Ofte stillede spørgsmål

Vi gør alt hvad vi kan at sikre dig den bedste oplevelse, uanset om du handler online eller i vores fysiske butik i Aarhus. Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål vi får oftest. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svaret her.

Den fysiske butik i Aarhus

Vores fysiske butik beliggende på Paradisgade 17 i Aarhus har åbent alle dage.

Vores åbningstider er:

Mandag – Torsdag: 11.00 – 19.00

Fredag – Lørdag: 11.00 – 20.00

Søndag: LUKKET

Helligdage: LUKKET

Der er mulighed for at parkere tæt på butikken mod betaling. Du kan parkere langs Paradisgade eller i P-huset ”Latinergården”, Borggade 6, 8000 Aarhus C.

parkering

Vi har nøjagtig det samme varelager i butikken som på nettet. Dog er der enkle varer som kun findes på lageret – Men så henter vi det bare til dig, da lager og butik er samme sted.

Ja, du kan sagtens bestille online og afhente i vores butik. Du vælger blot click & collect. Din ordre kan afhentes i vores åbningstid – Du får en besked når din ordre er klar til afhentning.

køb sexlegetøj i sexhsop tys tys i aarhus.

Vores produkter

Har du problemer med at oplade dit sexlegetøj, kan du kigge i den medfølgende manual. Der vil som oftest være en beskrivelse eller et billede af, hvordan du oplader sexlegetøjet. 

Flere af vores modeller har magnetiske opladere. De skal sættes på ved de to metalprikker, der er på sexlegetøjet. 

Andre modeller har et meget lille hul, hvor opladeren skal tilsluttes. Hullet vil oftest være i bunden, og der vil stå DC ved hullet. 

Kan du ikke finde en løsning, er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@altertystys.dk. Husk at angive hvilket sexlegetøj der er tale om.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit sexlegetøj er vandtæt, er det vigtigt, at du finder ud af det, inden du bruger det i vand. Det vil altid stå i vores produktbeskrivelse, hvis et sexlegetøj er vandtæt. Er dit sexlegetøj uden vibrationer, pulseringer eller andre stimulerende bevægelser er det som udgangspunkt altid vandtæt. 

Kan du ikke finde et svar i vores produktbeskrivelse eller produktets manuel, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@altertystys.dk.

Er dit sexlegetøj vandtæt, skal du skylle det grundigt rent i vand. Er sexlegetøjet ikke vandtæt, kan du bruge en hårdt opvreden klud. Herefter bruger du en såkaldt rengøringsspray til sexlegetøj. Denne spray er antibakteriel og fjerner effektivt bakterier, samtidig med at den er skånsom overfor sexlegetøjets materiale og din hud. Spray 2-3 gange på sexlegetøjet, vent nogle sekunder og tør sprayen af med en fugtig klud. 

Dit sexlegetøj er nu rent. Sørg for at tørre det helt, inden du lægger det væk igen. Opbevar gerne sexlegetøjet i den æske det kom i eller en stofpose. Det er med til at sikre, at det er rent, næste gang du skal bruge det. 

Læs altid den medfølgende manual, når det kommer til rengøring og opbevaring af dit sexlegetøj.

Der findes to typer glidecreme; en vandbaseret og en silikonebaseret. Hvilken du skal vælge kommer an på hvad du skal bruge din glidecreme til.

Du skal bruge en vandbaseret glidecreme til sexlegetøj af silikone, TPE, TPR, ABS og PVC såvel som ved Real Skin eller Superskin materialer. Alle disse materialer kan ødelægges, hvis der bruges en anden glidecreme end en vandbaseret.  

Da meget sexlegetøj er lavet af et eller flere af disse materialer, skal du oftest bruge vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Du kan altid se, hvad et sexlegetøj er lavet af under produktbeskrivelse eller i den medfølgende manual. 

Du skal bruge en silikonebaseret glidecreme, hvis du dyrker analsex eller hvis du bruger sexlegetøj af metal eller glas. En glidecreme der er silikonebaseret kan ikke bruges sammen med sexlegetøj af andre materialer end metal og glas. En silikonebaseret glidecreme er at foretrække, når du dyrker analsex uden sexlegetøj eller ved brug af sexlegetøj i metal og glas. 

Er du i tvivl om, hvilken glidecreme du skal bruge, eller har du spørgsmål til dit sexlegetøjs materiale, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har inddelt vores store udvalg af sexlegetøj i forskellige kategorier, så du nemmere kan finde frem til det helt rigtige for dig. Du kan starte med vælge om det er sexlegetøj til kvinder, mænd eller par du leder efter. Herefter kan du finde den underkategori, der bedst matcher det du søger. Det kunne for eksempel være ”anal sexlegetøj” eller ”glidecreme”. Du kan også bruge vores søgefunktion og søge efter en specifik type af sexlegetøj, for eksempel klitoris vibrator. Vi har også en særskilt kategori til BDSM. Her har vi alt udstyr til bondage og SM.

Selvom vi har gjort vores bedste for at give dig et overskueligt overblik over vores udvalg, kan det stadig være svært at vide, hvad der er det rigtige for lige netop dig og dine behov. Vi er heldigvis mere end parate til at hjælpe dig. 

Du kan altid at kontakte os på mail, hvis du ønsker hjælp til at finde det rigtige sexlegetøj. Du er også mere end velkommen i vores butik i Aarhus. Her kan vi altid give dig den vejledning og hjælp som du har brug for, så du får det helt rigtige med hjem.

Shopping på Tys-Tys.dk

Ja. Vores udvalg i vores webshop på Tys-Tys.dk er det samme, som du finder i vores fysiske butik beliggende i Aarhus. Er der noget du ikke kan finde på webshoppen, kan det være, det er midlertidigt udsolgt. Du er velkommen til at henvende dig på mail eller telefon, for at høre hvornår varen kommer igen.

Ja, det kan du. Du kan nemt og hurtigt købe et gavekort via vores webshop. Gavekortet kan naturligvis bruges online såvel som i vores fysiske butik. Gavekortet kan være på mellem 50 kr. – 1.500 kr. 

Gavekortet bliver sendt til din mail, og kan herefter printes og gives som en fysisk gave eller blot sendes videre til den heldige modtager. Køb et gavekort her

Vi gør vores bedste for at din bestilling hurtigt bliver pakket og sendt med posten. Hvis du efter afgivet ordre ønsker at lave ændringer, skal du derfor hurtigst muligt kontakte kundeservice på +45 71 96 07 87. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Diskretion

Diskret levering betyder, at det ikke vil være muligt at se, hvorfra og hvad du har bestilt. Vi sender din ordre i en sort og anonym emballage. Der vil stå ”Al Webtech” på både pakken og dit kontoudtog. Du kan derfor trygt bestille dine varer på vores webshop.

Nej. Der kommer ikke til at stå hverken altertystys.dk eller Tys Tys på dit kontoudtog, når du bestiller dine varer i vores webshop eller køber i vores fysiske butik.

Der vil altid stå ”Al Webtech” på dit kontoudtog, når du handler hos os.

Vi pakker altid din ordre, så den er helt anonym. Det vil sige, at det ikke er muligt at se, at det er sexlegetøj, du har købt. Vores kasser er sorte, og der vil altid stå ”Al Webtech” på pakkesedlen. 

Indeni har vi selvfølgelig sørget for en flot indpakning, så dine nye indkøb bliver præsenteret på en flot og indbydende måde.

Levering og returnering

Hvis du bestiller på en hverdag og afgiver din ordre inden kl. 15.00, modtager du din bestilling allerede dagen efter eller på førstkommende hverdag. Ved bestilling i weekenden eller efter kl. 15:00 kan du forvente en leveringstid på 1-3 dage.

Nej, vi leverer også til Sverige og Norge. Vær opmærksom på at leveringsprisen kan ændre sig ved levering til udlandet. 

Vi tilbyder levering til døren såvel som levering til nærmeste pakkeshop. Vi leverer udelukkende med PostNord, der har over 2000 udleveringssteder i Danmark herunder 650 pakkebokse. Levering koster mellem 29-39 kr., alt efter hvilken leveringsmetode du vælger. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399 kr. 

Du kan også vælge Click&Collect. Her kan du uden omkostninger hente din bestilling i vores butik i Aarhus. Du får besked, når din ordre er klar til afhentning, hvorefter du kan hente den i butikkens åbningstid. 

Du vælger din leveringsmetode, når du afgiver din bestilling.

Ja. Hos Tys-Tys.dk har du 14 dages returret. Det kræver dog, at den returneret vare ikke har været åben og derfor stadig er i original emballage samt i samme stand som ved modtagelse.

Du returnerer en vare ved at kontakte os på kontakt@altertystys.dk inden for din 14 dages returret. Når du har kontaktet os om din returnering, har du 14 dage til at sende varen retur. Du skal selv betale for fragten ved returnering og du hæfter samtidig for eventuelle skader under transport. 

Ved returnering udfyldes en fortrydelsesformular som du finder her. Vedlæg den udfyldte formular til din returnering. 

Returadressen er:

Al Webtech ApS

Paradisgade 17

8000 Aarhus C

Det er også muligt at returnere en vare i vores fysiske butik på samme adresse efter aftale.

Ja, det kan du her. Indsæt dit ordre ID og din mail og tryk på ”Følg”. Du finder dit ordre ID i ordrebekræftelsen, som du har modtaget på mail. Herefter kan du se, hvor langt din pakke er.