende effekt fra glidecremen vil helt sikkert gøre oralsex mere stimulerende, end det har været før.

Hvordan bruger jeg glidecreme med smag?

Der er ikke noget særligt ved en glidecreme med smag. Lige bortset fra den lækre smag der tilføjer en ekstra sødme til dit sexliv. Men når det kommer til anvendelse, skal du bruge den, ligesom du ville enhver anden glidecreme. Det vil sige, at du doserer den ønskede mængde, og smører det på det område, der skal nyde godt af den glidende effekt.

Du kan med fordel starte med en mindre mængde og løbende spæde til med mere. Særlig når du bruger en vandbaseret glidecreme, er det nødvendigt at smøre mere glidecreme på. En vandbaseret glidecreme absorberes nemlig af huden, hvorfor den også tørrer ind. Du kan bruge så meget glidecreme med smag, som du har brug for, for at få den effekt du søger.

En vandbaseret glidecreme med noget ekstra

Når du køber en vandbaseret glidecreme med smag, får du noget mere og noget ekstra, end hvis du vælger en almindelig vandbaseret glidecreme. Du giver ikke afkald på noget, og glidecremen har alle de egenskaber, du kender fra en glidecreme uden smag. Det vil sige, at du kan bruge den sammen med sexlegetøj såvel som alene ved enten forspil, onani eller samleje.

Vælger du en glidecreme med smag, kan du gøre alle disse aktiviteter ekstra frække og nydelsesfylde. Du kan forkæle dig selv med den pirrende smag og duft, eller forføre din partner. Mulighederne er mange og en glidecreme, uanset hvilken slags, er altid en god tilføjelse i natbordskuffen derhjemme. Du kan vælge, lige præcis den smag du ønsker, og bedst kan lide.


Hvorfor glidecreme med smag?

Du skal vælge en glidecreme med smag, hvis du synes, du trænger til noget ekstra sjov i soveværelset. Du har måske prøvet en almindelig vandbaseret glidecreme før, men synes, der skal ske noget mere. Eller måske vil du gerne tilføje noget ekstra pirrende til den frække oralsex. Lige meget hvad grunden er, går du aldrig galt i byen med en glidecreme med smag.

En lille glidecreme kan gøre meget for dit og din partners sexliv. Det er en let og simpel måde at tilføje noget nyt og spændende til den erotiske leg. Du kan naturligvis kombinere glidecremen med smag med noget stimulerende sexlegetøj eller eksperimenter med blid bondage.

En glidecreme med smag af jordbær

Hvem elsker ikke smagen af et friskt og ny plukket jordbær? Og hvem vil ikke gerne kunne tage denne vidunderlige og sommerlige smag med ind i soveværelset? Det er en grund til at glidecreme med smag af jordbær, er en af de mest populære smage. Det er altid et hit, og giver en frisk og let smag til jeres erotiske aktiviteter.

Den friske smag af jordbær og duften der naturligt også spreder sig, giver en sensuel stemning, og vil helt sikkert hurtigt få temperaturen til at stige. Du kan nyde duften, mens du bruger glidecremen sammen med et frækt sexlegetøj eller under samleje. Du kan selvfølgelig også smage på varerne ved at give en lækker omgang oralsex til din partner.

Kombiner de bedste ting i verden – sex og chokolade

Hvis du skulle vælge mellem enten sex og chokolade resten af livet, hvad ville du så vælge? Det er et ret umuligt valg, og et du naturligvis aldrig behøver at tage. Sex og chokolade er om muligt nok de to bedste ting, der findes her i verden. Og hvad er mere oplagt end at kombinere de to ting. Derfor kan du selvfølgelig også få en glidecreme med smag af chokolade – hvid chokolade for at være hel præcis.

Brug glidecremen som du ellers ville bruge en glidecreme. Den er lækker at bruge til oralsex, hvor den helt sikkert vil gøre denne aktivitet endnu mere fornøjelig. Men du kan også bruge den på andre steder på kroppen og nyde den lækre smag, mens du slikker den af din partner.

Hvilken smag er din yndlings?

Når du køber din glidecreme med smag hos Altertystys.dk giver vi dig et udvalg af forskellige smage. Det betyder, at du kan vælge den, der er din yndlings. Du kan også med fordel prøve flere forskellige smage, for at finde den du bedst kan lide. Det handler nemlig om, at smagen bliver en dejlig tilføjelse til de frække stunder og ikke en gene.

Du kan også vælge at prøve forskellige mærker, der laver glidecreme med smag. Selvom der er tale om den samme smag, kan de stadig godt være forskellige. Det kan tage lidt tid at finde frem til den rigtige glidecreme, men heldigvis er der tale om en sjov og stimulerende test periode, indtil du finder den helt rigtige.

En vegansk glidecreme med smag

Lever du generelt vegansk, er det sikkert også vigtigt, at de produkter du køber til soveværelset, ligeledes er veganske. Derfor har vi også sørget for at du kan finde en vegansk glidecreme med smag. På den måde behøver du ikke at gå på kompromis med dine præferencer for at få den glidecreme du ønsker.

Den veganske glidecreme indeholder ingen animalske ingredienser, og den er heller ikke testet på dyr. Du kan derfor helt uden bekymringer bruge den. Glidecremen er vandbaseret, og er udviklet til sensitiv hud. Den er derfor stadig meget mild, selvom der er smag og duft i. Den er naturligvis også olie- og fedtfri, så du kan bruge den sammen med kondom uden problemer.


Glidecreme er altid et must

Når det kommer til onani, forspil eller samleje er glidecreme ofte en god ven. Det er den perfekte følgesvend, hvad end du bruger sexlegetøj eller ej. Og ved anal sex er det helt sikkert en nødvendighed. Der er altså ingen grund til at springe glidecremen over, da den kun er med til at gøre din og din partners nydelse endnu større.

Sex bliver bare bedre med en god glidecreme, og tilføjer man en lækker og pirrende smag, skader det bestemt heller ikke. Den glidende effekt fjerner ikke blot den modstand, der kan være ved penetrerende samleje eller brug af sexlegetøj. Den glatte egenskab gør også, at hver en berøring føles endnu bedre.

Brug glidecreme med smag og pift sexlivet op

Mange par oplever med tiden, at sexlivet kan blive en smule kedeligt. Måske gør man bare altid, som man plejer, eller måske glemmer man helt at afsætte tid til den vigtige intime tid sammen. Lige meget hvad kan en glidecreme med smag være en nem og effektiv løsning. Den er sjov, legende og helt klart stimulerende. Der er altså intet at tabe ved at prøve at pifte sexlivet op med en god glidecreme med smag.

Du kan hive glidecremen frem som en overraskelse for din partner eller bruge den til at trække ham eller hende ind i soveværelset. Den kan også være den perfekte anledning til at bruge lidt ekstra tid på forspillet med oralsex, hvor i begge nyder godt af den lækre smag af jordbær eller vanilje.

Få en mere varieret oplevelse

En glidecreme med smag kan give dig og din partner en mere varieret oplevelse. Har i en almindelig glidecreme, kan det være sjovt at skifte den ud med en med smag, når I får lyst til det. Og derudover kan I også let skifte mellem oral sex og penetrerende sex med en glidecreme med smag.

Den lækre smag vil være til stede hele tiden og gøre den alsidige leg endnu mere fornøjelig. Når I bruger en glidecreme, er det naturligvis også oplagt at bruge et sexlegetøj. Uanset om det er en dildo, en vibrator eller noget helt tredje, kan det helt sikkert skabe en varieret oplevelse for jer begge.

Glidecreme til forspil, sololeg og samleje

Glidecreme kan bruges til både pirrende forspil, fræk sololeg eller stimulerende samleje. Det vil gøre det hele meget lettere, behageligt og sjovere – særligt når du vælger en glidecreme med smag. Det er vigtigt, at hvis du bruger sexlegetøj af silikone eller med en overflade af plastik at bruge en vandbaseret glidecreme.

Du kan ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med silikone sexlegetøj, da den vil ødelægge materialet. De fleste glidecreme med smag er dog også vandbaseret. Men husk altid at tjekke inden du vælger en glidecreme, og inden du bruger den sammen med dit sexlegetøj.

Find inspiration på Altertystys.dk

Leder du efter inspiration til at pifte sexlivet op, er du kommet til det helt rigtige sted. På Altertystys.dk kan vi tilbyde dig en lang række glidecreme samt meget andet til at give dig en øget nydelse samt et mere spændende og varieret sexliv. Uanset om du søger et onaniprodukt eller et sexlegetøj til par kan du finde det her.

Har du spørgsmål til en konkret produkt eller til andet om levering, returnering eller en ordre, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi gør vores bedste for at besvare og imødekomme din henvendelse. Du er også mere end velkommen i vores butik beliggende i Aarhus.