ANAL SEXLEGETØJ SÆT

Med et anal sæt får du mulighed for at afprøve forskellige stykker anal sexlegetøj. Et sæt kan være et oplagt valg for begynderen, der ønsker at prøve lidt af hvert, såvel som den øvet, der ønsker større variation. Vi har anal sæt med både forskellige størrelser og forskelligt sexlegetøj. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Træn dig til mere anal sex

Med et anal sæt kan du træne dig og din ringmuskel til at blive god til at dyrke anal sex. For mange kvinder handler det om en form for utryghed, når det kommer til anal sex. Det er måske fremmed for en, og man har måske forsøgt sig med det en gang eller to før, men uden succes.

Når man skal dyrke anal sex, så peger både læger og sexologer på, at de fire vigtigste ting, som man skal huske på er tålmodighed, glidecreme, afslapning og renlighed. Men så skulle du også være godt klædt på til at prøve anal.

Og det er selvfølgelig altid tilladt at spørge. Vi står klar til at vejlede dig, hvis du kommer i tvivl eller har brug for et par gode råd. Med 50 års erfaring udi sexlegetøj ved vi, hvad vi taler om.

Bare slap helt af

Når man skal prøve noget nyt, som man måske føler sig lidt utryg ved, så har man en tendens til at spænde. Når man spænder, så er det både ubehageligt at blive stimuleret analt, men det kan også gøre ondt. Der er simpelthen ikke plads til, at noget eller nogen kan penetrere anus, hvis du er helt spændt.

Så var der det med tålmodighed. Når du er virkelig tændt, så har du måske lyst til bare at jage en dildo eller din partners penis op i enden. Men ringmusklen skal have tid til at strække sig. Den skal også have tid til at blive udvidet lidt efter lidt.

Derfor er det enormt smart, at penishovedet er forholdsvis småt og så bliver omkredsen på penis større og større jo længere ned mod roden du kommer. Det samme oplever du med anal sexlegetøj og et anal sæt.


Husk lige glidecremen

Glidecremen er et helt afsnit for sig. Glidecreme er ikke kun til anal sex, men det er helt klart helt essentielt, når man ønsker at dyrke anal sex. Om det er med en penis eller et anal sæt, er sådan set sagen uvedkommende.

Anus kan ikke selv producere noget glidemateriale, hvorfor det er ekstra vigtigt at bruge en god glidecreme under anal sex. Derudover, så er det bare lækkert at bruge. Huden bliver glat og blød og pludselig går det meget lettere med at bruge sit anal sæt.

Bruger du sexlegetøj, så er det vigtigt, at din glidecreme er en vandbaseret glidecreme. Den ødelægger nemlig ellers overfladen. Dyrker du anal sex med en partner, så kan I sagtnes bruge en silikonebaseret. Og den er virkelig skøn. Den er endnu glattere og har et bedre ”glid”.

Lær at slappe af med et anal sæt

Et anal sæt kaldes også ofte et træningssæt. Som vi allerede er kommet ind på, så bruger mange anal sættene som træningsredskaber. Når du selv, eller din partner har fuld kontrol over de små dildoer eller plugs, der er med i sættet, så er det ofte lettere, at give sig hen og bare slappe af.

Mange kvinder foretrækker at lege og prøve anal sex af solo. Man har større kontrol over ens krop og man kan måske bedre lære den at kende. Det er også nogen gange lettere, at ligge og lege i ens eget tempo og så langsomt forsøge sig med at proppe den helt lille plug op i anus. Lykkes det ikke første gang, så har man jo al den tid, som man skal bruge, nu hvor der ikke ligger en utålmodig partner ved siden af.

Når du bliver bedre til at slappe af i hele kroppen og i anus, så bliver hele oplevelsen det bedre. Du begynder nu at blive mere tilfredsstillet og lægger mærke til, hvordan din krop elsker at blive stimuleret analt. Måske du også får mod på at gå en størrelse op i dit anal sæt. Igen er det altså en fordel, at et anal sæt indeholder flere dildoer eller plugs. Når du føler for at prøve med en størrelse større, så har du den lige ved hånden, da det er en sampak.


Men hvad indeholder et anal sæt?

Anal sættene kan variere meget i indhold. Nogle af de mest populære anal sæt indeholder typisk to eller tre plugs eller anal dildoer. En plug har ofte en dråbeform, hvor dråben sidder på en form for ”stopper” eller fod.

Den sidder der, så pluggen ikke forsvinder op i dig. Fordelen ved sådan en plug er den, at du kan have den i, uden at skulle bruge din hænder. Du kan derfor let have en plug i fra dit anal sæt og bruge en klitoris vibrator samtidig.Ofte indeholder disse anal sæt også anal dildoer.

En anal dildo er egentlig bare en helt almindelig dildo, men den er ofte smallere og kortere. Du kan sagtens bruge den til vaginal penetrering, men måske du vil synes, at de er lidt for små. En dildo ligner ofte en realistisk penis. Alt efter om det er ens smag, så findes de i mange forskellige vilde og mere naturtro farver.

De forskellige størrelser

Det vigtigste at sige om indholdet af disse anal sæt er nok, at størrelserne på plugs eller dildoer er forskellige. Der er en mindre, en mellem og en lidt større (hvis sættet indeholder tre, naturligvis). Det er lidt det, der gør, at der er tale om et træningssæt.

Nogle anal sæt indeholder også forskellige redskaber. Det kan for eksempel være, at et anal sæt både indeholder anal kæder, anal plugs og anal dildoer. Det er altså ikke kun størrelsen, som man kan øve med, men også formen. Alle de tre stykker sexlegetøj er også rigtige populære.

Du kan derfor også med stor fordel købe et anal sæt, for at få lov til at prøve lidt forskelligt ud. Samlet set er der kun at sige, at du roligt kan købe et anal sæt, for at blive mere fortrolig med anal sex eller for at udvide din horisont.