VIBRERENDE DILDO

Vibrerende dildoer findes mange afskygninger. Du kan blandt andet få en realistisk dildo med vibrator, men også mere farverige og fantasifulde modeller. Er du i tvivl om, hvilken dildo der er den rette for dig, kan du finde inspiration i vores dildo guide. Der findes med garanti én, der passer lige til dig.

Viser alle 11 resultater


Derfor kan du ikke undvære en dildo med vibrator

Vi taler med rigtig mange kvinder, der har utrolig svært ved at få en orgasme ved penetrering. Det gælder både ved penetrering med en penis og med en almindelig dildo. Her foreslår vi altid, at du bør prøve med en vibrerende dildo, og de fleste kvinder vil mærke en forskel med det samme.

Samtidig giver en dildo med vibrator en helt anden form for nydelse og oplevelse. Den vibrerende funktion gør også, at den kan bruges på lidt flere forskellige måder. Med en almindelig dildo handler det om at penetrere, indtil du opnår den nydelse eller orgasme, du sigter efter.

Med en vibrerende dildo kan du derimod skifte mellem at penetrere og holde den stille oppe i skeden og lade vibrationerne gøre arbejdet. Derudover kan du også bruge den til at stimulere klitoris. 

Vibrerende dildo til nybegynderen

Vi anbefaler ofte en vibrerende dildo af realistisk eller mindre størrelse til nybegyndere inden for sexlegetøj. Det smarte er nemlig, at du kan starte ud med at bruge funktionerne hver for sig og prøve dig lidt frem.

Det vil sige, at du altså kan starte med at bruge den som en almindelig dildo og almindelig klioris vibrator. Når du har fundet ud af, hvordan den fungerer, kan du begynde at bruge den som vibrerende dildo. 

Vibrerende dildo til den erfarne

Det kan også være, at du står i den situation, at du allerede har sexlegetøj, men gerne vil udvide dit repertoire. Du har allerede en dildo og en vibrator og overvejer, hvad det næste spændende legetøj så skal være.

Jamen hvorfor så ikke prøve med en dildo vibrator? Her får du altså det begge fra begge verdner og opnår en helt ny form for indvendig stimulering end ved en almindelig dildo. 

Realistisk udseende eller ej

En realistisk dildo med vibrator er en rigtig god begynder dildo, fordi den oftest hverken er for stor eller for lille. Der findes også den helt klassiske glatte vibrerende dildo, den er billig og derfor meget SU venlig.

Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme Rabbit dildoen! Det er en vibrating dildo, der både stimulerer dig indeni og udenpå, på samme tid, er både berømt og berygtet. Og der er ikke noget at sige til, at den er blandt favoritterne hos os kvinder.


En dildo med vibrator giver de bedste orgasmer

Få dit livs bedste orgasmer med en vibrating dildo! Der er masser af muligheder med en dildo med vibrator. Ikke nok med at du kan lege med den på forskellig vis. Der er også mange forskellige former for orgasmer, som du kan få. Faktisk op til fem!

Ja, du læste rigtigt. 5 forskellige! En kvinde kan faktisk få 12 forskellige former for orgasmer – 5 af dem kan du i hvert fald snildt opnå med en dildo, der vibrerer. 5 forskellige orgasmer, det lyder da ellers ret så lækkert, synes du ikke? Lad os se lidt nærmere på, hvilke det er:

De tre første orgasmer kender du nok, har hørt om og muligvis selv opnået at få.

Skede orgasme

Du kender den nok godt, selvom den kan være svær at få. Men en skede orgasme er en orgasme, der kommer ved stimulering inde i skeden, som nemt kan forekomme med en vibrerende dildo. Du kan også få en skede orgasme ved penetrering uden værktøjer. Det kan dog være svært for mange kvinder at opnå en skede orgasme med en dildo, der ikke vibrerer, eller med klør fem.

G-punkts orgasme

G-punkts orgasmen er nok den mest velkendte orgasme. G-punkts orgasmen kan komme ved leg med fingrene eller blot en enkelt finger, der laver kom her bevægelsen.

Endnu bedre er en G-punkts vibrator eller en Rabbit vibrator, som er specifikt designet til at stimulere g-punktet direkte.

Da nogle kvinder har svært ved at nå G-punktet på dem selv, anbefaler vi, at du overvejer en G-punkts vibrator eller en Rabbit vibrator. 

Klitoris orgasme

Du kan få en klitoris orgasme på mange måder. Der findes deciderede klitoris vibratorer, og de er meget populære, og det er ikke uden grund. En Magic Wand er en form for en vibrerende dildo.

Den stimulerer klitoris med blide eller kraftige vibrationer og du får helt fantastiske klitoris orgasmer med den. Du kan også bruge den helt klassiske glatte dildo vibrator og stimulere din følsomme klitoris.


Lidt mere avancerede orgasmer

De to sidste orgasmer er en smule mere avancerede. Især sprøjteorgasmen skal man ofte træne lidt for at opnå. 

Og ja, det er lækkert! Og de færreste kvinder kan faktisk få en eller har prøvet det. Det er i bund og grund også en G-punkts orgasme. Det er blot en kraftigere en af slagsen, som omtales sprøjte orgasme, fordi kvinden sprøjter. Det føles faktisk næsten som om du tisser, så våd bliver du.

Sidst, men ikke mindst, er der en anal orgasme. En anal orgasme er faktisk også en G-punkts orgasme, blot G-punktet i anus. Hvis du ikke er vant til anal leg, kan vi anbefale en mindre vibrerende dildo. Her kan du med fordel stimulere klitoris og/eller g-punkt samtidig. Det kan give en helt igennem fantastisk orgasme!

Vibrerende dildoer – Alene eller sammen med partner 

Her hos AltErTysTys.dk er næsten alle vores vibrerende dildoer vandtætte. Men hvilken forskel gør det lige, tænker du måske? Det gør en stor forskel, da det betyder, at det åbner mange flere muligheder for leg. Tag din dildo med i bad, i badekar eller i boblebad sammen med din partner. Det er nemlig ikke kun alene, at du kan bruge en dildo vibrator.

Inviter din partner med i bad og lad ham eller hende bruge den på dig og hør fuglene synge.Det er dermed slut med at bruge brusehovedet i badet. Tag f.eks. en helt klassisk glat dildo vibrator eller måske en Rabbit vibrator med i badet og mærk, hvordan en stressende hverdag pludselig forsvinder.

Eksperimentér med anal

Den er også oplagt til et frækt forspil eller f.eks. til anal stimulering, alt i mens din partner har sex med dig vaginalt - hvis I har mod på det vel og mærke. Det helt oplagte valg er selvfølgelig at bruge dildoen under onani, enten vaginalt eller analt. 

Uanset hvordan du bruger din vibrerende dildo, er vi ret sikre på, at vi har dildoen til dig. Er du i tvivl om hvilken vibrerende dildo du skal vælge, skal du ikke være nervøs for at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Rengør din vibrerende dildo

Som med så mange andre ting, man holder af, så er det vigtig at passe godt på det og vedligholde det. Det gælder naturligvis også din vibrerende dildo. Heldigvis er det ikke så svært at få sin favorit dildo til at holde i flere år, hvis man følger et par lette forholdsregler.

Dernæst er det en rigtig god idé at købe en rengørings spray. En rengørings spray til sexlegetøj er specielt udviklet til at passe rigtig godt på dit legetøj, så du kan få glæde af det i meget lang tid.