PENIS VIBRATOR

Med en penis vibrator bliver det meste af arbejdet gjort for dig. Vi har et varieret udvalg af forskellige vibratorer, så du kan finde den rette for dig. Vælg en der kan føres op og ned af skaftet eller hvad med en, der fokuserer på penishovedet? En penisvibrator er oplagt til brug ved onani og forspil. Læs mere

Viser alle 13 resultater


Penis vibrator – et alsidigt sexlegetøj

Leder du efter en ekstra hjælp, når det kommer til dine stimulerende solostunder? Så er en penis vibrator et godt bud. Det er et alsidigt stykke sexlegetøj, som du naturligvis kan bruge på dig selv på flere forskellige måder. Men som samtidig også kan introduceres i parlegen.

Det giver dig mange flere anvendelsesmuligheder, og gør, at både dig og din partner kan nyde godt af de lækre vibrationer. Uanset om du bruger den alene eller sammen med en partner, vil du ikke fortryde dit køb af en penis vibrator.

Den vil ikke bare give dig en mere intens stimulering, end du normalt kan opnå med den trofaste højre hånd. Den kan også give dig endnu mere eksplosive orgasmer. Du kan lege med de forskellige vibrations styrker og mønstre, indtil du ikke kan længere.

Hvad er en penis vibrator?

En penis vibrator er et vibrerende sexlegetøj lavet til stimulering af penis. Den kvinde pendant er måske mere udbredt og kendt, men penis vibratoren har i særdeleshed også en eksistensberettigelse. De lækre vibrationer som kvinder har nydt i årtier, kan nemlig også gøre meget godt for den mandlige nydelse.

Hvor en kvindelig vibrator er udformet til at ramme enten G-punktet eller klitoris, er en penis vibrator udformet til at stimulere enten glans, skaft eller penisrod – og i nogle tilfælde alle tre ting.

Du kan også lege med de mange vibrationer og arbejde dig op til en bedre udholdenhed. Der er hvert fald nok sjov at lege med, når det kommer til en penis vibrator, og du vil have mange nydelsesfulde stunder foran dig.

Hvordan bruger jeg en penis vibrator?

Hvordan du præcis bruger en penis vibrator, kommer an på, hvilken model du vælger. Ofte vil en penis vibrator enten være udformet, så den skal sættes fast på glansen eller rundt om rod eller skaft. Det vil ofte give sig selv ud fra designet.

Det kan også være forskelligt om vibratoren, kan sidde om penis uden hjælp, eller om du skal holde vibratoren fast. Når du har placeret vibratoren, som den skal, kan du tænde for vibrationerne. Alt efter model kan du enten bevæge vibratoren eller blot læne dig tilbage og nyde.

Uanset hvilken type af penis vibrator du vælger, er glidecreme altid en nødvendighed. Du kan med fordel smøre glidecreme på både penis og vibrator. Husk altid at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj.

En onanioplevelse i særklasse

Med lidt ekstra hjælp fra en vibrator kan du skabe en onanioplevelse ud over det sædvanlige. Det er begrænset, hvor intenst og hvor meget variation der kan skabes med glidecreme og din højre hånd. En spændende ny penis vibrator kan derfor være en velkommen forandring.

Du kan skabe variationer i dine solostunder, da de fleste modeller har flere forskellige vibrationsmuligheder. Du kan både skifte intensitet ved at skrue enten op eller ned for tempoet. Samt skifte stimulering ved at vælge mellem forskellige mønstre.

Onani behøver ikke længere at være den samme rutinepræget oplevelse, som du har gjort det igen og igen gennem årene. Nu kan du få en ny og intens oplevelse, hver gang lysten melder sig. Bestil din penis vibrator allerede i dag. Du vil ikke fortryde det.

Stimulerende vibrationer

Med en penis vibrator i hånden er du sikret en kraftfuld stimulering hver gang. De forskellige vibrationsstyrker og -mønstre gør, at du kan skabe, præcis den stimulering du ønsker. Vibrationerne er lavet, så de er kraftfulde og dybe.

Det betyder, at du kan føle dem på en meget intens måde, særligt hvis du skruer helt op på styrken. De stimulerende vibrationer er en kærkommen tilføjelse både ved onani, oralsex eller samleje. Du kan derfor altid eksperimentere med dem.

Alt efter om du fokuserer vibrationerne på glans eller skaft, kan du få præcis den stimulering du ønsker. Du kan starte med helt små kærtegnende vibrationer og løbende øge intensiteten.


Brug en penis vibrator med din partner

Selvom en penis vibrator er det perfekte redskab til dine frække solostunder, er den også en velkommen tilføjelse til de stimulerende lege med din partner. På den måde kan du lækre vibrationer komme jer begge til gode.

Du kan for eksempel bruge vibratoren mens din partner forkæler dig med et dejligt blowjob. Eller du kan bruge den under samleje for en ekstra intens stimulering for jer begge. Der er mange forskellige muligheder og I kan bruge mange pirrende stunder sammen, mens I udforsker dem.

Prøv en penis vibrator i forskellige stillinger og find frem til jeres yndlings. Vibratoren kan også nemt bruges på en kvindelige partner, der helt sikkert vil være glad for at de deler ud af de mange vibrationer.

Lækkert og ergonomisk design

Det handler jo ikke alt sammen om vibrationerne. De er selvfølgelig vigtige, men det er mindst lige så vigtigt, at din penis vibrator ser og føles godt, når du bruger den. Derfor har vi også samlet et udvalg af vibratorer, der alle er ergonomisk designet.

Det vil sige, at designet er tilpasset, så det både ligger godt i hånden, og selvfølgelig er velskabt i forhold til din anatomi. Det sikrer dig den bedste oplevelse med sexlegetøjet. Det er nemlig både komfortabel og stimulerende at bruge.

Du slipper for krampe i hånden eller andre ubehageligheder, uanset hvor lang tid du sammen med din nye ven. Udformningen af skaft og hoved gør den ligeledes nem at bruge, og gør, at du kan ramme rigtigt med de stimulerende vibrationer hver gang.

Effektiv og brugervenlig

Når du køber et af de lækre onaniprodukter til mænd i vores sortiment, har vi naturligvis også udvalgt dem på grund af deres lækre design og brugervenlighed. Det vil sige, at du får et simpelt interface, hvor du nemt og hurtigt kan skifte både tempo og mønster i vibrationerne.    

De fleste produkter har faktisk blot en tænd og sluk knap samt to knapper med – og + tegn. Så bliver det ikke nemmere at justere stimuleringen, alt efter hvor du er i processen. Alt for mange knapper gør det nemlig umuligt, når det er mørkt, og hænderne måske er dækket af glidecreme.

Sådanne problemer behøver du ikke at bekymre dig om med en effektiv og brugervenlig penis vibrator fra Altertystys.dk. Vores produkter er udvalgt netop på grund af deres gode og brugervenlige design, der giver dig den bedste oplevelse.

Få det bedste blowjob

Du har nok fået et par gode blowjobs gennem livet, men med en penis vibrator kan du opleve et blowjob, der slår alle tidligere blowjobs. Her kan du nemlig kombinere den våde og glatte oplevelse, med de pirrende stimuleringer som vibrationerne giver.

Du kan fokusere vibrationerne langs skaftet eller roden af penis, alt imens din partner sørger for at tage sig godt af resten af din penis. Det er altså en kombination af nydelse, der er svær at slå.

Når du bruger en penis vibrator sammen med din partner, er der masser af muligheder for eksperimenter. I kan prøve en mange forskellige stillinger samt oralsex sammen med vibratoren. Det alsidige sexlegetøj vil med garanti sætte ekstra gang i lagengymnastikken.

Fleksibel pasform

Alle mænd er forskellige, også når det kommer til deres penisstørrelse. Derfor er en penis vibrator naturligvis også lavet, så den kan passe til mange forskellige størrelser. Den fleksible pasform kommer af det bløde silikone materiale.

Ofte er en penis vibrator udformet af et fleksibelt materiale. Dette materiale er ofte af silikone, som er både silkeblødt at røre ved samt meget bøjeligt. Det betyder, at den udformning som vibratoren har fået, kan tilpasses netop din penisstørrelse.

Det er vigtigt, at vibratoren hverken sidder for løst eller for stramt om penis. Brug derfor lidt tid med at lære din vibrator og kende. Du kan med fordel prøve at bruge den på flere forskellige måder, indtil du finder den perfekte til dig.


Husk glidecremen

Når det kommer til onaniprodukter samt andet sexlegetøj, er glidecreme altid et must. Det gør ikke bare hele oplevelsen mere behagelig og lækker, men er faktisk også nødvendig for, at det ikke går hen, og bliver ubehageligt.

Glidecreme til sexlegetøj skal som hovedregel altid være vandbaseret glidecreme. En silikone glidecreme vil nemlig ødelægge det silikone materiale, som det meste sexlegetøj er lavet af. Det er derfor vigtigt, at du lige tjekker en ekstra gang, at det er den rigtige glidecreme, du har fået fat i.

Når du har fået styr på glidecremen, kan du påføre den på både penis og vibrator, samt din partner hvis du ikke bruger vibratoren alene. Du kan med fordel påføre mere glidecreme løbende, hvis du synes, den tørrer ind.

Silkeblød fornemmelse

Du kan være helt sikker på en silkeblød fornemmelse, når du bruger en penis vibrator. Vibrator hovedet vil nemlig som hovedregel altid være lavet af silikone. Silikone er at skønt materiale, der både ser og føles lækkert.

Den silkebløde overflade er perfekt til den tynde og følsomme penishud. Når du dertil tilfører lækre vibrationer og en god vandbaseret glidecreme, er du helt oppe og ringe på ingen tid. Dertil er silikone også meget fleksibel, og opvarmes hurtigt.

Der går altså ikke lang tid, fra du begynder, til din vibrator er varm og dejlig. Silikone materialet er ligeledes vandtæt, og du kan også ofte bruge din vibrator i badet. Husk at læse ordentligt på produktet inden du giver dig i kast med en ekstra våd omgang sololeg.

Opnå bedre orgasmer

Med en smule ekstra hjælp fra en penis vibrator kan du opnå bedre orgasmer, end du nogensinde har prøvet før. Den ekstra stimulerende oplevelse og de fokuserede vibrationer er helt sikkert noget, du ikke har oplevet før.

Du kan også opnå en bedre stamina, når du bruger en penis vibrator. Du kan nemlig øve dig i at holde længere ved at lave nogle start-og-stop øvelser, hvor du hele tiden udsætter dit klimaks.

Der er altså mange sjove og ikke mindst stimulerende muligheder med en penis vibrator i samlingen. Bring den frem når du har lidt ekstra tid til dig selv, eller når parlegen, skal være særlig pirrende.

Find det helt rigtige onaniprodukt lige her

Hos Altertystys.dk arbejder vi løbende på at give dig det bedste udvalg af onaniprodukter til mænd. Derfor finder vi også hele tiden nye produkter, der kan give dig en større nydelse og et bedre sexliv generelt.

Du kan finde onaniprodukter i form af en penis vibrator, men vi kan også tilbyde pirrende masturbatorer eller en klassisk pocket pussy. Skal det være ekstra realist, kan du også finde en hel naturtro vagina eller en fræk sexdukke.

Kort sagt kan du finde alt, hvad hjertet kan begære lige her. Du kan søge efter et bestemt produkt eller kigge vores sortiment igennem. Du vil helt sikkert falde over et eller flere produkter, der vækker din interesse såvel som dine lyster.

Besøg butikken og mærk selv

Vil du gerne se lidt nærmere på nogle af de produkter, du har fundet på vores webshop, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske butik. Den er beliggende i Aarhus, og her kan du finde mange af de produkter, vi også har online.

Du kan altid regne med en kyndig og personlig vejledning i vores butik. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, der matcher dine behov og præferencer bedst. Vi giver naturligvis altid en diskret og tryg betjening.

Har du spørgsmål om et konkret produkt eller andet, kan du altid kontakte os eller komme ned forbi vores butik. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.