THE COWGIRL

The Cowgirl er en moderne, innovativ og yderst effektiv sexmaskine, der er til kvinden, manden eller parret, der ønsker det ultimative stykke sexlegetøj. Med The Cowgirl Premium Riding Sex Machine får du en unik oplevelse og den appstyret sexmaskine vil ride dig til klimaks igen og igen. Du kan opnå den rette form for stimulering med de ekstra silikonetilbehør, det er muligt at tilkøbe ved siden af sexmaskinen. Læs mere

Viser alle 4 resultater


The Cowgirl – den moderne sexmaskine

Med The Cowgirl har COTR båret sexmaskinen ind i den moderne tidsalder. Sexmaskinen har et stilrent og simpelt design, der kan imødekomme de krav nutidens forbrugere har. Derfor kan du også selv vælge, om du vil styre din ridetur fra den tilkoblede fjernbetjening eller en gratis app.

Sexmaskinen er stadig stor og den er ikke just lydsvag, men det er præcis sådan, en sexmaskine skal være. Den er det modsatte af de små og diskrete stykker sexlegetøj, vi gemmer i diverse skuffer. The Cowgirl is here – and it’s proud!

Designet er skabt til din komfort. Derfor føles sadlen også utrolig lækker at side på, samt er lavet i flot og praktisk kunstlæder. De udskiftelige silikonedele byder på en verden af stimulering. Oplev pirrende udvendig massage, dyb G-punkt stimulering eller fræk dobbelt penetrering.

Folkene bag den store succes

Children of the Revolution også kendt som COTR er firmaet bag nogle af de mest populære sexlegetøjs brands i nyere tid. Mærket skaber innovativt, moderne og inklusivt sexlegetøj, og bringer flere kategorier inden for nydelsesindustrien ind i det 21. århundrede.

Mærket står bag populære brands som b-vibe, Le Wand og The Cowgirl. Bag hele succesen står sexolog Alicia Sinclair, der skabte firmaet tilbage i 2015. Hun opdagede nemlig, at der manglede en researchbaserede tilgang til udformningen og skabelsen af nyt sexlegetøj.

Af samme grund har The Cowgirl også revolutionerede sexlegetøjsindustrien med sit elegante design af den ellers forældet sexmaskine. COTR skaber moderne sexlegetøj af god kvalitet, i et ønske om at udbrede det sexpositive budskab, at alle fortjener det bedste sexliv.

Sådan virker The Cowgirl

Du kan med ro i maven lade The Cowgirl være din første (og sidste) sexmaskine. Den er nem at bruge, og så er den af en utrolig robust konstruktion, som du kan nyde i mange år fremover. Faktisk er producenterne bag maskinen så sikker på deres produkt, at de tilbyder ’lifetime quality guarantee’.

Der er ikke noget hokus-pokus ved at bruge sexmaskinen. Det eneste du skal gøre, er at sætte den til i stikkontakten og påsætte det ønskede silikonetilbehør. Herefter skal du blot sætte dig på plads og lade maskinen gøre resten.

Med fjernbetjening eller app kan du skifte mellem 6 vibrationsmønstre. Derudover kan du styre vibrationernes intensitet og hastighed. Hvis det ikke skulle være nok, kan du også nyde en 360⁰ rotation, som du naturligvis også har fuld kontrol over.


Hvorfor vælge en sexmaskine?

Nogle vil måske synes, at en sexmaskine er en stor og dyr investering. Men det er netop dette – en investering. En investering i dit sexliv. The Cowgirl kan noget, som intet andet sexlegetøj kan give dig. Når du sidder ovenpå maskinen, kan du opleve intens stimulering både indvendigt og udvendigt.

Denne form for stimulering i the cowgirl positionen kan ikke opnås på nogen anden måde, og vil være en uforglemmelig ridetur. Du kan nyde den, hvad end du er single eller i et parforhold.

Du kan blive ved med at variere din oplevelse ved at ride på forskellige måder samt ved at bruge forskellige silikonetilbehør. De varierende intensiteter kan give dig en vild ridetur, som du har komplet kontrol over, eller som du overlader i hænderne på din partner.

Sexlegetøj udover det sædvanlige

En sexmaskine er mere end en vibrator, og den er mere end en håndfri dildo. Det er en oplevelse. Du vil få en komplet kropslig fornemmelse, når du mærker de kraftige vibrationer mellem benene, som du har fuld kontrol over.

Udover vibrationer kan maskinen også tilbyde roterende stimulering. Det hele kan styres fra den tilkoblede fjernbetjening eller den smarte app. Her kan du bestemme intensiteten af både vibration og rotation samt skifte mellem forskellige vibrationsmønstre.

Ved at sidde over den komfortable sadel, kan du udnytte de intense stimuleringer på en helt anden måde, end hvis der var tale om en håndholdt dildo eller vibrator. I stedet kan du faktisk ride dig til orgasme, og mærke de pirrende vibrationer og rotationer i hele kroppen.

Tag din nydelse til nye højder

The Cowgirl er for dig, der ønsker at tage din nydelse til helt nye højder. Den er skabt til dig, der ønsker noget udover det sædvanlige, og som er klar til en ekstraordinær seksuel oplevelse – hvad end du har tænkt dig at bruge den alene eller sammen med en partner.

Første møde med sexmaskinen kræver tålmodighed. Det er et nyt bekendtskab, der skal bygges op. De fleste skal lige vænne sig til følelsen af at sidde ovenpå et stykke sexlegetøj, da de fleste kun har erfaring med et håndholdt sexlegetøj, som de fører med hånden.

Afsæt derfor den nødvendige tid af til at lære din nye bedste ven godt at kende. Prøv begge silikonedele der følger med og lær de forskellige indstillinger at kende. Det kan være en fordel at køre indstillingerne igennem, inden du sætter dig ovenpå.


Et frækt stykke udstyr til par og singler

Sexmaskinen er ikke kun til singlekvinden, der har alt. Både mænd og kvinder kan få en masse sjove oplevelser ud af maskinen, alt efter hvilket udstyrsstykke der påsættes. Den kan samtidig også være til stor glæde for par. Måske nyder du at se din partner ride maskinen?

Det skal lige siges, at maskinen har en max belastning på 180 kg. Så I skal lige tænke jer om, hvis I ønsker at være to om legen. Men man kan sagtens lege med uden at sidde med ovenpå The Cowgirl. Brug i stedet den smarte app til at bestemme intensiteten på afstand.

Eller læn dig tilbage med fjernbetjeningen i hånden og skru på de forskellige knapper, mens din partner rides til en dyb og intens orgasme. Der er nok sjov at gå i gang med, uanset hvordan og med hvem du ønsker at bruge sexmaskinen.

En appstyret sexmaskine

Ingen sexmaskine kan kalde dig moderne uden en app. Derfor har nutidens smarteste sexmaskine selvfølgelig en gratis app til både iOS og Android. Feel Me appen byder på flere frække muligheder for at få den bedste oplevelse med det effektive maskineri – særligt hvis I er to.

En af fordelene ved appen er nemlig, at den kan bruges på afstand. Faktisk virker den i en afstand på op til 9 meter. Du kan derfor nyde maskinens rumlende vibrationer og stimulerende rotationer, mens din partner styrer løjerne fra et helt andet sted. Det byder på en masse pirrende lege.

Appen er lige så intuitiv at bruge som den tilkoblede fjernbetjening. Med en knap kan du skifte mellem de forskellige vibrationsmønstre, mens to andre knapper lader dig indstille intensiteten af vibrationerne og rotationen.

Del glæden ved det mekaniske vidunder

Selvom det kan være til stor nydelse at gemme dette fantastiske mekaniske vidunder af en sexmaskine til dig selv, kan det være mindst lige så frækt at dele glæderne med en partner. Lad maskinen være en særlig fræk opvarmning til jeres egen lagengymnastik.

Maskinen er særlig fræk for par, der nyder at se hinanden blive stimuleret. Med fjernbetjeningen og appen er der derudover mulighed for at give din partner kontrollen. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt til rette og mærke, hvordan de rumlende vibrationer begynder at virke.

På grund af The Cowgirl’s smarte design er det nemt at hive den frem og tilbage fra skabet. Den er derudover udstyret med en skridsikker bund, der giver den maksimal stabilitet. Nyd den lækre kvalitet og det funktionelle design igen og igen over de mange næste år.