ØKOLOGISK GLIDECREME

Skal din glidecreme være god for både dig og miljøet? Så kan du trygt vælge en økologisk glidecreme. En økologisk glidecreme har ingredienser, der er økologiske, og er derudover også fri for parabener eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Flere af vores økologiske glidecreme er endda også veganske. Se vores komplette udvalg lige her. Læs mere

Viser alle 4 resultater


Økologisk glidecreme hos Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk gør vi hele tiden vores bedste for at kunne levere de produkter, vores kunder efterspørger. Derfor arbejder vi også hårdt på at udvide vores sortiment og gøre det tidssvarende med de tendenser og krav, der er på markedet for sexlegetøj og tilbehør. Derfor har tilbyder vi også økologisk glidecreme, så dig der ønsker at passe på både krop og jord, kan gøre dette.

Derfor er flere af vores økologiske glidecreme også veganske. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er nogen dyr, der lider for, at du kan nyde. En økologisk glidecreme kan alt det, en helt almindelig glidecreme kan. Den er blot fri for de uønskede ingredienser, samt indeholder ingredienser, der er økologiske.

Pas på dig selv og miljøet

Når du vælger at købe en økologisk glidecreme, passer du ikke kun på dig selv men også miljøet. Glidecremen er nemlig lavet uden nogen uønskede ingredienser. Det vil sige, at den er fri for parabener og parfume. Dette gør også, at den er allergivenlig. Den er derfor også helt sikker at bruge direkte på kroppen selv på det mest intime område.

En økologisk glidecreme er ligeledes godt for miljøet. Særlig med indpakningen er der tænkt over den miljømæssige indvirkning. Som eksempel har Just Glide lavet deres økologiske glidecreme i en kompostbar tube. Den er fremstillet af sukkerrør, og er derfor nedbrydelig. Der er altså en masse god sex i vente med en økologisk glidecreme – samt god samvittighed.

Hvordan bruger jeg en økologisk glidecreme?

Der er ikke noget kompliceret ved en økologisk glidecreme. Derfor bruger du den også præcis, som du ville bruge en almindelig glidecreme. Alt efter hvilken tube eller flaske glidecremen kommer I, kan du dosere mængden mere eller mindre præcist. Du skal bruge den mængde glidecreme, der giver dig den smørelse, du har brug for.

Bruger du en vandbaseret økologisk glidecreme, kan det være nødvendigt at påføre mere glidecreme løbende. En vandbaseret glidecreme absorberes nemlig af huden, og vil derfor også tørre ind over tid. Den er dog en god alsidig glidecreme, da den kan bruges både med og uden sexlegetøj. Du kan altid starte med en mindre mængde og tilføje mere, hvis der er brug for det.

Oplev en bekymringsfri seksuel nydelse

Når du bruger en økologisk glidecreme, skal du ikke bekymre dig om noget. Der er ingen farlige kemi, uønskede ingredienser eller andet, der kan skabe intim ubalance. Derudover er de økologiske glidecreme også parfumefri. Det gør, at de er allergivenlige, og derfor kan bruges af alle, uanset om du har allergi eller er bekymret for at udvikle den.

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om at skade miljøet. Du kan nemt og bekvemt smide din tomme tube ud og vide, at den kan genanvendes. Der er nemlig både tænkt på indhold og indpakning, når det kommer til økologisk glidecreme. Flere glidecreme er også veganske, så de hverken indeholder animalske produkter, eller er testet på dyr. Brug en glidecreme fra Just Glide for at få et både økologisk og vegansk produkt.

Glider som en normal glidecreme

Har du brugt en glidecreme før, kender du den lette og glatte effekt, den har. Den samme effekt kan du forvente, når du vælger en økologisk glidecreme. Alt efter om du vælger en silikonebaseret eller en vandbaseret glidecreme, kan du bruge den, præcis som du plejer.

De samme regler gælder også for økologisk glidecreme i forhold til, hvad du kan bruge hvornår. Det vil sige, at du med fordel kan bruge en vandbaseret økologisk glidecreme sammen med dit silikone sexlegetøj. Mens en silikonebaseret glidecreme skal bruges alene eller sammen med et legetøj af glas eller metal. Glidecreme er en god ting altid at have liggende i skuffen. Så er du altid forberedt, både når det kommer til forspil, onani eller samleje.


Høj kvalitet med økologisk glidecreme

Med en økologisk glidecreme er du sikret høj kvalitet. Her er ingredienserne nøje udvalgt. Samtidig er de unødvendige ingredienser taget ud. Det efterlader dig med et godt produkt, der har alle de egenskaber, du leder efter ved en god glidecreme samtidig med, at du undgår parabener, parfume og andet, der kan irritere den hud. På den måde kan du optimere din nydelse uden at gå på kompromis med dit ønske om at leve økologisk.

Dit sexliv kan blive endnu mere skønt samt endnu mere grønt, når du benytter dig af en økologisk glidecreme. Her er der tænkt på at skabe et produkt, der både respekterer dit intime område samt den følsomme bakterieflora. Såvel som det sårbar miljø vi befinder os i.

En glidecreme uden parabener

Er du på jagt efter en glidecreme uden parabener, er du kommet til det rette sted. Hos Altertystys.dk har vi udvalgt det bedste inden for økologisk glidecreme, så du kan få et sundt og ikke mindst velsmurt sexliv. Mange undgår parabener i de andre produkter, de bruger til hud og hår, så hvorfor ikke også undgå det, når det kommer til glidecreme.

Parabener har i flere år været under mistanke for at være hormonforstyrrende. Derfor hører de selvfølgelig heller ikke hjemme i en økologisk glidecreme, der har din krops sundhed for øje. Du undgår samtidig også risikoen for at udvikle parfumeallergi, da de fleste økologiske glidecreme uden parabener ligeledes har fjernet parfumen. Derfor får du også en neutralt produkt uden nogen forstyrrende smag eller duft.

Bevar en sund intim balance

Det er vigtigt, at du er forsigtig med, hvilke produkter du bruger vaginalt. Vagina har en følsom pH-balance, der normalt sørger for at holde sig selv i en sund balance. Du kan dog sætte den i ubalance, når der kommer produkter og andet kemi ude fra. Det kan give intime gener som irritation, kløe, uønsket lugt eller tørhed. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med, hvordan dit intim område reagerer, når du bruger glidecreme eller andre gels ved samleje eller onani.

Med en økologisk glidecreme uden parabener og parfume mindsker du risikoen for at udvikle intime problemer. De er ofte mere milde og skønsomme mod det følsomme område, hvorfor du heller ikke forstyrrer pH-balancen på samme måde. Du kan med fordel prøve en mindre størrelse af en økologisk glidecreme, og teste om den virker uden problemer for dig.

Hvorfor økologisk glidecreme?

Du skal vælge en økologisk glidecreme, hvis du generelt går op i at leve økologisk. Hvis den mad du spiser, er økologisk, og de andre pleje produkter du bruger, ligeledes er økologiske, giver det god mening også at købe en økologisk glidecreme. Så er du sikker på, at produktet lever op til de forventninger og krav, du ellers stiller til de produkter, du bruger i hverdagen.

Der er ingen grund til, at du skal gå på kompromis med din livsstil blot for at opnå den seksuelle nydelse, du kan opnå med en glidecreme. Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj. Det giver en god glidende effekt, og alt efter hvor drøj glidecremen er, varer effekten ved.

En glidecreme der matcher din prioriteringer

Det er vigtigt, at de produkter du køber, også matcher de prioriteringer du har. Vægter du generelt økologiske og miljøvenlige produkter højt, kan du med fordel også prioritere dette, når det kommer til din seksuelle nydelse. Derfor finder du også en økologisk glidecreme, der også er vegansk blandt vores sortiment. Du kan også altid finde det helt rigtige sexlegetøj at bruge sammen med din glidecreme.

Det er nemlig vigtigt for os, at du kan finde det helt rigtige produkt, når du besøger vores webshop. Du vil ligeledes opleve en stor imødekommenhed, hvis du besøger vores fysiske butik i Aarhus. Her står vi klar til at give dig en personlig vejledning. Vi lytter nemlig til dine behov og præferencer, og guider dig til de bedste produkter, der matcher netop dine behov.


Vegansk og økologisk glidecreme

Hos Altertystys.dk er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et både vegansk og økologisk produkt fra Just Glide. Just Glide er et tysk mærke, der skaber kvalitetsprodukter, der højner din såvel som din partners nydelse ved både forspil og samleje. Deres økologiske glidecreme er både fri for parabener og parfume, og er som sagt også vegansk.

Det betyder, at der ikke er nogen animalske ingredienser i produktet, og at det heller ikke er blevet testet på dyr. Skulle det ikke være nok, har Just Glide naturligvis også tænkt på den indpakning, de har givet hele herligheden. Den er fremstillet af naturlige sukkerrør, der gør, at tuben kan kastes direkte på kompostbunken i haven. Produktet er nemlig kompostbart og 100% biologisk nedbrydeligt.

Neutral lugt og smag

Du kan få glidecreme med smag, og som derfor naturligt også har en duft af denne smag. Nogen synes, det er en ekstra fræk detalje, mens andre synes, det er irriterende. Så er der selvfølgelig også dem, der slet ikke kan tåle den parfume, der er i disse produkter. Hvis du er en af dem, der ikke kan tåle, eller som bare ikke synes om duft eller smag i din glidecreme, så er du kommet til det rette sted.

En økologisk glidecreme er uden parfume, og har derfor heller ikke smag eller duft. Du får derfor en helt neutral glidecreme, der blot gør, det den er lavet til. Nemlig at gøre din seksuelle nydelse endnu bedre med en glat og lækker følelse der kommer af glidecremens glidende effekt.

Find den rette glidecreme til dine behov

Hos Altertystys.dk finder du både økologisk glidecreme, glidecreme med smag, silikonebaseret glidecreme samt anal glidecreme. Der er altså mange glidecreme, du kan vælge i mellem. Dette udvalg gør, at du kan få den glidecreme, der dækker dine behov og ønsker bedst muligt.

Du kan med fordel have flere forskellige glidecreme i din skuffe. Det kan for eksempel være rart at have en vandbaseret såvel som en silikonebaseret. De har hver især forskellige egenskaber, og kan bruges til forskellige ting. Du kan for eksempel bruge en vandbaseret sammen med dit sexlegetøj, mens en silikonebaseret er perfekt til en vedvarende glat effekt.

Andet tilbehør der kan øge din nydelse

Når du nu har fundet den perfekte glidecreme til dig og dine behov, så vil det kun gøre legen mere sjov, hvis du tilføjer diverse tilbehør. Du kan nemlig få mange forskellige creme og gels, som du kan øge din nydelse, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Opnå en bedre orgasme med en vibrerende orgasmegel eller andre pirrende produkter. Du kan også finde varmende glidecreme, der giver en ekstra stimulerende effekt, når du bruger den. Så længe du bruger en vandbaseret glidecreme, kan du med fordel bruge den sammen med dit yndlingssexlegetøj. Med dette udstyr på plads er der mange timers nydelse foran dig.

Har du spørgsmål?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige glidecreme der er. Har du spørgsmål til økologisk glidecreme eller nogen af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice vil give dig den bedste vejledning, så du kan finde det perfekte produkt, til lige netop det du har brug for.

Du kan også komme ned og besøge os i vores fysiske butik. Her kan du se nærmere på alle de produkter, du kan se i vores online webshop. Samtidig giver vi naturligvis også en personlig vejledning. Diskretion er en dyd for os, uanset om du handler med os online eller i vores butik.