MAGOON

Med Magoon kan du skabe en uforglemmelig aften sammen med din partner. Mærket byder på et udvalg af forskellige massageolier og -lys, der kan bruges til en særlig anledning. Du kan finde en massageolie med præcis den duft og de egenskaber du har brug for. Deres massagelys er også helt perfekte til en romantisk aften, hvor stearinlyset kan skabe den rette stemning samtidig med, at den dryppende olie giver en glat og lækker massage. Her hos os finder du et bredt udvalg af produkter fra Magoon. Du kan finde din yndlingsduft eller gå på opdagelse og finde en ny favorit. Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Magoon – sensuel nydelse

Magoon er det helt rette valg, hvis du leder efter et produkt, der kan gøre din massageoplevelse endnu bedre. Deres olier er lavet med de mest velduftende aromaer, så du kan nyde en komplet sanselig oplevelse. Olien får naturligvis hænderne til at glide let og elegant over den nøgne hud.

Ingen massage er komplet uden den rette massageolie, og med Magoon er du sikker på at finde mindst en, der er lige, hvad du har brug for. Deres mange forskellige dufte gør, at du altid kan finde en, der falder i din smag – uanset om du er til jasmin, jordbær eller vanilje.

Du kan uden tvivl det rette produkt til at give dig eller din partner en uforglemmelig og sensuel nydelse. Find din Magoon massageolie i dag og oplev hvilken forskel den rette olie gør for dit forspil. Med en olie er der ingen undskyldning for at slippe for en god massage.

Aromatiske massageolier og -lys

Deres sortiment byder på en lang række massageolier med forskellige dufte. Men du finder også såkaldte massagelys fra Magoon. Massagelys er stearinlys lavet på olie. Når lyset smelter, vil olien kunne bruges som en varm massageolie direkte på kroppen.

Et massagelys fra Magoon kommer i en smart og praktisk holder, der også har en tud, du kan hælde fra. På den måde kan du let og uden noget ekstra besvær fordele olien direkte fra lyset. Det tillader dig også at lade lyset brænde videre, mens du giver massage.

På den måde kan du og din partner nyde stearinlysets skær såvel som den dejlige duft det spreder, når det er tændt. Et massagelys er oplagt til en særlig anledning, hvor forspillet gerne må være ekstra romantisk og langvarigt.

Sæt fokus på nydelsen

En massage er et ofte overset trick, når det kommer til at forkæle og sætte fokus på forspillet. Det kan være en utrolig intim og erotisk oplevelse – både for den der får massage og den der giver. I kommer helt tæt på hinanden, og I bliver begge varmet op.

Det hele bliver dog meget bedre, hvis I husker at bruge en massageolie. Bruges i stedet en normal creme, vil den hurtigt blive absorberet af huden. Det kan blive klistret og ret besværligt at give en god massage med dette.

Bruger I en god massageolie fra Magoon kan I være sikre på, at alt glider som det skal. Olien absorberes ikke af huden, og I kan blive ved, så længe I ønsker. Husk at olie ikke kan bruges sammen med latexkondomer, og at massageolie ikke anbefales som erstatning til glidecreme.


Gør din massage ekstra dejlig

En massage er en skøn ting – men den kan blive endnu bedre, hvis du husker at bruge en god massageolie. I vores sortiment fra Magoon kan du uden tvivl finde det helt rette produkt til at gøre din massage ekstra dejlig. Her kan du få aromatiske olier til enhver lejlighed.

Ved at bruge en massageolie er du sikker på, at din massage bliver så god som mulig. Den sikrer, at dine hænder glider let over huden, og at de bliver ved med at gøre det. En af de helt store fordele ved olien er nemlig, at den ikke trænger ind i huden.

Både den der giver og den der modtager massagen, kan altså være sikker på en behagelig oplevelse hele vejen igennem. Skal det være endnu mere glat og glidende, kan I naturligvis altid bruge mere. Olien kan renses af med sæbe og vand efterfølgende.

Mere nydelse med det rigtige produkt

Magoon er nydelse på flaske. Deres produkter er et simpelt men effektivt redskab, når det kommer til at forbedre jeres fælles nydelse. Hertil er det selvfølgelig vigtigt, at I vælger det rette produkt. Skal det for eksempel være en helt klassisk massageolie med en mild jasminduft?

Eller synes I bedre om det smarte massagelys? Uanset hvad er der rig mulighed for at eksperimentere og prøve jer frem. Magoons produkter er prisvenlige, og I kan nemt prøve flere slags. På den måde kan I hurtigt finde frem til jeres favorit.

Duften er selvfølgelig vigtig. Det skal være en duft I finder behagelig og ikke mindst sensuel. Alle deres produkter er lavet med milde dufte. I kan derfor være sikker på, at duften ikke kommer til at overtage eller blive for meget.

En verden af erotiske aromaer

Netop duften er vigtig, når det kommer til at finde den rigtige massageolie. Af samme grund har Magoon også flere duftvariationer af deres populære olie. Det er derfor også den samme olie og kvalitet du får blot tilført en ny duft.

Er du allerede blevet vild med den glatte og sensuelle massageolie, kan du altså nemt prøve en ny duftvariant. Du vil nemlig opleve samme effekt, uanset hvilken duft du vælger. Du kan blandt andet finde dufte som jasmin, jordbær, vanilje såvel som deres egen Indian Love Oil duft.

Der er altså nok at dykke ned i. Du og din partner kan finde en verden af aromatisk sensualitet og erotik, når først I har opdaget Magoon. Her hos os finder I et bredt udvalg af de forskellige dufte, så I altid kan købe jeres stimulerende produkter lige her.


Find Magoon hos Tys Tys

Når du handler hos os, kan du altid regne med et bredt udvalg af de bedste produkter. Derfor har vi også en lang række af Magoons massageolier, og du kan finde alle de mest populære dufte lige her. Lad dig inspirere af udvalget og vælg den duft du synes lyder bedst.

Vil du se lidt nærmere på de mange stimulerende produkter, er du naturligvis altid velkommen i vores sexshop i Aarhus. Her kan du finde alle de produkter, du ser her online. Vi har mange udstillingsmodeller og testere, så du kan danne det et endnu bedre indtryk af hvilket produkt, der er det rigtige for dig.

I vores butik møder du også vores dygtige personale. De står altid klar til at hjælpe dig med hvad end det skulle være. De kan ligeledes rådgive og vejlede, så du finder det produkt, der kan det du har brug for. Uanset om du handler i butik eller online, kan du regne med kundeservice i topklasse.

Alt til et forførende forspil

Når du handler hos os, finder du ikke bare massageolie fra Magoon. Du finder også alt andet du overhovedet kunne tænke dig til forspil. En massageolie er et godt sted at starte, men et forspil kan gøres endnu bedre med sexlegetøj, pirrende gels og glidecreme.

Lige meget hvad du synes lyder mest spændende, kan du finde det lige her. I vores kategori med sexlegetøj til par, finder du alt det sexlegetøj, der er allerbedst at bruge som par. Du kan også finde frække sexspil, der uden tvivl vil give anledning til nogle nye lege.

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af anal sexlegetøj og strap-ons til parret, der ønsker at eksperimentere og udforske hinanden. En massageolie er altså et godt sted at starte, men det behøver langt fra at være slutningen på jeres erotiske rejse.

Køb dine produkter diskret online

Mange foretrækker at købe sexlegetøj og andet erotisk udstyr online. For mange kan det være grænseoverskridende at besøge en butik og snakke om massageolier, glidecremer og andre stimulerende produkter. Du skal dog altid føle dig velkommen i vores butik, hvor vores professionelle personale kan hjælpe dig.

Ønsker du at handle online, kan du dog også nemt gøre dette, og samtidig regne med samme diskrete betjening som i butikken. Vi sender nemlig dine varer helt diskret. Indpakningen er anonym og der står et anonymt firmanavn på pakken.

Det samme gør sig gældende på dit kontoudtog, hvad end du handler på vores webshop eller i butikken. Du kan derfor trygt købe dine produkter fra Magoon hos Tys Tys. Her kan du regne med diskret levering, personlig kundeservice og kun de bedste produkter til din nydelse.