EROS

Eros er et veletableret brand på markedet for glidecreme, som med sin store erfaring på området skaber våde, nydelsesfulde og pirrende oplevelser for både mænd, kvinder og par. Hos Tys Tys finder du et stort sortiment af produkter fra Eros, så du kan opleve de dejlige, våde fornemmelser, både når du leger alene eller sammen med en partner. Læs mere

Viser alle 6 resultater


Eros – mere end bare glidecreme

Selvom glidecreme er det område, Eros virkelig stråler på, er der meget mere til brandet end bare det. Du kan også få lækre massagecremer og sprays, der gør forskellige fantastiske ting for din krop og dine intime områder. Derudover er Eros innovative og kreative i deres produktudvikling, så der hele tiden kommer nye og spændende udvidelser til det allerede store sortiment af glidecremer og andre produkter.

Og glidecreme fra Eros er ikke bare glidecreme – det ses nærmest som sexlegetøj i sig selv, fordi det selv uden brug af andre sexhjælpemidler gør oplevelsen af enten onani eller sex helt anderledes, end du eller I er vant til uden brug af glidecreme. Der er også nogle helt særlige egenskaber i Eros glidecremer, som yderligere forstærker oplevelsen, for eksempel en varmende eller blødgørende effekt.

Ren nydelse med Eros produkter

Hvis der er én ting, Eros kan garantere, så er det nydelse. Når du investerer i en glidecreme fra det vidtspændende brand, investerer du også i en bedre og mere pirrende fornemmelse for dig selv. Dit sexlegetøj, dine fingre og dine hænder glider ubesværet og langt mere nydelsesfuldt, end du er vant til, fordi de gode glidecremer fra Eros bare føles fantastisk på huden og de intime områder.

Eros glidecreme til mænd og kvinder

Du finder glidecreme til både mænd og kvinder hos Alt er tys tys fra brandet Eros. Den fælles fordel for begge køn ved at bruge glidecreme er den våde og tilfredsstillende fornemmelse, der kommer af at bruge et godt produkt som Eros. Følelsen for mænd kan også blive helt fantastisk, både ved brug til onani eller sammen med en partner, så penis bliver glat og det hele føles lidt ekstra frækt.

Kvinder kan opnå endnu flere fordele ved glidecreme, fordi det ikke for alle kvinder er lige nemt at blive 100 % våd og klar til sex eller onani. Der kan være mange årsager til, at du oplever tørhed eller bare ikke rigtigt at blive så våd, som du gerne vil, men du kan meget nemt gøre noget ved det. En af de nemmeste metoder er at bruge glidecreme, som med det samme skaber lige den fornemmelse, du savner.

Silikonebaseret glidecreme

Den ene af dem mest populære typer glidecreme er en silikonebaseret glidecreme. Den er drøj i brug, så du ikke skal bruge så meget ad gangen, og så holder den længe, hvilket er en stor fordel. Bruger du den til sex eller med sexlegetøj, er det bare lækkert, at du ikke skal smøre nyt på hele tiden undervejs. Det er desuden den bedste type glidecreme at bruge i badet, fordi den ikke bare skylles væk af vandet.

Du skal huske ikke at bruge silikonebaseret glidecreme med dit sexlegetøj af silikone, eller med kondomer, der ikke kan tåle silikone. Sexlegetøjet og kondomerne kan nemlig blive ødelagt, når det kommer i kontakt med en silikonebaseret glidecreme, så husk at tjekke det grundigt, inden du går i gang. Denne type glidecreme er desuden ideel til analsex, som du kan læse mere om længere fremme i teksten.

Vandbaseret glidecreme

En vandbaseret glidecreme er efterhånden den mest udbredte type glidecreme, fordi den kan bruges til alt og af alle. Du skal derfor ikke bekymre dig om materialer i sexlegetøj og kondomer, og det er rigtig dejligt at kunne bruge den samme glidecreme til det hele. Ulempen ved en vandbaseret glidecreme er, at den fordamper ved friktion og varme, og du derfor skal huske at smøre mere på undervejs.

Det gør, at den ikke er lige så god til analsex som en silikonebaseret glidecreme, fordi der hele tiden skal smøres mere på. Til gengæld er der ikke noget at vaske af bagefter, fordi huden bare absorberer den, og det kan være rigtig dejligt for mange – blandt andet hvis du lige skal nå en hurtig omgang onani, inden du skal videre, og ikke har tid til den større rengøring bagefter.

Derfor skal du bruge sexlegetøj med Eros

Alt er tys tys har et væld af forskelligt sexlegetøj, som giver dig vildere orgasmer og bedre sex for kvinder og mænd. Der er flere måder at få mere intense og fantastiske orgasmer på, og sexlegetøj er blot en af dem. Sexlegetøj er nemlig en perfekt måde at supplere dine måske i forvejen gode orgasmer på, fordi det rigtige sexlegetøj pirrer og stimulerer dig på en måde, som du ikke kan komme til med fingre eller hænder.

Og har du allerede styr på sexlegetøjet, mangler du bare glidecremen fra Eros! Sexlegetøj er fantastisk, men du bør virkelig investere i en god glidecreme, fordi den gør følelsen af din vibrator eller måske dit Tenga æg endnu mere tilfredsstillende og intens. Glidecremen får dit sexlegetøj til at glide nemt og frækt hen over kroppen og til de helt rigtige, intime steder, så du får en fantastisk orgasme – eller flere!


Brug Eros med din partner

Sexlegetøj og glidecreme er ikke kun for dig til onani – det er helt perfekt at bruge med en partner, både til fælles leg eller forkælelse af den ene af jer. Det gør bare det hele lidt sjovere, når det glider lettere og I har en følelse af nemt at kunne stimulere hinanden alle steder. I åbner derfor for nogle helt nye sensationer for jer begge to, hvis I køber Eros glidecreme, som det bare er med at få udforsket i dybden!

Glidecreme til jer begge er ikke kun, hvis I bruger sexlegetøj, men hele tiden. Også til helt almindelig vaginal vil I få glæde af den våde følelse af glidecreme, og hvis I dyrker analsex eller leger lidt i det område, er det faktisk uundværligt for jer. Selv hvis det er første gang, I bruger glidecreme, er det super nemt for jer at komme i gang – bare påfør en smule de steder, hvor I vil have en mere glidende og lækker fornemmelse.

Mere leg i parforholdet

Eros glidecreme og andre Eros produkter opfordrer til at lege mere i parforholdet – med hinanden, hver for sig og med sexlegetøj. Hver for sig, men sammen, handler om at onanere enten hver for sig eller sammen, så I lærer jeres krop bedre at kende og derfor har nemmere ved at lave nogle frække ting sammen. Det er også en god måde at finde ud af, hvordan og hvor du foretrækker glidecreme, inden I går i gang.

Bruger I glidecreme sammen er det også en helt ny måde at stimulere hinanden på, som kan pifte det hele lidt op og give nogle spændende fornemmelser, som I ikke har prøvet før. Prøv det med noget pirrende sexlegetøj til par, hvor I helt sikkert kommer bedre fra start med lidt glidecreme. Er det første gang, I udforsker sexlegetøj, kan I blive inspireret af vores sexlegetøjsbokse, hvor der er lidt af hver i til en start.

Giv en sensuel massage

Noget af det bedste i et parforhold er at give hinanden en sensuel massage, der pirrer og skruer op for intimiteten. Det er en fantastisk måde at få mere nærvær på, og de gode produkter fra Eros er helt ideelle til en dejlig massage. Du kan få en decideret massagegel, for eksempel med en varmende effekt, men du kan også bruge en af deres glidecremer, både silikonebaseret og vandbaseret.

En massage kan være helt nede på jorden og bare dejlig, til alle muskler er løsnet og kroppen helt afslappet – men den kan også være intim og fræk! Giv en dyb massage, som starter helt oppe ved nakken og skuldrene og bevæg dig nedad med den våde, stimulerende glidecreme, til du har arbejdet med hele kroppen – og så kan du koncentrere hele din opmærksomhed om de frække, intime områder resten af tiden.

Hold længere med Eros

Nogle af de andre produkter som Eros forhandler er forskellige sprays, der gør en forskel for både mænd og kvinder. En af de banebrydende og helt geniale produkter er en delay spray, som Eros har i en gel-udgave, hvor du simpelthen bare smører en smule på penis, før du skal onanere eller dyrke sex. Du bliver lettere bedøvet på penis, men kun så meget, at du holder længere uden at miste hele den dejlige følelse.

Er du ved at træne for tidlig udløsning, skal du måske holde lidt igen med glidecremen og bruge mere tid på en delay spray eller forskellige teknikker. Glidecreme føles nemlig så fantastisk og gør hele følelsen så meget bedre, at det er bedst at vente lidt med det, til du ikke risikerer at komme alt for hurtigt – brug en delay spray lidt mere eller måske et kondom med bedøvende virkning.

Sådan kan du øve din udholdenhed

Føler du, at du har problemer med at holde længe nok i sengen? Det er ærgerligt for begge parter, hvis det bliver et generelt problem, at manden kommer for tidligt – især fordi det er nemt at gøre noget ved! For det første kan mænd træne bækkenbunden på samme måde som kvinder, og det er faktisk lige så vigtigt. Det kan hjælpe dig til at få en hårdere erektion og kunne holde længere, så det er bare at komme i gang!

Andre gode øvelser er faktisk rigtig sjove for dig, og træning er jo meget nemmere, når det er sjovt. Du kan onanere oftere, fordi det forbedrer din sexlyst og giver dig mulighed for at øve dig i at holde igen, når du kan mærke, at du er ved at komme. Derudover kan du øve dig i at holde pauser, både under onani og sex, og skifte stillinger oftere, så stimulationen ændrer sig, og du derved kan undgå at komme for hurtigt.

Eros til den ekstra frække leg

Hvis der skal ske lidt ekstra spændende derhjemme, så skal du eller I måske til at udforske sex lidt ud over de grænser, I har nu. Markedet for sex og sexlegetøj ændrer sig hele tiden, og der kan være kommet noget siden sidst, der passer perfekt til dig eller jer som partnere. Alt er tys tys har fingeren på pulsen, så I finder altid det nyeste og mest populære sexlegetøj og tilbehør som Eros glidecreme hos os.

En nem måde at sætte gang i sexlivet og de dejlige orgasmer er med sexlegetøj, og så er det nødvendigt med en god glidecreme. Har du investeret i et godt og stimulerende stykke sexlegetøj som en vibrator eller et onaniprodukt til mænd, bliver oplevelsen bare ikke helt lige så god uden glidecreme, som hvis du lige investerer i det fantastiske smøremiddel.


Udforsk fetichuniverset

En effektiv måde at få kastet sig ud i noget nyt seksuelt er at undersøge det store og spændende fetichunivers. Vi har masser af relevante produkter til forskellige feticher både for nybegyndere og mere erfarne inden for universet. Har du altid haft en lille våd drøm om at prøve noget lidt vildere og udfordre dine grænser lidt, men ikke turdet gøre noget ved det? Så er det måske nu, du skal prøve det.

Du kan for eksempel afprøve nogle af disciplinerne inden for bondage og BDSM – her er noget for enhver smag, og som en start behøver du ikke at investere i en masse kinky udstyr. Du kan prøve dig lidt frem med en fjer eller et slips fra skuffen og gå videre til håndjern og manchetter og måske på et tidspunkt piske og paddles. Men start småt – find den fetich, du er komfortabel med og udforsk, hvad den kan gøre for dig.

Glidecreme til analsex

Lige meget om du er ny inden for analsex eller anal leg eller har prøvet det flere gange, er det vigtigt at pointere vigtigheden af glidecreme. Du bør altid bruge en silikonebaseret glidecreme, fordi den er mere drøj og ikke fordamper ved varme og friktion, som en vandbaseret glidecreme gør – hvilket vil sige ret hurtigt vil analsex. Hvis du bruger legetøj i silikone, skal du dog bruge en vandbaseret glidecreme.

Eros laver både silikonebaserede glidecremer og glidecremer specifikt til analsex. Glideevnen i typen specielt til analsex er forbedret i forhold til en almindelig, og det gør oplevelsen med anal leg meget bedre for begge parter – især modtageren! Du skal ikke bruge særlig meget af den, så du har til mange gange i en enkelt Eros glidecreme til analsex.

Få en god start på analsex

Er det første gang, du skal eksperimentere med anal stimulation, er det vigtigt at gøre det ordentligt fra starten, så du får en god fornemmelse for det, der kan give helt fantastiske orgasmer. Det vigtigste er at starte langsomt, fordi musklerne skal nå at varme op og udvide sig, før der er plads til det, du skal lege med, uden det gør ondt. Tjek eventuelt vores anal sexlegetøjssæt ud, hvor du kan få flere størrelser at øve dig med.

Hvis du leger alene, skal du huske at lytte til din egen krop, og gør du det med en partner, skal I huske at kommunikere inden, så I er helt med på hinandens grænser og det, der skal se – går det for hurtigt, kan det risikere ikke at føles godt. Husk glidecremen hele vejen igennem, og tjek også Eros afslapningsspray til analsex ud – det bedøver området deromme en smule, indtil du er varmet godt nok op til, at det føles lækkert.

Eros til onani

Glidecreme fra Eros er også helt ideelt til onani. Bruger du bare dine fingre eller hænder, glider det hele bare lidt mere lækkert med lidt glidecreme, og det er en fantastisk følelse både på penis og klitoris, når smørelsen er i orden fra starten. Især hvis du bruger en silikonebaseret glidecreme, kan du også tage et sensuelt bad og nyde den glatte, bløde fornemmelse, selvom du er omgivet af vand, når du onanerer.

Det kan også gøre det nemmere at onanere med anal sexlegetøj som en lille butt plug eller lignende, der bare kan sættes op og give ekstra stimulation, imens du forkæler andre steder af dig selv. Glidecremen gør det kort sagt bare til en endnu mere intens og fantastisk oplevelse at onanere, og det gør det også til en leg at eksperimentere lidt med sexlegetøj, når det bare er dig selv.

Godt sexlegetøj til sololeg

Alt er tys tys går fuldt ind for sexlegetøj til sololeg, for hvorfor ikke gøre en fantastisk oplevelse endnu bedre med lidt hjælp? Sexlegetøj til kvinder er supernemt at bruge til en fræk omgang sololeg, for eksempel den populære Magic Wand Vibrator, der sammen med lidt Eros vandbaseret glidecreme nemt kan føre dig til skyerne og opleve de bedste orgasmer – helt selv.

Sexlegetøj til mænd omfatter de meget populære onaniprodukter, som virkelig vinder indpas på markedet. Prøv den orgasmegaranterende fleshlight, som simulerer næsten perfekt den ægte vare og findes både med følelsen af vaginal og anal stimulation, samtidig med at du også kan få følelsen af et lækkert blowjob. Kom godt med Eros glidecreme ned i din fleshlight og penetrér den, til du kommer med et brag.

Køb Eros på AltErTysTys.dk

Nu er du måske overbevist om, at du ikke kan leve uden en lækker glidecreme, afslappende massagegel eller praktisk spray fra Eros, og så er det godt, at du finder masser produkter fra det gode brand på AltErTysTys.dk. Du finder desuden masser af inspiration til, hvad du kan bruge din glidecreme til, både med og uden sexlegetøj.

Når du køber på vores webshop eller i sexshoppen i Aarhus midtby, finder du altid et godt udvalg og muligheden for masser af råd og vejledning til den bedste seksuelle nydelse for dig. Der er ikke noget, du ikke må spørge om hos os, og med vores mange årtiers erfaring i branchen er der ikke noget, vi ikke kan svare på. Du kan altid kontakte os på mail eller ved at ringe, hvis du har nogle spørgsmål.