Bad Kitty vaginal pumpe

DKK 345,00 DKK 225,00

 • Få større opsvulmede læber
 • Få mere følelse under sex
 • Effekten holder i flere timer
 • Let at bruge
 • Bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5288110000 Kategorier: , , GTIN: 4024144528974

Hvorfor bruge en bad kitty pussy vaginal pumpe?

Med en Bad Kitty vaginal pumpe kan du få dejligt store skamlæber og en øget følsomhed i både vagina og klitoris. Pumpen øger din sensitivitet i hele dit underliv, og dit sexliv vil aldrig blive det samme igen. Hvis du endnu ikke har prøvet en vaginal pumpe, så er det på tide. Hvorfor nøjes med middelmådig sex, når du kan have fantastisk sex? Det er oplagt at bruge en vaginal pumpe eller en klitoris pumpe (kært barn har mange navne), hvis du gerne vil opleve en mere intens og kraftig stimulering under sex.

Få mere intens følelse under sex med en vaginal pumpe

En vaginal pumpe giver det eftertragtede look, som man ser hos mange pornostjerner, og det gør samtidigt at du vil blive langt mere følsom under sex. En vaginal pumpe fungerer lidt på samme måde som en penis pumpe til mænd. Mundstykket sættes på underlivet, så der skabes et vakuum. Ved hjælp af pumpefunktionen laves vakuumet større, hvilket øger blodtilførslen til skamlæber, klitoris og vagina generelt. Det gør at dine skamlæber svulmer op, og det samme gør klitoris. Du vil derfor blive meget mere følsom under sex efterfølgende.

Bad Kitty kan give dig et bedre sexliv

Bad Kitty vaginal pumpe vil gøre at din aften bliver noget helt andet end du har prøvet før. Du kan naturligvis bruge den alene før du skal lege solo, men du kan også sagtens bruge den sammen med en partner. Når din vagina er opsvulmet og ser sexet ud, så vil din partner helt sikkert være vild efter at mærke og føle dig. Har du ikke nogen partner så er den også oplagt for dig at bruge ved onani. Med din øgede sensitivitet vil din onani føles kraftigere og mere intens og de efterfølgende orgasmer vil mærkes vildere end nogensinde.

Sådan bruger du din vaginal pumpe

Brug din vaginal pumpe med vandbaseret glidecreme. Smør glidecremen på området omkring vagina og læber, og placer mundstykket. Pump et par gange, og du kan mærke om den sidder rigtigt. Vær forsigtigt i starten, og forøg vakuumet indtil du har den størrelse og følsomhed, som du gerne vil have. Det er en god idé at tage en lille pause inden sex, så blodomløbet kan normalisere sig. Bare rolig, effekten af en pumpe som denne kan holde i timevis, så der er masser af lækker følelse at hente her.

Vægt 175 g
Mærke

Bad Kitty

Farve

Lilla

Materiale

ABS, PVC

Oversigt

 • Få større opsvulmede læber
 • Få mere følelse under sex
 • Effekten holder i flere timer
 • Let at bruge
 • Bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en vandbaseret glidecreme rundt på vagina
 2. Placer Bad Kitty på din vagina og pump et par gange for at mærke om den sidder rigtigt
 3. Pump forsigtigt i begyndelsen, når du har opnået den størrelse og følsomhed du ønsker skal du stoppe
 4. Nyd effekten i flere timer

Efter brug:

 1. Rens mundstykket med varmt vant
 2. Brug en rensespray til sexlegetøj
 3. Tør den af, og den er nu klar til næste gang du får brug for den
X