Viser alle 6 resultater


Har du prøvet en penis ring og er vild med den, men trænger til at følelsen bliver endnu mere intens, så kan et penisring sæt være lige noget for dig. Med et penis ring sæt, så får du ikke, én, ikke to, men hele tre ringe på én gang.

Der er derfor det mere mulighed for leg, med sådan et sæt. Hvor en enkelt penisring kan være sjov at bruge og du kan opnå stor nydelse, så kan et penis ring sæt give den tredobbelte tilfredsstillelse. Se vores udvalg af penis ring sæt nedenfor. Læs mere


Fidusen ved en penis ring

Selve fidusen ved at bruge en penis ring er den, at du kan opnå en hårdere og fyldigere erektion. Og hvem vil ikke gerne det? Når du sætter den forholdsvis stramme ring om penis, så vil blodet strømme til penis og penis vil derfor ikke bare virke større, men vil øjeblikkeligt blive mere fyldig. Din erektion vil også blive kraftigere, når du bruger en penis ring, da penis er mere følsom.

Så har du ikke prøvet en penis ring, så er det bare at komme i gang. Har du været flittig bruger af penis ringe, men synes, at du trænger til noget lidt vildere, så er et penis ring sæt helt sikkert noget for dig.

3 rings to rule them all

Med hele tre penis ringe kan du få tre gange så meget tilfredsstillelse. Men hvad skal man med tre ringe undrer du dig måske? Hvor du sætter en enkelt penis ring på selve penis, så bruger du et penis ring sæt lidt anderledes. Det er nemlig meningen, at du kan binde testiklerne op med de resterende ringe, hvilket giver en rigtig dejlig og stram fornemmelse.

Har du anskaffet dig et penis ring sæt med tre ringe, men er i tvivl om hvordan de bruges, så følg med her.

  1. Start med at tage en smule glidecreme på fingrene, for at gøre det lettere på tage penis ringene på. Det er lettest at tage dem på, når du ikke har en fuldstændig erektion endnu (lille tip).
  2. Den mindste af ringene tager du på penis. Den skal sidde helt som en normal penisring, nemlig så langt inde mod roden som muligt.
  3. Herefter tager du den største af ringene og tager godt ved penis og testiklerne. For det er meningen, at den store ring skal sidde ved roden af penis, på den side mellem testiklerne og underlivet.
  4. Nu har du kun den midterste størrelse ring tilbage. Den skal sidde rundt om kuglerne.
  5. Højest sandsynlig har du en fyldig erektion nu og du er klar til at gå i gang

Hvad skal man vælge; en penis ring i metal eller i silikone?

Du kan få penis ringe i et hav af forskellige materialer. Ofte er de af enten silikone eller metal. Om du er til det ene eller det andet, er en smagssag. Et penis ring sæt i silikone er ofte lidt elastisk. Det betyder, at ringene er lidt mere fleksible. De tager stadig stramt fat, men de giver sig stadig en smule under bevægelse.

Et penis ring sæt i metal er lidt mere hardcore. Vi anbefaler ikke penis ringene i metal til nybegyndere. En ring i metal giver sig overhovedet ikke og kan stramme rigtig meget. Hvis du vælger et penis ring sæt i metal, så er det nok fordi, at du søger det vildere, og ønsker at få en vildere sexoplevelse. Og det får du med et penis ring sæt i metal.

Uanset hvilket materiale dine penis ringe er i, så siger en tommelfingerregel, at du højest bør have penis ringen på i max tyve min. Især ved penis ringene i metal bør du være opmærksom på, hvor længe du har penis ringen på. En penis ring strammer om penis og blodtilgangen bliver derfor påvirket. Det er derfor, at du ikke bør have ringen på i uanede mængder af tid.

Er et penis ring sæt udelukkende til samleje?

Hvornår kan man bruge et penis ring sæt? Er det kun til brug ved samleje eller kan man også bruge det ved onani? Svaret er, at du kan bruge et penis ring sæt til både samleje og til onani. Begge dele gør din sex oplevelse helt fantastisk. Som du allerede ved, så giver penis ringene en kraftigere og mere fyldig erektion. En sådan erektion kan du jo bruge både ved samleje med en partner, men du kan også bruge den når du onanerer.

Bruger du penis ringe til samleje, så er det klart, at du får en bedre sexoplevelse. Men du har måske også lyst til at give din partner en bedre og vildere oplevelse. Her er en penis ring med vibrator utrolig populær. Vibrationerne kan I begge få stor glæde af og en penis ring med vibrator vil hurtigt blive en fast del af jeres sexlege. Se vores store udvalg af andre typer af penis ringe her.

Hvorfor bruge sexlegetøj som et penis ring sæt?

Sex skal være sjovt og sex er sundt. Et godt sexliv kan styrke jeres parforhold og kan forberede jeres hverdag og jeres kommunikation. Mange undersøgelser viser også, at der er rigtig mange gode ting ved at dyrke regelmæssig sex. Folk der dyrker sex har ofte et lavere blodtryk, hvilket er et tegn på mindre stress.

Din hjerne frigiver også endofiner, eller glædeshormon, når du dyrker sex. Det giver en dejlig varm og tilfredsstillende følelse i kroppen og påvirker dit humør i en positiv retning.

Når du bruger sexlegetøj til at holde liv i et sundt og frækt sexliv, så er du faktisk som folk er flest. En amerikansk internet undersøgelse viser, at 82% af de adspurgte svarer ja til at de bruger sexlegetøj og hele 94 % mener, at det kan være med til at skabe et frækkere og sundere sexliv.

Glem ikke glidecremen

Når du bruger sexlegetøj så glem ikke at bruge glidecreme. Eller når du dyrker sex generelt.   For det gør en verden til forskel, når huden er glat og lækker og sexlegetøjet bare glider ind og ud. Når du bruger et penis ring sæt i silikone, så skal du bruge en vandbaseret glidecreme, for ikke at ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Bruger du et penis ring sæt i metal, så kan du godt bruge en silikonebaseret glidecreme. Se vores udvalg af glidecremer her.

Udvalg af glidecremer her.

Tilføjet til indkøbskurven