STIMULERENDE GLIDECREME

Skal jeres næste intime stund være ekstra hed? Så er det en særlig pirrende glidecreme, I skal have fingrene i. Vores udvalg af de ekstra stimulerende glidecremer vil uden tvivl få temperaturen til at stige i soveværelset. Vores udvalg af pirrende glidecremer kan give både varmende, kølende og vibrerende fornemmelser. Læs mere

Viser alle 9 resultater


Stimulerende glidecreme – en særlig pirrende oplevelse

Med stimulerende glidecreme i natbordsskuffen er du og din partner klar til en ekstra hed nat sammen. De ekstra pirrende cremer vil sætte gang i blodomløbet hos jer begge, øge jeres lyst og følsomhed, og generelt bare gøre enhver berøring endnu mere intens.

En stimulerende glidecreme er dog ikke bare én ting. Der findes mange forskellige former for stimulerende fornemmelser som glidecremen kan skabe. Hvilken du er mest til, må komme an på en prøve. Du kan blandt andet prøve en kildende virkning. Dertil er der selvfølgelig også den klassiske varmende glidecreme.

Hvad er stimulerende glidecreme?

Stimulerende glidecreme er fungerer ligesom en almindelig glidecreme, man har også en stimulerende virkning. Du bruger den derfor som du ville enhver anden glidecreme, for eksempel sammen med sexlegetøj eller ved samleje. Udover at give en glidende og lækker fornemmelse, stimuleres du af den pirrende effekt. 

De fleste stimulerende glidecremer er vandbaseret. De kan derfor bruges sammen med alt sexlegetøj, uanset materiale, samt ved samleje. Du får derfor et produkt, der kan øge din nydelse på flere måder. Du kan altid læse hvilken type glidecreme, det enkelte produkt er. 

Forskellige stimulerende virkninger

De stimulerende virkninger kan være mange. Der findes nemlig varmende glidecreme, kølende glidecreme såvel som glidecreme der giver en kildende fornemmelse. Der findes endda også produkter der gør det hele på én og samme tid. 

Den stimulerende creme vil ikke kun få din sexlyst helt op og ringe, du vil også kunne mærke en mere intens orgasme. Du kan naturligvis få glæde af de pirrende stimulationer, både når du skal have en intim stund alene, eller når dig og din partner skal nyde hinandens selskab.

En ekstra pirrende oplevelse med varmende glidecreme

Leder du efter en klassisk glidecreme, der kan lidt mere end sædvanligt? Så er det en varmende glidecreme, du skal have fat i. Vores varmende glidecremer gør det de lover. De giver nemlig en varmende fornemmelse på det område, du påfører den og virker samtidig som en helt almindelig glidecreme. Glidecreme med varmende effekt er ofte vandbaseret og kan derfor bruges med sexlegetøj af silikone.

Brug den pirrende glidecreme når det skal være ekstra hedt i soveværelset. Den varmende effekt vil uden tvivl sætte gang i lysterne. Ikke nok med at alt føles glat og lækkert, så vil varmen også gøre dig, ja helt vild i varmen.


Glidecreme til både ham og hende

En glidecreme med stimulerende virkning kan naturligvis komme både mænd og kvinder til gode. Uanset om virkningen er kølende, varmende eller kildende vil den føles fantastisk på både penis og vagina. Den pirrende effekt vil ofte øge blodtilførslen og dermed gøre dig mere følsom. Det er noget som både mænd og kvinder vil nyde. 

Du kan naturligvis også udforske andre erogene zoner end klitoris og penis. Den glatte fornemmelse og stimulerende virkning vil for eksempel også kunne nydes ved anus eller mellemkødet. Det kan være perfekt til en intim massage eller sammen med et anal sexlegetøj. 

Hvorfor er glidecreme så vigtigt?

Uanset om du bruger en pirrende glidecreme eller en helt almindelig slags, er glidecreme altid en vigtig følgesvend i soveværelset. Den kan gøre, at oplevelsen bliver endnu mere stimulerende, mere gnidningsfri og alt i alt mere behagelig. Både når du bruger sexlegetøj, dyrker sex med din partner eller hygger dig alene - glidecremen vil altid være din bedste ven.

Glidecreme er ikke kun til kvinder, der lider af intim tørhed, eller til anal sex. Glidecremens effekt har en positiv indvirkning på din intime stund ved at få alt til at glide og føles endnu mere dejligt. Dette bliver selvfølgelig kun mere udtalt, hvis du vælger en stimulerende glidecreme.

Brug stimulerende glidecreme til forspil

Vi ved alle, hvor vigtigt forspillet er. Eller hvis du ikke vidste det før, så ved du det nu. Forspillet er nemlig vigtigt. Det er ikke noget man bør skynde sig igennem, da det kan skabe en øget nydelse og større intimitet for begge parter. Hvis du ønsker at hjælper processen på vej, kan vi klart anbefale en pirrende glidecreme.

Ikke nok med at I kan nyde den glidende og glatte følelse som produktet giver, så vil den stimulerende effekt uden tvivl hjælpe tingene på vej. Uanset om glidecremen har en varmende, vibrerende eller kildende virkning, vil den gøre dig mere følsom og øge nydelsen ved berøring og yderligere stimulering.

Opnå øget følsomhed med en stimulerende glidecreme

De fleste glidecremer med en stimulerende virkning gør dig også mere følsom. Dette kommer både af, at den pirrende effekt øger din lyst og gør at enhver berøring føles endnu bedre end ellers. Men nogle glidecremer har også en specifik aktiv ingrediens der øger blodgennemstrømningen til området. 

En aktiv ingrediens der øger blodgennemstrømningen kunne for eksempel være ginseng. Det er en naturlig ingrediens, der ofte er at finde i stimulerende glidecremer. Den giver nemlig også en mild varmende fornemmelse, der kun øger din nydelse. 


Hvorfor vælge en stimulerende glidecreme

En glidecreme med pirrende virkninger kan være et simpelt men særdeles effektivt redskab, hvis der skal ske noget nyt i soveværelset. Glidecremen giver i sig selv en øget nydelse på grund af den glatte og lækre fornemmelse den tilføjer til enhver berøring. 

Derudover får du en ekstra stimulerende virkning på grund af den enten kølende, varmende eller kildende fornemmelse. Der er altså god grund til at bruge en stimulerende glidecreme, hvad end det er til onani, forspil eller samleje. Er glidecremen vandbaseret, kan du bruge den sammen med dit yndlings sexlegetøj. 

Sæt ekstra skub i lidenskaben

En pirrende glidecreme kan være en nem måde at sætte lidt ekstra skub i lidenskaben. Ethvert parforhold har på et eller andet tidspunkt brug for, at der sker noget nyt og spændende i soveværelset. Det behøver ikke altid at være noget vildt i form af et nyt sexlegetøj eller at udforske analsex - selvom disse forslag helt sikkert også kan noget.

Nej, nogle gange er lidt ekstra stimulerende hjælp, faktisk alt hvad der behøves. Der er samtidig også mange forskellige typer af den ophidsende glidecreme, der gør, at I får nok sjov at lege med. Bliver I mere modige og eventyrlystne på et tidspunkt, er der jo intet, der forhindrer jer i at bruge glidecremen sammen med noget sexlegetøj til par.

Stimulerende glidecreme og sexlegetøj

Generelt når du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj, er det vigtigt at den er vandbaseret. Sexlegetøj er nemlig ofte lavet af silikone eller et lignende materiale, hvilket ikke kan tåle at blive brugt sammen med en silikonebaseret glidecreme. De fleste af vores pirrende glidecremer kan trygt bruges sammen med dit silikone sexlegetøj.

En undtagelse til reglen er sexlegetøj lavet af glas og metal. Ved disse produkter kan du med fordel bruge en glidecreme med silikone. Så kan du nemlig nyde en glidende effekt, der bare bliver ved og ved. Du skal dog huske på, at der er lidt mere rengøring efter brug af en silikone glidecreme end ved den vandbaseret slags.

Fordele ved en vandbaseret glidecreme

Der er både fordele og ulemper, når det kommer til vandbaseret glidecreme. Om det er den rigtige glidecreme for dig, kommer an på hvad du lægger vægt på, samt i hvilken situation du skal bruge produktet. De fleste stimulerende glidecremer er vandbaseret. 

En vandbaseret glidecreme bliver absorberet af huden. Det betyder, at der er minimalt med rengøring efter brug. Det betyder dog også, at glidecremen udtørrer. Dette kan dog fikses ved at tilføje mere løbende. Den vandbaseret er anbefalet til vaginalt samleje og skal bruges, når dit sexlegetøj er af silikone, PVC, TPE eller TPR.