Viser alle 9 resultater

Masker

Masker kan være et simpelt men effektivt redskab, når du og din partner skal skabe mere spænding i soveværelset. Fetich masker kan være mange ting og se ud på endnu flere måder. Der er altså gode chancer for, at du også kan finde en, der passer til dig, og det du skal bruge den til. Du kan se vores fulde udvalg lige her. Uanset om det er en heldækkende en af slagsen eller blot et dekorativt element du er ude efter, finder du det lige her. Læs mere


Find fetich masker her  

Fetich masker er et populært stykke udstyr både inden for verden af BDSM og uden for. Skal du og din partner lege med roller som den dominerende og den underkastede, kan det være en hjælp at bære en maske. Det gør det nemlig nemmere for jer begge at leve jer ind i rollen.

Men det kan også bare være et stykke udstyr, som I synes pynter, og giver bæreren et frækt look. Måske er det med til at fuldende et look, der består af både lingeri, pisk eller andet BDSM-udstyr. Uanset hvad kan I finde inspiration til jeres næste køb lige her.

Vores udvalg er varieret og kan helt klart også imødekomme jeres behov. Vi har noget for enhver og vores sortiment spænder vidt både i forhold til stil, farve og materiale. Du bestemmer selv, om den skal trækkes helt over hovedet eller blot være omkring øjnene.


Gør legen mere spændende

Der skal nogle gange ikke særlig meget til for, at I kan skabe nye oplevelser sammen i soveværelset. Et simpelt stykke udstyr kan være, lige præcis det I manglede. Der er altså ingen grund til at springe ud i noget, der er alt for kompliceret til at starte med. Start hellere stille og roligt ud.

Det kan også være, at I allerede er meget erfaren, når det kommer til sexlegetøj, lingeri og BDSM-udstyr. I så fald vil en maske blot være endnu et stykke udstyr til samlingen, og I har med garanti styr på hvordan den skal se ud og hvilket materiale I foretrækker.

Lige meget hvor erfaren I er, kan I altid handle hos os. Vores sortiment har noget for nybegyndere, såvel som dem der har mange års erfaring. Der er også altid mulighed for at få hjælp og vejledning. Du kan altid kontakte vores kundeservice eller besøge vores sexshop i Aarhus.


Blonder eller læder?

Der er mulighed for at få, præcis det look du ønsker. Det kan være, du ønsker et blødt og feminint udseende. I så fald er masker med blonder det oplagte valg. Det kan for eksempel være perfekt til jer, der udforsker blid bondage eller blot ikke er til et mere hardcore look.

Et andet klassisk valg er naturligvis læderlooket. Der findes mange masker, der er lavet i et materiale, der giver et frækt og kinky læderlook. De kan endda være pyntet med nitter i metal, der fuldender looket, som også passer perfekt ind i en verden med BDSM.

Uanset hvad du vælger, kan du altid få et produkt, der føles rart at bære. Uanset materialet er vores produkter udvalg med tanke på komfort. Du skal altså have det rart, mens du ser mere fræk og sexet ud end nogensinde før. Derfor er vores masker også lavet i strækbare og bløde materialer.