AFSLAPPENDE GLIDECREME

Hvad end du skal dyrke analsex eller anal stimulering med sexlegetøj, kan en afslappende glidecreme være et godt valg. Med en glidecreme der virker plejende og afslappende på den sensitive hud omkring anus, kan du få den bedste oplevelse. Afslappende glidecreme fås som både vand- og silikonebaseret. Se vores guide til glidecreme for mere information. Læs mere

Viser alle 7 resultater


Brug en afslappende glidecreme

Når det kommer til analsex eller anal stimulering, kommer du ikke langt uden glidecreme. Dertil kan du gøre hele oplevelsen endnu mere dejlig og stimulerende ved at bruge en glidecreme, der plejer og fugter huden ved og omkring anus. 

En glidecreme med afslappende virkning er særlig god til analsex eller stimulering med anal sexlegetøj. Det gør nemlig huden ekstra blød og elastisk, hvorfor du kan nyde den pirrende oplevelse endnu mere. En afslappende anal glidecreme er til både nybegyndere og erfarne. 

Hvorfor bruge en anal glidecreme?

Ved vaginalt samleje er glidecreme ofte et tilvalg, der kan gøre at det hele glider endnu bedre. Men når det kommer til analsex er glidecreme altså et must. Du kommer simpelthen ikke langt uden. Anus har nemlig ikke den funktion, at den kan smøre sig selv.

Derfor har den brug for din hjælp, uanset om det er dig der er giveren eller modtageren. Det kan gøre ondt at få indført noget bagi, hvis området ikke er ordentligt smurt, og det ødelægger i den grad stemningen. Med en glidecreme udviklet særligt til anal brug er du sikret det bedste glid og den største nydelse. 

Hvordan bruger jeg en afslappende glidecreme?

Der er ikke noget kompliceret eller anderledes ved at bruge en afslappende glidecreme. Glidecremen har samme konsistens som de fleste andre glidecremer og påføres området som du normalt ville. Den eneste forskel er indholdet i glidecremen.

En anal glidecreme med afslappende virkning vil ofte indeholde plejende og fugtgivende ingredienser. Disse egenskaber gør huden elastisk og mere parat til udvidelse. Dette er et klart plus, når du skal dyrke analsex eller bruge anal sexlegetøj. 


Silikonebaseret eller vandbaseret?

Dette er ofte spørgsmålet, når det kommer til glidecreme. Afslappende glidecreme fås nemlig både som silikone- og vandbaseret. Du kan endda få glidecremer der er en hybrid og indeholder begge dele. Som grundregel skal du altid bruge en silikonebaseret glidecreme, hvis du skal dyrke analsex. 

En silikone glidecreme vil ikke udtørre, og du har derfor et varigt glid, der giver den optimale nydelse. Hvis du til gengæld skal bruge anal sexlegetøj af for eksempel silikone eller PVC, skal du bruge en glidecreme der er vandbaseret. 

Silikonebaseret afslappende glidecreme

Som nævnt er der forskelle på de glidecremer, du kan bruge analt. Den silikonebaserede glidecreme er bedst, hvis du skal dyrke analsex med en partner eller bruge sexlegetøj af glas eller metal. Du kan for eksempel få anal plugs i metal samt anal dildoer i glas. 

Du skal dog ikke bruge silikonebaseret glidecreme til sexlegetøj, som er lavet af et blødt materiale - det kunne for eksempel være silikone, PVC eller TPE. Det vil ødelægge materialet og gøre dit sexlegetøj ubrugeligt. En afslappende glidecreme med silikone er ligeledes den ultimative glidecreme til analsex.  

Vandbaseret afslappende glidecreme

Du skal bruge en vandbaseret afslappende glidecreme til anal stimulering, når du bruger sexlegetøj, der ikke er af metal eller glas. Meget sexlegetøj er fremstillet af silikone eller et silikonelignende materiale. Der vil altid stå under produktbeskrivelsen, hvilket materiale sexlegetøjet er fremstillet af. 

Skal du dyrke analsex med en partner, vil vi til enhver tid anbefale, at du bruger en silikonebaseret glidecreme i stedet for. Men skal du bruge anal sexlegetøj af silikone, vil en afslappende vandbaseret glidecreme til anal brug være helt perfekt. Den har nemlig et ekstra godt glid og plejende egenskaber. 


Anal glidecreme der plejer og fugter

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, kan du med fordel bruge en afslappende glidecreme til anal brug. En anal glidecreme der plejer og fugter vil give dig en endnu bedre oplevelse. Det kan også forhindre små rifter og ømheder, der kan opstå under og efter analsex eller anal stimulering. 

Uanset om din anal glidecreme er afslappende eller ej, er det vigtigt, at du bruger en glidecreme særligt udviklet til anal brug. Det vil nemlig give dig de bedste betingelser for en nydelsesfuld og behagelig oplevelse. 

Vælg altid glidecreme udviklet til analsex

Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme, som er specielt udviklet til analsex eller anal stimulering. Det er uanset om den er vandbaseret, silikonebaseret eller begge dele. En glidecreme specielt udviklet til anal brug er drøjere i brug, og så er den også tykkere i konsistensen end andre glidecremer.

Med en afslappende glidecreme til anal brug får du endnu flere fordele. Den afslappende virkning kommer nemlig af plejende og fugtgivende ingredienser. Disse vil ofte virke blødgørende på huden og generelt øge hudens elasticitet. Glidecremen kan også indeholde ingredienser, der heler og plejer rifter og evt. ømhed.

Stort udvalg af glidecreme hos Tys Tys

På altertystys.dk kan du finde et stort og varieret udvalg af forskellige glidecremer. Udover afslappende glidecreme finder du også glidecremer der stimulerer, er med smag, er økologiske og meget mere. Der er kort sagt noget for enhver. 

Du kan naturligvis også se vores store udvalg i vores sexshop i Århus. Her har vi alle de produkter, du også finder på webshoppen. I vores butik kan du få gode råd og vejledning til glidecreme samt sexlegetøj. Du kan også finde inspiration i vores top 10 glidecreme, der er en samling af vores bedst sælgende produkter inden for denne kategori.