REGULAR KONDOMER

Leder du efter helt almindelige kondomer, der kan give dig den nødvendige beskyttelse, når du har sex? Så har Altertystys.dk et godt udvalg til dig. Vi har sørget for regular kondomer til enhver anledning, så du altid kan dyrke sikker sex og dermed nyde oplevelsen fuldt ud. Regular kondomer er kondomer i en medium størrelse. Læs mere

Viser alle 9 resultater


Sikker sex med regular kondomer

Hvis du vil dyrke sikker sex med din partner, skal du huske at bruge et kondom. Regular kondomer er nogle af de mest populære typer af kondomer. Det er nemlig den størrelse, der oftest bliver brugt. Vores normale kondomer er uden smag, farve eller andre ekstra elementer.

Det er vigtigt at det kondom du køber er den rigtige størrelse. Ved du ikke hvad din størrelse er, er der store chancer for at du kan passe en regular størrelse. Det er nemlig den de fleste mænd bruger. 

Varieret udvalg af regular kondomer

Sikker sex behøver ikke at være en kedelig og mindre nydelsesfyld oplevelse. Det kan tværtimod faktisk være endnu mere stimulerende og spændende. Et regular kondom er et kondom i en medium størrelse og kan komme i mange varianter. 

Du kan finde regular kondomer fra nogle af de bedste mærker. My Size er blandt andet kendte for deres kondomer med god pasform. De har mange flere størrelser end andre kondommærker, og der er derfor større chance for, at du kan finde et der passer perfekt til dig. 

Ekstra tynde kondomer

Mange mænd er trætte af at bruge kondom. Ofte er det fordi de oplever en mindsket følsomhed ved brug af kondom. Derfor har vi naturligvis også sørget for regular kondomer, der er ekstra tynde. Faktisk kan du købe verdens tyndeste kondom fra LELO lige her. 

Selvom kondomet er ultra tyndt, får du stadig den nødvendige beskyttelse. Der er altså ikke større risiko for, at kondomet går i stykker eller revner. Du kan som altid bruge en glidecreme uden olie sammen med kondomet. Så opnår du den bedste beskyttelse ved at mindske modstand og udtørring af kondomet.


Billig men effektiv prævention

Undskyldningerne for ikke at bruge kondomer er mange. Men faktisk er der ikke nogen gode undskyldninger. Kondomet er nemlig ikke bare et effektivt præventionsmiddel. Det er også et ret billigt produkt. Du får altså god kvalitet og beskyttelse for få penge. Dertil kommer det i et utal af udgaver og variationer.

Du behøver ikke altid at vælge det samme kondom. Du kan med fordel variere din oplevelse og have forskellige slags kondomer liggende i skuffen derhjemme. Hvis du ved at et regular kondom passer dig, er der masser af forskellige muligheder, der kan variere din oplevelse. 

Regular kondomer med et twist

Regular kondomer kan være mange ting. Hos Altertystys.dk kan vi godt lide, at vores kondomer kan noget særligt. Du kan selvfølgelig få helt klassiske og almindelige kondomer. Men vi synes, at sikker sex bliver rigtig sjovt, når man leger med de muligheder, et kondom med et twist giver.

Du kan nemlig gøre oplevelsen til noget helt særligt og undgå, at det bliver en irriterende pause eller en akavet situation. Det er okay at grine af det sjove kondom, og det kan faktisk være med til at løsne stemningen lidt. En afslappet stemning vil ligeledes gøre det lettere at påføre kondomet korrekt, så du og din partner får den bedste beskyttelse.

Prøv sorte regular kondomer 

Du tænker måske, at farven på kondomet ikke har den store betydning. Men det kan faktisk tilføje noget helt særligt til oplevelsen. Det kan være en sjov ting, der bringer smilet frem, eller det kan gøre det hele ekstra kinky og frækt. Du finder derfor også regular kondomer i sort i vores sortiment. 

Mange er glade for vores sorte kondom. Det må siges at være en anderledes farve til et kondom, og mange finder det særlig frækt. Det passer naturligvis også perfekt ind i en BDSM leg, hvor der i forvejen er masser af sort lak og læder. Du kan finde flere special kondomer i forskellige størrelser.


Husk den rigtige størrelse

Når det kommer til kondomer, uanset hvilken slags der er tale om, betyder størrelsen alt. Det er nemlig vigtigt, at kondomet sidder, som det skal, er behageligt, og bliver på plads under hele akten. Derfor er det også vigtigt, at kondomet hverken er for småt eller for stort. Begge dele kan give ubehag ved brug, men det kan også mindske den beskyttelse, som kondomet skal give.

Du kan med fordel tjekke vores kondomguide ud. Her kan du læse mere om, hvordan du måler din penis, og finder den rigtige kondomstørrelse ud fra dine målinger. Når først du har fundet din rigtige størrelse, kan du lettere shoppe løs og finde ud af om regular kondomer passer til dig.

Glidecreme og regular kondomer

Mange regular kondomer kommer med en smørelse. Men det kan ofte være nødvendigt at bruge mere glidecreme. Når du bruger glidecreme sammen med kondomet, er du også med til at mindske risikoen for revner. Glidecremen fugter materialet, og bibeholder den elastiske egenskab. Samtidig fjerner det også meget af den modstand, der ellers også kan lede til at kondomet revner.

Når du bruger glidecreme sammen med latexkondomer, skal du bruge en vandbaseret glidecreme eller en silikonebaseret uden olie. Du må ikke bruge en oliebaseret glidecreme eller andre glidemidler med olie i. Olien vil opløse latexen og dermed fjerne den beskyttelse, som kondomet skal yde.

Ekstra sjove kondomer

Regular kondomer behøver ikke at være kedelige kondomer. Der findes en masse sjove kondomer der med deres særlige egenskaber gør jeres lagengymnastik endnu mere pirrende. Kondomer med smag er for eksempel et hit, når oralsex skal være en appetitlig oplevelse. Her kan du vælge imellem smage som banan, jordbær og varm chokolade.

Mange er også glade for kondomer med riller for en ekstra stimulerende oplevelse. Men også kølende eller varmende kondomer kan noget helt særligt. Dertil kommer der selvfølgelig alle regular kondomer med en særlig farve. Det kan for eksempel være et stilrent og transparent look.