VANDBASERET GLIDECREME

Med en vandbaseret glidecreme har du et godt all-around produkt. Den vandopløselige glidecreme kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone såvel som ved vaginalt samleje. En vandbaseret glidecreme er også anbefalet til brug sammen med kondom. Du finder et bredt udvalg af vandbaseret glidecremer, så du kan finde den, der matcher dine behov bedst.  Læs mere

Viser 1–40 af 42 resultater

Billigst på PriceRunner
-25%
Billigst på PriceRunner
-37%
kr. 299,00 kr. 189,00
Billigst på PriceRunner
-16%
Billigst på PriceRunner
-25%


Hvorfor vandbaseret glidecreme?

Om du skal bruge vandbaseret glidecreme til forspil eller samleje eller anal sex, så er vandbaseret glidecreme din bedste ven. Med en god glidecreme bliver al kropslig modstand nemlig fjernet og du og din partner kan lettere hengive jer til hinanden.

Derudover er glidecremen også rigtig god, når du bruger sexlegetøj. Da vandbaseret glidecreme kan vaskes af med vand, så er det heller ikke så hårdt ved dit legetøj, hvorved det holder længere. Vi anbefaler derfor klart, at du benytter dig af vandbaseret glidecreme, når du bruger sexlegetøj

Hvordan skal jeg bruge vandbaseret glidecreme?

Der er ikke nogen egentlig opskrift på, hvordan du bedst bruger din glidecreme. Det er helt op til dig, om du vil bruge en håndfuld eller bare et par dråber. Nogle glidecremer, som for eksempel Pjur Basic kommer i en smart sprøjteflaske, hvor du på toppen sprøjter glidecremen ud.

Andre, som Just Glide, kommer i en klassisk tube, hvor du trykker glidecremen ud i hånden. Derefter er det bare at smøre din penis eller dit sexlegetøj ordentligt ind i glidecremen. Det afgørende er, at du er tilfreds med den glidende effekt, du opnår. Hvis ikke, så brug mere.

Glidecreme til både sex og forspil

For at sex og forspil skal spille 200 % kommer du ikke uden om en rigtig god glidecreme. Både du og din partner vil opleve, at følsomheden og den generelle oplevelse bliver så meget bedre, når der bliver brugt lidt smøremiddel.

Hvis I ønsker det, kan I også bruge glidecreme som massageolie. Da den kan vaskes af med vand, er den utrolig god til en omgang intim massage, hvis I mangler massageolien. En vandbaseret glidecreme er derfor et meget alsidigt supplement at have i natbordsskuffen.


Vandbaseret glidecreme – også til onani

De fleste tænker måske, at glidecreme er mest brugt til samleje. Og det er heller ikke helt forkert. En god glidecreme til dig og din partner kan gøre hele forskellen mellem akavet penetration eller himmelråbende hed sex.

Men glidecreme kan også sagtens bruges til sololeg. Om du bruger hånden eller et stykke sexlegetøj er lige meget. Følelsen af, at det hele glider meget mere sensuelt ned over hovedet og skaftet er en utrolig pirrende fornemmelse, som ikke kan opnås uden glidecreme.

Vandbaseret glidecreme – også til anal sex

Hvis du er nysgerrig på det der mandlige g-punkt eller allerede har haft fornøjelsen af en g-punktsorgasme, så ved du også, at det bedste resultat opnås med en god glidecreme. Faktisk er det - afhængigt af hvad du indfører - nødvendigt med en god glidecreme.

Da anus ikke naturligt producerer smøremiddel er en god vandbaseret glidecreme et must, uanset om du vælger at bruge fingeren, en dildo eller en prostata stimulator. Og så længe du er forsigtig og tålmodig, så er der store seksuelle oplevelser i vente for dig.

Vegansk vandbaseret glidecreme

Hvis du også ønsker, at dit sexliv er bæredygtigt, så skal du overveje at købe en vegansk vandbaseret glidecreme. Med sådan er du sikker på, at cremen ikke indholder parabener eller andre ubehagelige stoffer, som du helst vil undgå.

Derudover kan du være sikker på, at de veganske vandbaserede glidecremer ikke er blevet testet på dyr, hvilket jo heller ikke skader sexlivet. Du kan derfor med sindsro kaste dig over en vegansk glidecreme, som udøver mirakler for dit sexliv, men som også er økologisk.


Varmende glidecreme for ekstra stimulation

Du har måske ikke hørt om en varmende glidecreme før, så det skal vi have lavet om på nu. For med en varmende glidecreme kan du, udover den fantastiske glidende følelse, smide en varmende fornemmelse oven i oplevelsen.

Sex bliver ganske enkelt bedre, når du hiver noget ekstra ind i soveværelset. Og en varmende glidecreme er helt sikkert noget helt specielt ekstra. Durex Warmning glidecreme kan bruges til både sololeg og med kondom, så vi kan klart anbefale, at du afprøver denne glidecreme.

Køb din vandbaseret glidecreme hos os

Vi elsker god sex hos altertystys.dk. Derfor lægger vi os altid i selen for, at du får en god oplevelse, når du handler sexlegetøj hos os. Vi har mange års erfaring og er derfor altid klar på at vejlede og hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Du kan ringe til os eller komme ned i vores fysiske butik i Paradisgade i Århus, hvor vores professionelle medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Der er ingen spørgsmål, som vi ikke har hørt før og vi er derfor helt sikre på, at vi kan hjælpe dig videre ud i et endnu bedre sexliv.

Levering

Hvis du vil undgå nysgerrige blikke fra postmanden, når han afleverer din bestilling fra os, kan du være helt rolig. Vi vægter diskretion meget højt her hos altertystys.dk og det er også derfor, at vores leveringer altid kommer i en sort æske.

På adresselabelet har vi fjernet vores logo og vores navn, så der er ingen indikation på, hvor du har handlet. Vi er selvfølgelig glade og stolte over, at du ønsker at berige dit sexliv, men derfor kan vi godt forstå, hvis du alligevel ønsker at holde det privat.