Bad Kitty Intim Douche Sort

DKK 149,00

 • En douche med fleksible og udskiftelige indføringsstykker
 • Kan bruges til både anal og vaginal intimrens
 • I et lækkert silkeblødt materiale for behagelig anvendelse
 • Nemt at udskifte indføringsstykkerne efter behov

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 05288620000 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Bad Kitty intim douche – ren nydelse

Føl dig ren og klar med denne intim douche fra Bad Kitty. Douchen kan bruges til både anal og vaginal rens. Den kommer derudover med tre forskellige indføringsstykker, så du kan få præcis den rensende oplevelse, du er ude efter.

Indføringsstykkerne skrues let af og på, og de er lavet i et dejlig blødt og fleksibelt materiale. De forskellige tilbehør til douchen kan gøre det til en nydelsesfuld oplevelse at gøre dig ren, hvad end det er inden eller efter vaginalt samleje, analsex eller anden form for stimulering med sexlegetøj.

Sådan bruger du din Bad Kitty intim douche

En intim douche som denne er meget nem at bruge. Du kan derfor let bruge den, selvom du ikke har tidligere erfaring. Ballonen fyldes med vand, der hverken er for varmt eller for koldt. Det ønskede indføringsstykke skrues herefter på ballonen.

Du kan nu bruge en vandbaseret glidecreme til at smøre på indføringsstykket. Det vil gøre det lettere og endnu mere behageligt. Pump lidt vand op og tøm det ud i toilettet. Bruger du douchen analt, kan du gentage dette, indtil det vand der kommer ud, ser rent ud. Du vil nu føle dig ren og klar.

En douche med muligheder

Bad Kitty intim douche er meget mere end en praktisk anordning til intimrens. Den kommer nemlig med hele tre forskellige indføringsstykker. Hvert stykke tilbehør har sit eget design, så du kan få præcis den oplevelse, du ønsker ved brug af douchen.

Hvert indføringsstykke har en længde på 12 cm, men de varierer i designet. Et har en hel glat overflade og en let buet form. Det andet har ligeledes en glat overflade, men har et markeret hoved. Den sidste har riller langs skaftet og har også et let rundet og markeret dildohoved.

Intim rengøring der kan nydes

Med en Bad Kitty intim douche som denne får du ikke bare et praktisk tilbehør. Den gør det til en nydelsesfuld leg at blive helt ren og klar til dit stimulerende eventyr. Hvad end du bruger douchen analt eller vaginalt, vil de stimulerende designs bringe nydelse.

Deres længde er den samme, mens de varierer en smule i diameteren. Den er dog ikke større end at alle burde kunne lege med – uanset hvor øvet du er i brug af en intim douche eller andet sexlegetøj.

Hold din Bad Kitty intim douche ren

Din intim douche er lavet til at holde dig ren. Men det kan den kun, hvis du også sørger for at gøre den ren efter brug. Din Bad Kitty intim douche skal derfor rengøres, hver gang du har brugt den. Dette gøres nemt hvad at skrue indføringsstykket af ballonen.

Herefter skylles begge dele grundigt i varmt vand. Anvend også gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Det vil fjerne alle uønsket bakterier. Det er ligeledes vigtigt, at alle dele er helt tørre, inden du pakker delene væk igen.

Vægt130 g
Materiale

ABS, Gummi

Kapacitet

100 ml

Indsætbar længde

12 cm

Mærke

Bad Kitty

Vejledning

 1. Fyld din douche med lunkent vand (mærk med albuen om vandet er den rette temperatur)
 2. Påfør evt. lidt vandbaseret glidecreme på indføringsstykket
 3. Indfør i anus eller vagina
 4. Pump lidt vand op
 5. Tøm dig selv for vand i toilettet eller i badet
 6. Gentag hvis nødvendigt
 7. Vask douchen efter brug

Oversigt

 • En douche med fleksible og udskiftelige indføringsstykker
 • Kan bruges til både anal og vaginal intimrens
 • I et lækkert silkeblødt materiale for behagelig anvendelse
 • Nemt at udskifte indføringsstykkerne efter behov

Læs Mere

2 anmeldelser af Bad Kitty Intim Douche Sort

 1. Karla

  En nybegynder kan finde ud af det
  Jeg har ikke den store erfaring med at bruge sådan en her, men det lykkedes nu stadig meget godt. Kun nok godt have klaret mig med et eller to elementer men det er da fint at have noget at vælge imellem.

 2. Fru jensen

  Nemt og behageligt
  Det var meget nemt at skrue den del på jeg ville bruge og så fungerede den ellers som en helt almindelig douche. Det er lidt frækt med de forskellige dele – det gør lige som at legen kan starte lidt før

Tilføj en anmeldelse af varen