SATISFYER

Satisfyers innovative teknologi, elegante design og brugervenlige interface har sikret dem stor succes og bred anerkendelse. Du kan også læse mere om, hvorfor Satisfyer er kvindernes favorit lige her. Med et sexlegetøj fra Satisfyer får du et produkt, hvor både design og funktion går op i en højere enhed. Og hvis det ikke skulle være nok, så er deres produkter også særdeles prisvenlige.

Viser alle 37 resultater

Billigst på PriceRunner
-15%
Billigst på PriceRunner
-17%
Billigst på PriceRunner
-50%
Billigst på PriceRunner
-33%
kr. 299,00
Billigst på PriceRunner
-22%
kr. 389,00
Billigst på PriceRunner
-50%


Oplev et univers af nydelse med Satisfyer

Med et sexlegetøj fra Satisfyer kan du godt forberede dig på et univers af nydelse. Deres sortiment byder nemlig både på nydelsesfylde vibrationer for både kvinder, mænd og par. Alle deres produkter er kendetegnet af høj kvalitet og et stilfuldt design.

Du finder både klitorisvibrator til kvinden, der vil have den perfekte stimulering. Parvibrator til parret der vil skrue op for parlegen. Og selvfølgelig effektive onaniprodukter til mænd der ønsker en mere intens solostund.

Deres måske mest kendte produkter er nok deres klitorisvibratorer, der anvender den helt særlige og innovative Air-Pulse-Technology for en yderst effektiv stimulering. Hvis du leder efter et sexlegetøj, hvor både funktion og design går op i en højere enhed? Så er det en Satisfyer, du skal have fat i.

Prøv den smarte Air-Pulse-Technology

En af de primære grunde til Satisfyers succes er deres smarte og innovative Air-Pulse-Technology. Med denne kan du opleve en helt berøringsfri stimulering, og som endda er mere intens og effektiv end mange andre former for vibrationer eller pulseringer.

En vibrator fra Satisfyer virker ved at sende trykbølger ud af det lille vibratorhoved. De vil føles som pulserende tryk mod det følsomme område. Idet der er tale om en berøringsfri stimulering, giver vibratoren dig en effektiv stimulering uden, at du oplever at blive følelsesløs.

Denne særlige form for stimulering er særlig god til dig, der kan have svært ved at opnå en klitorisorgasme. Det kan derfor være alle pengene værd at investere i et sexlegetøj derfra. Det vil helt klart blive et langvarigt og vanedannende venskab.

Satisfyer – storfavorit hos kvinder i alle aldre

Det gode ved Satisfyer er deres store udvalg og forskellige designs. De gør nemlig, at kvinder i alle aldre kan nyde den lækre fornemmelse af de effektive pulseringer. Både design og interface har nemlig stor betydning for sexlegetøjets brugervenlighed.

Den revolutionerende pulseringsstimulering sikrer også en virkelig god stimulering. På den måde kan de fleste kvinder nyde de dybe og intense orgasmer, der følger. Uanset hvilken vibrator eller sexlegetøj fra Satisfyer du vælger, får du også et ergonomisk og brugervenligt design.

Det betyder, at legetøjet er rart bruge – også over længere tid. Og at du nemt kan skabe den oplevelse, du søger. Juster på den enkle brugerflade og skru enten op eller ned for intensiteten. Det er helt op til dig. Skab den ultimative onanioplevelse med en vibrator fra Satisfyer.

Tilfredsstillelse med en Satisfyer

Satisfyer lover ikke for meget med deres navn. Du vil nemlig helt sikkert føle dig tilfredsstillet, når du har brugt et af deres produkter. De er kendt for høj kvalitet, innovativt design og ikke mindst en effektiv ydelse i form af pulseringer eller vibrationer.

Du kan vælge et af deres produkter i et enkelt og stilrent design. Eller et sexlegetøj med en mere sjov og anderledes udformning. Lige meget hvad du gør med, får du et legetøj, hvor design og nydelse hænger tæt sammen.

Det er nemlig ikke bare for synets skyld at produkterne fra Satisfyer, ser lækre ud. Det er også med til at give dig den bedste oplevelse, når du bruger produkterne. Når sexlegetøjet ligger godt i hånden, kan du lettere slappe af og nyde oplevelsen, samt styre legetøjet derhen hvor du ønsker det.

Orgasme hver gang med en Satisfyer

Et sexlegetøj fra Satisfyer vil hurtigt blive din nye bedste ven. Og helt sikkert et vanedannende bekendtskab som vil give dig mange mindeværdige stunder. Den er nemlig skabt til at give dig den bedste oplevelse, hvad end du er kvinde, mand eller par.

Den innovative pulseringsteknologi er en af de mest effektive former for stimulering. Det vil sige, at kvinder, der ellers kan have svært ved at opnå orgasme, når helt i mål med en Satisfyer. Det kan derfor være det helt rigtige til dig, der ønsker at komme nemmere og hurtigere.

Heldigvis har Satisfyer brugt denne effektive teknologi i flere af deres produkter. Det betyder, at du kan få flere forskellige klitorisvibratorer eller parvibratorer, der gør brug af de pulserende stimuleringer. Derfor kan du vælge den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.


Brugervenligt og innovativt design

Med Satisfyer er du altid sikret et virkelig flot, innovativt og ikke mindst brugervenligt design. Designet betyder ikke bare, at deres produkter er flotte at se på. De har også betydning for deres funktion, og er derfor udformet, så du får den optimale oplevelse.

Sexlegetøjet er udformet ergonomisk. Det vil sige, at det både ligger godt i hånden, og er tilpasset det intime område, hvor produktet skal bruges. Det sikrer altså dig den bedste komfort, når du bruger sexlegetøjet. Og så giver det dig mulighed for at bruge den lækre vibrator eller stimulator i længere tid.

Brugervenligheden er også helt i top hos Satisfyer. De fleste af deres produkter har ikke mere end 1-2 knapper. Det enkle interface betyder, at du nemt kan finde rundt i de mange funktioner – også når du er travlt optaget af den kommende ekstase.

Sexlegetøj i høj kvalitet

Uanset hvilket sexlegetøj fra Satisfyer som du vælger, får du virkelig høj kvalitet for dine penge. Alle deres produkter er lavet af silikone, der er allergivenlig, og er selvfølgelig både vandtætte og nemme at rengøre.

Den høje kvalitet sikrer dig både et lækkert og virkelig holdbart produkt. Hvis du passer godt på dit Satisfyer sexlegetøj, og sørger for god rengøring og pleje. Ja, så kan du nyde godt at de pirrende pulseringer i mange år fremover. Sørg derfor altid for en god rengøring efter brug.

Mærk den gode kvalitet når du bruger den smarte pulseringsteknologi, eller når du bruger en af deres effektive parvibratorer. Et sexlegetøj fra Satisfyer vil helt sikkert skabe mere spænding og ikke mindst mere nydelse i dit liv. 

Få en masse nydelse for dine penge

Satisfyer bliver ofte kaldt for en billig Womanizer. De ligner nemlig hinanden på rigtig mange punkter. Både Womanizer og Satisfyer gør brug af den smarte pulseringsteknologi, der gør det muligt at opnå en berøringsfri stimulering.

Men der hvor de to mærker virkelig adskiller sig, er på prisen. Satisfyer er nemlig noget mere prisvenlig. Du kan dog stadig være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er lige så lækker at have i hånden og lige så effektiv mellem benene.

Det er oftest en smagssag, om man er til det ene mærke frem for det andet. Men en Satisfyer er helt klart et godt alternativ til den dyrere Womanizer. Hvis du ikke går op i bestemte mærker, når det kommer til dit sexlegetøj, er Satisfyer helt klart det, du skal vælge.

Sexlegetøj til både par og singler

En af de klare fordele ved Satisfyer er deres brede sortiment. Er du blevet glad for mærket, både når det kommer til design og kvalitet, kan du få stort set alt, hvad du skal bruge. Uanset om du er en single mand eller kvinde. Eller om du er et par.

Deres udvalg af sexlegetøj inkluderer både en klitorisvibrator, parvibrator, masturbator og anale kæder. Der skulle derfor gerne være nok sjov og nydelse til mange aftener. Lige meget om du er single eller par. Alle deres produkter kommer i et stilrent design, der udtrykker kvalitet og enkelhed.

Du bliver ikke skræmt væk af avanceret funktioner eller en forvirrende brugermanual. Det hele er nemt at gå til, så du hurtigt kan opnå den nydelse og stimulering, som du ønsker.

Satisfyer til kvinder

De startede deres sexlegetøjseventyr med at skabe produkter til kvinder. Derfor er det også det område, de har flest produkter til den dag i dag. Den særlige pulseringsteknologi slå særligt igennem på grund af dens evne til at give stort set alle kvinder en klitorisorgasme.

Udover at give dig en orgasmegaranti, så vil du også opleve mere intense og stærke orgasmer, når du bruger et produkt fra Satisfyer. Deres pulserende luftbølger gør, at du kan opnå et mere dybt klimaks. Og hvis du er heldig endda flere orgasmer efter hinanden.

Du kan finde flere forskellige designs af Satisfyers klitorisvibratorer. På den måde kan du finde det design og den udformning, som du bedst kan lide. Du kan selvfølgelig også bruge en parvibrator, så du kan nyde de pulserende stimuleringer, mens din partner fylder dig ud.


Satisfyer til mænd

Satisfyer er som sagt mest kendt for deres orgastiske vibratorer til kvinder. Men de har faktisk også skabt en række produkter til mænd. Deres onaniprodukter til mænd bruger en sugebevægelse til at stimulere.

Satisfyer har lavet en klassisk masturbator samt en mere innovativ penisvibrator. Der er derfor gode muligheder, hvis du er mand, og leder efter et stimulerende produkt fra det populære mærke.

Hvis du vil opleve, hvad en Satisfyer kan gøre for en mand, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Altertystys.dk har vi Satisfyer produkter til mænd. Så kan du prøve deres effektive stimulering på egen krop.

Pas godt på din Satisfyer

Din Satisfyer er af god kvalitet, og kan derfor give dig utallige nydelsesfylde stunder fremover. Forudsat at du passer godt på den. Ved at passe godt på dit sexlegetøj kan du forlænge levetiden betydeligt og få det meste ud af dine penge.

Når det kommer til pleje af din Satisfyer, er det vigtigt, at du rengør den rigtigt og grundigt, hver gang du har brugt den. Hvert produkt kommer med anvisninger til, hvordan du rengør dem.

En godt tip er at bruge en god sexlegetøjsrens til dit sexlegetøj. En sexlegetøjsrens er skabt til at blive brugt på sexlegetøj, og vil derfor ikke skade produktet.

Husk glidecremen

Det er også vigtigt, at du bruger dit sexlegetøj korrekt. Det vil både øge din nydelse men også bevare produktet i længere tid. Hvis du bruger et sexlegetøj, der skal indføres, er glidecreme særlig vigtigt. Og det er derudover også vigtigt, at du bruger den rigtige form for glidecreme.

Overordnet set findes der to forskellige slags glidecreme – en vandbaseret og en silikonebaseret. Når du bruger en glidecreme sammen med et sexlegetøj af silikone, skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Ved at bruge den rigtige glidecreme vil du lettere kunne bruge dit sexlegetøj, som det er tænkt. På den måde undgår du skader på både dig selv og legetøjet. Og i sidste ende får du en bedre og mere behagelig oplevelse.

Find alt til din nydelse på Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk sætter vi en ære i at levere alt, hvad du skal bruge til din nydelse. Du finder det Satisfyer produkt, der opfylder netop dine behov og ønsker. Samt alt det du skal bruge sammen med produktet. Hos os finder du alt samlet på et sted.

Vi har gjort det nemt for dig at finde det helt rigtige sexlegetøj. Om du er kvinde, mand eller par kan du finde et bredt sortiment af vibratorer, penisringe, dildoer og meget meget mere.

Satisfyer er blot et af de kendte mærker, vi kan tilbyde dig. Vores udvalg indeholder også kendte mærker som Fun Factory, Tenga og Pjur. Du skal derfor ikke lede længe for, at du finder et godt og kvalitetssikret sexlegetøj til din frække aftener.

Diskret og hurtig levering

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig tryg, når du handler hos os. Derfor garanterer vi dig altid diskret levering. Du skal derfor ikke bekymre dig om at hente din pakke på posthuset eller at tage imod den fra postmanden.

Der er ingen, der kan se, hvad du har bestilt, og hvilke frække stunder du skal have med dit nyindkøbte sexlegetøj. Vores altid diskrete indpakning kommer selvfølgelig med hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på de orgasmefyldte aftner.

Du kan selvfølgelig altid kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til din ordre, et produkt eller levering. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.