BAD KITTY

Bad Kitty gemmer på en verden af nydelse og fræk fetish leg. Sortimentet indeholder både sexlegetøj og diverse bondage- og BDSM-udstyr som masker, manchetter, brystklemmer og meget mere. Bad Kitty er særlig henvendt til par, der for første gang skal vove sig ud i den pirrende leg med bondage og dominans. Læs mere

Viser alle 5 resultater


Blid fetish med Bad Kitty

Mærket Bad Kitty er et selvstændigt brand under det måske mere kendte You2Toys. Med legetøj og udstyr fra Bad Kitty har du alt, hvad du behøver til at få præcis den frække oplevelse, du altid har drømt om. Bad Kitty er perfekt til jer, der for første gang skal prøve bondage eller en anden kinky fetish leg.

Sortimentet indeholder forskellige produkter, der alle kan bidrage til en aften med eksperimenter og mange nydelsesfylde timer. Fetish udstyr kan være den perfekte måde, hvorpå du og din partner kan give nyt liv til den intime kvalitetstid.

Med Bad Kitty får du kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Hvis du gerne vil have forskelligt udstyr at lege med, uden at skulle investere en formue, er det Bad Kitty, du skal have fat i.

Hvad er fetish leg?

Fetish kan være mange forskellige ting. En fetish forstås oftest som et objekt eller handling, der ikke normalt er seksuel. Mennesker tænder på et utal af ting, og en fetish kan derfor være stort set hvad som helt, som nogen tænder på.

At noget er en fetish, behøver dog ikke at betyde, at det er unormalt eller, at du er den eneste, der har denne fetish. Ofte er fetisher faktisk ret udbredt. For eksempel vil mange mene, at bondage er en ret normal seksuel handling, men det kan stadig siges at være en fetish.

Og der er mange gode grunde til at introducere den frække bondage leg i soveværelset. Hvis du er i tvivl om hvad du og din partner, kan få ud af fetish legen, kan du med fordel læse vores indlæg derfor skal bondage på menuen i soveværelset. Vi er sikre på, at du vil blive overbevist om bondagelegens fordele.

Fetish novice?

Er du en ægte fetish novice, og har du aldrig før kastet dig ud i bondage eller dominans lege? Så bare rolig. Det er slet ikke så skræmmende, som nogle tror. Bad Kitty produkter er perfekte til dig, der er nybegynder. Deres produkter er prisvenlige og samtidig af god kvalitet.

Det betyder, at du kan få lov til at teste en masse forskelligt udstyr uden, at det behøver at koste dig en formue. Når du og din partner begynder at eksperimentere, med en eller anden form for fetish leg handler det nemlig om at have et åbent sind og afprøve en masse forskelligt.

Med det rigtige Bad Kitty udstyr kan I starte stille og roligt ud. Herefter kan I gradvist øge intensiteten. Det er vigtigt at mærke efter, og ikke overskride grænser man ikke har lyst til. Husk derfor også, at tillid er et af nøgleelementerne, når det kommer til dominans- og bondageleg.

Sæt ekstra krydderi på tilværelsen med Bad Kitty festish udstyr

Med lidt blid bondage kan du hurtigt sætte gang i sexlivet. Ofte skal der ikke meget til, før den måske lidt dulmet gnist bliver tændt igen. Bad Kitty har et perfekt sortiment til parret, der leder efter at sætte lidt ekstra krydderi på tilværelsen.

Du kan med fordel overraske din partner med en fræk gave fra Bad Kitty. Det vil sikkert hurtigt få gang i lysterne, og vil være en velkommen overraskelse. I bestemmer helt selv, hvor blidt eller intenst I vil ligge ud. Har du mere hardcore fantasier, er det selvfølgelig en god idé at tale dem igennem med din partner inden.

Uanset om det skal være blidt eller mere hårdtslående er det vigtigt at fortælle din partner, hvad du gerne vil have. Det kan også være en god anledning at kigge på udstyr fra Bad Kitty. Det giver en naturlig mulighed til at snakke om, hvad der kunne være frækt at prøve.

Fetish maske fra Bad Kitty

En perfekt måde at starte på en fræk dominansleg er at bruge en fetish maske fra Bad Kitty. En fetish maske kan dække forskellige dele af ansigtet. Alt efter hvor erfaren du er, kan du bruge en maske, der dækker hele ansigtet, eller som lader mund og øjne være fri.

Med en fetish maske får du eller din partner det helt rigtige look til den kinky dominansleg. En mere dækkende maske kan også gøre legen mere pirrende. Hvis du ikke kan se noget, og du er dækket af det stramme materiale, vil det give en ophidsende ydmygelse, som du sjældent har oplevet før.

Bad Kitty giver dig flere muligheder, når det kommer til fetish masker, så du kan vælge den, der passer til dine lyster og behov.


Fetish handler om tillid og sikkerhed

Når I bringer leg med dominans, magt og afstraffelse ind i soveværelset med det rigtige Bad Kitty udstyr, er der et par spilleregler, der er gode at kende til inden. Det er nemlig en også en leg, der kræver fuld tillid og sikkerhed hos hinanden som partner.

BDSM, fetish, bondage eller dominans. Uanset hvad du kalder det, handler det om at kommunikere med hinanden om, hvad I ønsker at få ud af det. Fetish leg handler nemlig ikke om at overskride hinanden grænser.

I stedet for handler det om, at I sammen udvikler jer, og rykker jeres grænser sammen. Hvis et element i jeres leg handler om smerte, er det også vigtigt, at der er tale om nydelsesfyld smerte for begge parter.

1) Respekt og tillid

Et af grundelementerne i en succesfuld fetish leg er respekt og tillid. Hvis disse elementer ikke er til stede, bør man som par ikke vove sig ud i den pirrende leg. Derfor er det også vigtigt, at I begge er klar og tænder på bondage, dominans eller afstraffelse.

Det er altid bedre at starte stille og roligt ud, når det kommer fetish leg. Derfor er Bad Kitty også perfekt til begynderpar. Når I har mærket efter, hvad der fungerer for jer, kan i altid skrue op for intensiteten.

Begynd stille med en relativ åben fetish maske fra Bad Kitty eller brug et blindfold. Når I har fået mere blod på tanden, kan I prøve piske og paddles.

2) Hvor går grænserne?

Det er vigtigt at få afklaret, inden I går i gang. Er der bestemte ting, I ikke ønsker at prøve, eller som ville gå over jeres grænser, så få det kommunikeret inden I begynder på legen.

Meget Bad Kitty udstyr ligger i den blide ende af BDSM spektret, men det er stadig vigtigt at overveje både ens egen og din partners grænser. Bondage- og dominansleg kan være en uendelig kilde til nydelse og sjov. Men det er også vigtigt, at nydelse og sjov altid er en del af legen.

Er du i tvivl om, hvor I skal starte legen, kan Bad Kittys produkter være en god hjælp. De prisvenlige produkter er lette at teste af og afprøve derhjemme. På den måde kan I hurtigt finde ud af, hvad der virker for jer.

3) Hvem dominerer?

I leg med dominans og generelt udforskning af BDSM er der ofte én, der er den dominante, og én der er den submissive. Det kan for eksempel være, at den submissive bindes eller fikseres, mens den dominerende ”afstraffer” eller pirrer med pisk eller andet sexlegetøj.

Hvilken rolle der passer til hvem, er helt op til jer. For de fleste vil det falde helt naturligt, hvem der har lyst til hvad. Men er I i tvivl, kan I altid prøve begge roller. På den måde kan I få en god føling med de forskellige roller, og hvad de hver især har at byde på.

Brug bånd eller manchetter fra Bad Kitty til at fiksere den submissive partner. Herefter kan den dominerende partner have fuld kontrol over nydelse såvel som smerte.

4) Husk stopordet

Når I har fået godt fat i den verden af BDSM udstyr, leg og stimulering der gemmer sig derude, er det også vigtigt at have styr på stopordet. Når det går lidt vildere for sig, kan det nemlig være nødvendigt at have en måde at stoppe legen på med det samme.

Ved at aftale et stopord, ved I begge, præcis hvad det ord betyder, og alt hvad I har gang i skal stoppes med det samme. Derfor er det også vigtigt, at stopordet ikke er noget, der kan misforstås. ”Stop” kan for eksempel godt forstås som værende en del af legen.

Hvis I nu bruger et ord som ”bad kitty” eller ”æble”, er der ikke noget at misforstå, og stopordet vil fungere helt perfekt.


Eksperimenter med fetish lege

Bad Kittys produkter kan tilbyde dig og din partner en ny verden af spændende nydelse og pirrende lege. Ved at eksperimentere med fetish leg kan I skabe flere måder at være sammen på og forny jeres sexliv.

For mange par er bondage- eller dominansleg den perfekte måde at give sexlivet lidt ekstra krydderi og generelt opleve bedre sex. Det kan give en gnist tilbage og gøre, at sexlysten bliver sat gang igen. Der er derfor mange gode grunde til at kaste sig ud i legen.

Bad Kitty giver dig en god mulighed for at teste forskellige produkter til legen ud. Fetish leg giver dig nemlig også en god mulighed for at introducere diverse udstyrsstykker til soveværelset, som helt klart kun vil gøre legen sjovere.

Skru op eller ned for intensiteten

Et af de helt store plusser med fetish leg er, at du helt selv kan bestemme tempoet og intensiteten. Med flere af Bad Kittys produkter kan du begynde helt blidt. Bad Kitty har skabt den perfekte serie af produkter til blid bondage og fetish leg.

Det er altid vigtigt at starte stille og roligt ud. Og hvad der herefter skal ske, er helt op til jer. Inden for BDSM verden er der uendelige muligheder. Der venter helt klart stimulerende oplevelser, som du slet ikke vidste eksisterede.

Begynd med en omgang blid bondage, og se hvor legen fører jer hen. Som par kan I udleve en række fantasier, jo mere modige og erfarne I bliver.

Bindeleg og dominansleg med Bad Kitty

Bindeleg og dominansleg hænger tæt sammen. Når den ene partner er fikseret eller bundet, har den anden en naturlig dominans over denne partner. Både mænd og kvinder finder det utrolig pirrende at være i deres partners fulde kontrol.

Hvordan man bindes fast og hvor meget, er helt op til jer. Bad Kitty har et bredt sortiment af produkter, der kan bruges til at binde, fastgøre eller fiksere. 

Også her er der mulighed for at skrue enten op eller ned for intensiteten. Alt efter hvad I bruger til at fiksere med, og hvor meget partneren bindes fast stiger eller falder intensiteten.

Et univers er fræk fetish udstyr

På Altertystys.dk har vi alt hvad du og din partner, skal bruge for at give jer ud på det pirrende fetish eventyr. Med produkter fra Bad Kitty og mange andre kan du få, lige præcis det udstyr I drømmer om.

Som Danmarks ældste sexshop har vi mange års erfaring, når det kommer til sexlegetøj generelt og herunder også BDSM eller fetish udstyr.

Derfor kan vi også vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Er du i tvivl om, hvordan du bruger et produkt, eller har du andre spørgsmål, kan du altid kontakte os enten telefonisk eller over mail. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse på Altertystys.dk

Altid 100% diskret levering

Vi gør en dyd ud af at være diskrete, når vi håndterer dine informationer og bestillinger. Derfor kan du helt sikkert og trygt bestille dit sexlegetøj hos os. Vi pakker altid diskret, så du uden bekymringer kan hente din pakke på posthuset.

Vil du undersøge varerne mere nøje, kan du altid komme ned i vores fysiske butik. Den er placeret i hjertet af Aarhus, og har et bredt udvalg af alle vores vare.

Her vil vi selvfølgelig også stå klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål, når det kommer til sexlegetøj, fetish leg eller BDSM.