FUN FACTORY

Det tyske brand Fun Factory er en af de største producenter af sexlegetøj i Europa, hvis fokus på sjovt, orgastisk og intuitivt design og innovativ teknologi virkelig får dem til at skille sig ud på markedet. Læs mere om brandet i vores blogindlæg om Fun Factory. Produkterne er det perfekte eksempel på tysk kvalitet og håndværk. Læs mere

Viser 1–40 af 58 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 499,00 kr. 399,20
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 499,00 kr. 399,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%


Bag om Fun Factory

I over 20 år har Fun Factory blæst markedet for sexlegetøj bagover med deres legesyge, kreative og nytænkende tilgang til legetøj. Deres vision er, at der skal være legetøj for single, gifte, nysgerrige, erfarne og de helt grønne begyndere derude, og alle disse skal opfordres til at prøve nyt, udforske grænser og få fantastiske orgasmer igen og igen – hvilket næsten er en garanti med sexlegetøj fra Fun Factory.

Fun Factory har desuden som mål at skabe og sælge sexlegetøj med god samvittighed. Det vil sige, at brandets CO2-fodprint holdes meget lavt ved blandt andet at have alle afdelinger og al produktion samme sted – nemlig i Bremen, Tyskland. Derudover laves al indpakning af genbrugspap, og de sparer omkring 40 tons forskellige ressourcer hvert år på grund af deres miljøvenlige genbrugsaktiviteter.

Tysk design og teknologi i højklasse

Når der skal nye produkter på tegnebrættet, er det de mest kreative hjerner, der sættes i arbejde. Der tænkes over former og farver, og testes forskellige silkebløde materialer for at finde ud af, hvordan dette bedst kombineres for at få et perfekt stykke sexlegetøj. Målet for Fun Factory er at skabe sexlegetøj, der passer til enhver krop, stimulerer helt perfekt og hvor form og funktion går op i en højere enhed.

Fun Factory forsøger hele tiden at forny teknologien, så deres trofaste kunder får det bedste og nyeste, hver gang de køber et nyt produkt. Brandet researcher hele tiden nye teknologier for motorer, funktioner og former for hele tiden at være med på beatet og kunne tilbyde de bedste produkter i høj kvalitet med garanti for nydelse og en fantastisk oplevelse.

Sikre materialer i høj kvalitet

Noget af det vigtigste for Fun Factory er at lave produkter i et materiale, der er 100 % trygt at bruge. De bruger udelukkende medicinsk silikone, der er testet som 100 % allergivenligt og sikkert for kroppen både indvendigt og udvendigt – og det samme gælder for det plastik, der bruges i produkterne. Materialet er også nemt at rengøre, blødt og fleksibelt, mister ikke farve og lugter ikke kemisk eller unaturligt.

Hele målet med materialerne er, at du bare kan gå i gang med god samvittighed og trygt bruge produkterne, som du lyster, og man må sige, at det lykkes for dem! Du er heller ikke i tvivl om kvaliteten af materialerne, når du står med et stykke sexlegetøj i hånden. Det er smukt afbalanceret til at ligge rart og behageligt i dit greb, og der er en tyngde bag, som vidner om godt håndværk.

Sexlegetøj til par fra Fun Factory

Fun Factory har selvfølgelig også sexlegetøj til par, som begynder at blive mere og mere populært – det er nemlig en nem måde lige at pifte sexlivet lidt op på. Det meste af det sexlegetøj du bruger alene, kan du faktisk også bruge sammen med din partner – for eksempel en klitorisvibrator, som din partner kan bruge på dig under sex. Men du kan faktisk også få legetøj, der er specielt lavet til brug af to personer samtidig.

Du finder både helt fantastiske små vibratorer, der ligesom klitorisvibratoren er fantastiske at bruge sammen med en partner, og butt plugs, der giver en følelse af at være helt fyldt ud og stimuleret flere steder på én gang. Fun Factory har også et udvalg af de frække strap-ons, som giver kvinden mulighed for at tage styringen og penetrere en mandlig eller kvindelig partner vaginalt eller analt.

Gode grunde til at bruge sexlegetøj sammen

Det er ikke kun par, hvis sexliv er gået i stå, der har godt af at eksperimentere lidt med legetøj sammen. Alle par kan trænge til lidt ny inspiration i soveværelset, og det er der flere grunde til. For det første kan kedelig og uinspireret sex lægge pres på den ene eller begge parter i et forhold, fordi det ikke er tilfredsstillende, og der er en konsensus i samfundet om, at noget er galt, hvis ikke I har fantastisk sex flere gange om ugen.

Den stress kan I ligge fra jer, når I gør noget aktivt og spændende for jeres sexliv ved at bruge sexlegetøj. Desuden er der nogle rent fysiske fordele ved at dyrke mere sex derhjemme. En effekt af mere sex er, at vi får mere overskud i hverdagen, og I har derfor også mere at give af til hinanden – for et parforhold handler selvfølgelig ikke kun om sexlivet, men om det nærvær og den følelsesmæssige energi, I giver hinanden.

Skal du introducere sexlegetøj til din partner?

Hvis ikke sexlegetøj er noget, I har haft sammen i jeres forhold før, så kan det være en udfordring at bane det på banen. Nogle gange fordi det ikke er til at vide, hvordan partneren har det med sexlegetøj. Nogle mænd tror fejlagtigt, at det er, fordi der er noget i vejen med dem seksuelt, hvis partneren vil bruge sexlegetøj, og nogle parter ser måske bare sexlegetøj som noget kinky.

Det bedste råd er at kommunikere helt lavpraktisk, måske over et glas vin efter en hyggelig middag, hvor I begge er glade og afslappede. Sæt fokus på, hvor dejligt jeres sexliv er, og nævn, at der er noget, som du har fantaseret lidt om, der vil gøre det endnu bedre for jer begge to. Hvis I tager det stille og roligt fra starten, er I næsten garanteret succes!

Fun Factory legetøj til bedre orgasmer

Meget sexlegetøj kan hjælpe dig til at få bedre orgasmer, og her taler vi ikke bare om fantastiske vibrationer, men rent faktisk hvordan du kan bruge det som et værktøj til at træne dine seksuelle evner. Her anbefaler Fun Factory bækkenbundskugler. En stærk bækkenbund er godt for meget, men noget af det bedste er, at du kan få mere følelse under sex og stærkere orgasmer for både manden og kvinden.

Er du begynder og har ikke tidligere født, bør du starte med bækkenbundskugler med én kugle, og efter noget træning med den kan du gå videre til to kugler. Du placerer den simpelthen bare i vagina og kniber sammen. Det skal starte bagfra og gå fremad, og det skal bare være knib på 10-20 sekunder, en pause på 20 sekunder, gentagelse omkring 10 gange. Gør det 3 gange om ugen med forskellige vægte, hvis det er muligt.


Et hav af Fun Factory-vibratorer

Vibratorer er for mange mænd og kvinder den sikre vej til en orgasme, og de mange forskellige former og funktioner gør, at der er noget for enhver smag. Fun Factory har vibratorer til både mænd og kvinder, som de fantastiske klitorisvibratorer, G-punktsvibratorer og P-punktsvibratorer. Det er derfor sikkert at sige, at du kan finde en vibrator, der fungerer for dig og din krops nydelsescentre.

Fun Factory har store og små vibratorer, med og uden yderligere bevægelse og alle med et enkelt design med maksimalt tre knapper, så det er ligetil for dig at skrue op og ned for vibrationerne, når du ligger midt i ekstasen. Du kan også vælge en Fun Factory-vibrator, der kombinerer forskellige stimulationer, så du ikke skal nøjes med én type orgasme, men kan nyde at ride på bølgen af flere forskellige typer.

Orgasmesikker pulserende dildo

Et af de mest banebrydende stykker legetøj fra Fun Factory er deres patenterede pulsator-teknologi, hvor dildoen pulserer frem og tilbage af sig selv som en rigtig penis, så du bare kan læne dig tilbage og nyde følelsen. Det er altså hverken en almindelig dildo eller vibrator, men et sted midt imellem, hvor du får en endnu mere naturtro følelse af sex og penetrering, uden at du får ondt i håndleddet og bliver træt undervejs.

Fun Factory oplevede en stor efterspørgsel på den særlige teknologi, og udviklede den så til deres kunders store glæde – og det er netop den form for innovativ teknologi, der gør brandet til et af de største på markedet. For ekstra nydelse og afveksling har hver pulserende dildo et forskelligt mønster og varierende hastighed, så du kan vælge lige det tempo og den styrke, du har lyst til at føle – og skifte mellem det!

Fun Factorys store udvalg af dildoer

Fun Factory har også helt almindelige dildoer, der alle er holdt i brandets stilede, abstrakte og farverige design, som kendetegner alle produkterne, og som gør oplevelsen lidt mere lækker for dig. Du finder masser af forskellige former og størrelser, så du kan vælge frit mellem små og tykke, lange og tynde eller en helt tredje type dildo – både til sololeg og med en partner.

Sammen med en partner kan du bruge alle de dildoer fra Fun Factory, der har en lille form for sugekop i bunden, der kan spændes fast i et strap-on harness. Sugekoppen er også perfekt til at sætte fast på en glat overflade, så du kan få nydelse ud af den uden at holde fast i den. Sæt den for eksempel fast på badeværelsesvæggen og tag et frækt, varmt bad i selskab med din yndlingsdildo.

Vibrator, pulserende dildo eller dildo?

Er det hele ikke bare lidt det samme, tænker du måske. Der er faktisk en grundlæggende forskel, som du kan have godt af at vide, når du kigger på udvalget af lækkert sexlegetøj fra Fun Factory. Brandet har nemlig både vibratorer, de patenterede pulserende dildoer og almindelige dildoer – som i brandets ånd selvfølgelig er helt abstrakte til forskel for mere realistiske dildoer.

En vibrator kan have mange former, både fallosformet, kugleformet og helt abstrakte former, som former sig efter dine intime kurver. De vibrerer, og adskiller sig på den måde fra dildoer, som du selv skal bevæge, og de bruges også ofte til bare at have følelsen af at blive fyldt ud, mens noget andet stimuleres. Pulserende dildoer har en motor, som får den til at bevæge sig frem og tilbage, og er derfor lidt en blanding.

Fantastisk analsex med Fun Factory

Du finder også masser af sexlegetøj til anal leg fra Fun Factory for både begyndere og erfarne. Fun Factory har alt fra analkugler og analvibratorer til butt plugs og pulserende dildoer, så du kan få mange forskellige stimulationer bagi. Anal stimulation er helt fantastisk, fordi det er et af de steder, der har den højeste koncentration af nerver – og det betyder de vildeste orgasmer til dig!

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad du skal gå efter, har vi nogle gode tips: analkugler giver dine orgasmer et boost, når du trækker dem ud én efter én under klimaks, og analvibratorer stimulerer helt perfekt alle de nerver, du har deromme, lige meget om du bruger dem på, i eller omkring anus. Vælg en butt plug, dildo eller pulserende dildo, hvis du vil have følelsen af at blive fyldt helt ud.

Husk den rigtige type glidecreme

Det vigtigste ved analsex er glidecreme! Hverken mænd eller kvinder laver naturligt sekret bagi, og du har helt sikkert brug for smørelse for at få en nydelsesfuld oplevelse. Det bedste er en silikonebaseret glidecreme, fordi det glider bedst, men hvis du bruger silikonebaseret sexlegetøj, må du kun bruge en vandbaseret glidecreme. Det skyldes, at en silikone- eller oliebaseret glidecreme kan ødelægge silikonen.

Der er også andet, der kan gøre din oplevelse med analsex endnu bedre. Det vigtigste er at starte stille og roligt – du skal varmes op, før det føles fantastisk! Du kan også overveje en speciel afslapningsspray til analsex, som bedøver området en smule i kort tid. Det giver dig tid til at blive varmet op i musklerne bagi, hvis du er bekymret for, at det gør ondt, eller ikke synes, at det er rart, før du er helt varmet op.

Frækt Fun Factory-legetøj til mænd

Der findes masser af sexlegetøj til mænd, og det viser udvalget af Fun Factory til mænd også. Brandet har både sexlegetøj til sololeg og med en partner, og der er derfor masser af muligheder til forskellige behov. En penisring er noget af det mest almindelige sexlegetøj til mænd, og Fun Factory har et stort udvalg, der giver dig den bedst mulige erektion og pirrende fornemmelse – for både dig og din partner.

Du kan for eksempel få vibratorer i flere varianter, både til anal stimulation og vibrationer specielt til penishovedet eller mellemkødet. De forskellige vibratorer og dildoer er designet til at ramme de helt rigtige steder, så du kan få lige den stimulation, du har lyst til – det er især vigtigt for vibratorer til anal brug, hvis du for eksempel har købt en til at ramme dit P-punkt.


Vild stimulation med Fun Factory til kvinder

Som du måske allerede tænker, så er utroligt mange muligheder for fantastisk nydelse med sexlegetøj fra Fun Factory. Til kvinder er der et væld af forskellige dildoer, vibratorer og andet, der tænder en ild i dig og kan give dig de dejligste og mest intense orgasmer – hver gang.

Du kan få sexlegetøj fra Fun Factory både til dig selv, når du skal forkæles med en skøn orgasme, og til leg med en partner – meget af dit legetøj hjemme i skuffen kan sikkert bruges med en partner, så det er bare om at finde det frem og lade din partner lege med dig og give dig vilde orgasmer med dit smarte, pirrende legetøj.

Vælg det rigtige sexlegetøj fra Fun Factory

Hvis det er første gang, du skal investere i sexlegetøj fra Fun Factory, er det en god idé at sætte dig ind i de forskellige kategorier og mærke efter, hvad du gerne vil have ud af dit nye sexlegetøj. Fun Factory har så stort et udvalg, at du helt sikkert kan finde noget, der opfylder dine behov, lige meget om du er ude efter noget, der gør noget helt specielt, eller om du gerne vil have noget, der kan lidt af det hele.

Er det første gang, du skal købe sexlegetøj, er det måske nogle helt andre udfordringer du står med. Det er en stor verden, og hvis du bare kigger produkterne igennem uden nogen viden om de forskellige typer og hvad du skal kigge efter, kan det være helt umuligt for dig at finde frem til det rigtige. Derfor har Alt er tys tys lavet en guide, som du kan bruge til at finde ud af, hvad det rigtige Fun Factory sexlegetøj er for dig.

1)     Hvad vil du gerne have ud af den?

Først og fremmest skal du tænke over, hvad målet er med dit nye sexlegetøj. Skal du bruge det alene eller sammen med din partner? Hvis det er til dig selv, skal du så bruge det som dit primære onaniprodukt eller skal det bare være en lille ekstra stimulation til dine fingre eller hænder? Det kan gøre en forskel, i forhold til om du vælger en klitorisvibrator, en stor dildo eller noget spændende til anal leg.

Hvis det er til dig og en partner, skal I så begge kunne bruge den specifikt til orgasmer og stimulation – for eksempel en dobbeltdildo – eller er det kun til den ene af jer – for eksempel et vibratoræg? Fun Factory har lidt af det hele, så du kan ende med lige det stykke sexlegetøj, som I har brug for i jeres parforhold. Når du eller I har fundet ud af, hvad sexlegetøjet som hovedformål skal bruges til, er det noget nemmere at finde.

2)     Hvilken størrelse og form?

For mange betyder størrelsen meget, og så er det det, du bør kigge specifikt efter. Nogle skal bare have den største dildo, vibrator eller andet, fordi den skal bruges til at opnå en følelse af at være fyldt helt ud enten vaginalt eller analt, mens andre tænker mere på, hvad den gør og hvordan den føles, for eksempel med vibrationer eller en speciel form, der rammer et særligt godt sted.

Formen har nemlig også meget at skulle sige. Hvis du er ude efter stimulation af G- eller P-punktet, skal du kigge efter en form med buet spids, og hvis du er ude efter dobbeltstimulation, er en vibrator med klitorisstimulator den form, der gør det bedst – eller for mænd måske en penisring med anal dildo. Du kan også finde vibratorer med et mønster, der giver en særlig stimulation, som kan føles helt fantastisk.

3)     Skal den kunne noget ekstra?

Nu ved du forhåbentlig, hvad dit formål er med dit nye sexlegetøj, hvor stort det skal være og om det skal have en bestemt form – allerede her er du sikret en dildo, vibrator eller lignende, der kan få dig til skyerne. Men hvis du lige skal have det ekstra, der gør den store forskel, og som får dig til aldrig at ville prøve noget andet, bør du som det sidste tænke over, om den skal kunne noget ekstra.

”Noget ekstra” kunne for eksempel have noget at gøre med det helt tekniske i motoren som en ekstra intens vibration, mange forskellige vibrationsmønstre eller en fræk og helt fantastisk pulsering. Det kan også have noget at gøre med det helt lavpraktiske som strøm – Fun Factory laver sexlegetøj med batteri eller som kan oplades, og det kan for mange gøre en forskel for, hvilket sexlegetøj de vælger.

Bliv inspireret til nyt sexlegetøj fra Fun Factory

Alt er tys tys er specialister på markedet for sexlegetøj og har som mål at blive den bedste sexshop i Danmark med produkter i høj kvalitet til fair priser. Vi har fingeren på pulsen, så vi altid er opdateret på de nyeste tendenser og teknologier, så du altid får det nyeste og bedste. Fun Factory har derfor en naturlig plads i vores sortiment, fordi brandet er kendetegnet ved god kvalitet og flot design med fantastiske funktioner.

Du kan gå på opdagelse i vores sortiment af Fun Factory-sexlegetøj, læse om de forskellige produkter og blive forelsket i noget helt nyt og spændende sexlegetøj i høj kvalitet. Fun Factory har noget for enhver smag til både mænd, kvinder og par, og lige meget om du skal bruge det alene eller med en partner, kan du finde et produkt, der lever op til dine behov og opfylder dine saftigste lyster.

Udforsk det frække univers på AltErTysTys.dk

Er du blevet lidt interesseret i sexlegetøj og det spændende marked for nydelse og lystfulde oplevelser? Så er du kommet til det rette sted, for Alt er tys tys er et mekka for sexlegetøj og tilbehør til alle. Fun Factory er et fremragende eksempel på et brand på markedet for sexlegetøj, der virkelig følger med tiden og revolutionerer den måde, vi laver sexlegetøj på, samt udforsker grænserne for, hvad der er muligt at lave.

Når du bestiller dit Fun Factory-sexlegetøj fra AltErTysTys.dk får du altid hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på dine spændende, nye godter. Vi sender også altid diskret, så du ikke skal frygte en pakke fyldt med eksplicitte billeder og et stort logo – du kan roligt hente pakken på posthuset eller tage imod den fra postmanden.