KING COCK

King Cock er den ukronet konge, når det kommer til dildoer. De har specialiseret sig i at skabe virkelighedstro dildoer, der både ligner og føles som den ægte vare. Deres dildoer er håndlavet og dekoreret med håndmalet detaljer i USA. Du kan se et varieret udvalg af realistiske dildoer fra King Cock lige her. Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


King Cock - Når de små detaljer gør forskellen

King Cock er navnet på den populære producent af de imponerende og detaljerige dildoer. Der er særlig blevet kendte på grund af deres virkelig realistiske dildoer samt deres fyldige størrelse. Derudover er de kendt for høj kvalitet, både når det kommer til materialevalg og produktion.

Brandet King Cock skaber dildoer med gennemtestet løsninger samt solide og klassiske funktioner. Du finder derfor altid en god sugekop under en King Cock dildo. Eller en harnessvenlig dildo så du kan udleve dine fantasier.

Med en King Cock dildo får du et klassisk og tidsløst design, der aldrig går af mode. De er perfekte til dig, der vil have, at din dildo har alle de detaljer, som en ægte penis her.

King Cock og Pipedream

King Cock er et mærke, der virkelig tilskriver sig ordsproget ”the bigger, the better”. Det kommer nok derfor heller ikke bag på nogen, når vi fortæller, at King Cock er et amerikansk mærke. Men faktisk er King Cock blot et brand under det også velkendte firma Pipedream.

Pipedream blev skabt i starten af 1970’erne. Og de startede faktisk med at producere tilbehør til rygning. De har siden da ændret retning, og er i dag en af de helt store spillere på sexlegetøjsmarkedet. Pipedream er en internationel virksomhed, og sælger deres produkter til mere end 140 lande.

Deres position på markedet må siges at være stålfast. De har fået over 80 internationale priser for at skabe særlig innovative og succesfulde sexlegetøjsprodukter. Med deres mange års erfaring og store markedsandel er det intet under, at deres brand King Cock også har klaret sig godt.

King Cock brandet

King Cock brandet er en særskilt produktlinje under hovednavnet Pipedream, der udelukkende er dedikeret til realistiske dildoer. Denne kollektion af produkter er derfor specialiseret i at skabe dildoer, der både ser, og føles som den ægte vare.

Den naturtro følelse og udseendet er kernen i King Cock. Men derudover finder du dildoer i alle mulige udformning. Dildoerne varierer i længde, diameter, krumning samt funktioner. Denne variation er også grunden til, at King Cock er manges yndlingsmærke, når det kommer til dildoer.

Uanset hvilken udgave du vælger, er du nemlig sikret et kvalitetsprodukt, der er dejlig blødt, har realistiske og håndlavet detaljer, og vil give dig den perfekte stimulering. Stort set alle dildoerne kommer med en sugekop, eller er harnessvenlige, så du kan bruge dem, præcis som du ønsker det.

Realistisk oplevelse med King Cock

King Cock har skabt et navn for sig selv ved gang på gang at imponere med deres realistiske dildoer. Det betyder også, at vælger du en dildo fra King Cock, så vil din oplevelse være utrolig virkelighedstro. Du vil altså føle det som om, du holder om en ægte penis, når du griber fat i en King Cock dildo.

Der er stor efterspørgsel på en realistisk oplevelse, når det kommer til dildoer. Og det er uanset om, du ønsker at bruge den vaginalt, analt eller begge steder. Et naturtro design vil gøre oplevelsen endnu mere stimulerende og pirrende.

De mange dildo designs giver dig en realistisk oplevelse, uanset om du vil afprøve fræk analsex eller den pirrende dobbeltpenetrering. Lige meget hvad du fantaserer om, kan du eller din partner helt klart finde det rette redskab med en dildo fra King Cock.

Håndlavede detaljer

Der bliver virkelig kælet for detaljen med en dildo fra King Cock. Ikke nok med at dildoerne er håndlavede, så bliver de mange detaljer også håndmalet på. Alle dildoerne kommer med tydelige årer, markeret penishoved og kugler.

Alle disse elementer har betydning for den endelige oplevelse med dildoen. Kugler, årer og penishoved gør, at dildoen ser realistisk ud. Og de giver også en øget nydelse, når du bruger dildoen. Vælger du en ekstra fyldig dildo, vil disse detaljer virkelig kunne mærkes, når den fylder dig helt ud.

For at gøre oplevelsen endnu mere naturtro har King Cock også udviklet såkaldte sprøjtedildoer og dildoer med bevægelig forhud. Der skulle derfor være nok muligheder for dig, der vil have en komplet oplevelse med din dildo.


Virkelighedstro udformning

Alle de nævnte detaljer gør til sammen, at hele dildoen fremstår virkelighedstro. Det naturlige look springer selvfølgelig mest i øjnene, når det kommer til en hudfarvet dildo. Men de mange detaljer er også til stede i de gennemsigtige dildoer.

Den livagtige udformning bliver kun forbedret af de ekstra funktioner, som dildoerne kommer med. Du kan selvfølgelig få dildoer med vibrator for en ekstra stimulerende oplevelse. Samt forskellige dobbelt dildoer til enten dobbelt penetrering eller fræk parleg.

Derudover får du også dildoer med forskellige krumninger. Alt efter krumningen kan dildoen ramme forskelligt. Nogle dildoer er derfor også bedre til for eksempel anal sex, da de vil ramme prostata bedre end andre.

King Cock – nydelse til ham og hende

Kings Cocks dildoer er selvfølgelig perfekte til både ham og hende. De kan bruges analt, vaginalt eller til dobbelt penetrering med en dobbelt dildo. Derudover kan de bruges til en ekstra stimulerende sololeg. Eller til at tilføje lidt ekstra sjov i soveværelset sammen med din partner.

Dildoernes forskellige længde, bredde og krumning gør, at de kan bruges til mange forskellige lege. Bruger du en strap-on, kan legen blive endnu mere kinky. King Cock har skabt et univers af dildoer, hvor det kun er din fantasi, der sætter grænsen.

Brug en mere smal dildo til anal sex. Eller en dildo med krumning til g-punkt stimulering. Du kan også opleve en helt særlig fylde med en af de større dildoer.

Oplev dobbeltpenetrering med King Cock

Det særlige ved King Cocks dildoer er, at de på grund af deres virkelighedsnære udseende og særlige udformning kan give dig en total realistisk oplevelse af dobbeltpenetrering. Har du en fræk fantasi om at blive fyldt helt ud i begge huler, kommer King Cock til din redning.

Med en dobbelt dildo får du mulighed for at opleve den intense stimulering uden at skulle involvere andre. Legen kan selvfølgelig gøres endnu mere pirrende ved, at din partner fører dildoen. Du kan også bruge din partner, mens en dildo indføres i det andet hul.

Kort sagt har du mange gode muligheder med de fyldige og realistiske dildoer. Mange af dildoerne giver enlige kvinder og mænd samt par mulighed for at udleve nogle frække fantasier, der ellers ikke var mulige.

En fyldig oplevelse uden lige

Dildoerne fra King Cock varierer i størrelse, både når det kommer til længde og bredde. Der skulle derfor gerne være noget til enhver smag. Men generelt er deres dildoer ganske imponerende og fyldige. Derfor er de fleste dildoer også til dig, der er erfaren, når det kommer til store dildoer.

Er du helt ny, når det kommer til at bruge en dildo, skal du gå efter en mindre størrelse både i længden og bredden. Det vil gøre din oplevelse mere behagelig og succesfuld.

Leder du derimod efter en udfordring, er King Cock helt klart også leveringsdygtige. De har størrelser, som vil kunne mætte selv den største appetit og mest erfarne dildodyrker. Lad dig inspirere af det imponerende sortiment.

Fræk strap-on leg med King Cock

Det gode ved dildoerne fra King Cock er, at de stort set alle sammen er harnessvenlige. Det vil sige, at du kan sætte dem i en strap-on harness og på den måde dyrke sex med dildoen. Ved at bruge en strap-on kan du skabe en helt ny og spændende parleg.

De fleste dildoer kommer uden harness, og kræver derfor, at du køber en ved siden af. Der er dog også nogle modeller, der er strap-on dildoer og kommer med en harness. En fordel ved disse er, at du kan tage dem ud af harnessen og bruge dem som en normal dildo.

Fræk strap-on leg kan være den perfekte tilføjelse i ethvert soveværelse, og vil helt klart give plads til nye oplevelser og former for nydelse for begge parter.


Kvalitetsdildoer i alle udformninger

Med en dildo fra King Cock får du virkelig god kvalitet for dine penge. Materialet er både holdbart, og føles yderst realistisk, når du bruger dildoen. Dildoerne er fremstillet af det virkelighedstro Fanta Flesh materiale. Det er også kendt som et PVC materiale.

Det særlige materiale giver en lækker blødhed til dildoerne samtidig med, at de bevarer den fasthed, der skal til for, at du kan opnå en målrettet stimulering.

De håndlavede dildoer vil helt klart kunne stå model til de fleste udfoldelser, som du kan finde på at udsætte dem for. Hvis du sørger for at rengøre dildoen efter brug, vil den både være mere hygiejnisk at bruge og holde i længere tid.

Prøv en fræk sprøjtedildo

Noget af det der har sikret King Cocks vedvarende succes, er deres evne til at være nyskabende og innovative. Derfor får du også mulighed for at opleve en helt unik og virkelighedstro oplevelse med en sprøjtedildo.

En sprøjtedildo er, som navnet indikerer en dildo, der kan sprøjte. På den måde kan du fuldende din dildooplevelse og få en dildo, der kan alt det, en rigtig mand kan.

Dildoen kan fyldes med den væske, du ønsker, skal komme ud af den. King Cock har selvfølgelig også skabt den perfekte væske til denne opgave. Den både føles og dufter som rigtig sæd, og alle dine sanser vil derfor blive forkælet med en realistisk sprøjte dildo

Fanta Flesh skaber en hyperrealistisk følelse

Uanset om du prøver en ekstra fyldig dildo, en dobbelt dildo eller en fræk sprøjte dildo, er du sikret en hyperrealistisk oplevelse med en dildo fra King Cock. Deres dildoer er skabt med øje for enhver detalje og med en udformning, der både virker stimulerende for alle sanserne.

Det der gør det hele ekstra virkelighedstro, er det fantastiske Fanta Flesh PVC materiale. Det unikke materiale er med til at give en komplet og realistisk oplevelse.

I materialet føles det markeret penishoved, de tydelige årer og de faste kugler bare endnu mere lækre og som den helt ægte vare. Hvis du bruger dildoen sammen med en god glidecreme, vil oplevelsen kun blive bedre.

Sådan finder du den perfekte King Cock dildo

Når du skal finde ud af, hvilken King Cock dildo er den perfekte til dig, er der flere ting, du kan overveje. Det første du skal overveje, er måske, hvilken størrelse du er ude i. Er du en relativ nybegynder, når det kommer til at bruge en dildo, skal du ikke vælge den største dildo.

Det kan simpelthen blive en for stor mundfuld så at sige. Men er det netop en fyldig udfordring, du leder efter, har du mange muligheder. Her kan du selvfølgelig vælge en både lang og tyk dildo. Men du kan også prøve en dobbelt dildo.

Herefter kan du også overveje, om dildoen skal kunne vibrere, eller om den skal bruges sammen med en harness. Du kan også få en dildo, der enten er lys eller mørk hudfarve samt dildoer, der er gennemsigtige.

Husk glidecremen når du kaster dig over en King Cock

Med en kvalitetsdildo som dem King Cock producere kræver det også, at du bruger den rette glidecreme. Og de særlig fyldige udgaver kræver det helt sikkert. Med en god glidecreme vil det både blive lettere at indføre dildoen samt gøre, at det føles endnu mere behageligt og lækkert.

Når du skal bruge glidecreme sammen med din King Cock dildo, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Hvis du skal bruge dildoen analt, kan det også være en god ide at bruge en anal glidecreme, der er særlig udviklet til netop analsex.

Efter du har brugt din dildo, kan du med fordel også bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. Det vil gøre dildoen helt ren og klar, til næste gang du får lyst til en stimulerende omgang.