BONDAGE SÆT

Drømmer du om at blive fikseret eller om at fiksere din partner? Udlev jeres BDSM og bondage fantasier med et komplet bondage sæt. Et sæt med forskelligt udstyr til bondage og BDSM er perfekt til parret, der skal udforske legen for første gang eller som blot ønsker et komplet og matchende sæt. Læs mere

Viser alle 4 resultater


Hvad er bondage?

Bondage er en stor del af BDSM leg. Bondage betyder, at du enten tænder eller bliver ophidset af at blive bundet eller på at binde din partner.

Til bondage leg, kan du gøre brug af forskellige ting til at fiksere din partner. Det kan for eksempel være håndleds manchetter, klassiske håndjern, reb eller som Christian fra Fifty Shades of Grey bruger - et slips.

Bondage behøver altså ikke være hårdt, det kan også udøves i en sensuel og blid udgave. Da bondage leg kan udøves både på en blød eller hård måde, kan du eksperimentere med det, uanset om du er nybegynder eller erfaren bondage udøver.

Bondage sæt og BDSM

Grunden til at bondage leg er så stor en del af BDSM er fordi, at det passer perfekt med magt- og dominanslegen, der er mellem en submissiv og en dominant.

En dominant tænder oftest på, at kontrollere sin partner og dermed også, hvad der skal ske, hvornår og hvordan det skal ske.

Som Submissiv er din rolle, at overgive dig til din partner og hans eller hendes behov.

Bondage er den perfekte måde, at udøve kontrol og blive kontrolleret på. Det kan være gennem håndjern, reb, masker, kildefjer,  men det kan også være gennem andet legetøj, som du kan finde i et bondage sæt.

Hvorfor skal jeg vælge et bondage sæt?

Det perfekte ved bondage sæt er, at det har flere dele til at udleve dine bondage fantasier. Du finder sæt med alt fra 3 til 12 dele, så du kan eksperimentere med dine og din partners bondage grænser.

Med et bondage sæt kan du starte blidt ud med en maske og et par håndjern. Du kan også hoppe ud i et komplet sæt, som du kan vokse med, jo mere mere øvet og tilpas du bliver.

Endnu en fordel er, at du kan købe det til at udvide dit sortiment. Men også hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte.

Til nybegynderen - prøv et blidt bondage sæt

Bondage kan være grænseoverskridende, uanset hvor meget du tænder på det. Vi anbefaler derfor, med hele vores bondage hjerte, at du starter blidt ud.

Når du derfor gerne vil have et bondage sæt, så start ud med et sæt, der har få dele eller dele der er lavet i blødt materiale.

Det kan for eksempel være, at du skulle starte med et sæt, der har et simpelt blind fold i satin og med et par håndjern med plys. Det kan også være bløde håndleds manchetter, som kan justeres.

Husk, at du ikke behøver at prøve hård bondage, hvis du ikke vil.


Det ultimative bondage sæt til den øvede

Er du på udkig efter et bondage sæt til at udvide dit bondage legetøj og dine pirrende fantasier?

Et komplet bondage sæt kan være det, du søger. Fremfor at købe forskellige dele, kan et komplet bondage sæt, være en god måde også at købe legetøj, som du måske ikke selv havde tænkt på at prøve.

Køb et sæt med flere dele, så du kan prøve forskelligt sexlegetøj af. Et komplet bondage sæt kan indeholde alt fra halsbånd, piske, nipple clamps, reb, håndleds manchetter og meget mere.

Det er det perfekte sæt til den øvede, der er klar til at prøve mere.

Bondage sæt og et frækt kostume

Gør din bondage leg ekstra hed med et frækt og kinky kostume. Er du til mere end det, som du kan finde i et bondage sæt, så køb et kostume, til at spice legen op.

Prøv et kinky kostume som en sygeplejerske eller sekretær. Du kunne også prøve frække korsetter, bundløse trusser, bodystockings, nipple covers eller andet.

Med kostumer tager du din BDSM leg til det næste kinky niveau. Det kan være at du eller din partner har en fantasi og et bestemt rollespil, i gerne vil prøve.

Med et frækt kostume og et bondage sæt, kan jeres fantasi blive til virkelighed.

Bondage sæt fra forspil til sex

Bondage behøver ikke kun, at være noget der bruges under sex. Det er også helt perfekt til forspil.

Det kan være, at dig og din partner er løbet tør for ideer til forspil, og I vil gerne gøre mere ud af jeres sexliv. Med et bondage sæt får I masser af muligheder, for at spice jeres forspil op.

Brug sættet både under forspil og sex. Start f.eks. ud med et pirrende og erotisk forspil med piske, kildefjer, masker eller andet du har lyst til at bruge.

Dernæst kan dig og din partner for eksempel bruge håndjern og butt plugs under jeres sex.

En fræk gave til din partner

Ved du ikke hvad du skal give til din partner? Så er et bondage sæt en fræk idé.

Hvis din partner er interesseret i BDSM og bondage, og I har snakket lidt om hvad I har lyst til at prøve, så kan et bondage sæt være vejen frem

Med sættet viser du ikke kun, at du lytter til din partners behov og lyster, men du viser også, at du har lyst til at give det en chance.

Et bondage sæt har den fordel, at der er flere produkter i et sæt. Din partner og dig kan derfor tage legen i jeres tempo,


Derfor er det vigtigt at snakke om sikkerhed før bondage

Snak altid om sikkerhed med din partner før jeres bondage leg begynder.

Bondage kan som nævnt, både være blødt og hårdt. Men uanset om det er den ene eller den anden form som I vil prøve, så snak altid før legen.

Hav en dialog med din partner om hvad I skal, og hvad I har lyst til at prøve. Snak også om jeres grænser, og hvordan I kan holde jer indenfor dem.

Find også på et safeword eller et tegn, som I kan bruge, når legen bliver for meget, Og forlad aldrig din partner i en bundet tilstand.

Leg med sanserne med et bondage sæt

Sæt sanseleg og pirrende stimuleringer på agendaen. Med et bondage sæt, kan du gennem de forskellige dele af sættet, udforske forskellige former for sanselige stimulationer.

Brug for eksempel et blind fold og en kildefjer til et pirrende og erotisk forspil. Har du lyst til at prøve hårde bondage, så kunne du  og din partner bruge en gag ball og en paddle.

Det perfekte ved sanseleg er, at det stimulerer din krop på en anden måde, og det tilføjer dermed en ekstra erotisk dimension til din leg.

Det er også en god måde, at lære din og din partners krop at kende.

Den rigtige vejledning til Bondage og BDSM

Bondage og BDSM kan være overvældende, især hvis du kun kender det til fra film som Fifty Shades of Grey eller porno.

Derfor er vi her selvfølgelig altid til at vejlede dig, hvis du skulle have spørgsmål og bekymringer.  Vigtigst af alt, når du vil prøve BDSM og bondage er, at du har styr på sikkerheden.

Sikkerhed er den vigtigste del af legen. Tænk altid over hvordan du eller din partners bindes, efterlad aldrig hinanden i en bundet tilstand, og husk altid at snakke safe words og safe tegn.

Start derudover altid blidt ud, og vær opmærksomme på hinanden hele tiden.

Levering direkte til din dør

Få leveret dit bondage sæt direkte til døren. Vi gør en dyd af, at du får leveret dit legetøj i top kvalitet, til gode priser og lige til døren - eller dit valgte posthus eller pakkeboks.

Hos Alt er tys tys, kan du desuden vælge mellem tre forskellige forsendelses muligheder. Vi har aftaler med både DAO, Postnord og GLS.

Vi sender direkte til din dør, men vi sender selvfølgelig også til din nærmeste pakkeboks eller posthus.

Derudover skal du ikke være bekymret for leveringen. Den er selvfølgelig diskret. Vores pakker og forsendelsesposer er sorte og har kun et forsendelseslabel på - selvfølgelig uden vores navn.