Derfor skal du onanere (meget mere)

kvinde med vibrator i hånden onanere

Onanerer du? De fleste af os har nok prøvet at onanere, men har du fået den bedste oplevelse ved at onanere? Lige meget om du er single eller i et parforhold, så har onani en masse fordele. Ikke alene føles det bare virkelig godt, men onani hjælper faktisk både på dit helbred, dit selvværd og dit humør. Du kan læse mere her og blive meget klogere på din egen krop og sundhed ved at onanere. 

Onani guide: Derfor burde du onanere mere!

Onani er desværre et negativt ord for mange, der frembringer billeder af noget forbudt, som helst skal forgå bag låste døre, mens ingen andre er hjemme. MEN sådan skal det ikke være. Onani handler nemlig i bund og grund om at gøre noget godt for dig selv og dit sexliv. Både for mænd og kvinder er det en fræk aktivitet, der kan byde på ekstra selvforkælelse, sådan som du kan lide det. Brug det som en indre spaoplevelse for egen krop og sjæl. Ved at onanere tager du et aktivt valg om at give dig selv tid til bare at nyde, og så er det faktisk også sundt, fik vi sagt det?
sundhed

Sund onani

Udover at være en virkelig lækker aleneaktivitet, som de fleste godt kan lide, så har onani og dét at få orgasme også en lang række sundhedsmæssige fordele – både fysisk og psykisk. Onani hjælper faktisk med at holde sygdom for døren. Det at få orgasme belønner hjernen, og derfor producerer den en række af de vigtige hormoner, som din egen krop har brug for. Hormonerne hjælper kroppen med at udskille giftstoffer. 

Nogle undersøgelser peger på, at onani hjælper med at styrke immunforsvaret. Faktisk kan det at få orgasme regelmæssigt nedsætte infektioner og vira som influenza og forkølelse med op til 20 %. Men det er ikke kun immunforsvaret, som du styrker, når du onanerer. Det er også super sundt for dit humør. En af de ting, der sker i kroppen, når du onanerer, er nemlig, at hjernen frigiver endorfiner, som er et af de hormoner, der gør os glade og påvirker dit humør. Så næste gang humøret er lidt dårligt, kunne det være, du skulle prøve at tage lidt tid for dig selv og røre ved det sted, du godt kan lide. Men hvordan onanerer man sig til et stort smil? Du kan læse mere om det hele lige her.

Kan onani reducere smerter?

For både mænd og kvinder kan onani faktisk afhjælpe smerter og ubehag. En anden ting, onani hjælper på, er stress. Så selvom du måske føler dig træt og udmattet eller har en dræbende hovedpine, skal du altså ikke udelukke en fræk hyggestund med dig selv. Flere studier har nemlig vist, at det at få orgasme afhjælper hovedpine og generelle smerter. Din egen krop vil altså takke dig såvel som dit humør.

kvinde i smerter

BONUS: Lider du af smerter under din menstruation? Har du prøvet at onanere det væk i stedet for at tage en Ipren?

Når du onanerer, styrker du automatisk bækkenbunden, og onani hjælper dig derfor med at reducere menstruationssmerter. Det sker, fordi det at få orgasme får livmoderen til at trække sig sammen gentagne gange, og det får din egen krop til hurtigere at udskille blod og væv. For nogle kvinder kan onani endda forkorte menstruationsperioden. Det må da siges at være forkælelse for egen krop. En ekstra fordel ved en stærk bækkenbund, er, at den hjælper dig med at få orgasme, der er mere intens.

farvel til stress med onani

Sig farvel til stress

Vi kender alle sammen følelsen af at have lidt for mange ting at se til. Er du stresset, er det i den grad noget, der lægger en dæmper på din sexlyst og dermed også dit sexliv. Det er helt naturligt. Når du er stresset, kan kroppen nemlig udskille stresshormonet cortisol, som blandt andet kan være med til at nedsætte din sexlyst. Du må dog ikke lade stressen vinde! Men hvordan onanerer man stressen væk?

Onani hjælper kroppen med at slappe af. Det sker, fordi det at få orgasme får hjernen til at frigive belønningsstofferne dopamin, endorfin og serotonin. Du vil derfor føle dig bedre tilpas i din egen krop, i bedre humør og generelt mere afslappet. Så næste gang stressen presser på, kan du jo prøve at give dig selv en dejlig omgang selvforkælelse og få orgasme.

Få orgasme og sov bedre

Har du prøvet at onanere, lige inden du skulle sove? Så har du måske oplevet, at du faldt hurtigere i søvn og sov meget bedre. Har du problemer med at falde i søvn, kan onani faktisk hjælpe. Skift de mange tanker om pligter og morgendagens gøremål ud med de lidt frækkere af slagsen og oplev, hvordan du hurtigt glemmer alt om arbejde, aftaler og konflikter. Som en ekstra bonus vil du opleve, at du får en bedre søvn. Ved at få orgasme vil du opleve, at kroppen slapper bedre af, og det bliver nemmere at falde i søvn.

Onani booster sexlysten

Måske kender du det der med ikke rigtig at have lyst til sex. Er du single, og har du ikke haft sex i et stykke tid, har du måske oplevet, at du helt holder op med at tænke på sex.

Så er det bare om at komme i gang igen. Lyst giver lyst. Jo mere du tænker på sex, og jo oftere du onanerer eller har sex, jo mere får du lyst.

onani booster sexlysten

Hvordan onanerer man nok?

Der er ikke nogen rigtigt antal gange, du kan onanere. Du skal gøre det så ofte, som du har lyst! Studier viser, at hvis du onanerer minimum en gang om ugen som kvinde, vil du få en sundere og mere stabil menstruationscyklus, end kvinder der tilfredsstiller sig selv mindre eller slet ikke. Som en ekstra lille bonus viser nogle undersøgelser, at sex eller onani minimum tre gange om ugen kan få dig til at se fem til syv år yngre ud. Du kommer i gang ved at bruge fx en magic wand eller måske bare din højre hånd. Det er op til dig!

fræk kvinde i sort lingeri

Kvinde kend din krop – og få bedre sex

Du har sikkert hørt det før, men jo bedre du kender din krop, jo bedre bliver dit sexliv. Når du udforsker din egen krop gennem onani, lærer du lynhurtigt, hvad der tænder dig, og hvad du godt kan lide. Hvis du har prøvet at onanere før, ved du med sikkerhed, hvad der får dig til at komme. At røre ved sig selv er en øvelse, der kan give meget nydelse hele dit liv. For det første vil det gøre oplevelsen bedre for dig, men det vil med sikkerhed også tænde ekstra op for jeres sexliv, at du tør tage styringen og fortælle, hvad din partner skal gøre ved dig.

At du tør sige, hvad du godt kan lide, vil give dig et bedre selvværd, og så vil det helt sikkert også give jer et bedre parforhold – måske vil det endda åbne op for nye døre, når I bliver mere åbne om, hvad I kan lide, og hvad I drømmer om at udforske i soveværelset. Når I først er trygge ved hinanden, kan I tage onanien til nye højder og onanere sammen. Onani hjælper derfor ikke bare på din egen nydelse og det at få orgasme. Det gør, at I kommer i gang i soveværelset.

kvinde onanerer i sengen

Gå efter forskellige orgasmer

For mænd er onani ret lige til. Det er noget med at køre hånden op og ned på den måde, der virker bedst for ham. Men som kvinde har du mange flere strenge at spille på. Første gang du kommer i gang, vil du sikkert være helt overrasket. Gå direkte efter at få orgasme ved at stimulere klitoris. Eller gå efter en G-punkts-orgasme ved at stimulere G-punktet og oplev den overvældene skedeorgasme. Det gode ved at onanere er, at du ikke behøver alverdens redskaber. Det eneste, du har brug for, er din fantasi, dine fingre, en pude eller hvad der nu tænder dig.

 Og husk at det bliver ekstra lækkert og frækt, når du stimulerer alle de andre steder på din egen krop, der også tænder dig. Hvis du trænger til at prøve noget nyt og gerne vil gøre din onani endnu sjovere, så er det sexlegetøjet, du skal hive frem. Det kunne f.eks. være en magic wand som din egen onani hjælper.

Mænd kan også være med

Det er selvfølgelig ikke kun kvinder, der får noget ud af at onanere. Mænd får også en masse fordele ud af onani. Mange af dem er præcis de samme som hos kvinder. En orgasme hos mænd udløser den største ikke-medicinske blanding af dopamin, der findes. Ligesom hos kvinder er dopamin med til at booste dit humør og give øget tilfredshed. På samme måde som hos kvinder får mænd også styrket deres immunforsvar, når de onanerer. 

mænd og onani
find sexlegetøjet frem

Hvordan onanerer man med sexlegetøj?

Der findes en hel verden fuld af sexlegetøj, der kan hjælpe dig lidt på vej, når du onanerer. Der er rigeligt at tage fat på, både for kvinder og mænd. Noget af det kan endda benyttes af jer begge. Dildoer og vibratorer er ikke kun til sololeg. Selvom du ikke har prøvet at onanere med sexlegetøj før, så bare rolig. Første gang kan du tage det i dit eget tempo. 

Du kan læse mere om de forskellige typer af vibratorer lige her. For kvinder er dildoer det oplagte værktøj til sololeg. De kommer både med og uden vibrator, i frække designs og i helt naturligt udseende. Hvad du godt kan lide, er helt op til dig, men dem med vibrator vil helt sikkert gøre, at du kan få orgasme hurtigere og dermed let lysne dit humør.

Har du prøvet at onanere med en magic wand?

Hvis du ikke har prøvet en magic wand endnu, er det på tide du kommer i gang. Magic Wand Vibratoren rører ved hele det følsomme klitorisområde, og du vil få orgasme på ingen tid. Det er ikke for sjovt, at den hedder en Magic Wand, for den kan virkelig sit kram. Hvis du godt kan lide kraftige og effektive vibrationer, så kan onani blive en leg med en magic wand. Hvis du en dag har virkelig ømme muskler, så bruger du den bare som massageapparat. Uanset hvad vil den løfte dit humør. Hvordan onanerer man med en magic wand, tænker du måske? Det er ret enkelt. Det store massagehoved placeres blot på det område, du ønsker at stimulere og vupti, så er du i gang.

Gå efter G-punktet

Skal du røre ved og stimulere G-punktet, er det en G-punkts vibrator, du skal have fat i. De findes i mange udgaver, både i dildo format og i en mindre udgave, der er en decideret G-punkts-vibrator. Vibratoren er designet med et lille buk ude i enden, der hjælper dig med at ramme plet første gang. Det vil uden tvivl højne dit humør. Den helt store fordel, ved at stimulere dit G-punkt, er, at det kan give dig de vildeste orgasmer.  

g-punktet

Nogen oplever endda den sagnomspundne sprøjteorgasme, når de stimulerer deres G-punkt. Når du skal finde punktet, skal du stikke en eller to fingre ca. 2-4 cm op i skeden og bøje dem op mod skambenet, samtidig med at du laver en ‘kom-her-bevægelse’. Hvis du går efter en G-punkts-orgasme er det vigtigt, at du kan slappe helt af i bækkenbunden. Prøv derfor at lægge en pude under lænden og tag nogle dybe vejrtrækninger, inden du går i gang.

 Vidste du i øvrigt, at G-punket er opkaldt efter den gynækolog, der opdagede det?

De populære fleshlights

Som mand er det rimelig lige til, når det kommer til onani. Alt, du behøver, er klør fem. Men kan onani være andet for mænd? Det kan det i den grad. En fleshlight er en helt ny måde at få orgasme på for mænd. Faktisk er de blandt de mest populære onaniprodukter til mænd. Men hvordan onanerer man med en fleshlight? Første gang vil du sikkert blive overrasket over, hvor realistisk en oplevelse det er. Hvis du rører ved materialet, vil du mærke, at det er meget blødt og lækkert. 

Når du kommer i gang, vil dit humør helt sikkert blive bedre. De findes i mange forskellige udgaver, og indgangen forstiller enten en mund, en vagina eller en anus. Du kan vælge den, som du godt kan lide.

Har du prøvet med en penisring?

Der er mange, der har den opfattelse, at penisringe kun er opfundet til dem, der ikke kan holde en erektion. Men første gang du prøver at få orgasme med en på, vil du ændre mening.

En penisring kan hurtigt blive din bedste ven, selvom alting virker, som det skal. For helt ærligt. Ville det ikke være fedt med en erektion, der både står længere, men som også er både kraftigere og mere følsom at røre ved? Hvordan onanerer du med en penisring? Du sætter den blot ved roden, og herefter kan du opleve at få orgasme på en helt ny måde. Måske gør den så meget godt for dit humør, at du vil bruge den sammen med din partner?

At røre ved det mandlige G-punkt

Vi har alle sammen hørt om kvindernes G-punkt, men vidste du, at mænd rent faktisk har noget lignende? Det hedder P-punktet, fordi det er den mandlige prostata, der bliver stimuleret. Dem, der har oplevet at få orgasme ved prostata stimulering, beskriver det som en orgasme, der langt overstiger en almindelig penisorgasme. P-punktet sidder oppe i anus og kan være lidt svært at ramme. Derfor er der opfundet sexlegetøj, som er specielt udviklet til ramme P-punktet, så du kan få orgasme. Hvis du godt kan lide denne stimulering, er der en verden, du kan udforske. Du kan læse vores indlæg om mænd og anal stimulering og lære mere om, hvordan og med hvilket sexlegetøj du kan få den bedste oplevelse.

7 tanker om “Derfor skal du onanere (meget mere)

  1. Mia siger:

    mange tak ❤️ er direkte LYKKELIG over jeres info om g-punktet hehe havde godt hørt om det er par få gange men aldrig Hvordan og hvorledes det skulle gøres FØR nu 🤩 har lige købt den g-punkt dildo som bøjer i toppen og som i beskrive så ramt den lige præcis plet første gang OMG OMG OMG aldrig har jeg prøvet noget sååååå ubeskrivelig fantastisk før der gik max 3 min så eksploderede lille mig så vanvittig voldsomt at hele min krop rystede BLEV sendt i himmelen 😍😍😍 nu bliver jeg sendt i den syvende himmel hver evig eneste dag

Kommentar er lukket