Fifty Shades of Grey – nu med sexlegetøj

fifty shades of grey

Først kom bøgerne, så var det filmene, der var på alles læber, og nu kan du også prøve de frække scener på egen krop med mærket, Fifty Shades of Grey – The Official Pleasure Collection. Fifty Shades of Grey-universet tog alle (især kvinder) med storm, da bøgerne ramte butikkerne først i 10’erne. Herefter er der som bekendt kommet en filmatisering af hver af de tre bøger. Der er altså nok at gå i gang med, hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med den velhavende Christian Grey og den uskyldige Anastasia Steele. Leder du efter en introduktion til den pirrende verden af bondage og BDSM i Fifty Shades of Grey, eller er du nysgerrig på det frække legetøj, der er udviklet i samarbejde med forfatteren E.L. James? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

En ny verden for mange

Det er ikke alle, der er lige bekendte med, hvad BDSM er – eller det var der i hvert fald ikke inden Fifty Shades of Grey-bøgerne og -filmene. Med disse blev det nærmest alment kendt, hvad redskaber som reb, pisk og blindfold kunne skabe af spændende oplevelser i soveværelset. Fifty Shades of Grey har derfor taget skridtet videre. Nu skal du ikke længere nøjes med at læse om Anastasias og Mr. Greys frække og forførende BDSM-univers – for nu kan du nemlig selv lege med. På grund af seriens store succes og den efterfølgende øgede efterspørgsel på bondage- og BDSM-udstyr, har forfatteren bag serien samarbejdet om udviklingen af en kollektion af sexlegetøj.

Serien af sexlegetøj består af en lang række produkter til begynderen såvel som den mere erfarne. Præcis som i bøgerne eller filmene kan du blive introduceret til en verden af nydelse. Hele kollektionen lever selvfølgelig op til navnet Fifty Shades of Grey, da du vil finde, at det meste er i sorte og grålige farver. Der er altså mulighed for at skabe din helt egen verden af pirrende nydelse og stimulerende underkastelse.

fifty shades of grey - sådan startede det

Hvor startede det hele?

Hvor startede det, som endte med at være en verdensomspændende storsælger? Faktisk startede det hele blot som fan fiction – altså det fænomen, hvor fans til diverse film eller serier skriver deres egne historier baseret på karaktererne. Forfatteren E.L. James var fan af Twilight-universet, som de fleste nok også har hørt om, og skrev derfor fan fiction om dette univers og karaktererne. Det er faktisk herfra, at karaktererne Anastasia og Christian stammer. Fifty Shades of Grey startede derfor som Twilight fan fiction, men man må sige, at det har udviklet sit helt eget liv siden da. Faktisk har de tre bøger solgt over 100 mio. eksemplarer på verdensplan og er blevet oversat til 52 sprog. Derudover var der 10 filmselskaber, som ønskede at have filmrettighederne, og man må sige, at der også har været stor efterspørgsel på at se filmene i biograferne.

Fifty Shades of Grey-bøgerne var ikke nok…

Den første bog udkom i 2011, og de to andre fulgte hurtigt efter det efterfølgende år. Bøgerne har selvfølgelig været veldiskuteret både på grund af det voksne indhold, og at det er baseret på fan fiction. Men man må bare sige, at de mange fans af serien har været begejstrede. I bøgerne bliver et BDSM-forhold beskrevet, hvilket selvfølgelig har gjort, at serien har fået stor opmærksomhed og er blevet diskuteret meget. BDSM var nok ikke almindeligt kendt, inden bøgerne kom frem i 2011, men må siges at være på alles læber i de følgende år. Faktisk er bøgerne blevet fjernet fra flere biblioteker verden over, og nogle bogbutikker har heller ikke ønsket at sælge dem. Dette har dog ikke stoppet deres popularitet – måske lige modsat. Omtalen af bøgerne – på grund af deres slibrige indhold – har helt sikkert været med til at lokke flere læsere til.

… Og det var filmene heller ikke

Den store popularitet førte hurtigt til, at der blev tale om en filmatisering af bøgerne. Faktisk kom den første film blot fire år efter, at den første bog udkom. Her strømmede mennesker verden over til biograferne for at se de frække scener komme til live på det store lærred.

I henholdsvis 2017 og 2018 er filmatiseringer af Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed kommet. Serien er den fjerdebedst indtjenende film franchise og har indtjent, hvad der svarer til 8.500 milliarder danske kroner. Der er altså noget, der tyder på, at der er mange (særligt kvinder), der har hungret efter et erotisk univers med BDSM-eventyr og -udfoldelser i centrum. Med filmene og bøgerne er der mange timers nydelse, men legen behøver ikke at stoppe der. For i forbindelse med seriens store succes har forfatteren også skabt en serie af sexlegetøj til sine dedikerede fans.

fifty shades of grey bondage

Udlev de frække scener derhjemme

Med Fifty Shades of Grey-seriens kollektion af sexlegetøj kan du og din partner udleve de frække scener, som I kender fra bøgerne eller filmene, hjemme i jeres eget soveværelse. Mange kvinder og mænd har gennem serien fået øjnene op for en verden af nydelse, der – gennem en leg med underkastelse og dominans – kan skabe en helt ny form for pirrende stimulering. BDSM er en erotisk leg, der kræver sit udstyr, og uanset om du leger med blid bondage eller hardcore SM, er det vigtigt at have de helt rigtige redskaber.

Og det er her, at denne kollektion kommer ind i billedet. Fifty Shades of Grey – The Official Pleasure Collection har alt, hvad I skal bruge for at indtage rollerne som den submissive Anastasia og den dominerende Mr. Grey. Udstyr som SM sæt, fetish tøj, piske og blindfolds er en nærmest uundværlig del af en BDSM-leg, og som sexlegetøjsmærke har Fifty Shades of Grey kollektionen selvfølgelig det hele og mere til. Mange vil helt sikkert også finde det ekstra pirrende, at det er seriens eget mærke, og at det hele selvfølgelig matcher det erotiske univers, som du har kunnet se på det store lærred.

Hvorfor blev Fifty Shades of Grey så populært?

Man kan måske undre sig over, hvorfor en serie, der bygger fan fiction, og som ikke har fået nogen kærlig behandling af diverse kulturkritikere, alligevel har fået sådan en succes. Samtidig er det også mest kvinder, der har ladet sig forføre af både bøger og film, og der må med garanti være mange mænd, som har nydt godt af kvindernes stigende interesse for den frække BDSM-leg. Selvom vi er kommet langt i nutidens samfund, er der stadig til tider et tabu om kvindens seksuelle lyster.

Dermed bliver kvinden ofte set som den uskyldige eller pæne pige. Det er også sådan, vi møder Anastasia første gang i Fifty Shades of Grey. Men som historien udvikler sig, bliver hun også et mere seksuelt og erotisk væsen med sine egne lyster. Det er nok denne seksuelle rejse, som mange kvinder har fundet tiltrækkende. Serien har samtidig også vist, hvilket fantastisk værktøj BDSM kan være. Her er der nemlig tale om et rollespil, hvor begge parter involveret kan give dem selv hen til den anden og enten underkaste sig eller dominere.

Gjorde bondage til allemandseje

Med den verden, som mange kvinder møder i Fifty Shades of Grey, bliver det lige pludselig helt okay at tale om deres lyster. Bøgerne og filmene er blevet et udgangspunkt for at snakke mere om de fantasier, man måske går og gemmer på til hverdag. Bondage og dominanslege er i dag blevet allemandseje, og da bøgerne var på deres højeste, var det helt normalt at se kvinder læse de erotiske historier på cafeer og i bussen. De sensuelle lyster var altså ikke længere noget, der blev gemt i natbordskuffen.

Som andre gode fortællinger fungerer Fifty Shades of Grey som en flugt fra hverdagen. Hvis hverdagen for tiden mest består af arbejde, indkøb og børn, kan det være tiltrængt at drømme sig væk til en verden af pirrende romantik og fræk leg i soveværelset. Og hvis det kan genstarte lysten i dit eget parforhold, er det jo heller ikke helt dårligt. Med sexlegetøjet fra serien er der i hvert fald gode muligheder for at få udlevet jeres Fifty Shades of Grey-inspirerede fantasier.

Fifty Shades of Grey – Et univers med BDSM

Fifty Shades of Grey handler om en kvindes møde med BDSM. Det er den mere erfarne Christian Grey, der introducerer Anastasia Steele til denne erotiske leg. Og med bøgerne og filmenes store succes er det efterhånden et velkendt begreb for mange.

BDSM er dog mange ting, og det, du ser i filmene, behøver ikke nødvendigvis at være det, som du skal gøre derhjemme. Faktisk kan du skabe præcis det BDSM univers, du ønsker. Når du ser de forskellige redskaber og udstyr, der findes til legen, vil du også kunne se, hvor meget variation der er.

Derfor er vi også af den overbevisning, at BDSM-leg kan være for alle. Er du nysgerrig på dominansleg eller bondage, handler det simpelthen bare om, at du finder det aspekt af legen, som du finder tiltrækkende. Det handler også ofte om, at du finder det rigtige tempo eller niveau for legen. Bare fordi der er en pisk involveret, behøver du altså ikke at nyde smerte. Den kan lige såvel bruges til pirrende strejf. Og hvem siger, at du overhovedet skal bruge en pisk, hvis en fjer er mere tiltalende?

fifty shades of grey bindesæt med blindfold

Hvad står BDSM for?

  • Bondage – at binde og fiksere
  • Dominans – at dominere og kontrollere
  • Submission – at lade sig underkaste og ydmyge
  • Masochisme – at nyde smerte og eventuel ydmygelse

Hvad er BDSM helt præcis?

Før vi kommer for godt i gang, er det måske fint lige at gennemgå, hvad BDSM præcis er for noget. Det er nemlig ofte en betegnelse, der bruges lidt i flæng, og det er der egentlig god grund til. Det er nemlig et meget bredt begreb, der dækker over flere forskellige fetisher, lyster eller fantasier. Det er også derfor, at vi mener, at de fleste kan være med, når det kommer til BDSM. Du behøver nemlig ikke at være til smerte, lak og læder eller noget andet, som du måske associerer med denne type seksuelle udfoldelser.

BDSM kan dyrkes lige så blidt og sensuelt, som du ønsker det. Samtidig er det også muligt at blive ved med at skrue op for intensiteten, hvis det er det, du ønsker. Mange par nyder at udforske denne verden, netop fordi der er så meget at udforske. I løber ikke tør for frække ideer til legen lige foreløbigt, og der er i hvert fald også nok udstyr at gå i gang med. Fifty Shades of Grey-serien har introduceret mange kvinder og mænd til BDSM, og du kan nu dykke yderligere ned i den pirrende verden.

B – for bondage

B’et i BDSM står for bondage. Dette er måske en af de mest udbredte former for BDSM, og det er ofte her, at mange par starter. Blid bondage er yndet hos mange og kan give en let pirrende spænding til jeres intime stunder i soveværelset. Bondage handler om, at den ene part bliver bundet. Hvor intens denne fiksering skal være, er helt op til jer. Ofte skal der ikke mere til end et par håndjern, eller hvad end I nu har derhjemme. Der findes dog forskellige redskaber, der kan gøre legen mere spændende. Håndjern er måske det mest kendte eksempel, men også reb eller bondagemanchetter er meget nyttige. Mange par starter med at binde håndledene fast, hvorefter man kan eksperimentere med også at binde anklerne. Derudover er der også mulighed for yderligere bondageleg ved at fiksere din partner fast til noget. Skal der ske noget nyt inden for jeres leg med bondage, kan I også prøv et hog-tie eller andre bindinger.

D – for dominans

D’et i BDSM står for dominans. Dette dækker det aspekt af BDSM, der omhandler den dominerende partner. Hvad end I bruger bondage eller andre former for BDSM-leg, vil der ofte være et dominerende og underkastende aspekt af legen. Ved bondage vil den dominerende være den, der binder sin partner og herefter styrer legen. Det er selvfølgelig vigtigt, at de involverede parter er indforstået med denne rollefordeling. Du skal som den dominerende tænde på din position, og samtidig kunne give din partner den nydelse, som I har aftalt. BDSM forgår nemlig med gensidig respekt og forståelse. Alt efter, hvor intens legen skal være, kan det være en god ide med et stopord. Det er samtidig også altid vigtigt at diskutere grænser såvel som fantasier. Har du som den dominerende partner bestemte fantasier om, hvad du kunne tænke dig at gøre ved din bundne partner? Så del dem med hinanden, inden I starter legen. BDSM kan godt handle om at rykke grænser, men aldrig om at overskride dem.

S – for submission

S’et i BDSM står for submission. Dette er det modsatte af den dominerende partner. Den submissive er den, der underkaster sig og lader sig dominere. Det er for dig, der nyder at give din partner den fulde kontrol over dig. I bondagelegen er det den submissive, der lader sig binde fast og herefter er i sin partners hænder. Ligesom den dominerende rolle er den submissive rolle også noget, du vælger at være i. Det er med fuld forståelse for, at dette er en del af den erotiske leg og skal foregå, sådan som det er aftalt. Her er det ligeledes vigtigt at dele fantasier og lyster. Er der noget du drømmer om, at din partner gør ved dig, mens du er helt hjælpeløs?

Del det med din partner og få det den bedste oplevelse med BDSM. At lade sig underkaste handler ofte om at slippe kontrollen. Derfor handler det også om tillid mellem de involverede parter. Et rollespil mellem den dominerende og submissive kan derfor også være utrolig intimt og skabe en helt ny seksuel nærhed mellem dig og din partner.

 

submission

M – for masochisme

M’et i BDSM står for masochisme og handler om at nyde smerte. Det er derfor også noget, der hører til den submissive partner. Som submissiv partner er det dog ikke en selvfølge, at du også er masochist. Masochisme er altså ikke noget, der skal være en del af jeres BDSM-leg, men kan være det, hvis det er noget I nyder og finder tiltrækkende. Smerte kan selvfølgelig også påføres i forskellige grader. Det kan være i let form som ved et lille slag med en pisk, eller det kan være mere hårdtslående. Faktisk er en pisk et virkelig godt redskab, hvis I ønsker at eksperimentere med denne del af BDSM.

Her kan I helt selv styre, hvor kraftige slagene skal være og kan justere det løbende, alt efter hvor vilde I bliver med oplevelsen. Udover smerte er der også nogle, der tænder på ydmygelse. Ydmygelsen kan være både fysisk og verbal, og det handler ligeledes om at finde jeres grænse. Mange bruger ofte gag-balls og halsbånd til en leg med ydmygelse, men med Fifty Shades of Grey-kollektionen kan I finde, præcis det udstyr I tænder på.

bdsm

Hvem dyrker BDSM?

Der er ikke noget enkelt svar på dette, for der er nemlig ikke nogle bestemte typer, som dyrker BDSM. Som vi netop har gennemgået, er BDSM mange ting. De forskellige elementer i BDSM kan kombineres og udleves præcis, som I ønsker det, og det er derfor noget, som mange forskellige mennesker kan finde tiltrækkende. Når I skal eksperimentere med BDSM, er det blot vigtigt, at I har et åbent sind, har diskuteret fantasier og grænser og ellers føler jer klar til at kaste jer ud i det. Derudover er det også vigtigt, at I starter stille og roligt ud. I har alt tid i verden til at udforske og eksperimentere, og det er bedre at starte lidt for stille end alt for vildt.

Med Fifty Shades of Grey-sexlegetøj er der i hvert fald rigeligt af inspiration at hente. Her har I et komplet univers af bondagesæt, SM-udstyr og sexlegetøj til mænd og kvinder. Det hele er selvfølgelig inspireret af det, som du kender fra bøgerne og filmene, og du kan med fordel hente mere inspiration i de mange frække scener herfra.

Sexlegetøj udviklet i samarbejde med E.L. James

Oven på den store succes af bøgerne og filmene er der i samarbejde med forfatteren E.L. James blevet udviklet en komplet serie af sexlegetøj og erotisk udstyr og tilbehør. Fifty Shades of Grey – The Official Pleasure Collection indeholder alt, hvad du og din partner skal bruge for en pirrende aften inspireret af Mr. Grey og Anastasias stimulerende eventyr. Sortimentet inden for Fifty Shades of Grey-serien er ret bredt. Det betyder, at du kan finde simpelt tilbehør som glidecreme og blindfolds såvel som mere udfordrende legetøj som brystvorte sugekopper eller anal sexlegetøj.

Det hele matcher hinanden i et stilfuldt og elegant design, der helt sikkert også vil bringe minder tilbage fra filmene. Er du og din partner blevet pirret af den verden af BDSM, som har åbnet sig efter Fifty Shades of Grey? Så giver denne serie af sexlegetøj jer rig mulighed for at bringe den stimulerende leg hjem i jeres eget soveværelse. Når først I har påbegyndt jeres pirrende rejse, vil det være svært at stoppe igen – og med den fulde kollektion fra Fifty Shades of Grey, er der heller ingen grund til det.

Udstyr til bondage og dominanslege

Man kan selvfølgelig ikke sige Fifty Shades of Grey uden at sige bondage. Derfor har kollektionen selvfølgelig også en masse udstyr til bondage- og dominanslege. Bondage lyder måske simpelt, og det er det på mange måder også. Men der er samtidig også et bredt udvalg, når det kommer til at binde og fiksere din partner. Skal det være med reb? Eller er det håndjern, der tænder jer? Det kan også være, det skal være en fuld fiksering af ankler og håndled med et bondagesæt. Som du kan høre, er der altså mere til bondage, end man måske lige skulle regne med. I skal selvfølgelig vælge det, der tiltaler jer mest, og som passer til jeres erfaringsniveau.

Der er selvfølgelig også meget andet, I kan inddrage i legen med bondage. Når din partner er fikseret, vil det nemlig øge spændingen, hvis I også bruger et blindfold. Denne sanseberøvelse vil gøre enhver berøring endnu mere stimulerende og pirrende. Her kan der så bruges et pinwheel, en fjer eller en pisk til at skabe den helt rigtige leg med dominans for jer.

 

fifty shades of grey bindesæt i grå

Stilrent og elegant design

Fifty Shades of Grey-sexlegetøj er generelt kendetegnet ved et stilrent og elegant design. Du er altså sikret legetøj, der ikke bare pirrer din krop, men som også er en fryd for øjet. De fleste produkter i serien er i enten sorte, grålige eller metalliske farver, hvilket giver hele serien et enkelt udseende. Det gør selvfølgelig også, at det hele matcher og giver jer mulighed for at skabe en flot samling af frækt udstyr. Du kan ligeledes være sikker på god kvalitet, når du køber sexlegetøj fra Fifty Shades of Grey-mærket.

Produkterne er af ftalat- og latexfri silikone, og de fleste kommer med en opbevaringspose af satin. Deres produkter i metal er ligeledes nikkelfri, så du uden bekymringer kan nyde det stimulerende legetøj. Er det vigtigt, at dit sexlegetøj ikke bare føles lækkert, men også ser lækkert ud, er denne serie helt perfekt. Du kan finde alt det, du skal bruge, og kan derfor være sikker på den samme gode kvalitet, enkle og stilrene design samt pirrende egenskaber hver gang.

indpakning til fifty shades of grey bindesæt i grå

Meget mere end håndjern og pisk

Mange af produkterne i kollektionen omhandler selvfølgelig bondage og dominansleg. Da BDSM er en stor del af universet, giver det selvfølgelig god mening. Men der er også meget andet end håndjern og piske.

Kollektionen kan derfor også byde på stimulerende sexlegetøj, som selvfølgelig kan bruges alene eller sammen med en partner. Der er ligeledes sexlegetøj til mænd og kvinder. Du kan finde en rabbit vibrator, en anal plug og en klitoris vibrator. Derudover er der også bækkenbundskugler, som er helt uundværlige for enhver kvinde.

Som mand kan du finde forskellige penisringe i kollektionen både med og uden vibrator. Deres anal legetøj kan selvfølgelig også give stor nydelse for mænd såvel som kvinder. Der er altså nok at udforske, hvis du har forelsket dig i det frække Fifty Shades of Grey univers.

 

For dig, der elsker Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey – The Official Pleasure Collection er selvfølgelig perfekt til dig, der elsker det univers, du har lært at kende gennem bøgerne og filmene. Det kan give en helt særlig pirrende effekt, at legetøjet minder det om de frække scener, du har set udspille sig på skærmen eller i dit hoved, mens du har læst bøgerne. Det er naturligvis også en spændende kollektion for dig, der endnu ikke har lært Christian Grey og Anastasia Steele at kende.

Der er mange måder, hvorpå du kan lære BDSM-verdenen at kende, og om I starter med filmene, bøgerne eller sexlegetøjet er helt op til jer. Med dette indlæg har du forhåbentligt fået nogle af dine spørgsmål om Fifty Shades of Grey, BDSM og sexlegetøj besvaret. Du kan selvfølgelig finde kollektionen her hos Tys-Tys.dk såvel som i vores butik i Aarhus. Derudover kan du finde alt inden for fetish udstyr, sexlegetøj og kostumer, så du kan skabe dit eget frække BDSM-univers.