Viser alle 20 resultater


Har du hørt om en vibrerende dildo? Hvis ikke, så er det i hvert fald på tide, at du stifter bekendtskab med dette vidunder.Vi kvinder er vilde med noget, der vibrerer! Men vi er sådan set også vilde med dildoer. Hvis bare man kunne få et sexlegetøj, der kunne begge dele… Men vent nu lige! Her får du nemlig en dildo med vibrator. Så har du altså det bedste fra to verdenener.

Vibrerende dildoer findes mange afskygninger. Du kan blandt andet få en realistisk dildo med vibrator, den berømte vibrerende dildo, Rabbit vibrator, eller bare en helt klassisk vandtæt dildo med vibrator. Hvis du er på udkig efter en dildo, er du i hvert fald landet det rette sted.

Derudover findes de i et hav af forskellige farver og former. Der findes med garanti også én eller flere, der passer lige til dig. Læs mere

-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-42%
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-30%
DKK 300,00 DKK 210,00

Derfor kan du ikke undvære en vibrerende dildo

Findes der noget mere lækkert end vibrationerne fra en dildo? Nej vel. En vibrerende dildo er præcis ligesom en almindelig dildo, blot med vibrator i. Det gør det endnu nemmere for dig, som kvinde at få en orgasme. Vi taler med rigtig mange kvinder, der har utrolig svært ved at få en orgasme ved penetrering.

Det gælder både ved penetrering med en penis og med en almindelig dildo. Her foreslår vi altid, at du bør prøve med en vibrerende dildo, og de fleste kvinder vil mærke en forskel med det samme. Samtidig giver en dildo med vibrator en helt anden form for nydelse og oplevelse.

Brug den på flere måder

Den vibrerende funktion gør også, at den kan bruges på lidt flere forskellige måder. Med en almindelig dildo handler det om at penetrere, indtil du opnår den nydelse eller orgasme, du sigter efter. Med en vibrerende dildo kan du derimod skifte mellem at penetrere og holde den stille oppe i skeden og lade vibrationerne gøre arbejdet.

Derudover kan du også bruge den til at stimulere klitoris. Den er også både oplagt til onani alene og til sexleg sammen med en partner. Som du nok kan fornemme, er mulighederne mange. Og det gør, at den altså er et must i natskuffen.

Vibrerende dildo til nybegynderen og den erfarne

Vi anbefaler ofte en vibrerende dildo af realistisk eller mindre størrelse til nybegyndere inden for sexlegetøj. Det smarte er nemlig, at du kan starte ud med at bruge funktionerne hver for sig og prøve dig lidt frem. Det vil sige, at du altså kan starte med at bruge den som en almindelig dildo og almindelig klioris vibrator.

Når du har fundet ud af, hvordan den fungerer, kan du begynde at bruge den som vibrerende dildo. Det kan også være, at du står i den situation, at du allerede har sexlegetøj, men gerne vil udvide dit repertoire.

Vibrerende legetøj til enhver smag

Har du allerede en dildo og en vibrator - Måske overvejer du hvad det næste spændende legetøj så skal være. Jamen hvorfor så ikke prøve med en dildo vibrator? Her får du altså det begge fra begge verdner og opnår en helt ny form for indvendig stimulering end ved en almindelig dildo.

Vibrating dildo eller vibrerende dildo – kald den hvad du vil

Der er ikke helt udbredt enighed om, hvad vi skal kalde denne geniale opfindelse. Både vibrating dildo, dildo vibrator og vibrerende dildo er navne, vi ofte støder på. Men bare rolig vi er helt med på, hvad folk mener, om det er det ene eller andet, de kalder det.

Mange af de vibrerende dildoer kaldes vibrating dildo, fordi de fleste produkter på det danske marked er fra internationale forhandlere. Så er det jo godt, at vi forstår engelsk her i Danmark. Men ligegyldig hvad, så hedder en dildo jo en dildo, ligegyldig om vi siger det på engelsk eller sønderjysk. Men nok om det!

Forskellige farver og former - Hvad er du til?

Du kan få en dildo med vibrator i mange forskellige designs. Både farver, former, størrelser og funktioner er der forskel på. Ligegyldig hvad er vi sikre på, at der er den perfekte udgave for dig.

Realistisk eller udseende eller ej

Som vi kom ind på tidligere, findes der utrolig mange forskellige vibrerende dildoer. En af vores populære dildoer er en vibrerede dildo med et realistisk udseende. Det ligner den ægte vare med både fyldte blodårer op af skaftet og et vellignende penishoved. De findes naturligvis både i lyse og mørkere hudfarver. De findes også i et hav af sjove og funky farver.

En realistisk dildo med vibrator er en rigtig god begynder dildo, fordi den oftest hverken er for stor eller for lille. Der findes også den helt klassiske glatte vibrerende dildo, den er billig og derfor meget SU venlig.

Vi må ikke glemme rabbit dildoen

Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme Rabbit dildoen! Det er en vibrating dildo, der både stimulerer dig indeni og udenpå, på samme tid, er både berømt og berygtet. Og der er ikke noget at sige til, at den er blandt favoritterne hos os kvinder.

Uanset hvilken type orgasme du er på jagt efter, er en dildo med vibrator altid et godt første valg. Du kan både få en skede orgasme, G-punkts orgasme og klitoris orgasme. Ja, du kan sågar bruge den analt, men alt dette skal vi nok komme ind på i de næste afsnit.

En dildo med vibrator giver de bedste orgasmer

Få dit livs bedste orgasmer med en vibrating dildo! Der er masser af muligheder med en dildo med vibrator. Ikke nok med at du kan lege med den på forskellig vis. Der er også mange forskellige former for orgasmer, som du kan få.

Få 5 forskellige orgasmer med en vibrerende dildo!

Ja, du læste rigtigt. 5 forskellige! En kvinde kan faktisk få 12 forskellige former for orgasmer – 5 af dem kan du i hvert fald snildt opnå med en dildo, der vibrerer. 5 forskellige orgasmer, det lyder da ellers ret så lækkert, synes du ikke? Lad os se lidt nærmere på, hvilke det er:

De tre første orgasmer kender du nok, har hørt om og muligvis selv opnået at få.

1. Skede orgasme 

Du kender den nok godt, selvom den kan være svær at få. Men en skede orgasme er en orgasme, der kommer ved stimulering inde i skeden, som nemt kan forekomme med en vibrerende dildo. Du kan også få en skede orgasme ved penetrering uden værktøjer.

Det kan dog være svært for mange kvinder at opnå en skede orgasme med en dildo, der ikke vibrerer, eller med klør fem.

2. G-punkts orgasme

En G-punkts orgasme kan komme ved leg med fingrene eller blot en enkelt finger, der laver kom her bevægelsen. Endnu bedre er en G-punkts vibratoreller en Rabbit vibrator, som er specifikt designet til at stimulere g-punktet direkte.

3. Klitoris orgasme

Du kan få en klitoris orgasme på mange måder. Der findes deciderede klitoris vibratorer, og de er meget populære, og det er ikke uden grund. En Magic Wand er en form for en vibrerende dildo. Den stimulerer klitoris med blide eller kraftige vibrationer, og du får helt fantastiske klitoris orgasmer med den.

Du kan også bruge den helt klassiske glatte dildo vibrator og stimulere din følsomme klitoris. De to sidste orgasmer er en smule mere avancerede. Især sprøjteorgasmen skal man ofte træne lidt for at opnå.

4. Sprøjte orgasme

Ja, det er lækkert! Og de færreste kvinder kan faktisk få en eller har prøvet det. Det er i bund og grund også en G-punkts orgasme. Det er blot en kraftigere en af slagsen, som omtales sprøjte orgasme, fordi kvinden sprøjter. Det føles faktisk næsten som om du tisser, så våd bliver du.

5. Anal orgasmen

Sidst, men ikke mindst, er der en anal orgasme. En anal orgasme er faktisk også en G-punkts orgasme, blot G-punktet i anus. Hvis du ikke er vant til anal leg, kan vi anbefale en mindre vibrerende dildo. Her kan du med fordel stimulere klitoris og/eller g-punkt samtidig. Det kan give en helt igennem fantastisk orgasme!

Vibrerende dildoer – Alene eller sammen med partner

Her hos AltErTysTys.dk er næsten alle vores vibrerende dildoer vandtætte. Men hvilken forskel gør det lige, tænker du måske? Det gør en stor forskel, da det betyder, at det åbner mange flere muligheder for leg. Tag din dildo med i bad, i badekar eller i boblebad sammen med din partner.

Det er nemlig ikke kun alene, at du kan bruge en dildo vibrator. Inviter din partner med i bad og lad ham eller hende bruge den på dig og hør fuglene synge. Det er dermed slut med at bruge brusehovedet i badet. Tag f.eks. en helt klassisk glat dildo vibrator eller måske en Rabbit vibrator med i badet og mærk, hvordan en stressende hverdag pludselig forsvinder.

Perfekt til et frækt forspil

Den er også oplagt til et frækt forspil eller f.eks. til anal stimulering, alt i mens din partner har sex med dig vaginalt - hvis I har mod på det vel og mærke. Det helt oplagte valg er selvfølgelig at bruge dildoen under onani, enten vaginalt eller analt.

Uanset hvordan du bruger din vibrerende dildo, er vi ret sikre på, at vi har dildoen til dig. Er du i tvivl om hvilken vibrerende dildo du skal vælge, skal du ikke være nervøs for at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tilføjet til indkøbskurven