BONDAGE - BDSM

Her finder du alt inden for den frække og pirrende verden af BDSM og bondage. Hos Altertystys.dk finder du et varieret udvalg af produkter inden for bondageudstyr og BDSM-tilbehør. Kom godt i gang med legen med vores BDSM guide for begyndere. Bliv inspireret til bondage, SM eller andre fetich lege lige her. Læs mere

Viser 1–40 af 82 resultater

Billigst på PriceRunner
-22%
Billigst på PriceRunner
-56%
kr. 79,00 kr. 35,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 119,00 kr. 95,20
Billigst på PriceRunner
kr. 129,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 329,00 kr. 263,20


Hvad er BDSM?

BDSM dækker over en lang række erotiske lyster og fantasier. Det bliver derfor også brugt meget bredt i dag, og kan henvise til en række forskellige fetisher. BDSM står originalt for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Derfor vil BDSM også ofte blive brugt i sammenhæng med bondageleg samt fantasier om en dominerende partner.

Kort sagt bliver BDSM brugt til at definere det som måske går udover den mest almindelig form for nydelse. Tænder du på at blive bundet, spanket eller domineret? Så er det nok i kategorierne under BDSM, du skal finde dit næste sexlegetøj eller frække udstyr.

De mange muligheder inden for BDSM gør det også til en virkelig bred kategori. Det betyder også, at den kan spænde fra det helt blide og lette, til den mere avanceret og hardcore udgave. Som altid er det dig og din partner, der sætter grænserne for, hvor legen skal føre jer hen. Men på Altertystys.dk hjælper vi jer med at finde det helt rigtige udstyr til netop jeres BDSM udfoldelser.

Er BDSM tabu?

Man plejer at sige, at BDSM dækker over det mere anderledes eller usædvanlige, når det kommer til, hvad der giver seksuel nydelse. Men det betyder ikke, at BDSM er forkert eller endda tabu længere. Vi bliver hele tiden mere åbne, når det kommer til vores seksualitet, og hvad der kan give nydelse. For eksempel ville mange nok mene, at bondage er en helt almindelig og udbredt leg i soveværelset.

Seksuelle fantasier kan komme i mange former, og det er kun sundt at få afprøvet og udlevet de frække fantasier. At BDSM er blevet mere og mere udbredt i de danske soveværelser, er derfor kun et godt tegn. Det betyder, at vi er blevet mere åbne for at eksperimentere og prøve nye ting.

Når du og din partner er åbne i forhold til, hvad der kan bringe jer nydelse, er der større chance for, at I kan holde sexlivet spændende og nyt. BDSM er en ideel mulighed for at eksperimentere. Det er nemlig et begreb, der kan udleves i et utal af udgaver, og præcis som det passer jer.

Er BDSM en fetish?

Det korte svar er ja. Fetish er egentlig en term for en bestemt ting eller handling, der normalt ikke har seksuel betydning. Men som af nogle opfattes seksuelt, og kan give seksuel nydelse. I daglig tale bruger man ordet fetish om særlig seksuelle kinks eller præferencer. Derfor kan BDSM også opfattes, som en fetish du kan have.

Man kan for eksempel sige, at BDSM er en fetish, hvor du tænder på at blive domineret og bundet. Eller hvor du opnår seksuel nydelse ved at dominere andre eller udøve afstraffelse med pisk eller andet BDSM udstyr. Som sagt er BDSM i sig selv et virkelig bredt begreb, og kan dække over et utal af handlinger og scenarier.  

Har du en BDSM fetish, kan du derfor også udleve den på mange måder. Og der er derfor også meget sexlegetøj og tilbehør, du kan udforske og eksperimentere med. Verden af fetisher er om muligt endnu større end BDSM. BDSM er på den måde blot en af de mange fetisher, der findes der ude, og som du kan udforske. Leg med jeres grænser og opdag nye former for nydelse. Det er kun sundt at være nysgerrig, når det kommer til seksuel nydelse.

Bindeleg eller dominansleg

Bindeleg, dominansleg, forførelsesleg eller fetishleg. Kært barn har mange navne, og BDSM må siges at være et elsket og vellidt barn. Det findes nemlig i flere forskellige udgaver og en BDSM fantasi kan have mange former. Derfor kan det også være værd at undersøge, hvad BDSM har at byde på for dig og din partner.

Det kan nemlig være, at du bliver overrasket over, hvad en leg med dominans eller bondage kan føre med sig af nydelse. BDSM kan være helt blidt og let, eller det kan være ekstra hardcore. Det er op til jer, hvordan legen skal udfolde sig, og hvor hårdtslående den så at sige skal være.

Uanset om I vil lege med at forføre hinanden på nye måder, eller om I ønsker at udforske dominerende og submissive roller, vil det rette BDSM udstyr hjælpe jer på vej. En fræk lædermaske, en pirrende pisk eller et kinky outfit kan give den helt rigtige stemning til jeres leg. Det rigtige BDSM sexlegetøj samt udstyr eller tilbehør kan gøre hele forskellen. Både for at I kan udleve jeres fantasier og for, at I kan opnå den rette nydelse.

Sæt gang i sexlivet med BDSM

Det er altid godt at prøve nye ting i soveværelset. Det holder sexlivet nyt og spændende, og giver jer nye muligheder for at udforske hinanden på nye måder. Nogle gange har man nemlig brug for, at der skal ske noget nyt. Og her er BDSM en virkelig god mulighed.

Skab en fræk aften med et kinky BDSM outfit eller overrask din partner med et par pirrende håndjern. Du vil helt sikkert blive populær ved ham eller hende. Hold gnisten i forholdet i live ved at eksperimentere. Når du og din partner afprøver nye lege sammen, vil I komme tættere på hinanden. Og I vil opdage nye sider af hinanden.

BDSM er derfor også en perfekt mulighed for at lære nye grænser at kende og ikke mindst nye former for seksuel nydelse. Ved at sætte gang i sexlivet holder i også parforholdet friskt og nyt. Og det gode ved BDSM er, at det er en virkelig stor og bred kategori. Derfor kan I også blive ved med at udvikle jer og skabe nye frække oplevelser sammen.  


Begynd blidt med BDSM

Måske mener du, at BDSM slet ikke er noget for dig og din partner. Mange tror nemlig, at BDSM kun er for dem, der er vild med hardcore sex og smertefuld stimulering. Men BDSM kan dyrkes på præcis den måde, du ønsker det. Det behøver derfor ikke at være direkte smertefuldt eller at gå over dine grænser for at være rigtig BDSM.

Den mere hårde side af BDSM findes selvfølgelig også. Men den dækker altså ikke, alt det som BDSM er. Det er også blid spanking, let bondage eller sensuel sanseberøvelse. I kan starte så let og blidt ud, som I ønsker det. Bliver I mere og mere modige, og får I blod på tanden, kan I nemt opgradere jeres udstyr, og gå mere hårdt til den, hvis I ønsker det.

Mange er glade for at bruge blindfold. Det er en let og diskret måde at gøre legen i soveværelset mere pirrende. Både mænd og kvinder kan bruge et blindfold, og det giver den anden kontrollen. Ved at berøve din partner synet vil alle andre sanser højnes. Det gør hver en berøring endnu mere intens. Et blindfold er perfekt at kombinere med et par håndjern eller lækre satinbånd. På den måde er din partner endnu mere i din kontrol. 

Bondage udstyr til enhver smag

Når det kommer til BDSM, gælder det om at have udstyret i orden. Med det rette udstyr kan I nemlig udleve den præcise fantasi, I drømmer om. Skal det være råt og kinky? Eller mere blidt og plysset. Uanset hvilket udtryk I leder efter, har vi hos Altertystys.dk, alt det bondage og BDSM udstyr I har brug for.

Der findes også en verden af BDSM tilbehør, som kan gøre oplevelsen endnu mere intens og pirrende. Skal der skrues op for legen, kan I bruge brystklemmer, sansehjul eller kyskhedsbælte. Der er en lang række produkter, der kan hjælpe jer, med at skabe den leg I ønsker. 

I kan finde bondage og BDSM udstyr, der passer til netop jeres smag, og som passer til jeres niveau. Uanset om I ønsker en blid og romantisk leg med sanseberøvelse. Eller om I vil lege med en mere intens og nydelsesfyld smerte. Tag legen lige derhen, hvor I ønsker det med det helt rigtige BDSM udstyr og sexlegetøj.

Kinky rollespil med BDSM

BDSM er også en mulighed for at prøve nye roller. En del af BDSM handler nemlig også om at være enten den dominerende eller den submissive partner. Det er for eksempel forskelligt om man tænder på at være den, der bliver spanket, eller den der udøver slagene. Er I vant til at have en af disse roller, kan det også være spændende at bytte om på dem. 

For at komme i den helt rette stemning og indleve sig i rollen, kan det rette tøj være nødvendigt. Et par frække bundløse trusser eller et kinky kostume, kan sætte legen i gang og skabe rammerne for det pirrende rollespil. Med det rette outfit, udstyr og sexlegetøj kan I udleve jeres rollespil. Det kan gøre legen ekstra stimulerende og holde sexlivet både nyt og spændende.

Du kan også få masker eller gags, der kan give den submissive eller dominerende partner den rette følelse. En gag-ball er for eksempel perfekt, når den submissive partner skal udsættes for en ophidsende ydmygelse. Mens en pisk eller paddle giver den dominerende partner både kontrol og magt.

Eksperimenter med spanking

Måske bliver du skræmt væk af ordet spanking. Men så kinky behøver det faktisk ikke at være. Det er igen helt op til jer og jeres grænser i forhold til, hvor kinky og ikke mindst hårdtslående det skal være. Her er det også vigtigt at have udstyret i orden. Alt efter hvilken pisk eller paddle I bruger, kan den nemlig være blidt og pirrende, eller stimulerende smertefuld.

Vælg selv om der skal være tale om et kærligt klap bag i, eller om det skal være mere hårdtslående. Piskens materiale samt design kan have stor betydning for, hvor hårdt den kan slå. Derudover kan I jo selv bestemme kraften, når I bruger pisken.

En pisk med flere tråde eller haler kan også bruges til at pirre din partner på den mest følsomme hud. Lad de hårde tråde glide let over huden og forfør din partner med det frække udstyr. En pisk kan derfor bruges til det helt blide såvel som det helt hårde. Kinky spanking kan være præcis så kinky, som I ønsker, det skal være.

Prøv et smart BDSM sæt

Skal I lege med BDSM for første gang, kan et BDSM sæt være en smart løsning. Med det får I nemlig alt, hvad I skal bruge for at komme i gang med den frække leg. Vil I afprøve bondage for første gang? Eller hvad med et blindfold? Det kan også være, at I skal teste en pisk eller en gag-ball af.

Et frækt sæt med det hele kan give jer mulighed for at teste jeres grænser og eksperimentere. Husk på at det altid er jer selv, der sætter grænserne. Og at det er jer, der bestemmer, hvilket tempo legen skal have. Der er jo ingen, der siger, at I skal bruge hele sættets indhold på én gang.

Leg med sanseberøvelse, bondage eller dominans. Med et sæt får I alt hvad I behøver og så matcher det endda også. På Altertystys.dk finder du SM og BDSM sæt i forskellige designs. På den måde kan I give legen den stemning I ønsker. Et sæt med pisk, blindfold, håndjern og andet udstyr kan være det perfekte begyndersæt. Men det kan også bruges af mere erfarne BDSM entusiaster, der leder efter en samlet løsning med det hele.


Husk stopordet

Når I begynder at udvikle jer og jeres grænser inden for BDSM, er det vigtigt, at I aftaler et stopord. Et stopord betyder, at legen stopper med det samme. En hovedregel med BDSM er nemlig, at man respekterer, og overholder hinandens grænser. For at gøre legen sikker og tillidsfuld er det vigtigt at aftale et stopord og måske snakke om ens grænser inden.

Et stopord skal derfor også helst være noget, man ikke kan misforstå. Hvis du bare siger ”stop” eller ”hold op”, kan det måske forstås som at være en del af legen. Men hvis I aftaler et stopord som ”æble”, så er det ikke til at misforstå, hvad der menes.

Ud over et stopord kan det også være fint at snakke om ens grænser, inden man dyrker den mere hardcore form for BDSM. Er der bestemte ting, man slet ikke har lyst til, er det vigtigt at sige det. Samtidig er det vigtigt at sige, hvis ens grænser har flyttet sig, og det førhen forbudte nu er tilladt. Du vil nok blive overrasket over, hvor hurtigt dine grænser bliver flyttet.

Fræk sadomasochisme

Sadomasochisme lyder måske mere skræmmende, end det egentlig er. Sadomasochisme er en del af BDSM begrebet, og kan ligesom resten af legene inden for BDSM, justeres og tilpasses til jeres niveau og erfaring. Sadomasochisme betyder egentlig bare, at du tænder på enten at påføre smerte eller ydmygelse. Eller at du selv ønsker at blive påført smerte.

Men det kan lige så vel ske ved, at du får et let klask bagi som ved mere hardcore lege med reb, klemmer eller noget tredje. Med i legen med sadomasochisme hører der også en form for rollespil. Den udøvende partner eller den, der påfører den nydelsesfulde smerte, vil ofte defineres som den dominerende. Den der bliver påført smerte eller på anden måde ydmyges eller fikseres siges at være den submissive.

Det er forskelligt, hvilken af disse roller man tænder på at være. Men de fleste har en præference. I kan med fordel eksperimentere med jeres roller og måske prøve hver især at være enten dominerende eller submissiv. På den måde kan I afprøve begge roller og finde ud af, hvilken I føler jer bedst tilpas i. 

Tag kontrollen med BDSM udstyr

Noget af det der tiltrækker mange par til BDSM leg er, at det tillader dig eller din partner at tage kontrollen. Rollespillet mellem den dominerende og submissive er meget tiltrækkende, og kan være en tiltrængt befrielse fra hverdagens mange valg og muligheder.

I en BDSM leg er rollerne på plads, og du skal enten lade dig dominere og tage den dominerende rolle på dig. Hvordan du og eller din partner tager kontrollen, er helt op til jer. En klar vinder når det kommer til leg med dominans, magt og afstraffelse er bondage. Og det kommer ligeledes i et utal af udgaver.

I kan bruge reb, der kan bindes om både håndled og ankler. Ellers er der også håndjern i alle mulige udgaver. I kan også få hånd- eller ankelmanchetter i for eksempel læder. De giver legen et særlig råt og frækt look. Kort sagt kan I skabe præcis den leg og stemning, som I ønsker. Det er virkelig kun jeres fantasi, der sætter grænserne.

Find dit BDSM sexlegetøj hos Altertystys.dk

På Altertystys.dk kan du finde alt du skal bruge, når det kommer til BDSM. Vi har et bredt sortiment, der dækker både sexlegetøj, udstyr og outfits til din frække parleg. Uanset om I er helt nybegyndere eller hardcore BDSM entusiaster, har vi det, I har brug for.

Har du spørgsmål til bestemte produkter inden for BDSM, eller er der andet, du er i tvivl om, skal du endelig kontakte os. Vi vil altid gøre vores bedste for at besvare netop dine spørgsmål og give dig den bedste service. Vores mål er at give dig de bedste betingelser for at eksperimentere og udvide din seksuelle horisont.

Vores mangeårig ekspertise og erfaring inden for sexlegetøj gør, at vi kan yde en god kundeservice både, når det kommer til brugen af konkrete produkter samt mere generelle spørgsmål om for eksempel BDSM leg og andre fetisher. Vores sortiment udvider sig hele tiden, og du kan dermed komme igen og igen, når du mangler nyt udstyr til den stimulerende leg i soveværelset.

Bestil dit BDSM udstyr og få 100% diskret levering

Du skal ikke være bange for at postmanden eller den nysgerrige nabo finder ud af, hvad du bestiller fra Altertystys.dk. Når du bestiller dit BDSM udstyr eller andet sexlegetøj fra vores webshop, sørger vi nemlig for, at det bliver leveret 100% diskret til dig.

Det betyder, at man på indpakningen ikke kan se, hvorfra du har bestilt, og derfor heller ikke hvad du har bestilt. Det vil heller ikke kunne tydes fra dine kontoudskrifter, hvad du har bestilt. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg ved at købe dit sexlegetøj hos os. Derfor sætter vi en ære i at være diskrete, både når det kommer til vores webshop og vores fysiske butik i hjertet af Aarhus.

Har du bestilt en vare hos os, og har du spørgsmål om din ordre eller levering, kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid regne med en god kundeservice, når du handler med Altertystys.dk såvel som i vores fysiske butik.