Rimba Hog Tie Bindesæt i Sort

DKK 659,00

  • Kraftigt bindesæt i ægte læder til fiksering og bondage
  • Manchetter til ankler og håndled samt et hogtie rem
  • Justerbare manchetter fastgøres med karabinhager

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 7658 Kategorier: , , , GTIN: 8718924229934

Udlev dine fantasier med et hog tie bindesæt

Med dette hog tie bindesæt kan du udvide bondagelegen. Bindesættet består af fire manchetter til henholdsvis håndled og ankler. Manchetterne kan fastgøres ved hjælp af karabinhager til hogtie remmen.

Både manchetter og hogtie er fremstillet af ægte læder. Både manchetter til håndled og ankler kan justeres i størrelsen, og derfor tilpasses så de sidder tilpas stramt på dig eller din partner. Bindesættet er perfekt til jer, der ønsker at eksperimentere yderligere med bondage eller BDSM.

Bondageudstyr i ægte læder

Dette hog tie bindesæt er lavet af ægte læder. Det giver en autentisk følelse til fikseringen, og vil uden tvivl gøre oplevelsen endnu mere pirrende. Derudover giver det bindesættet en god kvalitet, der vil sige, at det kan holde til lidt af hvert.

Der er mulighed for at variere fikseringen med dette hogtie sæt. Både ankel- og håndledsmanchetter kan nemlig frigøres med karabinhagerne. På den måde kan de fikseres til andre elementer. Der er altså rig mulighed for at få præcis den form for fiksering du og din partner ønsker.

Gør fikseringen mere intens

Med en hogtie rem kan du og din partner gøre fikseringen mere intens. Når bindesættet bruges, vil den bundne partner været helt i den andens magt. En hogtie rem giver også mulighed for binding i forskellige stillinger.

Manchetterne kan bruges uden hogtie remmen og kan kombineres med reb eller andet bondageudstyr. Bindesættet er naturligvis perfekt at bruge sammen med andet BDSM-udstyr som for eksempel pisk, blindfold eller gagball.

Vægt431 g
Materiale

Læder

Farve

Sort

Oversigt

  • Kraftigt bindesæt i ægte læder til fiksering og bondage
  • Manchetter til ankler og håndled samt et hogtie rem
  • Justerbare manchetter fastgøres med karabinhager

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rimba Hog Tie Bindesæt i Sort”