MASTURBATOR OG ONANI HANDJOB

Er du efterhånden en smule træt af den trofaste højre hånd? Hvorfor også nøjes med klør fem, når du har et kæmpe udvalg af onaniprodukter til mænd at vælge i mellem. Hos Tys Tys kan du finde de bedste masturbatorer og onani handjob produkter på markedet. Vi har noget for enhver smag. Læs mere

Viser alle 36 resultater

Billigst på PriceRunner
-29%

Masturbator og onani handjob

TENGA Surfer Onani Æg – TESTVINDER

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Billigst på PriceRunner
-29%
Billigst på PriceRunner
-29%
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-13%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner

sexlegetøj Til mænd

TENGA Geo Aqua Onani Sleeve

DKK 339,00
Billigst på PriceRunner

sexlegetøj Til mænd

TENGA Geo Coral Onani Sleeve

DKK 339,00
Billigst på PriceRunner

sexlegetøj Til mænd

TENGA Geo Glacier Onani Sleeve

DKK 339,00
Billigst på PriceRunner
-29%

sexlegetøj Til mænd

TENGA Shiny Pride Onani Æg

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-29%


Det perfekte onaniprodukt til mænd

Hos Tys Tys kan du finde de bedste onaniprodukter til mænd. Vores sortiment er varieret og nøje udvalgt, så du altid kan finde det sexlegetøj, der matcher dine behov og lyster bedst. Derfor kan du også finde mange forskellige produkter i kategorien masturbator og onani handjob.

Det er nemlig det perfekte onaniprodukt for mange mænd. Det kommer i et væld af udgaver, og kan varieres i det uendelige. Derudover er det en utrolig livagtig og stimulerende oplevelse, der går langt ud over, hvad du eller din partner er i stand til med hånden.

De forskellige produkter varierer både i udseende, indvendig mønstre og egenskaber. Du kan derfor prøve flere forskellige for at finde din yndlings eller opbygge en lille samling, der giver dig mulighed for at variere din onanioplevelse. 

Gør dine solostunder ekstra stimulerende

Et onaniprodukt som en masturbator og onani handjob gør, at du kan gøre dine solostunder ekstra stimulerende. Der er altså bare mere saft og kraft i en fuldt udstyret masturbator end i din egen hånd.

Når du bruger et onaniprodukt sammen med en god glidecreme, vil det nærmest føles som den ægte vare. For en ekstra realistisk oplevelse kan du opvarme det indvendige sleeve i masturbatoren. Disse kan ofte tages ud, og det er derfor nemt at tage ud og ind både før og efter brug.

En masturbator og onani handjob har ofte en form for stimulerende mønster på indersiden af sleevet. Du kan derfor vælge den, du synes ser mest spændende ud. Denne variation gør også, at du altid kan finde nye stimulerende oplevelser blandt vores udvalg.

Hvad er en masturbator eller onani handjob?

En masturbator og onani handjob er en form for penis sleeve ofte placeret i et hylster eller holder. Sleevet har en glat side, du kan holde om og en inderside, der er udstyret med et stimulerende mønster.

Er sleevet i et hylster, giver dette dig et solidt greb om masturbatoren. Dertil får du også en vakuumeffekt, der gør onaniproduktet endnu mere stimulerende at bruge. En vakuum effekt virker ved, at du skruer på det låg, der er i bunden af produktet.

Med en maturbator og onani handjob i hylster kan du fjerne sleevet efter brug for rengøring. Du kan også tage det ud inden brug og varme det under varmt vand. Husk at bruge godt med glidecreme når du bruger et onaniprodukt.  

Hvordan bruger jeg en masturbator og onani handjob?

En masturbator og onani handjob virker på samme måde. Du kan med fordel starte med at tage det sleeve, der er placeret i holderen ud. Det vil nemlig give en meget mere realistisk oplevelse, hvis du varmer det inden.

Det gør du nemt ved at holde det under den varme hane i et par minutter. Herefter sætter du det i holderen igen. Herefter er det vigtigt, at du bruger en god vandbaseret glidecreme og masser af det. Du kan med fordel smøre noget på penis såvel som i sleevet.

Herefter er det blot at komme i gang. De fleste masturbatorer er udstyret med en vakuum effekt. Denne kan give en mere stram og intens fornemmelse ved brug af masturbatoren. Du kan selv løsne og stramme vakuummet, som du har lyst til.

Find den perfekte masturbator og onani handjob

Det er et stort udvalg produkter inden for masturbator og onani handjob kategorien, hvorfor det også kan være svært at vælge. Du kan starte med at indsnævre feltet en smule ved at beslutte dig for, hvilken oplevelse du vil have.

Skal det for eksempel være en vagina eller anal masturbator. Du kan også få en masturbator med en mund som åbning, hvis det er det, du søger. Der er altså mulighed for at få præcis det design, du tænder mest på.

Derudover kan du også vælge mellem forskellige indre strukturer og mønstre samt forskellige mærker. Det kan for eksempel være, at du finder det ekstra frækt at prøve et produkt fra det populære TENGA mærke.


Husk den rigtige glidecreme

Uanset hvilken masturbator og onani handjob du ender med er en ting altid nødvendigt – nemlig glidecreme. Uden glidecreme kommer du ikke langt med et onaniprodukt som en masturbator. Der vil simpelthen være for meget modstand, og det kan være direkte ubehageligt.

Heldigvis findes der mange forskellige slags glidecreme, så du kan finde den helt perfekte til netop dit formål. Når det kommer til glidecreme til masturbator og onani handjob, er det en vandbaseret glidecreme, du skal have fat i.

Bruger du en silikonebaseret glidecreme, vil du ødelægge det silikone materiale som et masturbator sleeve for det meste består af. Du kan finde mange forskellige vandbaserede glidecreme her på Altertystys.dk

Den populære masturbator

Du har sikkert hørt om den. Men har du nogensinde selv prøvet en? Hvis ikke er der ingen grund til at vente længere. Hos Altertystys.dk kan du finde et bredt udvalg af masturbatorer fra nogle af de bedste mærker på markedet.

Med en realistisk masturbator kommer du så tæt på den ægte følelse som muligt med et onaniprodukt. Det er et kvalitetsprodukt, hvor der både er tænkt på design og funktion, så du får den bedste brugeroplevelse.

Du kan få et onani handjobprodukt til enhver smag. Vores sortiment har både realistiske designs såvel som mere neutrale og elegante løsninger. Der er altså noget til dig, uanset hvilken ydre form du fortrækker på dit sexlegetøj.

En diskret onanioplevelse

Er du ikke til realistiske designs med åbninger, der ligner en ægte vagina eller anus? Så bare rolig. Der findes mange forskellige onani handjob produkter til mænd, og de har alle deres eget design.

Derfor kan du også finde nogle, der er helt enkle i designet og som ikke forsøger at ligne den ægte vare. I stedet er der fokus på et stilrent look, der ikke bare gør sexlegetøjet flot at se på men også mere diskret.

Særligt hvis du skal bruge masturbatoren sammen med en partner, vil et diskret udseende ofte være at foretrække. Det er måske ikke alle, der ønsker en tro kopi af deres køn med i dobbeltsengen. 

Anal eller vaginal masturbator?

Når det kommer til onani handjob produkter, har du ofte valget mellem en vaginal eller en anal åbning. De to muligheder giver dig de optimale forudsætninger for den bedste onanioplevelse. Du kan vælge din favorit eller have én af  hver for en mere varieret oplevelse. 

Åbningen på din masturbator betyder nemlig noget både visuelt og funktionelt. Det er både et visuelt design, der skal tænde dig, men det har også betydning for din stimulering.

En anal åbning vil naturligvis være strammere, og vil imitere rigtig anal sex. Det samme vil være gældende med en vaginal åbning, der ligeledes vil være lavet, så den mærkes så tæt på den ægte vare som mulig.

Et blødt onani sleeve for en intens oplevelse

Vil du have den komplette kontrol over stramhed og intensitet, kan det være, du skal prøve et blødt onani sleeve. Her har du blot et sleeve og ikke noget hylster, som ellers er tilfældet ved de fleste produkter inden for onani handjob kategorien.

Med et blødt onani sleeve får du stadig det naturtro materiale og den stimulerende struktur som ved en masturbator i hylster. Men du kan holde direkte om det bløde materiale, og dermed stramme eller løsne dit greb som du har lyst til.

Det kan derfor være det perfekte onaniprodukt til dig, der ønsker fuld kontrol over den stimulering du får. Ofte handler det også bare om, hvad man foretrækker. Du kan med fordel prøve både med og uden hylster for at se, hvad du synes bedst om.


Opnå en bedre stamina

Mange mænd synes, de har problemer med for tidlig udløsning, eller også ville de bare ønske de kunne holde en smule længere sammen med deres partner. I dette tilfælde kan et onaniprodukt i form af en masturbator og onani handjob være en god hjælp.

Her kan du nemlig have fuld kontrol, over den stimulering du får og dermed også bedre selv skrue op og ned for intensiteten. Du kan også nemmere gøre brug af start-og-stop øvelser, der lader dig oparbejde en bedre seksuel udholdenhed.

En masturbator kan derfor være en god løsning for dig, der har drømme om at holde længere og dermed give både dig selv og din partner en større nydelse. Ønsker du virkelig at udvide din udholdenhed kan du bruge dit sexlegetøj sammen med en delay spray.

Forkæl dig selv

En masturbator eller et onani handjob produkt er den perfekte gave til dig selv. Nogle gange skal man huske at forkæle ikke bare andre men også sig selv. Når du trænger til en intim stund med dig selv, vil en masturbator gøre oplevelsen endnu bedre.

Det vil hurtigt blive vanedannende at bruge et onaniprodukt som dette, og du vil have svært ved at gå tilbage til den bare hånd. Heldigvis er der heller ingen grund til at stoppe med at bruge den igen.

Der er nok forskellige variationer at vælge imellem, så du hele tiden kan få en ny stimulerende oplevelse. Er du blevet træt af en masturbator, kan du med fordel prøve en ny. Der er nemlig mange forskellige designs både udvendigt og indvendigt.

Er du til et realistisk design?

Nogle elsker det, mens andre hader det. Det er ofte enten/eller, om man er til et realistisk design eller ej, når det kommer til et onani handjob produkt. For nogle er det et kæmpe turn on at se kønslæber og klitoris, og elsker de muligheder for leg og pirring, som det giver.

Andre foretrækker et mere rent udseende, der ikke har noget med en realistisk vagina eller anus at gøre. Heldigvis har producenterne bag de forskellige masturbatorer sørget for, at der er noget for enhver.

Derfor kan du vælge det produkt, med både de funktioner og ikke mindst det design, du synes bedst om. Er du skeptisk over for enten det stilrene eller realistiske, kan du jo prøve at udfordre dig selv og prøve en alligevel. Det kan være, du bliver positivt overrasket.

Skal det være stilsikkert og enkelt?

Skal dit sexlegetøj være helt simpelt og enkelt i designet, kan du naturligvis også finde dette blandt vores udvalg her på Altertystys.dk. Vi gør vores bedste for at give dig et bredt sortiment, uanset hvad dine præferencer er.

Både TENGA samt andre mærker laver masturbatorer, der har et stilsikkert og mere strømlinet design, end man kender det fra en klassisk pink masturbator. Det kan for nogen være et distraherende design.

Du skal naturligvis vælge det design, der passer bedst til din stil, og som samtidig også har de funktioner og egenskaber, som du har brug for. Har du spørgsmål til et konkret produkt, er du altid kontakte vores kundeservice. 

Find dit onaniprodukt på Altertystys.dk

Hos Tys Tys kan du finde en række forskellige onaniprodukter til mænd heriblandt masturbatorer og onani handjob produkter. Med det rette onaniprodukt kan du genfinde glæden ved dine intime stunder alene eller blot gøre dem endnu bedre.

Vi arbejder hårdt for hele tiden at give dig de bedste produkter, der findes på markedet. Derfor kan du også hele tiden finde nye onaniprodukter, hvad end du besøger vores webshop eller vores butik i Aarhus.

Har du mulighed for at besøge vores butik, er du mere end velkommen. Her tilbyder vi dig personlig vejledning og diskret betjening, så du kan komme hjem med det helt rigtige produkt. Du kan også bestille dit onaniprodukt allerede i dag og glæde dig til de stimulerende stunder.