COTTELLI COLLECTION

Leder du efter et afslørende outfit til en aften i forførelsens tegn? Så er det Cottelli Collection lingeri, du skal have fingrene i. Mærket har alt, hvad du kan drømme om, når det kommer til sexet undertøj, frække natkjoler og forførende hofteholdere. Derudover er mærket kendt for lingeri med god pasform og strækbare materialer, der sikrer høj komfort. Læs mere

Viser alle 9 resultater


Cottelli Collection – sexet lingeri kvinder

Et frækt outfit kan være lige det, der mangler for at få en fræk aften sat ordentligt i gang. Og så kan du sammensætte det, præcis som du ønsker. Cottelli Collection giver dig flere muligheder, når det kommer til sexet lingeri.

Deres sortiment har både lingeri sæt, bodystockings, kostumer, natkjoler, chemiser og meget meget mere. Der er altså noget for enhver smag og selvfølgelig også enhver anledning. De forskellige produkter giver dig også mulighed for at vælge den stil, der passer til dig.

Uanset om du er til lak og læder eller fine feminine blonder, så har Cottelli Collection noget til dig. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig tilpas i det outfit, du vælger. Det skal matche, hvem du er og din kropsform.  

Forfør med det rette outfit

Når det kommer til forførelsens kunst, kan det være meget rart at have lidt back up. Her er Cottelli Collection din bedste ven. Mærket har alt, hvad du behøver, når du har en fræk aftale. Du kan finde bodystockings og lingeri, du kan have under en flot kjole.

Men du kan også få fulde outfits eller kostumer, der kan hives frem, når løjerne for alvor går i gang. Deres produkter varierer meget i udtryk. Der er både det mere kinky og frække så vel som det mere fine og delikate.

Deres produkter er også meget forskellige i forhold til, hvor dækkende eller afslørende de er. På den måde kan du vælge det, du er mest komfortabel med og selvfølgelig også finder frækkest.

Få en fantastisk sensuel følelse

Sexet lingeri fra Cottelli Collection er lavet til at få dig til at føle dig sexet. Derfor er der gjort meget for, at pasformen er perfekt, og hele udstyret sidder godt. Det nytter nemlig ikke noget, hvis du har købt det mest frække undertøj, men ikke føler dig tilpas i det.

For at finde det der sidder bedst, er det også vigtigt at læse godt på beskrivelsen. Her kan du læse mere om størrelsen i forhold til mål. Derudover er det også en god ide at kigge på produktets pasform. Når du har disse ting for øje, kan du være mere sikker på en sensuel følelse.

Du kan altid forkæle dig selv med et frækt outfit, men vi er sikre på at din partner heller ikke vil være ked af det. Gem det sexede lingeri som en pirrende hemmelighed og overrask din partner når han eller hun mindst venter det.

Frække kostumer

Hos Colletti Collection finder du selvfølgelig også frække kostumer. De er perfekte, når temperaturen skal skrues helt op i soveværelset, og din partner virkelig skal forføres. De kan selvfølgelig også bruges til en ekstra fræk halloween fest.

Træk i det frække sekretær kostume eller leg sygeplejerske. Mulighederne er mange, og med et sexet kostume kan rollespillet virkelig få lov til at udvikle sig. Et frækt kostume fra Colletti Collection kan gøre aften både sjov og stimulerende.

Der findes selvfølgelig også en masse sexlegetøj til rollespil, der kan fuldende legen. Vælg det legetøj og det kostume der matcher jeres lyster, og skabe en erotisk aften I sent vil glemme. Det kan hurtigt blive en vanedannende aktivitet.

Sensuelle strømper

Der er nok mange mænd og kvinder, der kan blive enige om, at der ikke findes noget mere sexet end et par selvsiddende strømper. Et lingeri sæt vil kun blive fuldendt, hvis du tilføjer en hofteholder og et par sensuelle strømper.

Det er også en utrolig nem måde at gøre ethvert look endnu mere sexet. Hvis du blot har strømperne, kan du bruge dem til stort set enhver kjole eller nederdel, du allerede har hjemme i garderobeskabet.

Din partner vil helt sikkert blive vild i varmen, når han eller hun opdager, hvad der gemmer sig under skørtet. Her er det selvfølgelig også oplagt at bruge et par bundløse trusser. Eller helt ”glemme” trusserne.


Bundløse trusser

Bundløse trusser fra Cottelli Collection er bare en sikker vinder hver gang. De kan bruges alene eller sammen med hvilket som helst andet outfit. De kan være en fræk overraskelse for din partner, når de rækker ud for at røre det intime område.

Du kan også gøre dig selv en tjeneste og tage de bundløse trusser på fra morgenstunden. På den måde vil du hele tiden blive mindet om din sensuelle hemmelighed.

Flere af Cottelli Collections produkter kommer med bundløse trusser, men du kan selvfølgelig også købe dem for sig. På dem måde kan du kombinere dem med lige præcis den BH eller det outfit, du ønsker.

Chemise og babydoll

Du kan vælge at gå med en chemise eller en babydoll, når det kommer til frække outfits. Er du ikke bekendt med de forskellige typer af undertøj så læs med her. Så giver vi dig en kort og klar forklaring af, hvad de forskellige undertøjstyper kan.

En chemise er en feminin kjole, der ofte er tætsiddende. Den kan både være hel enkel, men kan også have flere detaljer i form af mønstre og blonder. Ofte kommer den som et sæt, så der også er trusser og strømper med.

En babydoll er ligeledes en kjole, men har en anden pasform end en chemise. Den har en stram overdel, der sidder til over brystet ofte med en dyb udskæring. Underdelen er dog løsere, og har et skørt, der går ud.

Plus size med Cottelli Collection

Colletti Collection er en af de få frække lingeri mærker, der også laver en række produkter til plus size. Det giver dig gode muligheder i forhold til at finde det rigtige outfit uanset din størrelse. Der er ikke noget mere ærgerligt, når en fræk sag bare ikke findes i ens størrelse.

Deres plus size kollektion er selvfølgelig i større størrelser. Men der er også tænkt på en pasform, der sidder godt på de mere fyldige former. Derfor får du ikke bare en styles der er lavet i flere størrelser, men som er gennemtænkt på ny.

Kig udvalget igennem og bliv inspireret til hvordan du kan forføre din partner. Frækt lingeri er også perfekt til dig, der bare gerne vil føle sig lækker og sexet.

Skabt dit eget look med Cottelli Collection

De mange forskellige dele i deres sortiment giver dig muligheden for at skabe dit eget look. Du kan mixe og matche underdele og overdele, præcis som du ønsker. Derudover kan du færdiggøre dit look ved at tilføje strømper eller andre ekstra dele.

Det er vigtigt, at det look du får skabt, passer til hvem du er. Er du til det kinky og helt frække, så kan det være, at outfittet skal være ekstra afslørende. Hvis du ikke føler dig tilpas i dette, skal du heller ikke vælge det.

Sexet undertøj er først sexet, når du føler dig godt tilpas i det. Når du føler dit tilpas, vil du også føle dig mere selvsikker. Og selvsikkerhed er som bekendt noget af det mest sexede der findes, uanset hvad man har på.

Det ekstra der fuldender outfittet

Det der gør Cottelli Collection ekstra lækkert, er deres ekstra udstyrsstykker. Du kan blandt andet finde nippe covers, handsker og masker, der kan fuldende dit outfit. Disse ekstra dele er også perfekte, når det kommer til frækt rollespil.

Dertil kommer selvfølgelig hår og make-up. Og et par høje hæle vil helt sikkert heller ikke skade. Du kan selv lege med at gøre dit look helt perfekt, og præcis som du ønsker det. Der findes mange måder, hvorpå du kan skabe et unikt og personligt udtryk.

Få inspiration i det udvalg af Cottelli Collection produkter vi har på Altertystys.dk, kan vise frem. Er du ved at skabe dit look til din partner, kan du også helt diskret prøve at spørge ind til, hvad han eller hun kunne ønske sig.


Cottelli Collection er perfekt til forspil

Forspillet er og bliver noget af det vigtigste. Det er her, gnisten bliver tændt, og stemningen sættes. Et forspil kan vare to minutter, eller det kan vare hele dagen. Det er helt op til dig, hvor langt det skal være, og med sexet undertøj kan du tage den fulde kontrol.

Du kan tage det frække undertøj på fra morgenstunden af og bære det hele dagen. Måske kan du give din partner et par smugkig, hvis de ellers opfører sig ordentligt. Eller du kan tage det på som en overraskelse om aften.

Med et sexet outfit er der lagt i kakkelovnen til en aften i erotikkens tegn, og det er dig, der bestemmer hvordan, og ikke mindst hvornår din frække hemmelighed skal afsløres.

Den frække leg starter med lingeriet

Allerede når du begynder at kigge på det frække lingeri, er legen i gang. I kan med fordel kigge på undertøjet sammen. Det vil helt sikkert også få lysten til at stige. Ved at finde frem til det rette lingeri sæt sammen kan I også snakke om, hvad det er, der tænder jer.

Det kan være en god anledning til at åbne op om fantasier og frække drømme. Det er vigtigt at dele ens lyster med sin partner. På den måde kan I nemlig udforske nye og spændende erotiske oplevelser sammen.

Er tingene gået i stå i soveværelset, er det helt essentielt, at man snakker om, hvad der kunne få gang i tingene igen. Her er et frækt kostume eller en sensuel natkjole måske lige det, der skal til.

Cottelli Collection bondage

Er du og din partner nysgerrige, når det kommer til bondage og dominansleg. Så skal I endelig ikke holde jer tilbage. Der findes meget forskelligt udstyr til den erotiske leg, og I kan begynde lige så stille. Det er helt op til jer.

Legen vil helt klart kun blive mere intens og fræk ved at tilføje et Cottelli Collection outfit. Forestil dig blot din partner liggende fikseret til sengen, i et af de sexede lingeri sæt som mærket tilbyder. Så bliver det altså svært at holde fingrene væk.

Med bondage kan den ene partner tage kontrollen over den anden. Det er vigtigt, at I respekterer hinandens grænser, og selvfølgelig snakker om, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er.

Hvilken lingeri skal jeg vælge?

Ikke alle lingeri sæt eller kjoler vil passe lige godt til alle. Det er vigtigt, at man tænker over, hvad der vil sidde godt på en selv. Der kan sagtens være en slags pasform, der er bedre til dig end andre. Herefter er det selvfølgelig vigtigt at kigge på størrelsen.

Alt efter mærke kan din størrelse være forskellig. Du kan derfor måle dig og sammenligne dine mål med dem, der er vist i størrelsesguiden. På den måde er du mere sikker på en god pasform og den rigtige størrelse.

Heldigvis har Cottelli Collection også plus size i deres kollektion. Det betyder, at flere kan få glæde af det frække undertøj. Ved plus size er det selvfølgelig også vigtigt at kigge på størrelse og pasform i forhold til typen af lingeri.

Køb dit Cottelli Collection på Altertystys.dk

Når du shopper online på Altertystys.dk, får du et bredt udvalg af produkter fra Cottelli Collection. Du kan læse mere om de enkle produkter, når du trykker ind på dem. Er du stadig i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til produktet, skal du endelige ikke tøve med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring, når det kommer til salg af sexlegetøj, og alt hvad der dertil hører. Vi kan derfor guide dig og give en kyndig vejledning, i stort set alle slags spørgsmål.

Du kan også besøge os i vores fysiske butik. Her har vi et stort udvalg af lingeri, sexlegetøj og meget andet. Her står vi selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig med dine behov.