Bad Kitty Fetish Maske med hul til øjne og mund

DKK 119,00

  • Tætsiddende maske i strækbart materiale
  • Hul til øjne og mund
  • Kan bruges med blindfold og gag ball
  • Perfekt til både dominans og underkastelse
  • Masken er en onesize

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 24903581001 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Tætsiddende maske i strækbart materiale
  • Hul til øjne og mund
  • Kan bruges med blindfold og gag ball
  • Perfekt til både dominans og underkastelse
  • Masken er en onesize

Læs Mere

Beskrivelse

Bad Kitty fetish maske med hul til øjne og mund

Tag din BDSM leg til nye højder med denne fetish maske fra Bad Kitty. Den er lavet i sort spandex og har derfor en tætsiddende pasform. Der er huller til både øjne og mund. Ønsker du en mere intens oplevelse, kan den med fordel bruges sammen med gag-ball og blindfold.

Bad Kitty fetish maske er fremstillet af et strækbart materiale. Den kan derfor bruges af både mænd og kvinder. Det bløde materiale gør den ligeledes rar at have på og sætter samtidig den helt rette stemning til dig og din partners leg med dominans og underkastelse.

Hvad er en Bad Kitty fetish maske til?

Denne Bad Kitty fetish kan bruges af alle – og kan ligeledes bæres af både den dominerende og submissive partner. Masken tilføjer noget ekstra til jeres BDSM leg i soveværelset og kan give et frækt look. Den sorte farve gør, at den nemt kan bruges sammen med andet udstyr.

Den tætsiddende maske hæmmer dine sanser, særligt hvis den bruges sammen med et blindfold. I dette tilfælde ville den være perfekt til den submissive partner, der underkaster sig den anden. Masken kan dog også give et frækt og dominerende look til den der har kontrollen i legen.

Bondage og BDSM

Bondage, som handler om dominans og underkastelse, og BDSM der dertil har elementer af nydelsesfuld smerte, har noget for enhver. I kan skabe præcis den leg, I ønsker med de elementer, der tiltrækker jer mest. For mange er en fetich maske en blid start, der samtidig gør meget for følelsen af dominans eller underkastelse.

I kan bruge en Bad Kitty fetish maske som en del af forspillet eller lade den være en fast del af hele legen. Den kan nemt bruges i kombination med en gag ball eller et blindfold. Masken har mange muligheder og bliver den beskidt, kan du vaske den ved 30 grader i en vaskepose eller vaske den i hånden.

Detaljer
Vægt50 g
Materiale

92% polyester, 8% spandex

Farve

Sort

Størrelse

One size

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bad Kitty Fetish Maske med hul til øjne og mund”