Bad Kitty Latex Maske med hul til øjne og mund

DKK 139,00

 • Tætsiddende maske i latex-look
 • Hul til øjne og mund
 • Kan bruges med blindfold og gag ball
 • Perfekt til både dominans og underkastelse
 • Strækbart materiale gør masken onesize

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 24919311001 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Tætsiddende maske i latex-look
 • Hul til øjne og mund
 • Kan bruges med blindfold og gag ball
 • Perfekt til både dominans og underkastelse
 • Strækbart materiale gør masken onesize

Læs Mere

Beskrivelse

Latex maske med hul til øjne og mund

En latex maske som denne fra Bad Kitty giver det helt rette look og en fræk følelse. Masken er lavet i et elastisk materiale, der slutter helt tæt til ansigtet. Det lette åndbare materiale gør samtidig masken behagelig at have på.

Latex masken har huller til øjne og mund og leder du efter et frækt dominatrix look er denne maske oplagt. Den kan selvfølgelig også bruges af den submissive partner – her kan den med fordel kombineres med gag-ball eller blindfold.

Til den dominante

Ofte bliver en latex maske som denne brugt til rollespil med fokus på dominans og underkastelse. En fetich maske er perfekt til at tage BDMS legen til nye højder. Du bliver med masken næsten anonym og din indre hersker eller herskerinde kan virkelig komme frem.

Da masken er meget strækbar, kan den bruges af både mænd og kvinder. Der er derfor også rig mulighed for at variere legen. Både den dominante og submissive partner kan bruge masken og give en ny dimension til jeres eksperimenter i soveværelset.

Udstyr til BDSM og bondage

Både BDSM og bondage handler om dominans og underkastelse. Der findes en masse forskelligt udstyr, så I kan skabe præcis den stimulerende leg I ønsker. En fetich maske som denne er et godt sted at starte, da den er let at bruge.

Den kan ligeledes bruges alene eller sammen med andet bondageudstyr som for eksempel manchetter eller reb. Masken kan også gøres endnu mere intens, hvis den bruges sammen med en gag-ball eller et blindfold.

Detaljer
Vægt50 g
Materiale

92% Polyster, 8% elastan

Farve

Sort

Størrelse

One size

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Bad Kitty Latex Maske med hul til øjne og mund

 1. Mr & mrs

  God maske
  God maske med det rette ”look”. Masken har en lidt shiny overflade men er stadig virkelig blød og meget elastisk, så den er behagelig at have. God maske til en helt fin pris. Kan anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen