Gavekort & rabatter

Giv et gavekort til en du holder af eller gør et kup med de bedste tilbud

Hos Tys-Tys.dk kan du give et gavekort, til en du synes fortjener en skøn og pirrende oplevelse. Vores gavekort kommer med posten som et fysisk gavekort. Ved bestilling sendes det til din adresse, hvorefter det kan gives som en fysisk gave. Du er også velkommen til at sende gavekortet direkte til modtageren. Når du bestiller gavekortet, vælger du hvilket beløb det skal være på. Du kan derudover skrive en lille personlig besked til modtageren. Vores gavekort kan være på mellem 50 kr. og 1.500 kr.

Du kan også altid finde fristende rabatter på vores webshop. Vi har altid et godt tilbud, der kan være svært at sige nej til. Uanset om du leder efter en gave, til en du holder af eller trænger til lidt selvforkælelse, kan du gøre en god handel med vores rabatkoder.

Tilmeld dig vores nyhedsmails og bliv blandt de første til at få direkte besked om nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere!

Sådan bruger du dit gavekort eller rabatkode

Har du været så heldig at modtage et gavekort eller en rabatkode til Tys-Tys.dk?

Så er det heldigvis både nemt og hurtigt at få adgang til din besparelse eller at bruge gavekortet ved din bestilling. Se her hvordan du bruger gavekort og rabatkode.

1. Trin

Du finder de varer, du ønsker at købe og tilføjer dem til kurven som normalt. Når du har fundet alt, du skal bruge trykker du på kurven for at komme til betaling.

2. Trin

Når du går til kurven vil du få en oversigt over hvad du har lagt i og hvad dit samlet beløb her. Her kan du indtaste den kode der er på dit gavekort eller rabatkoden i feltet “rabatkode”. Tryk derefter på “Anvend rabatkode” (se billede).

rabatkode

3. Trin

Når du trykker på “Anvend rabatkode” vil rabatten eller beløbet på dit gavekort blive fratrukket din ordre. Det samlede beløb for ordren opdateres automatisk og du kan nu gå til kassen og gennemføre din bestilling.