MISTER SIZE

Mister Size er et kondommærke, der har specialiseret sig i kondomer af allerhøjeste kvalitet. Deres fokus er på størrelsen – for når det kommer til kondomer, så er det faktisk størrelsen, der tæller! Derfor kommer Mister Size kondomer i hele syv forskellige størrelser. Læs vores kondom guide og find den rette størrelse til dig.

Viser alle 15 resultater


Mål diameter og ikke længde til Mister Size kondomer

Det er en almindelig kendt misforståelse, at det mest handler om længden på penis, når du skal finde kondomer. En lang penis er en stor penis, ikke? Det er faktisk forkert – det hele handler om diameteren, og det giver faktisk ret god mening, når du lige tænker over det. Kondomet bliver strammere eller løsere med en større eller mindre diameter og omkreds, men det gør ingen forskel, om penis bliver kortere eller længere.

Derfor er det hos Mister Size også diameter, der er i fokus, når du skal finde den rigtige størrelse. Størrelsen på penis varierer i lige så høj grad som ansigtstræk, hårfarve, højde, skostørrelser og så videre, så der er ikke to, der er ens – og det sætter krav til kondomerne, der skal passe til utallige forskellige penisser. Men når du så finder et kondom, der passer perfekt, får du også en meget bedre oplevelse ud af det.

Sådan finder du din Mister Size kondomstørrelse

Netop fordi størrelse er spidskompetencen for Mister Size, tidligere My Size, finder du flere forskellige værktøjer til at finde din kondomstørrelse. Deres værktøjer er lavet til at være 100 % nemme at bruge, og du kan vælge lige den metode, der passer bedst til dig. Du kan enten bruge deres kondomguide til at måle dig frem til den rigtige størrelse, eller deres app til smartphones.

Med appen vender du bare telefonen til liggende tilstand, holder din erigerede penis op til billedet på skærmen og ser, hvor du lander på størrelsesskalaen. Den anden måde er at få fat i en brochure eller printe en PDF, hvor du klipper et målebånd ud. Så folder du båndet om din erigerede penis og aflæser den anbefalede Mister Size kondomstørrelse, og så ved du lige, hvilken størrelse du skal købe.

Hvorfor er det vigtigt med den rigtige størrelse?

Når du køber tøj og sko, finder du altid den rigtige størrelse, for det er jo det, der føles bedst – for når det, du tager på kroppen, rent faktisk passer, så føles det bedre, ikke? Det samme gælder for kondomer. Mister Size siger, at det kun føles rigtigt, hvis det passer rigtigt, og vi hos Alt er tys tys er helt enige. Hvis størrelsen passer, bliver det endda også nemmere og mere rart at rulle kondomet af bagefter.

Hvis kondomet er for stramt, kan det være mindre rart at tage det på, og du kan miste lidt af følelsen – det kan selvfølgelig også få dig til at holde længere, hvis det er noget, du har problemer med, men det bør ikke være for stramt. Hvis det er for løst, risikerer du, at det ryger af, eller at der kommer lidt sæd ud af det. Med andre ord er et for løst kondom ikke sikkert, og det føles heller ikke godt for nogen af jer.

Hurtigt overblik over de forskellige størrelser

Mister Size kondomer går fra en diameter på 47 mm til 69 mm og en længde på 160 mm til 223 mm. Det er standardstørrelserne de fleste steder, og hos Mister Size har du 7 forskellige størrelser at vælge imellem mellem de angivne standardmål. Du har derfor næsten garanti for at finde en kondomstørrelse, der passer til din penis, fordi der er så mange størrelser at vælge imellem.

Og er du alligevel lidt i tvivl om størrelsen efter at have målt med en af de to metoder fra Mister Size – eller bare med et målebånd derhjemme – kan du altid købe lidt forskelligt ind, så du kan afprøve dem i aktion. Det kan være, at du foretrækker en lidt strammere følelse, så du måske går en størrelse ned fra den størrelse, der ellers passer perfekt, og med et lille udvalg af et par størrelser kan du nemt prøve dig lidt frem.

Højeste kvalitet med Mister Size kondomer

Kvalitet er det allervigtigste for Mister Size, for uden kvalitet er det ikke muligt at give kunderne derude en god oplevelse – og når det handler om sex, er en god oplevelse jo det eneste rigtige! Kvalitet er derfor i fokus fra starten af produktionen og gennem hele processen. Selv indpakningen er en del af den høje kvalitetskontrol, som alt fra Mister Size gennemgår.

Designet på indpakningen er altid moderne og yderst holdbart, så kondomerne beskyttes bedst muligt. Kvalitetskontrollerne af kondomernes materialer og produktion lever også altid op til de krav, der er på markedet. Mister Size kondomer er fremstillet af naturgummilatex og testet hver især for at sikre, at du får det allerbedste kondom, der både er sikkert og føles godt.

Opbevar dine Mister Size kondomer rigtigt

Mister Size sætter også meget fokus på, at du opbevarer dine kondomer korrekt. Selvom det er god kvalitet og holdbare materialer i både indpakning og selve kondomet, er det nemlig vigtigt, at du tager nogle forholdsregler, så du ikke står med et ødelagt kondom, når lysten er på sit højeste. Husk altid at tjekke udløbsdatoen – mange tænker ikke over det, men som så meget andet holder kondomer ikke for evigt.

I forhold til opbevaring skal du passe på ikke at opbevare dine kondomer i direkte sollys og i alt for høj varme. De skal opbevares køligt og tørt, så hvis du har en natskuffe, en kasse under sengen eller måske bare en hylde i skabet, er du ret meget på den sikre side. Du skal desuden huske ikke at lægge dit kondom sammen med skarpe genstande som nøgler eller andet, der kan skade kondomet og rive hul i det.


Gode grunde til at bruge Mister Size kondomer

At bruge kondom er for mange en helt naturlig ting, som ingen af parterne tænker over, men andre skal lige bruge lidt overbevisning – og det er nemt nok at overbevise om! Kondomer skal nemlig ikke ses som en træls ting, der sætter begrænsninger for sex eller nydelse, men mere som et godt hjælpemiddel til at gøre begge parter trygge og dermed gøre det til en god oplevelse.

Mister Size kondomer er et rigtigt godt valg, når du skal købe kondomer. Mærket har i mange år været kendt under navnet My Size, men har nu skiftet navn - kondomerne er de samme. Derfor kan du regne med den samme høje kvalitet og fantastiske pasform, som du kender fra My Size kondomer. 

1)     De beskytter jer begge to mod kønssygdomme

Kondomer er det eneste, der beskytter jer begge to mod kønssygdomme, når I har sex. Og det kan da siges at være en kæmpe fordel ved at bruge kondomer! Kønssygdomme er altid bare noget, der kan kureres med en enkelt pille – nogle gange skal der langvarig behandling til, og nogle kønssygdomme kan endda påvirke din evne til at få børn, hvis ikke de bliver behandlet i tide.

Når du bruger kondom, beskytter du derfor både dig selv mod at blive smittet med en kønssygdom og at smitte andre, hvis du selv har en. Det er ikke altid til hverken at se eller mærke, hvis du har en kønssygdom, og derfor er det en god idé altid bare at bruge kondom – især når du har mere end én sexpartner, der måske også ser andre. Så er I begge dækket ind uden at skulle fremvise en negativ test hver gang.

2)     De beskytter mod graviditet

Åh, det føles så godt bare at kunne hive sjoveren frem og gå direkte i gang uden at skulle bakse med et kondom og sætte hele akten på pause – men hvis du ikke lige gik med drømmen om at få børn inden for den nærmeste fremtid, hvor sjovt er det så, når du på grund af din vilde aften 9 måneder senere skal op flere gange om natten for at trøste en grædende baby eller måske betale børnebidrag de næste 18 år?

Derfor er en af de største fordele for mange det faktum, at kondomer beskytter 99,99 % mod graviditet, og så er det altså en billig pris at betale blot at skulle trække et stykke latex over penis, inden du går i gang. Og det behøver altså ikke være irriterende og usexet at skulle sætte kondom på undervejs. Øv dig godt hjemmefra, så du kan give din partner lidt opmærksomhed med blide kys, imens du sætter det på.

3)     Du kan have dem med overalt

De fylder jo ingenting, de kondomer. Du kan derfor tage dem med dig og altid have et kondom ved hånden, når du er ude. Hav altid et i tasken eller pungen – og tjek lige i ny og næ, at det ikke er blevet for gammelt, hvis du ikke får det brugt. De er desuden meget diskrete at have med både i design og størrelse, så du skal ikke være bekymret for, at nogen ved siden af dig i køen får smugkigget ned i pungen til dit kondom.

Hvis du ikke har et kondom i tasken eller pungen, kan du heldigvis også købe dem næsten alle steder. Alle supermarkeder har kondomer, og det er de færreste døgnkiosker og lignende, der ikke har et udvalg. Det kan være, at de ikke har en model, der passer lige så perfekt som dem, du kan få fra Mister Size men en næsten-rigtig størrelse er helt sikkert bedre end intet kondom, hvis du er stærkt på vej til din partner!

4)     Du sender et fornuftigt signal

Både når du køber kondomer og hiver det frem med en partner, viser det til omverdenen, at du er en fornuftig person, der tænker sig om. Nogle synes, at det kan være lidt pinligt at købe kondomer, men i virkeligheden viser det bare til ekspedienten i supermarkedet eller hvor du nu køber dem, at du tager fornuftige valg. Og der er ingen, der kigger på den størrelse, du tager ned fra hylden, så bare rolig!

Er du sammen med en partner, måske for første gang, er det også rigtig god stil at insistere på at bruge kondom – og det er lige gyldigt, om du er mand eller kvinde. Det betyder ikke, at du ikke stoler på, at din partner er sikker at være sammen med, men nærmere at du ikke tager nogle chancer og gerne vil beskytte jer begge to, og ikke kun dig selv. Det er god stil!

5)     Du kan få sjovere sex

”Sjovere sex” læser du måske med en anelse skepticisme, for hvordan kan kondomer give dig sjovere sex? For det første giver det en meget mere afslappet stemning, når ingen af jer skal tænke over, om I nu er sikre eller ej – både i forhold til prævention og kønssygdomme. Når I ikke skal tænke på det, er det meget nemmere bare at give den los og nyde hinanden, og nogle mænd holder endda også længere med kondom!

Derudover kan I jo vælge et kondom, der er lidt særligt, så I stimuleres på andre måder også. Enten med en spændende smag, hvis du skal forkæles med et blowjob, en sjov farve eller en tekstur, der gør noget lækkert for den, der modtager. Nogle kondomer har nemlig riller, knopper eller en varmende eller kølende effekt, der føles helt fantastisk og pirrende.


Veganske kondomer fra Mister Size

Det er blevet en trend at købe alt vegansk, fordi der kommer mere fokus på de gode egenskaber, der er ved veganske produkter. Både fairtrade, økologi og veganske produkter stiger i popularitet, blandt andet fordi vi går mere op i dyrevelfærd at passe på miljøet og kun at spise og drikke noget, der er godt for os – vi vil gerne være sunde både udvendigt og indvendigt!

Derfor er alle kondomer fra Mister Size også veganske. På den måde kan du være helt sikker på, at der for det første ikke er brugt nogle animalske produkter i produktionen og at de for det andet ikke er testet på dyr – hverken kondomernes materiale eller glidecremen, der er på kondomet. Det er kondomer med god samvittighed, og det er noget, vi hos Alt er tys tys kan stå inde for.

Analsex med Mister Size kondomer

Analsex er dejligt og frækt på samme tid, men der er nogle ting at overveje, inden du og din partner springer ud i det – og det har også noget med kondomer at gøre. Helt generelt er det vigtigt at varme langsomt op og bruge masser af glidecreme, så der ikke er nogen, der får skader. På med glidecreme og start med fingre eller mindre stykker anal sexlegetøj, så musklerne vænner sig til udvidelsen.

Derudover er det en rigtig god idé at bruge kondom ved analsex i god kvalitet som dem fra Mister Size. Der er de samme risici for kønssygdomme ved analsex som ved andre typer sex, både oralsex og vaginalsex. Derfor skal kondomet ikke glemmes, og det er også rigtig praktisk til skift mellem vagina og anal, fordi I bare kan sætte et nyt kondom på uden nødvendigvis at skulle gennem en grundigere rengøring.

Husk den rigtige glidecreme

Det allervigtigste ved analsex og anal leg generelt er glidecreme – og masser af det! Også selvom I bruger kondom, der allerede har glidecreme på. Glidecreme skal ikke bruges under kondomet, da det så risikerer at glide af, men brug masser af det omkring anus og gerne på fingre og legetøj, som I bruger til at varme op med. Der er nemlig ikke naturlig smørelse bagi, så der skal noget glidecreme til, før det føles glat og rart.

Det er bare vigtigt, at I bruger den rigtige glidecreme. En silikonebaseret glidecreme er bedst til analsex, fordi den er mere drøj og holder længere, hvor en vandbaseret fordamper med tiden, så I skal påføre nyt. Hvis I bruger kondom, må I ikke bruge oliebaseret glidecreme, da det kan opløse kondomet, og bruger I sexlegetøj af silikone, må I kun bruge en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret ødelægger materialet.

Elsk din penis med Mister Size

Et stort fokuspunkt for Mister Size er kærlighed til penis! På samme måde som vi opfordres til at elske os selv og vores kroppe generelt, er det også essentielt for en mand at elske sin penis. Det er meget nemmere at give sig hen til følelsen af sex og virkelig nyde det med sin partner, hvis der er selvtillid i de intime dele – og det er kun dig, der kan det!

Og som sagt er det også kun, når det kommer til kondomer, at størrelsen har betydning – på alle andre områder er din partner helt sikkert ligeglad med, om du bruger størrelse 47 eller 69, så længe du ved, hvad der virker for dig, og hvordan du skal bruge dine godter på den helt rigtige måde. Så hop på det kondom, der passer til dig, og vær glad, selvsikker og vigtigt af alt – elsk din penis!

Brug Mister Size kondomer til onaniprodukter

Kondomer er ikke kun til sex med en partner – eller hvis du lige giver dig selv en god hånder, og gerne vil kunne bestemme, hvor resultatet ender henne. Du kan også bruge dine Mister Size kondomer til onaniprodukter, hvis du ejer sådan nogle. Det er blevet mere og mere populært til mænd også at bruge redskaber til onani, selvom mange tænker, at sexlegetøj kun er for kvinder.

Du kan selvfølgelig bruge alle onaniprodukter uden kondom, men hvis du vil slippe for rengøringen, er kondomer en rigtig god idé. Bruger du for eksempel en fleshlight, kan du slippe for at tage sleeve ud, vaske og lægge den til tørre bagefter – med et kondom ruller du det simpelthen bare af og smider det ud, og så er du klar til en ny omgang, næste gang du får lyst.

Mister Size kondomer og AltErTysTys.dk

Er du blevet overbevist om, at Mister Size kondomer er lige det, du mangler, er det bare om at komme i gang! Brug vejledningen til at måle din penis’ diameter i erigeret tilstand og vælg den størrelse kondomer, der passer til din penisstørrelse. Når du bestiller fra Alt er tys tys, får du altid hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe med at kunne dyrke sikker og behagelig sex.

Og når du alligevel er i gang, er det bare med at kigge på alle de andre produkter på vores hjemmeside, som du kan nyde sammen med dine nye kondomer. Vi har et stort udvalg af glidecreme, og du kan vælge frit mellem typerne, så du kan få den, der passer til din leg, lige meget om det er silikonebaseret eller vandbaseret.