SILIKONEBASERET GLIDECREME

En silikone glidecreme har et vedvarende og silkeblødt glid, der øger din nydelse. En silikonebaseret glidecreme kan bruges sammen med sexlegetøj af metal og glas, og er perfekt til brug ved analsex. Læs vores guide til glidecreme for mere information. Se det store udvalg af silikonebaseret glidecreme lige her. Læs mere

Viser alle 14 resultater


Hvad er glidecreme?

Glidecreme er helt grundlæggende en af de vigtigste ingredienser til bedre sex. Uanset om du som kvinde oplever tørhed i skeden eller ej, så er glidecreme ganske enkelt med til at gøre jeres sexliv bedre. Det gælder også til sololeg, samleje eller brugen af sexlegetøj. Der er en glidecreme til enhver lejlighed.

En god glidecreme kan forhøje enhver seksuel oplevelse. Nogle oplever at få små rifter og ømhed under sex, og her er glidecreme en vigtig faktor for at undgå dette. Glidecremen er nemlig med til at nedsætte friktionen under samleje og nedsætter derfor risikoen for ømhed og rifter.

Hvorfor bruge glidecreme til sex?

Udover at være et meget billigt supplement til meget bedre sex, så er en god glidecreme også med til at højne følsomheden på penis og vagina. Og så fås glidecreme i et utal af forskellige variationer lige fra vandbaseret til silikonebaseret over dem med smag og de varmende glidecremer.

Hvis du oplever tørhed i skeden er en god glidecreme et absolut must, da cremen tilfører smøremiddel til skedevæggen, så sex igen kan føles så dejligt, som det burde. Og så kan det også bare bruges som et frækt ekstra indslag i sexlegen, enten til forspil eller til onani.

Hvilke slags glidecremer kan vi vælge?

Markedet af glidecremer er stort og kan være svært at gennemskue. Men heldigvis gør det store udvalg også, at I kan gå på opdagelse og vælge den glidecreme, som inspirerer jer mest til nye og frække lege i soveværelset. Der er altid en ny måde I kan optimere jeres nydelse.

Udover vandbaserede og silikonebaserede glidecremer, så findes der også glidecremer med smag af for eksempel chokolade eller banan. I den mere pikante afdeling findes der varmende glidecremer, som tilføjer en ekstra pirrende fornemmelse til samlejet. Gå på opdagelse og vælg dem, I bedst kan lide.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når I skal til at vælge den glidecreme, I vil bruge, så er det en god idé at være opmærksom på et par ting. Selvfølgelig skal I være sikre på, at I vælger den, som passer bedst til jeres behov. Men det er også en god idé at sørge for, at der ikke er parfume i glidecremen.

Derudover bør I også kigge efter om surhedsgraden (pH-værdien) er hudneutral. PH-værdien i f.eks. skeden er lavere end på almindelig hud. Derfor kan både parfume og for høj pH-værdi eventuelt skabe irritation i slimhinden, hvilket I absolut vil undgå.


Hvilken silikonebaseret glidecreme er den rette?

Når I skal vælge glidecreme, så er det vigtigt, at I overvejer, hvad den skal bruges til. Hvad er jeres behov? For det er ikke lige meget, hvilken glidecreme I bruger. Skal I bruge den til analsex, til sexlegetøj eller til samleje? Alle typer glidecreme har deres egne egenskaber.

Derfor er det vigtigt, at I tænker over, hvad glidecremen skal bruges til. Og det er også derfor, at vi anbefaler, at I har flere typer glidecreme liggende i natbordsskuffen. Udover at I således er på den sikre side, så er det også dejligt at have lidt forskellige valgmuligheder.

Glidecreme til forspil

Glidecremer er ikke kun gode til at sikre mindre friktion og større følsomhed under sex. Det kan også med fordel bruges som en del af et frækt forspil. En silikonebaseret glidecreme er helt ideel til par, som vil bruge den til en omgang erotisk massage. Det er de færreste, som ikke slapper helt af efter en god gang massage.

Da den drøj i brug og har en formidabel glideevne, er den super god til massage under forspillet. Og I undgår en akavet situation med at rode efter glidecremen, når I rigtig skal i gang, da den allerede er i brug og en del af legen. Det hele glider generelt meget bedre med en glidecreme ved hånden.

Glidecreme og kondomer

Hvis I bruger kondom under samleje – og det anbefaler vi at I gør, hvis I lige har mødt hinanden og ikke er blevet testet endnu – så er der et par ting, I skal være opmærksomme på. Hvis kondomet er et latex-kondom, så er det kun vandbaserede eller silikonebaserede glidecremer, I må bruge.

Oliebaserede glidecremer (vaseline, madolie, osv) kan opløse latexgummi, så vi anbefaler på det kraftigste, at I holder jer fra den slags glidecremer. Hvis kondomet er lavet af polyuretan, kan det holde til lidt af hvert. Heldigvis fører vi et bredt udvalg af forskellige kondomer, så tag et kig på udvalget.

Vandbaseret glidecreme til sex

Hvis en af jer har en sart hud eller er allergiker, så er den vandbaserede den vej, I skal gå. Samtidig, så ødelægger en vandbaseret glidecreme ikke jeres sexlegetøjs materiale, hvis den er lavet af silikonemateriale. Derfor er det den glidecreme, vi oftest anbefaler sammen med sexlegetøj.

En vandbaseret glidecreme fordamper hurtigt, men det gør også, at den er lettere at rengøre efter sex eller brugen af sexlegetøj. Vi anbefaler også, at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med kondom, da du er helt sikker på, at glidecremen ikke går ind og ødelægger strukturen på kondomet.


Silikonebaseret glidecreme til sex

I skal bruge en silikonebaseret glidecreme til brug under sex. Den har en lang holdbarhed og en silkeblød konsistens og er derfor meget egnet til samleje og til en omgang erotisk massage. Husk dog, at du ikke må bruge silikonebaseret glidecreme til sexlegetøj, medmindre de er lavet af glas eller metal.

Den er også meget skånsom mod huden og kan faktisk bruges efter intimbarbering eller når du har barberet ben, da den går ind og lukker porerne. En ekstra bonus ved silikonebaseret glidecreme er, at den ikke udtørrer og derfor er meget drøj i brug.

Glidecreme og sexlegetøj

Vi har før været inde på, at der er forskelle på glidecremer og deres anvendelse. For det er meget vigtigt, da det eventuelt kan ødelægge materialet på jeres yndlings sexlegetøj og det er der ingen, der har interesse i. Derfor er der en helt simpel tommelfingerregel, som I kan følge.

Brug vandbaseret glidecreme, når I bruger sexlegetøj, medmindre sexlegetøj er lavet af glas eller metal. Ellers kan legetøjet ødelægges. Silikonebaseret glidecreme er godt til alt andet end sexlegetøj. Det vil sige, at den kan bruges til vaginalt samleje, massager og faktisk også trætte hårspidser. Jo, det er rigtigt.

Glidecreme til analsex

Hvis I er interesserede i at begive jer ud i analsex, så er en silikonebaseret glidecreme også vejen frem for jer. På grund af dens langtidsvirkende effekt og silkebløde fornemmelse, så er en silikonebaseret glidecreme næsten påkrævet til analsex.

Vi fører også specielt udviklet glidecremer til analsex, som bestemt er et kig værd. De er lavet af medicinsk silikone, så der er garanteret ekstra glid. Da anus ikke naturligt producerer glidemiddel som vagina gør, så er det ekstra nødvendigt med en god glidecreme.

Levering af jeres glidecreme

Vi kan altid garantere en diskret levering af de varer, I køber hos altertystys.dk. Jeres købte varer bliver altid leveret i en diskret sort æske, som ikke gør meget væsen af sig. Derudover, så har vi fjernet vores logo og firmanavn fra adresselabelet, så I er sikret 100 % diskretion.

Vi har aftaler med GLS, PostNord og DAO, som gør at I kan vælge den leveringsmetode, som passer jer bedst. Om pakken skal leveres til jeres hoveddør eller afhentes i en pakkeafhentning, er helt op til jer. For os er det vigtigt, at I får rigelig med valgmuligheder.