GENOPLADELIGE PENISRINGE

Hvis det er en vibrerende penisring du ønsker, hvorfor så ikke vælge en genopladelig penisring. Med en smart penisring med vibrator kan du ikke bare tilfredsstille dig selv men også din partner.  En genopladelig penisring med vibrator er det perfekte sexlegetøj til par. Du finder et varieret udvalg af forskellige genopladelige penisringe lige her. Læs mere

Viser alle 14 resultater


Genopladelige penisringe med vibrator 

Når du skal have en penisring med vibrator, er det selvfølgelig smartest, hvis den også er genopladelig. Genopladelige penisringe kommer i mange forskellige designs og størrelser, og der er helt sikkert også en for dig. 

De fleste genopladelige penisringe består af en fleksibel silikonering med en vibrator oven på. Vibratoren er placeret, så den vil stimulere din partner, for eksempel ved klitoris under samleje. 

En penisring med vibrator er derfor også en oplagt parvibrator, der giver ekstra nydelse til både dig og din partner. Den er derudover også et meget simpelt sexlegetøj, der er perfekt til nybegynderen. 

Hvad er en genopladelig penisring?

En genopladelig penisring er en penisring med vibrator der kan lades op. Det betyder, at du slipper for de irriterende batterier, som man altid løber tør for, når man har allermest brug for dem. 

Med en vibrerende penisring der kan oplades, er den altid klar, når du er det. Det betyder, at du altid kan gøre din onani eller dit samleje mere stimulerende. Udover at kunne lades fungerer penisringen som en helt almindelig penisring.

Det betyder, at du blot skal sætte den på og nyde effekten. En genopladelig penisring med vibrator virker dobbelt så godt som en penisring uden vibrator, da du både får fordelene fra den tætsiddende silikonering og vibratoren.


Den perfekte parvibrator 

Genopladelige penisringe er faktisk en perfekt parvibrator. Den er nem at bruge og indgår helt diskret i samlejet. Her giver den ekstra nydelse for begge parter for flere måder.

Den har derudover også flere anvendelsesmuligheder, der gør den til et alsidigt sexlegetøj. Du og din partner kan altså blive ved med at variere jeres intime stunder sammen og gøre nydelsen større. 

Penisringen kan bruges som en del af forspillet, enten ved at bruges under et blowjob eller som en separat vibrator, der bruges lige der hvor I ønsker det. Dertil kan den naturligvis bruges under samleje. 

Din vibrator er altid klar 

De fleste i dag ønsker et stykke genopladeligt sexlegetøj. Det er bare nemmere, når du kan lade dit sexlegetøj efter brug, og sørge for at det altid er klar, når du har lyst. 

Et genopladeligt sexlegetøj er ofte også mere kraftigt. Når din penisring kan lades, har den også en stærkere motor. Du slipper også for, at vibratoren mister sin styrke, jo mindre strøm den har. 

Genopladelige penisringe er derfor et stykke sexlegetøj, du kan regne med. Det yder med en større regelmæssighed, der gør, at du altid kan få den stimulering du har brug for. 


Hold længere med en penisring

Vidste du, at du faktisk kan træne din udholdenhed ved at anvende en penisring - genopladelig eller ej. Ofte er det sådan, at du kan holde længere, når du anvender en penisring, fordi blodet hurtigt løber til penis, mens det vender langsommere tilbage.

Men du kan også gå direkte efter at træne din udholdenhed. Vores genopladelige penisringe er alle lavet af silikone. Det er et meget elastisk materiale, der samtidig har den fasthed, du har brug for. 

Penisringen sættes helt nede ved roden, når du har en erektion. Du kan med fordel bruge en smule glidecreme for at gøre det nemmere. Brug kun en penisring i ca. 20 minutter af gangen. 

Husk glidecremen

Glidecreme er ofte et uundværligt tilbehør til dine stimulerende stunder, hvad end du er alene eller sammen med din partner. Og det er også et godt tilbehør at have ved hånden, når du bruger en genopladelig penisring. 

Det er vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme du bruger, men derudover er det helt op til dig, hvilket mærke den skal være fra og hvor meget du synes du har brug for. 

Brug en smule glidecreme på selve ringen. Det kan gøre det lettere at føre den over penis. Derudover kan det være en god ide at bruge glidecreme på vibratorstykket. Så glider det lækkert over din partners følsomme område.