Viser 1–32 af 71 resultater


Er du udkig efter billigt sexlegetøj på tilbud, så er du landet i den helt rette kategori. For vi har et stort udvalg af sexlegetøj, både noget der er på tilbud, og andet der ikke er. Fælles for det hele er, at det er i den højeste kvalitet til Danmarks laveste priser. Med andre ord så kan du gøre en virkelig god handel, når du handler hos os.

anset om du leder efter sexlegetøj til mænd, kvinder eller par, så har vi det. Har du en fetish eller en forkærlighed for rollespil, blid bondage eller nydelsesfuld smerte, så finder du det har. Langt det meste legetøj vi har er virkelig billigt, og udover den virkelig lave pris, så har vi valgt at sætte priserne yderligt ned. Tag et kig her på siden og find lige det som du står og mangler. Læs mere

-62%
DKK 250,00 DKK 95,00
-51%
DKK 295,00 DKK 145,00
-30%
DKK 385,00 DKK 269,00
-51%
DKK 295,00 DKK 145,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-42%
-34%

G-punkts Vibrator

Silikone G-punkts vibrator

DKK 295,00 DKK 195,00
-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-30%
DKK 135,00 DKK 95,00
-30%
DKK 300,00 DKK 210,00
-22%
DKK 445,00 DKK 345,00
-46%

Anal Plug

Mini anal plug

DKK 120,00 DKK 65,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-30%
DKK 70,00 DKK 49,00
-30%
DKK 250,00 DKK 175,00
-60%
DKK 495,00 DKK 200,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-36%
Ikke på lager
DKK 695,00 DKK 445,00
-56%

Sexdukker

Sexdukke Pamela

DKK 400,00 DKK 175,00
-43%
-42%
DKK 225,00 DKK 130,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde med 10 perler

DKK 185,00 DKK 95,00
-25%

Anal Sexlegetøj

Oppustelig anal plug

DKK 395,00 DKK 295,00
-22%
DKK 250,00 DKK 195,00
-31%
DKK 144,00 DKK 100,00
-49%

Anal Sexlegetøj

Analkæde i lilla

DKK 185,00 DKK 95,00
-30%
DKK 445,00 DKK 311,00
-36%

Billigt sexlegetøj på tilbud

Billigt sexlegetøj? Sexlegetøj skal ikke vælges på prisen, men vi ved også godt at det har en kæmpe stor betydning, og det har det også for os. Uanset hvad man skal købe, så er prisen en af de første ting, der er afgørende for, om det ryger i kurven eller ej. Dernæst kommer materialerne og måske levering og andre faktorer.

Det er en af grundene til, at vi har valgt at slå os på at have Danmarks bedste priser på sexlegetøj. Vi har nemlig det billigste legetøj i landet og det er vi stolte af. Vores legetøj er af præcis lige så høje kvalitet som alt andet legetøj, men vi sælger det bare til en langt lavere pris end vores konkurrenter.

Få et bedre sexliv med billigt sexlegetøj

Jamen, det gør vi, fordi vi mener, at et aktivt sexliv, uanset om det er med en partner eller alene, er alle mennesker forundt. Der skal være noget for enhver smag og enhver pengepung, hvorfor vi også har deciderede tilbudskategorier. Det er sundt at have et aktivt sexliv, det er godt for parforholdet, der er en række sundhedsfordele, og så er det godt for helbredet at få regelmæssige orgasmer.

Alt sammen kan du læse mere om i vores blogindlæg, der handler om hvorfor du bør dyrke mere sex. For sex avler som oftest mere sex. Er du inde i en tørkeperiode, så er det bare at komme op på hesten igen, og pludselig vil du også opleve at få mere lyst. 

Få sexlysten tilbage med legetøj

Hvis du af den ene eller den anden grund ikke føler dig tiltrukket af din partner eller du ikke føler at du har lyst til at dyrke sex, så kan sexlegetøj rent faktisk afhjælpe det problem. Hvis du ikke føler dig helt tilpas i din egen krop, så kan det være en befrielse at være fræk med sig selv, så der ikke er en partner, der kigger på eller har forventninger til én, når man befinder sig i dobbeltsengen.

Her kan sexlegetøj hjælpe. Leger du alene uden stres, jag og forventninger, så kan du opbygge en tillid til dig selv og få din sexlyst tilbage.

Til sololeg eller sammen med en partner

Vælg derfor noget billigt sexlegetøj som kan tilfredsstille dig og få selvtillid til at dyrke mere sex, både alene, men også sammen med en partner, når du mærker hvordan god sex får dig til at føle. Der findes et hav af forskelligt billigt sexlegetøj.

Som du nok kan se, så har vi rigtig mange kategorier, og inden for hver af dem er der et stort udvalg af mange forskellige mindre kategorier. Der er simpelthen bare at kigge rundt på siden, hvis du enten leder efter noget specielt eller leder efter inspiration.

Spar penge på billigt sexlegetøj

Uanset hvilke stykker legetøj du ønsker at købe hos os, så finder du det med garanti ikke billigere andre steder. Vi har prisgaranti, hvilket vi endnu ikke er blevet nødt til at afprøve, da ingen simpelthen har fundet de samme produkter andre steder til en lavere pris. Det er vi naturligvis glade for og stolte af, at vi kan give vores kunder de absolut bedste betingelser for godt og billigt sexlegetøj.

Har du haft kig på f.eks. en dildo til både dig og din partner, men er i tvivl om det overhovedet er noget, så kig efter i denne kategori. For du kan være heldig at finde lige den dildo, som du leder efter, blot til en langt lavere pris. Da prisen nu er lav, så kan det også være at du får lyst til at putte andre tilbudsvarer i kurven.

Sort udvalg af billigt sexlegetøj

For hvorfor ikke købe en vibrator eller en butt plug med, når du nu kan få alle delene til samme pris, som du troede du skulle bruge på en enkelt bare. Langt de fleste af os holder af at spare penge, det gælder både billigt sexlegetøj, men også på alt muligt andet. Og ligesom med alle mulige andre varer, så handler det også om at kigge sig godt for, for at kunne få de største besparelser.

Hvis du ikke har mulighed for at kigge vores hjemmeside igennem ofte, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så modtager du tips, tricks, nyheder og gode tilbud. På den måde behøver du ikke selv at være på konstant jagt, du kan i stedet bare modtage de gode tilbud, der hvor du er og når du har tid og lyst til at kigge dem igennem

Billig sexlegetøj kan du få hos AltErTysTys.dk

Som du nu allerede har fået fortalt, så har vi det absolut billigste sexlegetøj her hos AltErTysTys.dk, men vidste du også at det samme gør sig gældende i vores fysiske butik, der ligger i hjertet af Aarhus? Den fysiske butik har mere end 50 år på bagen, og er derfor Danmarks ældste sexshop, hvilket vi er ret stolte af.

Vi har derfor meget erfaring indenfor sexlegetøj, og det mener vi helt sikkert kan ses i vores udvalg og måde at udvikle os på. Vi holder konstant øje med hvilke nye og spændende produkter, der kommer på markedet og hvad der kunne være interessant for vores kunder.

Vi brænder for salg af sexlegetøj

Det er blandt andet det store drive, der gør, at vores fysiske butik og nu vores webshop kan blive ved med at være så populær. Mange holder af at gøre deres frække indkøb hjemme fra sofaen, ligesom med så mange andre varer, og derfor er det kun naturligt at vores kunder også kan det, så de ikke behøver at komme ned i den fysiske butik.

Desuden har vi naturligvis også mange kunder fra forskellige steder i landet og udlandet, der ikke har mulighed for at komme til Aarhus, hver gang de har brug for at gøre et nyt og forfriskende indkøb. For nogen kan det være et intimiderende besøg at skulle ned i en fysisk butik, især hvis det er første gang man skal købe billigt sexlegetøj.

Personlig kundeservice er altid et must

For andre kan det være rart at have muligheden for at få vejledning ansigt til ansigt, hvis man har nogle spørgsmål. Du kan dog også altid få vejledning og et godt råd med på vejen, hvis du henvender dig til en af vores søde medarbejdere på mail eller telefon.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og er du ny indenfor sexlegetøj, så forstår vi godt, at det kan være lidt skræmmende med så mange nye produkter. Men ofte er det bare nogle få opklarende råd som man har brug for, og så kan man få afklaret, om det er noget legetøj, som du er interesseret i.

Billigt sexlegetøj - mere for mindre

Hvorfor ikke benytte sig af at spare lidt penge og give lidt mindre penge for et produkt, når det nu kan lade sig gøre. Selvom det ikke skal handle om penge det hele, så er der jo stor forskel på, hvor stort ens rådighedsbeløb er, især når det drejer sig om sjov og ballade, som sexlegetøj må siges at ligge indenfor.

Prøv nogle af vores mest populære stykker billigt sexlegetøj

Er du i tvivl om hvor du skal starte, så lad os præsentere dig for nogle af vores mest populære stykker sexlegetøj til henholdsvis mænd og kvinder og par. Er du kvinde og mangler et super stykke sexlegetøj, som du kan bruge på mange forskellige måder både alene og sammen med en partner, så er det en vibrerende dildo, som du skal have fat i.

Det er et fantastisk stykke legetøj, da det er så alsidigt. Det kan som sagt både bruges til frække onani lege og sammen med en kæreste eller partner, hvis I skal have det ekstra sjovt. Denne slags billig sexlegetøj, som en vibrerende dildo eller en dildo med vibrator, som den også kaldes, ligner en realistisk dildo, men der er samtidig vibrator i.

Legetøj der vibrerer er altid et hit

En vibrator kan bare gøre noget for dig, som man ikke kan imitere med håndkraft alene. De små og store, blide og kraftige vibrationer starter et sted og spreder sig hurtigt til hele kroppen. Du kan både bruge denne form for dildo til anal sex, vaginal sex og så kan du såmænd også bruge den som klitoris vibrator.

Tænd den blot for fuld styrke og lad den massere klitoris. Den findes i et væld af farver og så har den en virkelig passende størrelse, så du kan bruge den på mange forskellige måder. Det er også oplagt at bruge den enten under forspillet med en partner eller under sex, hvor din partner f.eks. bruger den på dig eller sig selv. Der er nok af muligheder, hvis man bare lader fantasien få frit løb.

Billigt sexlegetøj til kvinder

Har du ikke hørt om en magic wand, så er du i den grad gået glip af noget helt fantastisk. Den giver de mest fantastiske klitoris orgasmer, og er en af de kraftigste vibratorer på markedet. Den har hele 20 forskellige hastigheder og mønstre, så der er virkelig lagt op til, at du kan regulere styrken og hastigheden, som du bedst kan lide det.

Brug den enten alene eller sammen med en partner og kom i himlen på ingen tid. Lad eventuelt din partner bruge den på dig og lad ham eller hende se dig få en klitoris orgasme inden I tager eventyret videre til næste stilling. Mange kvinder har svært ved at få en vaginal orgasme, hvorfor det er, kan være rigtig gavnligt at forsøge at blive stimuleret på anden vis først eller imens.

Får du som kvinde f.eks. først en klitoris orgasme, som færre kvinder har udfordringer med at få, så bliver hele underlivet mere følsomt, og du vil få lettere ved at få en vaginal orgasme efterfølgende.

Billigt sexlegetøj til mænd

Vil du tage din onani til et helt nyt niveau, så burde du helt sikkert prøve en fleshlight. Det er et produkt, der har været fremme i rigtig mange år, og der er en god grund til, at det er så populært. Den stramme fornemmelse rundt om penis, giver en fantastisk ydre stimulering på penis. Inden i selve din fleshlight er der nubre, der er er med til at give en vild stimuli.

Selve gummi sleevet kan også tages ud, hvis du hellere vil bruge det uden holderen. Men her stopper det ikke, for du kan også tilføre endnu flere former for stimulering. Du kan nemlig varme eller køle sleevet. Den kølige eller lune fornemmelse giver også noget helt specielt og en anderledes følelse, når penis trænger ned i sleevet. Prøv dig frem og find ud af hvad du er mest til.

Et onani sleeve eller en fleshlight er ikke forbeholdt sololeg, selvom mange er af den opfattelse. For du kan sagtens inddrage et onaniprodukt sammen med en partner. I stedet for at få det sædvanlige hand job af din partner, så spice det lidt op med en fleshlight. Det bliver både dejligere og det er også en fræk fornemmelse for partneren at prøve et nyt stykke billigt sexlegetøj af.

Glem ikke prostata

Som mand har du et særligt P-punkt i anus. Det sidder et par centimeter oppe og vokser en smule, når det bliver stimuleret. Det er mandens pendant til kvindens G-punkt. Bliver prostata stimuleret, så vil du opleve en vildere, kraftigere og mere intens orgasme end den almindelige udløsning.

En del mænd er lidt bange for at dyrke anal sex, ikke så meget hvis det er dem, der skal penetrere en kvinde, men mere hvis det er dem, der skal kæles for eller leges med. det er ærgerligt, da det kan tage jeres sexliv til et helt andet niveau.

Tilføjet til indkøbskurven