ZADO

Tyske Zado har i mange år fremstillet og udviklet udstyr til BDSM. Deres fetishprodukter er populære på grund af den høje kvalitet, hvor der er fokus på brugbare designs i gode materialer. Du får derfor et produkt, der kan holde til lidt af hvert, og som selvfølgelig er lavet i en passende stil i forhold til BDSM-universet.Deres sortiment byder på alt, hvad du skal bruge til at udleve dine fantasier om bondage, dominans, sadisme og masochisme. Du bestemmer selv, hvor vildt det skal være, da sexlegetøj fra Zado både er til de erfarne og nybegynderne. Du er sikret den bedste kvalitet, så du kan få den bedste oplevelse med dit BDSM-udstyr fra Zado.

Viser alle 4 resultater


Zado sexlegetøj til BDSM

Leder du efter sexlegetøj til BDSM? Så kan du roligt vælge produkter fra Zado. Det tyske mærke har mange års erfaring bag sig og har derfor udviklet et sortiment af kvalitetsprodukter, der dækker de fleste behov. Deres produkter af lavet af de bedste materialer og er designet, så de sikrer dig en god oplevelse.

BDSM kan være noget af en udstyrsleg, og det kræver derfor lidt at komme rigtig i gang. Du finder dog både helt små piske, der er perfekt til førstegangskøberen såvel som mere hardcore og komplekse harness. Der er kort sagt noget for ethvert erfaringsniveau.

Vores sortiment af Zado sexlegetøj er også det perfekte sted at finde inspiration. For nogle par er BDSM et oplagt valg, når der skal ske lidt nyt i soveværelset. Med deres produkter er du sikret en god oplevelse, der uden tvivl vil give dig og din partner mere blod på tanden.

Populært mærke inden for BDSM-udstyr

Tyske Zado er et af de mest populære mærker, når det kommer til BDSM-udstyr. Deres produkter er lavet med stor ekspertise inden for området, du kan derfor regne med, at alt er som det skal være. Du får for eksempel produkter lavet af ægte læder i høj kvalitet.

Mange af deres produkter har metaldetaljer i form af nitter eller D-ringe. Ofte er metallet nikkelfri, så du ikke skal bekymre dig om allergier. Dertil er deres produkter skabt i et stilfuldt design, der passer perfekt ind i legen med dominans og underkastelse.

Af samme grund kan du også mixe og matche deres produkter, som du har lyst. Du kan derfor nemt starte med et enkelt stykke udstyr og løbende udvide samlingen. På den måde kan du skabe dit eget BDSM-univers, der kun indeholder det, du kan lide.

Hvad er BDSM?

BDSM kan kort fortalt være mange ting. Betegnelsen står for bondage, disciplin og dominans, submissiv og sadisme samt masochisme. Der er altså flere elementer, der i bund og grund omhandler leg med dominans og underkastelse. Hvilke elementer I vil bruge i jeres leg, er helt op til jer.

Mange par starter for eksempel med at udforske bondage. Måske med et par håndjern eller et reb. Skal der ske lidt mere, kan I introducere en lille pisk. En pisk behøver ikke at være noget voldsomt instrument. Det er faktisk oplagt til begyndere, fordi I helt selv kan bestemme, hvor hårdt der skal slås.

BDSM kan dyrkes blidt eller det kan dyrkes i en hardcore form. Der er derfor også rig mulighed for at eksperimentere og afprøve forskellige ting. Zado BDSM-udstyr har noget for enhver. Find jeres første stykke BDSM-udstyr eller gør samlingen større.


Alt hvad du skal bruge til dine pirrende lege

Hvis I har fået interesse for BDSM, vil I også hurtigt opdage, hvor meget udstyr der findes. Det er lidt af en udstyrsleg, hvor I altid kan finde noget nyt at prøve. Det er også det, der gør det spændende og sikrer, at I kan blive ved med at variere legen.

Med vores udvalg af produkter fra Zado kan I ligeledes blive ved med at finde noget nyt og spændende. Deres sortiment er bredt og dækker det meste udstyr inden for BDSM. Du kan derfor finde helt simple produkter som piske og gags.

Du kan dog også finde mere komplekse produkter som forskellige harness, halsbånd og bondageudstyr. I kan skabe jeres helt egen leg, ved at kombinere det udstyr I finder allermest interessant. Uanset hvad kan I finde det hele lige her.

Stort udvalg af piske, gags og halsbånd

Noget af det mest populære udstyr når det kommer til leg med dominans og underkastelse er piske, gags og halsbånd. Det er ligeledes udstyr, der kan komme i mange variationer. En pisk kan for eksempel være mange ting. Skal den have snerter eller en fast flade?

En gag kan faktisk også se ud på mange måder. Der er selvfølgelig den klassiske, hvor det er en kugle, der sættes fast i munden. Men det kan også være en lille dildo. Dertil fås også såkaldte dobbelt gags, hvor der er en dildo på både inder- og ydersiden.

Sidst men ikke mindst er der halsbåndet. Det er et klassisk stykke udstyr, som den underkastede kan bære. Ofte vil et halsbånd have en eller flere ringe, der kan bruges til fiksering. Sammen med matchende ankel- og håndledsmanchetter har du et komplet bondagesæt til din BDSM-leg.

Kvalitetsprodukter i ægte læder

Når du køber BDSM-udstyr fra Zado, får du kvalitet for pengene. Deres produkter er fremstillet af ægte læder, hvilket giver dig den helt rigtige følelse. Ægte læder har ligeledes en mere rar og blød overflade, der øger komforten. Du kan ligeledes få halsbånd og harness med polstring.

Kvaliteten kan mærkes, lige så snart du får udstyret i hænderne. Derfor kan du også bruge produkterne, som du ønsker det. Hele stemningen ødelægges nemlig, hvis udstyret ikke kan holde til legen eller er ved at falde fra hinanden.

Med disse produkter har du intet at bekymre dig om. De skal nok holde til den vilde leg. Både design og materialer er udvalgt med tanke på holdbarhed og kvalitet. Du kan derfor trygt vælge disse produkter, hvad end du søger dit første, eller blot har brug for endnu et stykke udstyr til samlingen.


BDSM-udstyr i topkvalitet

Er kun det bedste godt nok? Så skal du vælge BDSM-udstyr fra Zado. Det tyske mærke har mange års erfaring og har derfor den nødvendige viden til at skabe produkter, der kan holde til det, de skal bruges til. På den måde kan du få den bedste oplevelse.

Du er derudover også sikret optimal komfort. Deres læderprodukter er af ægte læder, der ikke bare er et holdbart materiale, men også et materiale, der føles rart mod huden. Samtidig har de sørget for ekstra komfort med polsteret harness, halsbånd og manchetter.

Den ekstra polstring sikrer, at læderet ikke gnaver, efterlader mærker eller på anden måde bliver ubehagelig at have på. Med denne grad af kvalitet og komfort kan du slappe af og nyde oplevelsen fuldt ud samt fokusere på at udleve dine vilde fantasier.

Udlev dine BDSM-fantasier som du vil

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Du og din partner kan dyrke BDSM, præcis som I ønsker det. Det behøver derfor ikke at være hardcore samtidig med, at det kan være så hardcore, som I har lyst til. Det er kort sagt helt op til jer.

Lad jer derfor ikke afskrække af det mere hardcore BDSM-udstyr. Der er ingen, der siger, at det skal være en del af jeres leg. Bliver I derimod tiltrukket af det mere kinky udstyr, kan I frit dykke ned i det. Der er ingen, der siger, at I ikke kan starte lige på og hårdt.

Uanset hvad I er til, og hvad der tiltrækker jer, kan I finde det lige her. Hos Zado finder I et varieret udvalg, så I kan udleve jeres BDSM-fantasier som I har lyst til. Det er hvert fald ikke udstyr I går ned på. Lige meget hvad er I garanteret et kvalitetsprodukt, der kun vil gøre oplevelsen bedre.

Sexlegetøj fra Zado hos Tys Tys

Hos Tys Tys finder du BDSM-udstyr fra Zado. Derudover har vi også meget andet udstyr, der kan gøre dine intime stunder endnu mere pirrende. Vi har et stort og varieret udvalg af alt inden for bondage, BDSM og sexlegetøj til par, kvinder og mænd.

Ønsker du at se nærmere på vores udvalg, er du altid velkommen i vores sexshop i Aarhus. Her kan du få gode råd og vejledning, til lige præcis det du ønsker. Har du spørgsmål til BDSM generelt eller til et konkret produkt, hjælper vi dig gerne.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Bestiller du dine varer online, kan du være sikker på diskret og hurtig levering. Du kan derfor trygt handle dit sexlegetøj lige her. Læs mere om de enkelte produkter her på siden eller besøg vores butik for mere information.