ANAL VIBRATOR

Ønsker du ekstra stimulering, når det kommer til din anal leg? En anal vibrator er til både udvendig stimulering og anal penetrering. Der er altså rig mulighed for at skrue op for nydelsen. Med en anal plug med vibrationer kan du også variere legen. Du bestemmer selv, hvornår du vil tænde vibrationerne eller blot nyde den fyldige anal plug.

Viser alle 7 resultater


Anal vibrator - Nyd en intens anal stimulering

En anal vibrator er det mest fantastiske stykke sexlegetøj. Elsker du at dyrke anal sex eller er du ny indenfor anal sex eller sexlegetøj, så er en anal vibrator et rigtig godt sted at starte. Du kan nemlig let finde en anal vibrator, der ikke er for stor hverken i bredden eller i længden. 

Et stykke sexlegetøj til anal brug med vibrator er en sikker vinder. De blide eller kraftige vibrationer kan give dig en helt fantastisk følelse i hele kroppen. Den starter i anus og endetarm og spreder sig til resten af kroppen.

At du både kan opnå stimulering ved penetrering og med vibratoren giver en rigtig lækker orgasme. Det er altså ikke uden grund, at vores anal vibratorer er utroligt populære blandt alle slags kvinder.

Bliv en sand anal dronning med anal legetøj

Har du et ønske at dyrke (mere) anal sex, så læs med her. For det er slet ikke så komplicerede som det måske kan lyde. En af grundene til at man måske er tilbageholden overfor at dyrke analsex kan være på grund af at man er bange for om det mon gør ondt.

Og nej, sex skal aldrig gøre ondt – medmindre man ønsker det. Men der er stor forskel på nydelsesfuld smerte med fuldt overlæg og så smerte generelt. Det handler i høj grad om, at man skal have tålmodighed og bruge en masse glidecreme, når man skal dyrke analsex.

Er du utryg ved at dyrke anal sex med din partner, så kan det være en god idé at bruge anal legetøj, som en vibrator til at komme godt i gang. Du kan nemlig tage det i dit helt eget tempo, når du leger alene. Derudover er der også den åbenlyse fordel, nemlig at du kan bruge lige netop den størrelse vibrator, som du har mest lyst til.

Varm op til anal sex med en anal vibrator 

Der skal gerne lidt fræk og pirrende forspil til før du og din partner går i gang med at dyrke anal sex. Det er helt oplagt at bruge en anal vibrator under forspillet som opvarmning til selve akten. Du er helt sikker på at blive tændt og i humør til mere, hvis I først leger med vibratoren.

Lad den cirkulere rundt om anus, hvor der også er mange nerveender og lad den derefter forsigtigt penetrere dig. Men en vibrator kan ikke kun bruges før analsex. Det er også rigtig frækt og vidunderligt at bruge under samleje. Hvorfor ikke lege med vibratoren under samleje.

Imens han tager dig bagfra, så har et godt udsyn og kan dermed let stimulere dig med anal vibratoren imens han har penis i dig. En dobbelt penetration er noget af det mest fantastiske. Og du kan rent faktisk få en meget kraftigere og meget mere intens vaginal orgasme, hvis du bliver stimuleret f.eks. analt enten inden eller imens. Lad derfor dobbelt penetration komme på dagsordenen derhjemme. 


Anal vibrator - Den bedste anal plug 

Overordnet kan man dele sexlegetøj op i to kategorier. Der findes legetøj med vibrator og så findes der det uden. Om man er til vibratorer, er helt sikkert en smagssag, men det er lækkert at have muligheden for at bruge den, når man har lyst.

Det er også en af grundene til at vores vibratorer til anal brug er så populære. En anal vibrator til kvinder er skabt til at bruge i endetarmen og ved anus. I endetarmen har både mænd og kvinde et G-punkt. Mandens G-punkt er også hans prostata og er et meget følsomt område.

Kvindens G-punkt bliver stimuleret gennem væggen mellem skede og endetarm – og der er derfor tale om en indirekte stimulering. Mange vibratorer er derfor formet herefter. Forestiller du dig en finger, der laver kom her bevægelsen, så er det ca. sådan, at den er formet.

Designet gør det hele

Det er også sådan, at du finder manden G-punkt. En anal vibrator er altså konstrueret til at give så meget nydelse som overhovedet muligt, lækkert ikke?

Det er nok også formen og det specielle design der adskiller en anal plug og en vibrator. For de fleste anal plugs er dråbeformerede og giver naturligvis også en dejlig stimulering, men da vibratorens form deciderede går ind og rammer G-punktet, så kan den bare noget helt særligt.

Det er en af grundene til, at vi tror, at både du og din partner vil synes godt om en anal vibrator. Hvis man er kørt lidt fast i sexlivet, kan det være en spændende måde at krydre det lidt igen.

En anal vibrator er både til sololeg og leg med en partner 

Har du indtrykket af, at dildoer og vibratorer udelukkende er til onani, så tager du fejl. Det er selvfølgelig en let måde at tilfredsstille sig selv på med f.eks. en anal vibrator, men sexlegetøj med en partner er også altid mega frækt.

Men vil din mandlige partner ikke blive intimideret over en stor dildo eller en smart anal vibrator, for hans penis kan jo på ingen måder hamle op med dem?

Forhåbentlig bliver din mandlige partner ikke forskrækket. Sammen kan I nemlig opnå det hedeste og vildeste sexliv, hvis I giver hinanden lov.


Eksperimentér!

Det skal også siges, at sexlegetøj generelt er et supplement og ikke en erstatning for den ægte varer. Desuden så kunne det også være, at din partner fandt ud, at han synes at det var vildt ophidsende at bruge en anal vibrator.

Næste gang dig og din partner skal dyrke sex, så smugl din anal vibrator med op i dobbeltsengen. Når du har forkælet din partner lidt, så tag vibratoren frem og strit med røven. Det er helt sikkert, at din partner vil finde det enormt frækt, at bruge en anal vibrator på dig og din lille mås.

Det handler hele tiden om, at du og din partner skal tænde på sexlegetøjet, men mest af alt hinanden. Derfor er det en god idé at eksperimentere lidt og finde ud af, hvor I hver især kan lide.

Brug masser af glidecreme 

Når du skal dyrke analsex, så er det vigtigt at bruge glidecreme. Hellere for meget end for lidt. Anus kan ikke selv producere noget smørelse, hvorfor det er vigtigt at bruge glidecreme. Med en god glidecreme, så bliver hele legen bare meget sjovere. Du undgår smerter og rifter og kan i stedet bare nyde det.

Udover glidecreme, så er tålmodighed og evnen til at slappe af også vigtige elementer, hvis man skal dyrke analsex med en happy ending. Ringmusklen skal have tid til at udvide sig, hvorfor det er vigtigt at have en god tålmodighed. Jo mere trænet du bliver, jo mere anal sex du har, jo hurtigere og jo større genstande kan du også få op.

Det er også helt essentielt, at du kan slappe af i kroppen. Er du ny indenfor anal sex, så kan man have en tendens til at spænde op, og det kan være svært at nyde den anale stimulering. Derfor - slap af, hav tålmodighed og brug glidecreme, så er du godt i gang.

Skal det være en vandbaseret eller en silikonebaseret glidecreme?

Som tommelfingerregel skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj. Holder du dig til den regel, så kommer du ikke galt afsted.

Bruger du en silikonebaserede glidecreme sammen med noget legetøj, der har en silikone overflade (som rigtig meget har), så risikerer du at ødelægge overfladen på dit sexlegetøj over tid.  Har du derimod at gøre med legetøj der er af metal eller glas, så kan du sagtens bruge en silikone glidecreme.

Og dyrker I analsex uden brug af anal legetøj, så anbefaler vi også en silikonebaserede glidecreme. Den glider rigtig let og har en lang holdbarhed, hvilket betyder, at den bare bliver ved med at give den dejlige glatte fornemmelse. Er du mere ovre i en form for fisting, så findes der specielt glidecreme hertil.