Bad Kitty Spandex Maske med hul til mund

DKK 119,00

  • Sort maske i spandex
  • Masken er onesize
  • Har kun hul til mund
  • Oplev intens sanseberøvelse

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 24903661001 Kategorier: , , , Tag:

Bad Kitty spandex maske med hul til mund

En Bad Kitty spandex maske giver det helt rette look til din leg med BDSM eller bondage. Den tætsiddende maske har kun et enkelt hul ved munden og lukker derfor helt af. Masken giver en intens følelse af sanseberøvelse.

Den er lavet i et blødt og elastisk materiale og passer perfekt ind i et univers af dominans og underkastelse. Takket være det strækbare materiale er masken onesize og passer derfor både mænd og kvinder.

Intens sanseberøvelse

Denne maske giver en følelse af komplet sanseberøvelse. Når du bærer masken, kan du ikke se noget og den hæmmer samtidig din hørelse. Du vil derfor være i din partner fulde kontrol. Masken er derfor ideel til jer, der ønsker at tage jeres leg med bondage og BDSM til nye højder.

Ønsker du en endnu mere intens oplevelse, kan masken bruges sammen med en gag-ball. En fetich maske som denne kan naturligvis også bruges med andet bondageudstyr som manchetter eller bindesæt til både ankler og håndled.

Maske til bondage og BDSM

En Bad Kitty spandex maske, hvor der kun er hul til munden, er en klassisk fetich maske, når det kommer til eksperimenter med bondage og BDSM. Der findes mange forskellige masker, der også kan have hul til øjnene eller slet ingen huller.

Med en maske kan du tage din leg med sanseberøvelse til næste niveau og gøre legen endnu mere intens. Den er perfekt til jer, der har erfaring inden for BDSM-universet og ønsker at udforske og eksperimentere på nye måder.

Vægt50 g
Materiale

95% polyester, 5% spandex

Størrelse

One size

Oversigt

  • Sort maske i spandex
  • Masken er onesize
  • Har kun hul til mund
  • Oplev intens sanseberøvelse

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bad Kitty Spandex Maske med hul til mund”