KLITORIS STIMULATOR

Med en klitoris stimulator kan du opleve en helt ny form for stimulering. En klitoris stimulator stimulerer nemlig ikke med vibrationer, men derimod med lufttryk. Mange kvinder oplever, at de nemmere kan opnå orgasme med en lufttryksvibrator end en klassisk vibrator. Prøv noget nyt og opdag en verden af nydelse med vores udvalg af klitoris stimulatorer. 

Viser 1–40 af 48 resultater

Billigst på PriceRunner
-22%
Billigst på PriceRunner
-21%
Billigst på PriceRunner
-50%


Klitoris stimulatoren der revolutionerede Sverige

Klitoris stimulatoren er et teknologisk vidunder der revolutionerede lagenlegen i Sverige. Efter en kontroversiel dokumentar på den svenske tv-station SVT om det vidunderlige legetøj, eksploderede salget af den luftige og sugende klitoris stimulator. De intense og pulserende funktioner har med garanti givet mange af de svenske kvinder en orgastisk oplevelse af enorme proportioner.

Det der gør denne klitorisstimulator til et teknologisk vidunder, er det simple, men revolutionerende stykke ingeniørarbejde. Den er designet med et sugehoved der bl.a. gør, at klitoris stimulatoren ikke kommer i direkte kontakt med klitoris. Tryk- og luftbølgevibrationer går indirekte ind og rører ved det følsomme om på og omkring klitoris. På denne måde undgår du overstimulering og ømhed efter brug.

Lette eller kraftfulde vibrationer med din klitoris stimulator?

Leder du efter et produkt med mange forskellige indstillinger og funktioner? Er du splittet over at skulle vælge mellem en klassisk vibrator og en lufttryksvibrator? Så er du kommet til den rette sexshop! Vi har løsningen på dilemmaet og tilbyder produkter der kan begge dele. Her hos Alt Er Tys Tys finder du klitoris stimulatorer med op til 20 pulserende indstillinger, en vibrator der stimulerer oralsex og en der også fungerer som g-punktsstimulator.

Produkterne er lavet i blød og lækker medicinsk silikone der passer godt på dit underliv. Uanset om du er til bløde, pirrende intensiteter eller kraftfulde og stærke vibrationer, er der indstillinger og funktioner til enhver anledning. Under alle omstændigheder går du en fantastisk oplevelse i møde. Husk at give dig selv ro til at undersøge, hvad klitoris stimulatoren kan gøre for dig og hvordan du bedst bruger den.

Klitoris stimulatoren med det lækre og feminine design

Produkterne har et diskret, lækkert og feminint design med et uskyldigt udseende der nemt kan forveksles med mange andre ting. Du kan vælge mellem friske og intense farver, der gør dig glad og fuld af forventning. Womanizeren i sort og guld har et eksklusivt look, der inviterer til selvforkælelse og luksus. Det må siges at være klitoris stimulatoren for den selvbevidste og luksusorienterede kvinde.

Den praktiske størrelse gør, at klitoris stimulatoren ligger godt i håndtasken. Den er derfor let at tage med på farten, og vi er sikre på, at klitoris stimulatoren bliver din nye bedste rejseven. Der er få knapper at tage stilling til i en ophedet situation, så du ikke skal bruge energi på at finde den rigtige knap. Klitoris stimulatoren har den helt perfekte størrelse til både din hånd og din klitoris.

Hvordan bruger du egentlig en lufttryks vibrator?

De mange tryk- og lydbølgevibrationer øger din chance for orgasme. Womanizeren kan brugers under sex med din partner som et ekstra pirrende pift i stearinlysets skær. Den er særdeles effektiv i forspillet, hvor din partner kan lege og tirre dig så du næsten kommer frydefuld eufori. I sidste øjeblik tager din partner den væk med et drilsk blik og I fortsætter legen med store forventninger.

Da stimulatoren aldrig kommer direkte i kontakt med din klitoris, kan den bruges længe og lade dig komme igen og igen. Den indirekte stimulering gør at du ikke risikerer overstimulering, som kan ske med klassiske vibratorer. En lufttryks vibrator efterlader ikke dit fintfølende område ømt og følelsesløs. Du lærer den lynhurtigt at kende. Den er overraskende nem at bruge, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde den fulde nydelsesrige oplevelse.

Skal en klitoris stimulator bruges alene eller med partner?

Udforsk klitoris stimulatoren alene og opdag de mange glæder ved apparatet. Den er, som tidligere beskrevet, overraskende nem at bruge. Mange kvinder kan ikke opnå orgasme uden stimulering af klitoris og det er der ingen skam i. Derfor kan der til tider være brug for lidt hjælp. Her er en satisfyer en god begyndervibrator, der med dens mange indstillinger giver mulighed for at udforske sig selv, sin egen seksualitet og sin klitoris.

Du kan også inddrage din partner i den frække leg. Det kan være overvældende at skulle introducere et nyt element i et meget intimt øjeblik og situation. Nogle partnere kan se det som en kritik af deres formåen i sengen. Introducér den til ham og forklar, hvor vigtigt det er med et fokus på din klitoris. Forklar, hvordan den kan hjælpe jer til et endnu bedre sexliv. Giv din partner din satisfyer i hånden og gå en dejlig aften i møde, hvos I sammen udforsker din krop.


Klitoris stimulatoren – din nye, vandtætte dansepartner

De fleste klitoris stimulatorer i vores sortiment er vandtætte. Tag den med under bruseren en morgenen efter en hed drøm. Gå derefter på arbejde med en tilfredsstillet, afslappet og frisk attitude og nyd resten af din dag. Det er vandleg på den voksne facon, uanset om du er alene eller har hevet din partner med ind under bruseren. Selv under vand kan sugehovedet give den perfekte stimulering af klitoris.

Er du træt af brusehovedet? Giv din gamle brusepartner en fyreseddel. Tag din nye klitoris stimulator i hånden og nyd den rytmiske og skiftende rumba af under- og overtryk, som din nye dansepartner tilbyder din klitoris. De helt utrolige trykbølger vil sende dig ud på et stjerneskud af nydelse mens vanddråberne fra bruserne kærtegner resten af kroppen. Din klitoris stimulator kan bruges til en afslappet stund i badekarret.

Nem og brugervenlig Satisfyer

Din Satisfyer har et herligt lydsvagt design, så du kan hygge dig i fred - medmindre du bliver så ophidset, at lydende bare ikke kan holdes inde! Dine naboer vil helt sikkert blive nysgerrige på, hvad der gør dig så tilfreds. Vores klitoris stimulatorer er ergonomisk korrekte, så du opnår den bedste brugervenlighed. Både når den ligger i hånden eller bruges på din klitoris. Vores Satisfyere er små, handy og med lækkert design.

De ligger godt i hånden og det runde håndtag gør det nemt at rotere din klitoris stimulator alt efter, hvor du gerne vil have lufttrykket rammer. Produkterne er lette, da de er uden batterier og irriterende ledninger. Din satisfyer nem at tage med i badet og lige så nem at rengøre, nu du er under det varme vand. Så tøv ikke med at prøve den brugervenlige statisfyer.

Den genopladelige klitoris stimulator du ikke vil gå glip af!

Vores sortiment af klitoris stimulatorer er nemme at rengøre. Bare rengør din womanizer med varmt vand og rengørings spray specielt udviklet til sexlegetøj. Ejer du ikke en rengøringsspray, kan du nøjes med varmt vand og lidt parfume- og parabenfri sæbe. Sådan du bevarer et godt og lækkert miljø i dit underliv. Det tager ingen tid, så du kan hurtigt pakke den væk, hvis du pludselig får uventede gæster.

Efter brug er det ingen sag at lade den op. Alt efter hvilken lufttryks vibrator du vælger, kan du lade den op via et USB-stik eller med magnetisk opladning. Ved en magnetisk oplader ligger du blot din klitoris stimulator på opladeren og så klarer den resten. Der er ingen irriterende batterier at tænke på, samtidig med at du skåner miljøet. Dejligt nemt, ikke?

Diskret og nem klitoris stimulator at have med i tasken

En klitoris stimulator er en handy lille ting at have sig. Dens praktiske størrelse gør, at den er lige til at tage med i håndtasken. Så mangler du et frisk, opstemt pust i din hverdag kan din klitoris stimulator nemt tages med hvorhen du kommer. Og du vil komme igen. Og igen. Den bløde og glatte silikone gør, at den er behagelig at bruge og skånsom for huden. Vælger du en mørk klitoris stimulator vil den med al sandsynlighed gå i et med taskens inderstof og ingen vil opdage at den ligger der.

Da din klitoris stimulator er nem at have med overalt, er den din perfekte rejseven. Den vil ligge diskret og vente på dig i tasken, ivrigt efter at være sammen med din potentielle nye ven. Sker der alligevel ikke nok på byturen på rejsen til Málaga? Klitoris stimulatoren vil med garanti blive din nye yndlings rejseven som aldrig vil svigte dig på en lystig aften. Selv hvis du har fået en drink for meget.

Ergonomisk klitoris stimulator skal der til

Kvinders underliv er et følsomt og intimt sted. Det skal udholde mange forskellige faser i en kvindes liv, lige fra fødselskramper til orgasmekramper. Det er derfor vigtigt at passe på underlivet. Vi vil slå et slag for at passe på underlivet og de intime, intense og erogene zoner. Derfor er alle vores produkter ergonomisk korrekte, både for underliv og for håndled.

Det er lige så vigtigt at ligge i en behagelig stilling, hvor hånden nemt kan komme til det lille område af paradis. Vi vil undgå vrid i håndleddet og derfor har mange af vores produkter et rundet håndtag der kan roteres nemt og gnidningsfrit rundt i håndfladen. De kan nemt håndteres med fingrene og her er vores womanizer lufttryks vibrator et særdeles godt valg. Så pas godt på dine hænder, håndled og underliv og vælg en af vores lækre klitoris stimulator.


Glidecreme! En god følgesvend til din Womanizer

Glidecreme er et essentielt produkt at have ved hånden, når man har sex. Oftest skal din klitoris stimulator have lidt smørelse, så du kan opnå den perfekte nydelse.  Der er stor gavn at hente ved at købe den rette glidecreme. Til klitoris stimulatorer lavet af silikone, er det vigtigt at vælge en vandbaseret glidecreme. FYI, har du et produkt lavet af glas er det vigtigt at vælge en silikonebaseret glidecreme.

Til de klitoris stimulatorer med dobbeltfunktion er det en god idé at kombinere med f.eks. denne glidecreme fra PJUR til silikonebaseret legetøj. Det kan være I kombinerer brugen af din klitoris stimulator med oralsex, så hvorfor ikke prøve en glidecreme med smag? Der er mange at vælge mellem. Læs vores guide til glidecreme her.

Multifunktionel klitoris stimulator for alle pengene

For at opsummere får du mange timers sjov og leg ved brug af en Womanizer eller Satisfyer. Invitér din partner til leg, pift parforholdet op og giv din partner et selvtillidsboost. Lad ham eller hende prøve den på dig og give dig dit livs orgasme. Det vil øge lysten og intimiteten imellem jer. Måske vil I ovenikøbet begynde at bruge den i forskellige stillinger. Tag den med i bad, på arbejde eller med til fest – du ved aldrig, hvad der kan ske!

Med de op til 20 funktioner, den nemme brug og den lange strømtid, kan lufttryks vibratoren bruges til mange situationer og i mange positioner. Den kan bruges udvendig og i nogle tilfælde indvendig. Denne multifunktionelle klitoris stimulator er alt, hvad dit lystige hjerte kan begære. Kun din fantasi sætter grænser. Vores priser på en klitoris stimulator er billige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får virkelig noget for pengene!

Tag hånd om din egen nydelse med en lufttryks vibrator

Der har de senere år været en opblomstring i snakkens om kvinders lyst. Herfra opfordrer vi til, at du tager hånd om din egen nydelse og sexlyst. Ved at bruge en af vores klitoris stimulator, har du det bedste grundlag for at udforske din sexlyst og krop. Ej din alenetid og din onani og gør noget der godt kun for dig. For at hjælpe dig bedst på vej, tilbyder vi gennemførte produkter med maksimal effekt og orgasmegaranti.

Viva cream er en stimulerende creme for kvinder. Smør en lille smule creme direkte på og nedenfor din klitoris. Bare på størrelse med en ært. En varm, kildende fornemmelse spreder sig og bidrager til en sensationel og intens orgasme. Du vil blive så ophidset, at du ikke kan vente med at begynde at stimulere dig selv. Den er et perfekt supplement til din alenetid. Tuben er lille, diskret og en god følgesvend der kan ligge ubemærket i din taske sammen med din klitoris stimulator.

Kombinér din Satisfyer eller Womanizer med noget ekstra

Din Satisfyer eller Womanizer behøver ikke stå alene i det spændende univers af klitoris stimulatorer. Når du har brugt den et stykke tid, er det måske tid til en form for fornyelse. Har du overvejet at bruge en butt plug? Hvis du ikke har prøvet en butt plug før, anbefaler vi, at du starter med en lille buttplug. Anus producerer ikke et naturligt smøremiddel som skeden gør. Brug derfor godt med glidecreme!

Når du har vænnet dig til et lille butt plug, kan du forsøge dig med et større. Prøv dig frem og gør det til en leg med din partner. Når du er blevet fortrolig med en verden af anal leg, kan du altid pifte dine butt plugs op med nogle der har et lækkert og særligt design. Vi har mange nogle i sølv, guld og sågar med diamanter. Er du til fræk og pelset dyreleg, har vi butt plugs med haler.

Diskret levering af din klitoris stimulator

De fleste vil gerne gå stille med dørene, når de køber et nyt sexlegetøj. Det er privat og alle har hver sin smag. Vi leverer diskret og uden at der står Alt Er Tys Tys på pakken. Ingen vil opdage, hvad der rent faktisk er i den anonyme pakke. Ved køb af bare én klitoris stimulator er du oppe på den pris der skal til for at få fri fragt.

Vi sikrer en hurtig levering, så du hurtigt kan blive opdagelsesrejsende i din egen krop. Vi tager din lyst og nydelse alvorligt og pakker din bestilling så hurtigt som muligt. Vi garanterer, at du inden for få dage har klitoris stimulatoren i hænderne. Track&trace er altid noget du får på din ordre, så du kan følge den pakken på dens rejse. Vi vil gerne have, at du kan følge din nye klitoris stimulator helt til hen til hoveddøren.