FJERNBETJENT VIBRATOR

En fjernbetjent vibrator er et oplagt valg, hvad end du skal lege alene eller sammen med en partner. Med en fjernstyret vibrator er der også rig mulighed for at eksperimentere med leg uden for soveværelset. Se vores udvalg af par vibratorer, vibrator æg og andet sexlegetøj med fjernbetjening lige her. Læs mere

Viser alle 29 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.339,00 kr. 1.071,20
Billigst på PriceRunner

Fjernbetjent vibrator

LELO Tiani 3 Parvibrator i Sort

kr. 1.239,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.125,00 kr. 900,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.070,00 kr. 856,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.039,00 kr. 831,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.000,00 kr. 800,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 669,00 kr. 535,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 599,00 kr. 479,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 515,00 kr. 412,00


Hvad kan en fjernbetjent vibrator?

En vibrator med fjernbetjening kan noget helt særligt. Det bliver ofte omtalt som et udpræget stykke par sexlegetøj, da det kan tilføre noget ekstra sjov og ballade til jeres i forvejen frække lege. Men Hvad er en fjernbetjent vibrator egentlig? 

Jamen, ganske som du nok har forventet, så er det simpelthen en vibrator med en fjernbetjening til. I stedet for at regulere hastighed og mønstre på siden af vibratoren, så bruger du en fjernbetjening. Det giver anledning til, at du og din partner kan bruge den på andre og frække måder end en normal vibrator.

Fjernbetjent vibrator - hvilke findes der?

Når vi taler om en fjernbetjent vibrator er der ikke andet at sige end - Der kommer flere og flere vibratorer med fjernbetjening på markedet. Én af grundene er den, at de bare er frække og sjove at bruge. De er ideelle til par-lege, og så giver de nogle helt fantastiske orgasmer. Her ser du en række af de forskellige former for populære fjernbetjent sexlegetøj der findes, Vibrator æg, Klitoris vibratorer, Wearable undertøj

Det fjernbetjente og trådløse element er forsøgt inkorporeret i meget forskelligt sexlegetøj. Men der er selvfølgelig noget sexlegetøj, hvor det er mere oplagt end ved andet. Derfor er især vibrator æg og anal plugs særligt populære, når det drejer sig om fjernbetjent sexlegetøj. Sådan noget sexlegetøj er nemlig oplagt at bruge derhjemme og i offentligheden.

Trådløs fjernbetjening

Meget af det fjernbetjente sexlegetøj, er med en trådløs fjernbetjening og meget af det har en rigtig god rækkevidde. Det betyder, at den der bruger vibratoren, og den der har fjernbetjeningen, ikke behøver at være i samme rum. Har du et trådløst vibrator æg med fjernbetjening, er der især lagt op til sexede og pirrende lege.

Hvorfor ikke tage dit vibrator æg i før du din partner skal ud og spise på en restaurant eller i byen? Lad din partner styre ægget. Han eller hun vil med garanti glæde sig over, at se hvordan du bliver helt blød i knæene, når vedkommende øger hastigheden eller intensiteten.


Prøv vibratoren hjemme først

Inden I kaster jer ud i sexlege i det offentlige, så kan I altid lege med det hjemme, teste vibratoren af og få samme glæde. Når man først er begyndt at bruge sexlegetøj, så får man en naturlig lyst til at prøve noget forskelligt.

Derfor kan fjernbetjent sexlegetøj være et rigtig frækt og anderledes stykke sexlegetøj. De forskellige måder, som man anvender sit sexlegetøj på, kan give nogle helt forskellige oplevelser. Det er derfor sjovt og lækkert at eksperimentere med mange forskellige slags sexlegetøj.

Hvorfor vælge en fjernbetjent vibrator?

Du bør naturligvis vælge fjernbetjent sexlegetøj, fordi det giver en masse muligheder, som du ikke får, når du bruger en ”almindelig” vibrator. Oplev nye sider af jeres sexliv med fjernbetjent sexlegetøj. Det giver en helt anden form for frihed, når enten du eller din partner har den trådløse fjernbetjening i hånden. 

Kombiner f.eks. den fjernbetjente vibrator med en fræk blid bondage leg. Mange vælger også at bruge fjernbetjent sexlegetøj sammen med et helt andet stykke sexlegetøj.Det giver nemlig en helt fantastisk følelse, når du bliver stimuleret flere steder på en gang.

Fordele ved en fjernbetjent vibrator

Der er mange fordele ved at bruge en vibrator med en tilhørende fjernbetjening. Mange peger på det element, at man kan bruge den til frække sexlege i offentligheden. Og her er vi helt enige, for det er bestemt en fordel og et kæmpe plus.

Se også her hvilke andre frække fordele der er ved at bruge sexlegetøj med fjernbetjening: Flere frække muligheder for leg, Frække sexlege offentligt, Undgå ubehagelige stillinger med en fjernbetjening, Risikoen for at blive opdaget.

Som vi allerede har været inde på, så giver et fjernbetjent stykke sexlegetøj muligheden for mange flere frække lege, da du kan rykke legen ud af soveværelset. Det er muligt at dyrke sex, uden at skulle røre hinanden upassende steder. Og selve det frække og forbudte element er helt afgørende. Også sololeg bliver meget sjovere.

For hvor du normalt skal føre vibratoren rundt og justere hastigheden på siden af den, så kan du nu let styre styrken med en fjernbetjening, der ligger godt i hånden.


Brug en fjernbetjent vibrator i offentligheden

Mange mennesker tænder på at dyrke sex i offentligheden. Det hænger ofte sammen med, at det er forbudt, hvilket gør det ekstra frækt. Risikoen for at blive opdaget gør oplevelsen endnu vildere, og det har helt klart en stor betydning, når man dyrker sex udenfor hjemmets fire vægge.

Andre peger også på, at man dyrker sex offentligt fordi de enten har en affære eller fordi de simpelthen ikke har mulighed for at dyrke sex derhjemme. Uanset hvilken årsag der ligger til grund, for at du synes, at det er frækt at dyrke sex i offentligheden, så er en fjernbetjent vibrator helt oplagt at bruge. 

En orgasme i al hemmelighed

For med sådan et stykke sexlegetøj er der ingen der finder ud af, at du er ved at få en orgasme, selvom du står og er ved at bestille en drink. Hvis du altså kan holde masken. Kommer du med små stønne lyde, så er det helt sikkert også noget som din partner vil nyde at se.

Men selve øjeblikket, hvor man bliver opdaget i at stå på et snusket toilet og dyrke sex slipper du for – medmindre I har lyst til den slags naturligvis. For det kan naturligvis være, at det simpelthen bliver for hedt og I bliver nødt til at få lettet trykket, når den første og bedste mulighed byder sig. Dyrker du sex offentlig så husk på, at det ikke må være stødende eller til gene for andre mennesker. Læs mere her om hvilke regler der gælder, hvis du har fået lyst til at ”slå dig løs” i det fri.

Husk glidecremen sammen med din fjernbetjent vibrator

Som med alt andet sexlegetøj så bliver det bare bedre, når du bruger en vandbaseret glidecreme. Er det fordi, at du skal bruge en fjernbetjent vibrator æg en tur ud i byen eller skal I bruge det hjemme i dobbeltsengen, så brug glidecreme. Brug det gerne til at indføre vibratorægget, hvis du ikke er ophidset nok, når du skal føre det op. 

Et andet plus ved at bruge et vibrator æg imens du går rundt i offentligheden er det, at du samtidig træner din bækkenbund. Har du en stram bækkenbund så vil du opleve en større følsomhed og du vil kunne opnå en mere intens orgasme. Vil du vide mere, så læs med her.