PJUR

Pjur har sat sit præg på markedet og udviklet både teknologien bag og tankegangen om glidecreme siden 1995. Deres sortiment byder på glidecremer i alverdens afskygninger, der kan imødekomme ethvert behov såvel som andre cremer og sprays, der alle har til formål at gøre din nydelse større. Alle deres produkter er produceret i Tyskland med et kompromisløst fokus på kvalitet. Læs mere

Viser alle 26 resultater


Pjur - Tysk kvalitet

Pjur er startet i Tyskland, hvor produceringen af produkterne stadig foregår. Brandet har flere årtier på bagen, som giver det masser af relevant viden om, hvad der fungerer af cremer, sprays og rengøringsmidler til sexlegetøj. Brandet er siden ekspanderet til mange lande, hvor de både sælger fra eget lager og gennem andre forhandlere – for eksempel sexshops som Alt er tys tys.

Der er stort fokus på høj kvalitet, der lever op til deres label ”Made in Germany” – det forpligter, og det tages alvorligt i alle produkter, så deres kunder altid får det bedst mulige produkt. Og i dag er det heller ikke kun glidecreme, der sælger, men mange forskellige produkter, der alle er med til at forbedre lige den seksuelle oplevelse, du har lyst til at forbedre.

Naturlige og naturidentiske ingredienser

Navnet Pjur kan ses som den fonetiske version af det engelske ord ”pure”, der betyder ren – og det er lige præcis, hvad produkterne er. Pjur bruger nemlig både naturlige og naturidentiske ingredienser i alle deres produkter, så deres produkter er sunde for dig på alle måder. Naturidentiske ingredienser er ingredienser, der er kemisk magen til naturlige ingredienser, men som er syntetisk fremstillet.

Mange forbrugere er i dag opmærksomme på de ingredienser, der anvendes i produkterne, og derfor er det vigtigt for Pjur at gøre det ordentligt – de har for eksempel fokus på at bruge så få parabener som muligt, og du kan også finde produkter helt uden. Der bruges desuden naturlige ingredienser som ginkgo, ginseng og jojoba, som hver især har nogle naturlige egenskaber, der er gode til brug i de intime områder.

Brandets vision og mission

Pjur har en klar vision og dermed plan for virksomhedens fremtid om at fortsætte med at forbedre livet og især kærlighedslivet over hele verden. Det vil de gøre ved at skabe glæde med deres produkter og gøre hele fornemmelsen af sex og onani endnu bedre ved at fjerne det ubehag, der for mange er og som kan fjernes ved at bruge god glidecreme og lignende produkter.

Missionen er hver evig eneste dag at leve op til den vision, virksomheden har. De vil skabe produkter i høj kvalitet med både høj sikkerhed og renhed, så det er en fornøjelse at bruge og samtidig føles trygt og godt. Og de holder missionen godt – verden over bruger trofaste kunder de mange produkter til glæde for både sexliv og det intime miljø.

Pjur silikonebaseret glidecreme

En af de typer glidecreme som Pjur producerer, er en silikonebaseret glidecreme. Flere af de silikonebaserede glidecremer fra Pjur er helt uden smag og duft, så du får en 100 % naturlig oplevelse. Fordelen ved at anvende en silikonebaseret glidecreme er, at den ikke bliver klistret eller tørrer ud, og så skal du ikke bruge særlig meget af det ad gangen.

Det er desuden den bedste glidecreme at bruge i vand, så hvis du skal have en fræk stund i badet, er det den helt perfekte type at bruge. Silikonen forsvinder nemlig ikke på samme måde, når det kommer i kontakt med vand og sæbe, som en vandbaseret gør.

Pjur vandbaseret glidecreme

En vandbaseret glidecreme er selvfølgelig også en del af Pjurs sortiment. Det er den eneste type glidecreme, som du kan bruge med sexlegetøj af silikone – med enten silikone- eller oliebaseret glidecreme bliver materialet nemlig ødelagt. Hvis du skifter mellem legetøj og penetration er det derfor en god idé altid at bruge en vandbaseret glidecreme, så du ikke skal tænke over at vaske glidecremen af først.

Det er desuden de vandbaserede glidecremer, der indeholder naturlige ingredienser, så hvis det er en prioritet for dig, er det sådan en, du bør gå efter. Du skal huske at tilføje mere glidecreme undervejs, fordi den fordamper og trænger ind i huden, men til gengæld skal du ikke tænke over at skylle den af bagefter.

Pjur til mænd

Mænd har stor glæde af glidecreme, hvorfor Pjur også henvender sig til dig som mand. Til en helt almindelig omgang onani derhjemme med klør fem kan glidecreme gøre en kæmpe forskel, og hvis du har sexlegetøj som fleshlights eller onani-sleeves, er det næsten uundværlig med en god, vandbaseret glidecreme.

Pjur har også andre produkter til mænd, for eksempel stimulerende massagegel med blandt andet ginseng, der ved vedvarende brug kan have en positiv effekt på blodomløbet og virke stimulerende over tid, eller en lignende gel med paprika, der toner, styrker og virker foryngende på huden – alt sammen lavet specielt til mænd.

Sexlegetøj til mænd

Der er stadig mange, der fejlagtigt ser sexlegetøj som noget, der kun er for kvinder. Det er en tankegang, vi hos Alt er tys tys prøver at gøre op med. Mænd har nemlig lige så meget glæde af sexlegetøj til onani og sexet leg med en partner, og derfor har vi masser af sexlegetøj til mænd. Det er helt sikkert noget, vi føler, at flere mænd burde udforske, så vi kan gøre op med opfattelsen af, at sexlegetøj er forbeholdt kvinder.

Noget af det mest populære sexlegetøj til mænd er forskellige former for onaniprodukter, der virkelig sætter fut i din sololeg og kan give dig helt fantastiske variationer af onani. Du er måske vant til den samme rutine hver gang, for den fungerer jo, og det føles godt! Men hvis du bruger en god glidecreme eller andre lækre cremer eller gels fra Pjur, er du sikker på en endnu bedre oplevelse – hver gang.


Pjur til kvinder

Pjur har også masser af lækre, naturlige produkter til kvinder. Du kan blandt andet få sprays til intimbarbering, så du slipper for irritation og røde knopper, lækre vand- eller silikonebaserede glidecremer og endda en særlig spray, der øger følsomheden i forskellige dele af kroppen, så du kan få langt mere ud af dine seksuelle udfoldelser.

Der er altid en god grund til at købe en glidecreme til kvinder – det er lige så godt at bruge en glidecreme alene, når du skal forkæle dig selv, og sammen med en partner, når det hele lige skal køre lidt mere glat og lækkert. Glidecremen er desuden perfekt både med og uden legetøj, lige meget om det er alene eller med en partner, så længe du husker at bruge en vandbaseret udgave til silikonebaseret sexlegetøj.

Sexlegetøj til kvinder

Alt er tys tys har et kæmpe udvalg af sexlegetøj til kvinder, der spænder vidt over legetøj, der er perfekt at bruge alene og sammen med en partner, som det stimulerende vibratoræg, som du kan få din partner til at forkæle dig med. Du kan finde sexlegetøj, der stimulerer de bedste og mest pirrende steder på din krop, og endda også flere steder på én gang, som den klassiske rabbit vibrator.

Alle vibratorer, dildoer og andet sexlegetøj til kvinder er helt perfekt at bruge sammen med en naturlig, god glidecreme, så du får en ekstra våd og glad fornemmelse. Som kvinde er det bare helt grundlæggende fantastisk at bruge sexlegetøj, fordi der findes så meget forskelligt, som du kan bruge til at finde frem til den mest intense orgasme, du har i din krop – igen og igen!

Pjur til onani for mænd og kvinder

Der er næsten ikke noget så dejligt, som når du bruger hænder eller fingre til at give dig selv en dyb orgasme. Men hvis nu det kunne blive endnu bedre, ville det så ikke være fantastisk? Glidecreme er et af de bedste midler til at gøre onani mere intens og stimulerende for både mænd og kvinder, og det gælder også, når du bare bruger dig selv og ikke sexlegetøj eller onaniprodukter.

Du kommer til at føles glat på en helt ny måde, og både hænder og fingre glider nemt og frækt over både hud og intime områder, når du gør brug af en god glidecreme. Du kan bruge glidecremen direkte på penis, klitoris eller hvor du nu har lyst til at stimulere dig selv, eller tage en god klat på fingrene og lade dig selv blive smurt ind centimeter for centimeter, imens nydelsen bare stiger for hver berøring.

Sæt mere onani på skemaet

Onani er ikke kun godt for den umiddelbare fornøjelse og nydelse, du får ud af det. Både mænd og kvinder har nemlig rigtig godt af hyppig onani, og det gælder både fysisk og psykisk. Der sker nemlig vidunderlige ting i kroppen, når vi får orgasme, og det kan vi tage med os i hverdagen som et ekstra boost.

På et kemisk niveau frigiver hjernen nogle dejlige stoffer som endorfiner og dopamin, der gør os mere lykkelige og faktisk er en del af det, der kaldes kroppens belønningssystem. Og det føles vel også lidt som en belønning, når vi oplever en skælvende orgasme, ikke? Når vi er gladere, får vi også mere overskud til dagligdagens små gøremål og projekter – og det gælder også sex!

Onanér mere med sexlegetøj

Det føles jo altid fantastisk at onanere og få orgasme ved egen kraft, men du kan sagtens gøre det bedre – du skal bare bruge sexlegetøj! Hos Alt er tys tys opfordrer vi til at onanere bedre, for det er ligesom med alt andet: øvelse gør mester. Og en rigtig god måde at øve dig på er med sexlegetøj og en god gang glidecreme, for eksempel fra Pjur, så du kan blive den bedste til at give dig selv orgasmer.

Det er altid en god idé at bruge klør fem i ny og næ, så du rigtigt kan mærke, hvordan din krop reagerer – men sexlegetøj er et fantastisk middel til at udforske de grænser, der ellers er for dine orgasmer, når du ikke har frække vibrationer eller våd glidecreme med, og desuden heller ikke har muligheden for at blive stimuleret mange forskellige steder på samme tid, som du kan med sexlegetøj.

Analsex med Pjur

Pjur har også en hel serie produkter til analsex både for mænd og kvinder. Du kan for eksempel få en spray eller glidecreme til analsex med jojoba i, som er et afslappende naturmiddel. Din lukkemuskel bagi bliver afslappet, når du bruger glidecremen, og gør det derfor langt nemmere og mere behageligt at kaste dig ud i fræk anal leg.

Pjur har desuden fokus på, at glidecremen skal være langtidsvirkende, også selvom du bruger en vandbaseret, der normalt ikke holder lige så langt som silikonebaseret glidecreme. Med den langtidsvirkende glidecreme fra Pjur skal du ikke påføre glidecremen igen nær så ofte, selvom du bruger den vandbaserede – og det er vejen frem, hvis du bruger kondom eller silikonebaseret legetøj.

Sådan får du bedre analsex og anal stimulation

Hvis du er ny inden for analsex eller bare anal stimulation, eller hvis du ikke synes, at det har været så fedt, når du har prøvet det, skal du ikke lade dig slå ud – anal leg er nemlig ikke bare noget, man kaster sig ud i, for det kræver nemlig både forberedelse og opvarmning, før det virkelig føles godt og giver de fantastiske orgasmer, som du har fået lovet.

Der er nogle simple, gode råd til, hvordan du kommer bedst fra start med anal stimulation, og de nok vigtigste råd er at bruge masser af smørelse og tid, så du bliver ordentligt klar. En glidecreme til anal stimulation er det bedste valg, fordi der netop bagi er nogle andre betingelser, end I er vant til – der er nemlig ingen naturlig smørelse, og en speciel glidecreme som den fra Pjur med let bedøvelse er helt genial til det.


Sexlegetøj til anal leg

Du kan også komme endnu bedre fra start eller optimere din oplevelse med analsex eller anal stimulation ved at hive noget anal sexlegetøj med under dynen. Med det rette legetøj bliver det for det første nemmere at varme op, og for det andet giver det også mulighed for nogle garanterede orgasmer, der bliver endnu mere intense end ellers.

Du kan for eksempel eksperimentere med butt plugs i forskellige størrelser, som er helt perfekte til opvarmning og til at få en følelse af at være fyldt ud og stimuleret på samme tid. Skal der virkelig kæles for din orgasme som mand, kan du springe ud i en prostatastimulator, der stimulerer dig bagi så perfekt, at du kan opnå en helt fantastisk P-punktsorgasme, som for mange mænd er den ypperste form for orgasme.

Oplev ren wellness med Pjur

Nogle gange skal der også noget mere intimt og afslappende til end sexlegetøj og glidecreme. Derfor har Pjur også en wellness-serie fyldt med lækre massagecremer, som du kan bruge til at komme helt ned i gear. De forskellige cremer har dejlige dufte og naturlige ingredienser, så du bare kan læne dig tilbage og modtage en dybdegående, måske seksuel massage og slappe helt af.

Cremen kan også bruges som en hudlotion til at gøre din hud silkeblød og velduftende. Bruger du den som massagecreme, kan du jo gøre det til en fantastisk wellness-seance for din partner med blid musik og stearinlys. Start med at massere nakke, ryg og skuldre blidt og bevæg dig så nedad – du kan gøre det til en sexet massage ved lige at udvide massagen til de mere intime steder.

Brug Pjur i dit parforhold

Du og din partner kan også bruge Pjur sammen – og her taler vi ikke kun om almindelig glidecreme, som I begge kan bruge til at stimulere hinanden bedre. Misforstå os ikke – glidecreme er helt sikkert et produkt, I bør investere i derhjemme, men Pjur laver produkter specifikt til par, der skal øge nydelsen i dobbeltsengen for begge parter.

Der findes nemlig spændende, stimulerende glidecreme, som med den rette kombination kan bruges til at give jer begge helt fantastiske stimulationer i sengen. For eksempel kan kvinden benytte en glidecreme, der giver en pirrende og varm fornemmelse, mens manden kan bruge en opfriskende og kraftfuld glidecreme, der giver ham energi – sat sammen har I opskriften på en fantastisk fræk aften.

Gør dit sexliv bedre med sexlegetøj

Alt er tys tys har masser af sexlegetøj til par, som kan kombineres og anvendes på mange måder – også til jer begge to – så I har garanti for at få en fantastisk oplevelse sammen. Har I brug for lidt inspiration og en måde at komme i gang på, kan I se vores udvalg af sexlegetøjssæt for par. Her finder I typisk et lille begynderudvalg til blid bondage og frække vibrationer, der kan fyre op under ethvert sexliv.

Masser af sexlegetøj er selvfølgelig ikke en one-size-fits-all-løsning, men hvis I begynder at lege med de stimulationer, I får i sengen, med både glidecreme og sexlegetøj, har I en rigtig god mulighed for at få nogle endnu bedre pirrende, seksuelle fornemmelser sammen. Desuden er brug af sexlegetøj hver for sig og sammen en god måde at lære jer selv og hinanden bedre at kende seksuelt, hvilket er en stor fordel.

Husk hinanden

Når alt det med sexlegetøj og masser af frække lege er sagt, er det også vigtigt at sige, at det selvfølgelig ikke er alt, der har med et godt sexliv at gøre. I en travl hverdag, hvor I farer fra det ene sted til det andet, er det nemt at glemme hinanden og falde ind i en rutine, der ikke ligefrem opmuntrer til at nyde hinanden seksuelt, når I efter en lang dag mødes i dobbeltsengen.

Derfor er intimitet og nærvær faktisk de vigtigste komponenter og for mange afgørende for et godt sexliv i parforholdet, når den første vilde forelskelse og seksuelle tiltrækning er dampet lidt af. Husk hinanden i hverdagen ved at give blide kys, nusse hinanden og generelt nyde hinandens nærhed, uden at det nødvendigvis skal handle om sex. Så skal resten nok komme naturligt tilbage til jer igen!

Medicinsk Pjur til mænd og kvinder

Pjur med er en serie fra Pjur, der fokuserer på medicinske løsninger, for eksempel hvis du har nogle fysiske problemer, der sætter en stopper for et godt sexliv. Serien indeholder også rengøringsmidler til intimområder og sexlegetøj, hvilket er en nem og sikker måde at sørge for en god hygiejne. Pjur med har også sprays til både mænd og kvinder, der modvirker kløe, irritation og rødme efter barbering.

Glidecremerne i Pjur med-serien omfatter blandt andet glidecremer til sensitive, intime områder, så der for eksempel er jojoba i, der virker let bedøvende. Der er også sprays og cremer, der forlænger nydelsen for manden ved at reducere følsomheden i penis. Døjer du med for tidlig udløsning kan du også kigge på Alt er tys tys’ delay spray, der på samme måde bedøver området en smule og lader manden holde længere i sengen.

Find Pjur på AltErTysTys.dk

Alt er tys tys har et stort udvalg af glidecremer og andre lækre produkter, der forbedrer hele den seksuelle oplevelse. Blandt alle de gode produkter på vores webshop og i butikken i Aarhus finder du selvfølgelig også Pjur med de nytænkende og vidtrækkende produkter til seksuel nydelse som glidecreme, massagecremer og forskellige sprays, der gør hele oplevelsen mere lækker.

Gå på opdagelse i de lækre produkter fra Pjur og lad dig inspirere til endnu bedre oplevelser med dig selv eller en partner. Hvis du har nogle spørgsmål om Pjurs produkter eller andre produkter i vores sortiment, kan du altid ringe eller sende en mail til os, eller slå et smut forbi vores sexshop i Aarhus midtby, hvor du også kan få grundig vejledning og gode råd til dit sexliv.