TEASE & PLEASE

Sæt kulør på sexlivet med et pirrende og erotisk spil fra Tease & Please. Mærket har specialiseret sig i at skabe spil, der lægger op til erotiske udfordringer, intime spørgsmål og frække handlinger. Uanset om I er til et klassisk brætspil, en omgang poker eller et spin med rouletten, finder I en pirrende udgave lige her.

Viser alle 6 resultater


Tease & Please – spil der inspirerer til erotik og nydelse

Med et spil fra Tease & Please kan du og din partner blive inspireret til nye oplevelse med erotik og nydelse i fokus. Uanset om det skal være kinky og frækt eller romantisk og pirrende, er der med garanti et spil for jer. De mange spil har en stor variation af indhold og fås som både bræt- og kortspil.

Et sexspil lægger optil nye oplevelser for dig og din partner. Det kan hjælpe jer på vej med at lære nyt om hinanden og kan give anledning til et endnu tættere forhold. Nogle spil indeholder spørgsmål mens andre fokuserer på udfordringer og handlinger.

Nogle spil har naturligvis også en blanding, så der både er lagt op til at lære hinanden at kende med ord såvel som intime handlinger. Uanset hvad I er til, kan I finde det perfekte spil til soveværelset i vores brede udvalg af produkter fra Tease & Please.

Leg dig til nye stimulerende oplevelser

Hvorfor ikke gøre sex og nydelse til en leg? Med et sexspil kan du gøre forspil og sex endnu mere pirrende, legende og sjovt. Et spil med fokus på intimitet og erotik er med til at sætte alle deltager i den helt rette stemning og åbner op for nye samtaler og oplevelser i soveværelset.

Uanset om dig og din partner lige har mødt hinanden eller har været sammen i flere år, kan et erotisk spil lære jer nye sider af hinanden. Et spil kan give anledning til at dele fantasier og lyster. Det kan også være en god undskyldning for at gå væk fra de velkendte rutiner og prøve noget nyt.

Et sexspil kan være udformet på mange måder, og det er naturligvis altid op til jer, hvor langt I vil gå. I kan altid tilrette spillet til jeres lyster og grænser, så I får den gode oplevelse, I søger. Mange af spillene er meget simple, og I kan nemt tilføje jeres egne regler.


Erotiske spil til par – sæt kulør på sexlivet

Med et Tease & Please spil kan du for alvor sætte kulør på sexlivet. Er dig og din partner fastlåst i gamle rutiner? Eller ønsker I at komme endnu tættere på hinanden? Så er et erotisk spil med spørgsmål og udfordringer det perfekte valg.

Et sexspil kan udspille sig på mange måder. Nogle indeholder blot kort med spørgsmål eller udfordringer, mens andre indeholder en hel spilplade med regler, kort og brikker. Uanset hvad I vælger er det dog altid kærlighed, intimitet, erotik og nydelse der er i fokus.

Spillet gør det sjovt og legende at lære hinanden bedre at kende og kan åbne op for nye lyster og fantasier. Brug spillet til at skabe nye oplevelser sammen og gør legen til jeres egen. Flere af spillene er åbne for små justeringer og nye regler, så I kan få præcis den aften, I ønsker jer.

Spil Sexroulette, Sexpoker og Sexpert

Tease & Please har siden 2005 udviklet og skabt forskellige spil til voksne med fokus på sex, parforhold, erotik og kærlighed. Derfor dækker deres sortiment ikke bare mange emner men også mange former for spil. Hos Tys Tys finder du et varieret udvalg.

Vi har bl.a. sørget for et bredt udvalg af mærkets populære Sexroulette. Sexrouletten kommer i forskellige udgaver, så I kan vælge den, der tiltaler jer allermest. Hvad med en kinky Sexroulette eller en Sexroulette med fokus på kærlighed og ægteskab.

Mærket har naturligvis også taget pokerspillet under kærlig behandling, så du kan prøve det spændende spil i en fræk kama sutra udgave. Er I mere til det klassiske brætspil med kort, brikker og timeglas, er dette naturligvis også at finde med det populære Discover Your Love spil.


Lær hinanden at kende med et sexspil fra Tease & Please

Hvorfor ikke bruge et sexspil til at lære hinanden bedre at kende? Med et spil fra Tease & Please kan dig og din partner komme endnu tættere på hinanden. Spillene lægger op til intime lege med fokus på erotik og nydelse. Det er derfor et spil for jer, der stadig dater og jer, der har kendt hinanden i mange år.

Som par kan I dele fantasier, lyster og frække ord. Spillene skaber et åbent rum for at dele nye ting og vil samtidig få jer begge I det helt rigtige humør. Spil sandhed eller konsekvens, poker, roulette eller brætspil med vores sortiment af fra Tease & Please.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af sexspil til par, så I altid kan finde et nyt pirrende spil til samlingen. Spillene er en oplagt gave til en særlig anledning. Men de kan naturligvis også gøre enhver kedelig onsdag spændende og fræk.

Find sexspil til par hos Tys Tys

Hos Tys Tys finder du altid et stort og varieret udvalg af forskellige sexspil til par. De frække spil er populære hos mange par, da de på en sjov måde kan skabe ny spænding i soveværelset. Spillene er den ideelle måde at få sjov, variation og leg ind i sexlivet.

Du kan se vores fulde sortiment af erotiske spil lige her, eller du kan besøge vores butik i Aarhus. Her kan du ligeledes få kyndig vejledning og betjening af vores dygtige personale. Uanset om du handler online eller i vores butik, er du garanteret personlig og professionel kundeservice.

Når du shopper sexlegetøj og andet erotisk udstyr på vores hjemmeside, sender vi naturligvis altid din ordre i en flot og diskret indpakning. Du kan derfor trygt handle hos Tys Tys. Har du spørgsmål til produkter, levering eller sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os.