Viser alle 8 resultater

Har du prøvet en penisring – og er vild med den – men trænger til, at følelsen bliver endnu mere intens? Så kan et penisring sæt være lige noget for dig. Med et penis ring sæt, så får du nemlig ikke én, ikke to, men hele tre ringe på én gang.

Der er derfor meget mere mulighed for leg med sådan et sæt. Hvor en enkelt penisring kan være sjov at bruge og du kan opnå stor nydelse, så kan et penis ring sæt give den tredobbelte tilfredsstillelse. Se vores udvalg af penisring sæt nedenfor. Læs mere

-28%
DKK 50,00
-28%
DKK 50,00
-29%
DKK 50,00
-75%
DKK 50,00
-82%

Penisringe

Metal penis ring

DKK 40,00


Fidusen ved en penisring

Selve fidusen ved at bruge en penisring er, at du kan opnå en hårdere og fyldigere erektion. Hvem vil ikke gerne det? Når du sætter den forholdsvis stramme ring om penis, så vil blodet nemlig strømme til penis, og den vil derfor ikke bare virke større, men bliver faktisk øjeblikkeligt mere fyldig.

Din erektion bliver også kraftigere, når du bruger en penis ring. Et ekstra plus er, at din penis også bliver mere følsom, og det er lig med nogle vilde orgasmer. Det samme gælder for penisring sæt. 

Så har du ikke prøvet en penisring, så er det bare om at komme i gang. Har du været en flittig bruger af penisringe, men synes, at du trænger til noget lidt vildere, så er et helt penisring sæt sikkert noget for dig.

3 rings to rule them all

Med hele tre penis ringe kan du få tre gange så meget tilfredsstillelse. Hvor du sætter en enkelt penis ring på selve penis, så bruger du et penisring sæt lidt anderledes. Her kan du nemlig binde testiklerne op med de resterende ringe.

Har du anskaffet dig et penisring sæt med tre ringe, men er i tvivl om, hvordan de bruges, så følg med her. Start med at tage en smule glidecreme på fingrene, for at gøre det lettere at tage penisringene på. Det er lettest at tage dem på, når du ikke har en fuldstændig erektion endnu. Den mindste af ringene tager du på penis.

Herefter tager du den største af ringene og tager godt ved penis og testiklerne. For det er meningen, at den store ring skal sidde ved roden af penis, på den side mellem testiklerne og underlivet. Nu har du kun én ring tilbage, den i en mellemstørrelse mellem de to andre. Den skal sidde rundt om kuglerne.Højest sandsynlig har du en fyldig erektion nu, og du er klar til at gå i gang.


Hvad skal man vælge; en penisring i metal eller i silikone?

Du kan få penis ringe i et hav af forskellige materialer. Ofte er de af enten silikone eller metal. Om du er til det ene eller det andet, er en smagssag. Et penis ring sæt i silikone er ofte lidt elastisk. Det betyder, at ringene er en smule mere fleksible. De tager stadig stramt fat, men de giver sig stadig lidt under bevægelse.

Et penis ring sæt i metal er lidt mere hardcore. Vi anbefaler ikke penisringene i metal til nybegyndere. En ring i metal giver sig overhovedet ikke og kan stramme rigtig meget.

Uanset hvilket materiale dine penis ringe er i, så siger en tommelfingerregel, at du højest bør have penis ringen på i tyve minutter. Især ved penis ringene i metal bør du være opmærksom på, hvor længe du har penis ringen på. En penis ring strammer om penis, og blodtilgangen bliver derfor påvirket.

Er et penisring sæt udelukkende til samleje?

Hvornår kan man bruge et penis ring sæt? Er det kun til brug ved samleje, eller kan man også bruge det ved onani? Svaret er, at du kan bruge et penis ring sæt til både samleje og til onani. Begge dele gør din sex oplevelse helt fantastisk. Som du allerede ved, så giver penis ringene en kraftigere og mere fyldig erektion.

En sådan erektion kan du jo bruge både ved samleje med en partner, men du kan også bruge den, når du onanerer. Bruger du penis ringe til samleje, så er det klart, at du får en bedre sexoplevelse. Men du har måske også lyst til at give din partner en bedre og vildere oplevelse.

Her er en penis ring med vibrator utrolig populær. Vibrationerne kan I begge få stor glæde af, og en penis ring med vibrator vil hurtigt blive en fast del af jeres sexlege. Se vores store udvalg af mange forskellige penis ringe her, hvor du også finder penisring sæt.


Hvorfor penisring sæt som sexlegetøj?

Sex skal være sjovt, og sex er sundt. Et godt sexliv kan styrke jeres parforhold og kan forbedre jeres hverdag og jeres kommunikation. Mange undersøgelser viser også, at der er rigtig mange gode ting ved at dyrke regelmæssig sex.

Folk der dyrker sex har ofte et lavere blodtryk, hvilket er et tegn på mindre stress. Din hjerne frigiver også endofiner, eller glædeshormon, når du dyrker sex. Det giver en dejlig varm og tilfredsstillende følelse i kroppen og påvirker dit humør i en positiv retning.

Når du bruger sexlegetøj til at holde liv i et sundt og frækt sexliv, så er du faktisk som folk er flest. En amerikansk internet undersøgelse viser, at 82% af de adspurgte svarer ja til at de bruger sexlegetøj og hele 94 % mener, at det kan være med til at skabe et frækkere og sundere sexliv.

Glem ikke glidecremen til dit penisring sæt

Når du bruger sexlegetøj så glem ikke at bruge glidecreme. Det gælder faktisk også, når du dyrker sex generelt. For det gør en verden til forskel, når huden er glat og lækker, og sexlegetøjet – eller penis – bare glider ind og ud.

Når du bruger et penis ring sæt i silikone, så skal du bruge en vandbaseret glidecreme for ikke at ødelægge overfladen på dit sexlegetøj.

Bruger du et penis ring sæt i metal, så kan du godt bruge en silikonebaseret glidecreme. Se vores udvalg af glidecremer her.