ANAL DILDO

Vi har anal dildoer i alle størrelser, så der er noget for begynderen såvel som den øvet bruger. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du læse vores guide til anal dildoer. Vi anbefaler, at du bruger en anal vandbaseret glidecreme sammen med dit anal sexlegetøj. Se vores store udvalg af anal glidecremer for den optimale nydelse. Læs mere

Viser alle 21 resultater


Generelt om anal dildoer

Anal dildoer kommer i alle størrelser, designs, farver og former. Fælles for dem alle er, at de er designet til anal stimulering. Nogle kommer med vibrationer, som udover at stimulere alle de finde nerveender i anus også stimulerer skedens bagvæg.

Når man skal til at bruge en anal dildo, er det vigtigt at anus er afslappet og åbent før du bruger den. På denne måde sikrer du, at du ikke gør skade på din anus eller det kommer til at gøre ondt på dig. De fleste frygter smerter første gang de prøver en anal dildo, men det kan du altså undgå, ved at sørge for de bedste betingelser for din anus.

Orgastisk analsex med din anal dildo

Som bekendt eksisterer der en masse fine nerveender i, og omkring, anus. Stimulering i anus kan give nogle helt intense og kraftige orgasmer, som er meget anderledes en dem du opnår ved g-punkts stimulering eller klitoris stimulering.

Alle tre typer af stimulering er fantastiske i deres egen ret, men anal sex er et mere tabuiseret emne og det kan afholde mange fra at prøve det. Anal sex er en stram og intim oplevelse, som du ikke skal snydes for og anal dildoen kan være din bedste ven, hvis du ikke har en partner til at hjælpe dig godt på vej.

Anal dildo til begynderen

Du har måske længe gået om fantaseret om at prøve anal sex og nu er det tid til at prøve det af! Det første du skal vide i denne forbindelse er, at forberedelse, tålmodighed og glidecreme er de vigtigste buzz words du skal tage til dig. Med disse tre ting, er du sikret en god oplevelse fra starten.

Forberedelsen handler om at massere anus, så ringmusklen er helt afslappet inden du begynder at stikke en finger op. Det består også i, at man ikke putter det største og bedste op fra starten, men starter med en finger, så to indtil anus er udvidet nok til at tage en anal dildo ind. Tålmodighed skal der til, for det kan tage lang tid og glidecreme sikrer dig en gnidningsfri sexoplevelse udover det sædvanlige.

Større stimulering med store anal dildoer

Den øvede kvinde udi anal stimulation ved hvad det kræver af forberedelse. Måske består det øvede i, at du nu i en længere periode har arbejdet dig igennem dit lager butt plugs og nu er klar på en anal dildo. Det kan også være, at du er der, hvor du har prøvet en på størrelse med en almen penis og nu er klar til XL-versionen.

Uanset hvad, har vi anal dildoer i mange forskellige størrelser og udformninger. Det vigtigst i denne sammenhæng er, at du ikke bliver overmodig. Det kan være at du er vant til udvide anus, men har du nu også taget højde for, at det er en større dildo du bruger?  


Tilpas stimulering med mindre anal dildo

Hvis du ikke lige er klar på den store, realistisk udseende anal dildo, findes der også mindre størrelser, der har en mere passende størrelse. Som bekendt er det ikke størrelsen, men gørelsen! Med en mindre anal dildo får du et produkt i minimal størrelse, men med maksimal effekt.

For at få anal stimulering til at bære frugt, er det ikke altid en stor krabat der skal til og nogle kvinder kan også blive helt skræmte ved tanken om at skulle have sådan en op i sig. Så, der findes man excellente grund til at vælge en lille dildo. Det er en god begynderdildo for de fleste.

Butt plugs – brug dem forud for din anal dildo

Mange tænker måske på butt plugs med en fnisen. De kan se meget fremmedgørende ud, men producenterne i dag er så dygtige til at designe butt plugs, at de til tider blot ligner et lille juletræ fra Kählers julekollektion. Mange af dem bliver lavet i lækker silikone som er nemme at arbejde med.

Før du begynder at bruge din anal dildo, er det vigtigt at varme op først. Vi kan ikke understrege det nok gange. Her kan et anal starter sæt være sin vægt værd i anal dildoer. Et anal starter sæt indeholder butt plugs i forskellige størrelser, som kan bruges til langsomt at varme anus op til anal dildoen. Vi anbefaler varmt, at have sådan et sæt liggende.

Realistisk anal dildo

Som med almindelige dildoer til vaginal brug, findes der selvfølgelig også realistisk udseende dildoer til anal brug. Hvis du bare ikke kan stå for en den visuelle og følelsesmæssige penis illusion, så er en naturtro penis vejen at gå. Men et realistisk penishoved og de dunkende blodårer ned langs skaftet er da også bare hel uimodståelige!

Designet på en naturtro penis er noget producenterne i dag går rigtig meget op i, og det faktisk kun mangel på resten af den mandlige krop, der gør at du ved at den ikke er ægte. De realistisk udseende anal dildoer er lavet i så silkeblødt materiale, at man skulle tro, at man stod med en ægte penis i hånden. Er det illusionen af ægthed du søger, er det anal dildoen at købe.

Glat anal dildo

En glat anal dildo er en god begynder anal dildo. Dens spidse top og det glatte materiale gør det til en nem dildo at føre ind i anus. Den har et slankt design og uden nogle buede former, som gør den lige i at bruge. På trods af dens slanke design, skal den lige som andre anal dildoer have godt med glidecreme.

Glidcreme skal være vandbaseret, så den ikke ødelægger dildoen. Det gør sexoplevelsen meget bedre, når anus og anal dildoen er bliver smurt ind i glide creme. Som regel skal der ikke så meget glide creme til en god og langvarig session.


Anal dildo med vibrator

En anal dildo vibrator er et spændende anderledes produkt, som kan fører dig helt ud i det uendelige univers af anale orgasmer! Den er en garant for den heftige og stærke orgasme, som du kun kender, når du har oplevet den.

En anal dildo vibrator kan massere andre steder på kroppen end lige anus og på den måde er den en god kompagnon til en aften i solosexens tegn. Den kan være genial at bruge på klitoris også, men ellers så brug den på de erogene zoner på kroppen og få et godt forspil inden finalen.

Glide creme – anal dildoens glatte ven

Glidecreme er en fundamental del af det at have anal sex, uanset om du bliver stimuleret af en ægte penis, via fisting, med butt plugs eller anal dildo. Du skal bruge glide creme, for den måde undgår du smerter og får en monumental bedre sex oplevelse.

Som beskrevet tidligere, så er det vigtigt at være obs på, til hvilket formål glidecremen skal bruges inden du bruger den. Det er en god ide både at have ene silikone baseret og en vandbaseret glide cremen liggende i natbordsskuffen. Den silikonebaserede glide creme er god til analsex der ikke involverer sexlegetøj og kondomer. Hvorimod den vandbaserede glidecreme er cremen at bruge til sexlegetøj, da den ikke kan nedbryde materiale på sexlegetøjet eller kondomet.

Et afslappet anus skal der til før anal dildoen indføres

At skulle bruge en anal dildo kan hurtigt blive en smertefuld affære, hvis man ikke har forberedt sig ordentligt. Ultimativt kan det bevirke, at man helt mister lysten til at prøve anal sex igen. Uanset hvilke nemme stykker af sexlegetøj man prøver. Og det kan vi jo ikke have, når nu det kan være så fantastisk en oplevelse.

Hvis din partner er involveret i brugen af din anal dildo, er tillid, respekt og kommunikation nøgleordene. Aftal, hvordan I går til værks. Få talt om, hvad der er do’s and don’ts og vær dygtige til at spørge og mærke efter undervejs. Giv modtageren en afslappende massage, så kroppen er helt afslappet og forsæt ind til anus. Den skal masseres og kæles for før den er villig til at tage imod.

Rengøring før og efter brug med din anal dildo

Det er bare rart at have en ren røv at trutte i, når man skal til at dyrke anal sex med en anal dildo. Da mange frygter, at det kan blive en beskidt omgang at begive sig ud i, kan man give sig selv ro ved at gøre sig ren. Til formålet findes der noget så praktisk som en anal douche.

En anal douche er en pumpe, der pumper vand op i endetarmen. Det er et tarmskyl der virker og du kan roligt begive dig ud i analsexens verden uden hygiejneproblemer at tænke på. Husk at bruge en anal douche med omtanke, så du ikke får skyllet hele den gode bakterieflora i endetarmen ud. Kroppen har brug for de små banditter!