SUGEKOP DILDO

Få endnu flere muligheder med en sugekop dildo. En dildo med sugekop kan sættes fast på alle jævne overflader samt bruges som en strap-on dildo. Der er altså rig mulighed for at prøve nye spændende stillinger og lege i soveværelset. Du finder et varieret udvalg af sugekop dildoer lige her. Læs mere

Viser alle 25 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-35%
kr. 695,00 kr. 449,00
Billigst på PriceRunner
-20%


Dildo med sugekop – nyd en håndfri stimulering

Kender du det med, at du gerne lige vil have en ekstra hånd fri, når du skal onanere? Måske du holder telefonen i den ene hånd, og du har lige tændt op for den frækkeste porno. Men du kunne egentlig også godt tænke dig at blive stimuleret analt eller måske på klitoris på samme tid, imens du bruger din almindelige dildo.

Det er her en dildo med sugekop er helt genial. Fastsæt din dildo sugekop på en glat overflade og nyd, at du har begge hænder fri til at stimulere dig selv analt eller med en klitoris vibrator. Du kan altså let sætte dildoen fast på en glat væg eller et gulv.

Sidder den fast på gulvet kan du let ride den og får hele fornemmelsen af et samleje, helt uden en partner. Så hvis du, som mange andre kvinder, elsker at få den bagfra eller at ride, så er en dildo med sugekop helt perfekt. 

Hvorfor ikke bare en almindelig dildo?

Alle dens anvendelsesmuligheder samt varianter kommer vi meget mere ind på i det følgende. Så hvis vi har vækket din interesse, kan du med fordel læse videre.

Hvorfor skal du vælge en dildo med sugekop fremfor en anden dildo? Det skal du, hvis du som så mange andre også gerne vil have hænderne frie til at stimulere dig selv på samme tid. Prøv engang at forstille dig, hvor mange steder i hjemmet du ville kunne fastsætte en dildo med sugekop.

Ret frækt ikke? Tag f.eks. dildoen med bad, den er nemlig vandtæt. Sugekop dildoen kan jo også fastsættes på væggen – Ja, kun fantastisen sætter grænser for hvordan dildoen kan bruges.

Hvad kan en sugekop dildo?

Ja, en dildo med sugekop eller en sugekop dildo er i bund og grund en dildo med sugekop forneden, som kan sættes fast på alle glatte overflader. Typisk er en dildo med sugekop fremstillet i et blødt fleksibelt materiale, der er meget naturtro. Den kan til forveksling ligne en rigtig penis.

Dildoen føles ikke bare naturlig. Den ser også naturlig ud, typisk med et naturtro penishoved og blodårer op langs dildoen. Nogle sugekop dildoer findes sågar også med kugler og i enten en lys, mørkere eller brun hudfarve. Mere realistisk bliver det da ikke?

De kan bruges på mange måder. Som sagt kan den fastsættes glatte overflader, såsom vægge og gulve, så den er total håndfri. Og det er dét, der giver så mange anvendelsesmuligheder. 

Sexstillinger med en dildo sugekop

Da en sugekop dildo kan sættes fast på forskellige glatte overflader, giver det mulighed for at anvende den i forskellige stillinger. De to favorit sexpositioner med en sugekop dildo er doggystyle og cowgirl.

Du kan nemlig nemt fastsætte den på en væg og så bakke ind og lade dig penetrere af dildoen, enten vaginalt eller analt. Du bestemmer selv hastighed og dybde, og så er det i øvrigt god motion og træning.

Samtidig kan det gøres både på knæ eller stående, alt efter hvor langt nede på væggen, du placerer den. Du kan også fastsætte den på gulvet og ride løs, mens du stimulerer klitoris.


Cowgirl eller i badet

Her er både den almindelige cowgirl og reverse cowgirl mulig. På samme måde kan den sættes fast på et stolesæde eller toiletsæde, hvilket giver en helt anden oplevelse. Det kan nemlig være rigtig rart at have ryglænet til at holde fast ved.

Desuden kan du også tage den med i badet og sætte den fast på væggen under bruseren, mens du stimulerer klitoris med brusehovedet. Det er altså frækt!

Du kan altså bruge en sugekop dildo på følgende måde: Doggystyle stående eller på alle fire, måske i badet? Cowgirl-stillingen er heller ikke dårlig og kan prøves på gulvet, på stolesædet, på toiletsædet eller i reverse cowgirl.

Alene eller sammen med en partner

En dildo med sugekop er fantastisk til onani alene, det kan vi hurtigt blive enige om. Men det kan være ligeså frækt, nej det er faktisk endnu frækkere at bruge sugekop dildoen sammen med din partner.

Brug dildoen til et frækt forspil eller en fantasi om en tredje part i legen. Derudover kan I også benytte den som en strap on, hvor du placerer din dildo sugekop i et harness. Det kommer vi meget mere ind på længere nede.

Anvendelsesmulighederne er næsten uendelig og derfor er en sugekop dildo også et af de mest købte dildoer på markedet. Og det forstår vi godt.  

Mange farver og størrelser

Her hos os kan du få flere forskellige dildoer med sugekop. Du kan få dildoer i både små og større størrelser. De mindste er fra omkring 21 cm, og de største helt op til 35 cm. Det er dog de færreste der hopper på den, men muligheden er der, for dem som har lyst til en ekstra stor dildo.

Ønsker du en sugekop dildo der skal være så naturtro så muligt, skal du gå efter en med kugler. Den ligner næsten den ægte varer, og det er lige ved, at den er bedre, da den gør lige præcis, som du vil.

De fleste findes i et væld af farver, f.eks. pink, blå, sort eller brun. Så du kan vælge mellem forskellige hudfarver for at realistisk udseende, eller så kan du vælge din yndlingsfarve.

Dildo med sugekop til anal sex

Er du til anal stimulering, kan du sagtens bruge sugekop dildoen til anal sex. Smør dildoen godt med glidecreme, en vandbaseret glidecreme vel og mærke, og gå så i gang. Vidste du, at i anus har du flere tusind små nerver, og det er et af de mest følsomme steder, du kan stimuleres?

Kvinder har nemlig også et G-punkt i anus, og det har mænd også, hvilket er kendt som deres prostata. Har du endnu ikke har prøvet anal stimulering endnu, så er sugekop dildoen et perfekt sted at starte. Dildoer med sugekop findes i mange forskellige størrelser.

Det er også en af grundene til, at den er god at starte sit anale eventyr ud med. Er du ny, begynd da med en forholdsvis kort og smal dildo. Brug masser af glidecreme, og mærk hvordan det tænder dig. Er du erfaren og har mod på dobbelt penetrering, så kan du med fordel bruge en almindelig dildo eller G-punkts dildo sammen med. 


Brug din sugekop dildo som strap-on

En dildo med sugekop kan bruges på mange måder. Det er ikke kun det, at du kan fastsætte den på glatte overflader. Den kan også bruges som påspændingsdildo eller strap-on dildo, som det også kaldes.

Her fastspændes dildoen med en ring nedover sugekoppen, som så holder dildoen fast og gør det muligt at have sex med en dildo fastspændt om livet.

Ønsker du at prøve kræfter med en strap on dildo, skal du blot finde den sugekop dildo der passer til dig eller jer samt købe et harness (en sele), som dildoen kan spændes fast i.

En strapon til både mænd og kvinder

Den kan både benyttes af mænd og kvinder. Leger du kvinde til kvinde, så kan du købe en harness-fri sele. Har kan du sætte din sugekop dildo fast, og du kan nu penetrere din kvindelige partner. I kan også vælge at lege med to sugekop dildoer, hvor I f.eks. kan fastsætte den ene på en væg og den anden i selen.

Det er en virkelig skøn leg, hvor I begge bliver penetreret på samme tid. Fræk leg med sexlegetøj pifter sexlivet op på en helt særlig måde, der ikke kan måles med noget andet. Når verdenen til sexlegetøj først er åben, stopper den aldrig.

Har du som kvinde lyst til at penetrere din mandlige partner, så kan det være, at der skal lidt overtalelse til. Mange heteroseksuelle mænd er desværre forbeholdne overfor at nyde og eksperimentere med anal sex. Det er dog rigtig ærgerligt, da en prostata orgasme er langt kraftigere, mere intens og længerevarende end en almindelig orgasme, hvor manden får udløsning. 

Glidecremen er vigtig

Det er dog meget vigtigt at pointere glidecremen du benytter sammen med din sugekop dildo skal være vandbaseret. Du har måske hørt os nævne det nogle gange før og undrer dig måske over hvorfor.

Det er simpelthen for at beskytte overfladen på sexlegetøjet. Uanset hvilken dildo med sugekop du ender med at købe, er du altid sikret den bedste kvalitet til lavest mulige pris.

Vi synes alle fortjener sexlegetøj, hvorfor vi sælger sexlegetøj til Danmarks billigste priser. Trods de billige priser er servicen altid i top og alle henvendelser bliver taget imod med det største smil, så tøv ikke med at kontakte os hvis du er i tvivl om noget.

Og det er rengøringen også

Glidecremen hjælper på både nydelsen og holdbarheden af dit sexlegetøj. Men det gør rengøringen af det i høj grad også. Derfor vil vi klart anbefale dig, at du anskaffer dig en rengørings spray. Rengørings sprayen er specielt udviklet til sexlegetøj.

Med en rengørings spray til sexlegetøj er du sikret, at din favorit sugekop dildo holder lige så længe, som du ønsker. Selvom de fleste sugekop dildoer er vandtætte og for det meste kan rengøres med vand og sæbe, så er det godt af få den gennemrenset efter hver 5. eller 6. brug.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du renser din sugekop dildo eller hvilken dildo, du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid villige til at give dig den bedste hjælp og den bedste service.