Bad Kitty Fetish maske med hul til øjne og mund

DKK 119,00

  • Bad Kitty fetish maske
  • Hul til øjne og mund
  • Kan bruges med blindfold og gag ball
  • Perfekt til både dominans og underkastelse
  • Strækbart materiale til one size fit

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 24903581001 Kategorier: , , , GTIN: 4024144006564

Bad Kitty Fetish maske med hul til øjne og mund

Er du til metal, læder og BDSM, så skal du helt sikkert have en Bad Kitty fetish maske. Med denne fetish maske, får du den helt ægte varer. Den er lavet i sort spandex og smyger sig tæt ind til hovedet. Der er huller til både øjne og mund, og den skal altså ikke gøre det ud for hverken blindfolds eller en gag ball. Det udstyr kan du altid købe ved siden af, hvis du ønsker at lege med det sammen med din maske, så er der også plads til mere variation i jeres leg.

Hvad er ‘Bad Kitty fetish maske’ til?

Eller hvem er ‘Bad Kitty fetish maske’ til? Denne Bad Kitty fetish kan bruges af alle, og også både af den dominerende og den underkastende person i jeres forhold. Masken er super fræk, og den vil være en god detaljer til dig der elsker at være “dominatrix” i soveværelset, men på samme tid kan den bruges til dig der elsker at underkaste dig din partner, for eksempel i kombination med en gag ball, så du rigtig bliver nødt til at indordne dig efter din partners dominerende lege.

En god overraskelse

En fetish maske bruges ofte i forbindelse med en BDSM leg eller blot til bondage. Forestil dig, at du lige har fået din Bad Kitty fetish maske hjem. Du ved at din partner kommer ind af døren lige straks. Du afklæder dig og tager din pisk og et par håndjern frem. Du tager også masken på og du kan næsten ikke vente med at dominere og afstraffe din partner, så snart han kommer ind af døren. Sådan kunne en fræk fetish leg sagtens forløbe. Synes du at det lyder frækt, så er det bare at komme i gang. Du kan i den grad udleve din indre dominatrix eller dit ønske om at underkaste dig og lade din partner bestemme.

Bondage og BDSM

Bondage, som handler om dominans og underkastelse, og BDSM der dertil har et element af smerte, er begge ting, som mange er lidt bange for at bevæge sig ud i. Det forstår vi godt, for sexlegetøjet og tilbehøret dertil kan godt se noget intimiderende ud, men sagen er at det er en del af æstetikken, og når det kommer til legen er der mange flere facetter der er vigtige at huske på. Det er for eksempel ikke rigtig BDSM, hvis ikke I kender hinandens lyster og grænser godt, og respekterer disse. Dertil kræver BDSM en samtale om hvad der skal ske, så I føler jer udfordrede, men i sidste ende trygge.

Er det noget du skal prøve?

BDSM handler altså ikke om fuldstændig overgivelse til ustyrlige smertelege, men om en form for respekt og forståelse for hinanden, som gør udforskningen af disse lyster mulige. Det kan skabe et rigtig tæt og lækkert bånd, som virkelig kan gøre noget godt for jeres forhold og sexliv. Er du nysgerrig på bondage eller BDSM er denne Bad Kitty fetish maske bestemt en god start og dertil anbefaler vi at du starter ved vores Bondage Guide, hvor du får en god introduktion.

Sådan gør du

Du kan bruge ‘Bad Kitty fetish maske’ som en del af et super frækt forspil, eller både til forspil og sex, det er helt op til dig. Du kan også bruge den i kombination med en gag ball eller en blindfold, hvis den bruges til underkastelse. Masken har mange muligheder, og bliver den beskidt kan du vaske den ved 30 grader i en vaskepose, eller vaske den i hånden.

Vægt 50 g
Materiale

92% Polyster, 8% elastan

Farve

Sort

Størrelse

One size

Oversigt

  • Bad Kitty fetish maske
  • Hul til øjne og mund
  • Kan bruges med blindfold og gag ball
  • Perfekt til både dominans og underkastelse
  • Strækbart materiale til one size fit

Læs Mere.

X